Torsdag

Hellojsan bloggen!

Idag är en sån dag som jag bara känt att jag velat stanna kvar i sängen men jag lyckades komma ur den imorse och då satte jag mig direkt och började kolla på NCIS tredje och femte säsongen, jag har helt enkelt inte haft lust att göra något, jag har inte ens haft lust att vara ute även om det är så himla varmt och soligt ute så har jag helt enkelt bara känt att jag vill vara inne, jag känner mig lite nere så det kanske är därför men jag vet ju inte vad det beror på, hatar när jag inte vet vad det beror på.

Jag sitter fortfarande och kollar på NCIS och jag sitter även och dricker Sprite direkt ur flaskan, jag blir sån när jag känner mig väldigt nere och deprimerad typ, jag känner verkligen för att ha lite choklad men tyvärr så har vi ju ingen hemma men jag får väl be mamma när hon kommer hem om hon kan köra till ica och köpa en chokladkaka.

Nu så ska jag gå itllbax till NCIS och försöka att bli på lite bättre humör i allafall men vi ses kanske en gång senare ikväll om jag inte känner mig väldigt nere.

Vi ses , kramar!

Onsdag

Godmorgon bloggen!

För min del är det godmorgon i allafall, jag tror att jag varit vaken i ungefär 30minuter än så länge men även om jag har fått en god natts sömn så är jag ändå skit trött och känner bara för att krypa ner i sängen igen men det är så himla fint väder ute så det kan jag ju inte bara gå miste om.
I solen här så är det typ 30grader varmt, riktig sommarvärme så man får verkligen passa på att njuta av solen och värmen nu för vem vet den kanske försvinner snart igen.

Jag ska gå ner och duscha nu för jag är hur varm som helst så jag ska ta en kalldusch och sen är det på med kläder och sen är det att vara ute som gäller i det härliga vädret, På fredag så ska hela familjen till Göteborg och hämta Michaels låne bil tills hans nya bil är färdig och det är en Cabriolet, det stavas så va? , haha! Jag har alltid velat ha en Cabriolet och nu får vi en, äntligen!

Nu så ska jag gå och duscha men vi ses senare fram emot dagen.

Kramar

Dagens Outfit


Dagens outfit:
T-shirt från någon affär i Sankt Maxime, Frankrike, kostade runt 200 svenska kronor
Jeans från BikBok, 699kr
skärp, 100kr
Sjal (eller vad man ska kalla det) från h&m, runt 70kr

två städdagar har passerat

Hejhej bloggen!

Både idag och igår så har det varit städning på gång och nu är jag äntligen färdig men hela mitt rum.
Jag har dammat hela rummet, jag har dammsugat golvet och inne i garderoben, jag har städat undan allt skräp och alla dvdfilmer står äntligen på sin plats, hela garderoben är städad och för en gångs skull så ser mitt rum jättefint ut inkl. garderoben ser fin ut. Alla kläder ligger på sin plats, upphängda och vikta så nu kanske det blir lättare att faktiskt hitta kläderna som jag vill ha, äntligen!

Så här ser mitt rum ut nu:



Garderoben:

Jag sittandes framför garderoben, skorna står på sin plats och alla kläder hänger som dem
ska.



  
(klicka på bilderna så kommer dem i större format)

Tisdag

Godmorgon!

Jag har precis druckit en kopp té och nu sitter jag i sängen och kollar på ''En Djävulsk Romans 3'' och jag ska snart gå ut i köket och göra en stor frukost men vill inte slitas från tv:n riktigt än, så det får helt enkelt vänta.
Idag så är vädret kanske inte det bästa så det kanske är därför jag känner flr att inte riktigt göra något idag, jag känner mig faktiskt lite deprimerad menn det är väl vädret som spökar,eller hur man säger!, haha!

Jag känner verkligen bara för att lägga mig i sängen och sova så att denna dagen snart är över, men så lätt är det inte, men men.

Nu så ska jag fokusera mina ögon på tv:n i stället men vi ses senare.

Kramar

Bones

Halloj, jag sitter nu och kollar på Bones, älskar Bones !!
dagens avsnitt verkar väldigt konstigt det är det i allafall än så länge, jag hänger inte riktigt med vilket är helt nytt för mig,haha!

Ikväll så har jag varit ute och vi har även grillat och det blev två majskolvar med smör på (mums!), grillspätt och klyftpotatis med vitlökssås och sallad, väldigt gott och väldigt mättande så nu är jag skit mätt men ändå så sitte rjag och kränger i mig massa godis och chips vilket inte är bra för min mage just nu känner jag.

Det är reklam av bones nu så nu är det skittråkigt här igen,haha! BONES börja nu!!

Nu så ska jag sticka men vi ses imorgon!

Godkväll och Godnatt!


Söndag

Nu är söndagen här och i morgon börjar en ny vecka och jag hoppas på att den blir minst lika bra som denna veckan varit. Idag så har jag inget planerat som vanligt men jag ska vara ute så mycket som möjligt i det härliga vädret. Idag är inte solen framme så som den varit dem senaste dagarna men även fast den inte är framme så är det ändå jätte varmt och härligt ute, perfekt väder att vara ute i.

Nu så ska jag gå och hämta min Ben & Jerrys och sen så ska jag sätta mig ute i trädgården och kanske till och med hjälper mamma lite, vem vet, haha!

Ni får ha en bra dag så ses vi senare...


This Christmas

Godkväll allesammans! Jag sitter nu i sängen och sminket är borttorkat och nu är jag redo för sängen men först så ska jag kolla på en film och det blir en julfilm, konstigt nog som heter This Christmas och Chris Brown är med i den även om jag aldrig gillat honom så ska jag ändå kolla på filmen, har aldrig sett den men den verkar bra så den blir det.

I morgon så har jag ingen aning om vad jag ska göra förutom att förbereda mig för Maj 2009,haha! I maj fyller min äldsta brorsa år och han blir hela 27år även om han passar mer som 3år,haha! på samma dag som min brorsa fyller år så fyller även min faster år och i början av mig fyller både mormor och morfar år så det blir mycket födelsedagar nu i Maj även om tråkigt nog det inte är min men jag får stå ut i drygt 3 månader till tills min födelsedag är, jag fyller 17år i Juli.

Nu så ska jag kolla film och lägga mig men vi ses imorgon alla läsare som fortfarande är uppe (även om klockan inte är så mycket,enligt mig).

Godnatt ♥


Nu är man vaken...

och faktiskt rätt pigg också för att vara morgon, haha!
Idag så har jag nada planerat men det blir väl att vara ute i solen och bara njuta av värmen. Jag sitter nu bara här och väntar på att min IPOD ska bli färdigladdad men det tar väl ett tag, Jag ska i allafall sätta mig och kolla på det senaste avsnittet av Ghost Whisperer som gick i USA igårkväll och jag hoppas att det är lika spännande som dem andra avsnitten varit, hoppas!

Men först så ska jag hämta lite frukost, två rostade mackor med ägg blir det om jag inte kommer på något bättre men vi ses senare idag.

Godmorgon på er!

Lördag

Nu är det lördag! Jag sover inte än och jag har så himla tråkigt just nu att jag helt enkelt inte kan sova och jag har inte ens sminkat av mig ej även om jag skulle gjort det för typ 1 timme sedan.haha!

Jag kollar på första säsongen av vänner just nu och jag ska snart ta på mig mina pyamasshorts och mitt sovlinne och lägga mig i sängen i allafall och försöka att sova men först måste jag tvätta bort allt smink i ansiktet och som tur är så har jag nu köpt nya make-up remover servetter så nu slipper jag gå ut i köket och tvätta ansiktet. men nu så ska mitt ansikte bli rent och sen är det sängen men vi ses när jag vaknar senare idag (som det är nu).

Godnatt på er som fortfarande är vakna!

Dagens Shopping

Som sagt det blev lite shopping idag och detta köpte jag:

Ett par mörkblåa jeans (som ser lite slitna ut, men det är meningen) från Bikbok, 699kr
Ett par svarta Jeansleggins från bikbok, 149kr
Fjärde boken i serien ''IT GIRL'' som heter ''IT GIRL - hemligheter'', 69kr
Fotoalbum till USA-Bilderna, 160kr

det var det jag köpte idag men jag måste även hitta ett par snygga ljusblåa jeans men nu har jag i allafall ett par nya jeans i allafall.

Ses imorgon, godnatt på er och sovgott!

Center Stage: Turn It Up !

Hello guys!

Jag sitter nu och kollar på dansfilmen Center Stage 2: Turn It Up! som är en tvåa (Center Stage 1 kom ut 2000, tvåa är ifrån 2008) och jag har aldrig sett den förut men än så länge är den skitbra, alla typ vet ju att jag älskar skåderspeleri och att sjunga men vad ni inte vet är att jag älskar dans också, jag har dansat jazz och bugg men jag dansar inte längre förutom i mitt rum, jag älskar dans och dansfilmer som typ ''Step Up 1 & 2'' och  Shall We Dance, och jag får en sån härlig känsla i kroppen när jag dansar och jag älskar den känslan och jag funderar faktiskt på att börja dansa igen, men men.

Idag så har jag och mamma varit inne i stan och handlat mat och lite shopping har också blivit av och vi kom väl inte hem fören klockan var runt 18.30 och då så började vi med maten direkt och sen var det dags för ''så ska det låta'' så då åt vi till det och sen så kollade jag och mamma på resten av Talang 2009 medans vi åt av min Ben & Jerrys glass som smakar Karamel och har någon god karamel kräm i och även chokladbitar i, mums!

Nu så ska jag säga godnatt för min del för nu så ska jag kolla på filmen men vi ses imorgon...

Hejdå!


Fredag

Gormorgon bloggen, för min del är det godmorgon för jag har nog bara varit uppe i drygt en timme men nu är jag iallafall pigg och glad och det är helt underbart väder ute och snart så ska jag och mamma åka in till stan och handla lite och sånt och sen så ska vi inom City Gross igen och jag hoppas verkligen på att det inte är så mycket folk där idag.

Jag sitter nu och kollar på vänner men jag ska sätta på supernatural nu och kolla på det medans jagt gör mig i ordning men vi ses senare idag när det nu blir men vi ses i allafall.

Kramar

Torsdag

Halloj!

Jag vet att jag inte varit inne på bloggen på typ 2 dagar men det har varit så himla härligt väder ute så jag bestämde mig för att ta en paus från bloggen och från NCIS och bara vara ute men nu är jag tillbax och jag kollar självklart på NCIS just nu och snart så ska det grillas och idag blir det en BBQ oxkötts bit med antingen klyftpotatis eller pommes till det och sen lite sallad och sånt gott.

Idag så har jag bara varit ute i den härliga solen och njutit och det har varit så härligt att jag bestämde mig för att ta en lång promenad innan och sen så satte jag mig i typ 30min på en av bänkarna i backen och bara njöt av den varma solen.

Igår så öppnade City Gross här och jag bara säger det, jag ska aldrig åka till något ställe på premiärdagen för fy i helvete med folk,vi stog säkert i 1½ timme i kassan och väntade på vår tur fast dem som jobbade där delade ut dricka och godis och korv med bröd så det var inte så farligt och sen så kom pappa i bråk med någon tant som stog framför oss i kön och fy fan vad arg pappa blev,haha!

Nu så ska jag hjälpa pappa med maten och sen så ska jag lägga mig i vår hängmatta och njuta av solen.

Kramar

Grillat och NCIS

Jag sitter minsann fortfarande framför NCIS men så blir det för mig att när jag väl börjat kolla på det så kan jag ej sluta sen och snart är maten klar och det blir Grillat kött med klyftpotatis och två majskolvar med smör på och sallad till det, väldigt mumsigt!

Idag är det måndag och inget bra på tv, så NCIS är väl det som jag får titta på hela kvällen tills jag somnar någon gång antagligen inatt,haha!

Nu är maten klar så nu ska jag gå och försöka att inte få majskornen att fastna i tänderna men vi ses!

Kramar <3

Måndag

Jag sitter i sängen men jag är påklädd,haha! och jag kollar på fjärde säsongen av NCIS, jag ska snart gå ur sängen och sminka mig lite med lite mascara och solpuder så man ser så där fräsch ut, haha! IPODen håller på och laddar så medans den är i så får jag lyssna på något annat.

Solen skiner och det är så jääkla varmr ute idag att nu är det shorts och linne som gäller vilket känns väldigt härligt men ändå så längtar jag till Miami där det är RIKTIGT varmt och riktigt varmt badväder men jag vet fortfarande inte när vi ska åka nu tack vare att det blev ändrat men jag får hoppas att det blir snart. 

Nu så ska jag sminka mig lite och sen ska jag gå ut och hitta på något, jag hoppas att ni har lika fint väder som jag har.

Kramar!


Naval Criminal Investigative Service

Godkväll allesammans!

NCIS säsong 4 kollar jag på nu, tredje säsongen har inte kommit med posten än och eftersom att den bara går att köpa på internet här så tar det lite tid, men jag får nöja mig med fjärde säsongen så länge. Jag ska strax gå och hämta ett glas cider och sen så är det borsta tänderna och absolut att smörja in mina händer med min VS (Victoria's Secret) handcream som luktar som rosor,haha!

Jag hoppas att dagen blir mist lika bra som den varit idag, man kan alltid hoppas och sen så ska jag försöka att komma in till stan och köpa jeansen jag sett på Gina Tricot , skitsnygga! Nu så ska jag hämta cider men vi ses någon gång i morgon.

Godnatt på er!


Söndag

Heej Bloggen!

Jag sitter nu och kollar på första säsongen av NCIS och även om jag sett säsongen flera gånger så glömmer jag alltid vem det är som är inblandad i mordet eller något annat brott så därför så kan jag kolla på det flera gånger.
Jag ska gå ut i köket och göra nachos med köttfärs och smält cheddarost på, mums! Det är det bästa snacks jag vet,haha!

Solen är uppe på den blåa himlen idag med, vilket är väldigt bra! Nu så ska jag göra mitt snacks och sen så är det NCIS som gäller.

Kramar


Lördag...

...och absolut inget att göra, jag sitter bara och kollar på säsong 2 av NCIS just nu för jag är så jäkla uttråkad, jag kollade precis in Kenzas mtv-blogg, hon är ju i New York och lever ''The City''-life, jag måste säga att jag är väldigt avundsjuk just nu, haha!

Jag älskar Miami men jag skulle nog hellre vilja åka till New York igen. Jag har varit i Miami så många gånger och jag längtar tillbax varje dag men New York är stället som jag drömt att få åka till sedan jag var jätte liten och jag fick chansen nu senast när vi var i USA för då var vi även i New York, Manhattan var vi på och det var helt otroligt och det var helt klart bättre än jag kunde föreställa mig så jag längar verkligen tillbax till NY och jag hoppas att jag får åka dit igen inom en snar framtid.

Nu så ska jag gå ut och hämta ett glas cola med isbitar och sen så ska jag fortsätta att kolla på NCIS, men vi ses kanske senare, blir nog ikväll i sådanafall, jag är väldigt dålig på att uppdatera nu tack vare att solen och sånt är framme och då blir det mest att vara ute så därför har jag varit så dålig på att uppdatera nu men det ska förbättras... någon gång snart,haha!

Vi ses! Kramar


Fredag

Hej på er!

Idag än sålänge så har jag varit ute,ätit lite glass och bara snackat med resten av familjen.
Gudfar Tommy kom upp till oss en lite stund och han åkte väl för drygt 30 minuter sedan men det var väldigt trevligt och resan blir av antingen på måndag eller tisdag men det går ingen nöd på mig, det känns faktiskt härligt att få vara hemma några dagar extra, idag så har jag ingen aning om vad jag ska göra men jag får väl hitta på något det brukar jag ju göra men nu så ska jag gå ut till den varma solen som lyser upp dagen, haha!

Men vi ses !

Jag är så mätt att jag mår illa

Jag har precis ätit och det blev grillspätt med klyftpotatis och sallad och jag är så jäkla mätt nu alltså, jag ska gå in till mamma som ligger i sängen och kolla på Cold Case med henne som har börjat nu. 

Peter och Kim är på väg hit just nu för att Kim har inte ätit något idag och han måste ju bara äta, Kim är han som fick en liten dotter tillsammans med Ida natten till igår och han har kommit hem (kom hem igår kväll) , Ida kommer hem på fredag med ambulans hit till Halmstad BB i stället, och där ska hon stanna tills nästa fredag typ innan hon och lilla Emilia får komma hem hit till Oskarström, föresten, hon är jääääättesöt!! Kim visade kort på Emilia,som flickan heter igår och hon är ju bara så sööt alltså. Ida och Kim var ju på väg hem från Idas föräldrar i Lindköping (tror jag dem bor,hehe) när hon började få värkar så hon ligger ju någon helt annanstans på något sjukhus mellan Lindköping och Halmstad, vet inte vart hon ligger så därför blir det mellan linköping och halmstad i stället,haha! Kim kom hem igår somsagt och han mådde väl inte speciellt bra med tanke på att han inte sovit något och att han skulle få komma hem utan Ida och Emilia och när han väl kom hem så ringde han ju sjukhuset men då hade dem stängt så han fick ju inte tag på Ida, och det tyckte jag va väldigt taskigt för dem hade inte ens berättat det för honom innan han åkte att han inte skulle kunna prata med henne efter en viss tid tror det var vid 21.00-tiden, så han mådde inte speciellt bra igår och plus att han var tvungen att ta hand om deras 4 katter också, så det var väldigt jobbigt för honom igår så vi försöker ge honom lite sällskap nu så att han slutar tänka så mycket på allt som hänt och så.

Nu så ska jag gå in till mamma och kolla på Cold Case innan det hinner ta slut. Hejdå! Kramar!


Torsdag

Jag sitter fortfarande inte på ett flygplan, nu får jag nästan panik bara för att vi inte kommit iväg än men det var något som hade hänt med Tommy, min gudfar. Jag har precis kommit hem från en långpromenad med Bella och det är riktigt härligt väder ute idag alltså, varmt och soligt men ändå inte för varmt, så väldigt härligt faktiskt.

Jag sitter nu och kränger i mig massa chips men jag ska snart gå ut i köket och hämta mig min Häagen Daiz glass, mumsigt! och ett glas FANTA och sen är det 90210 som gäller men vi ses kanske senare jag passar på att vara ute nu så mycket som möjligt så därför har bloggen fått lida, sorry!

Vi ses!

Nu är hon här !!!

Natten till idag så kom HON
Ida och Kim fick en liten flicka runt klockan 3.00 i natt, hoppas ni får komma hem snart så vi får se den lilla rackaren som ville ut mer än 1 månad för tidigt. 
Flickan fick namnet (enligt Robban(peters kompis)) Emilia, fint!

Grattis Ida och Kim till er flicka  !!


Onsdag

Hej bloggen!

Jag har precis kommit hem från Ida och Kims hus, jag har försökt släppa ut katterna men dem ville inte ut så dem fick bli inne och sen så gav jag dem lite mat och dem va nog väldigt hungriga för dem bråkade ju om matskålarna, dem har 4 katter, Smulan,Ronja,Lille Grå och Nemo så här bråkades det, haha!

Jag skulle igentligen varit på ett flygplan just nu till Miami men det var något med min gudfar Tommy så vi ska vänta några dagar i stället vilket jag faktiskt är lite glad över för då får jag stanna hemma ett litet tag till, härligt!

Idag så har jag bara varit ute i solen och ätit massvis med glass bla, Haägen Daijz (tror det stavas så) vanilla, mumsigt! här i oskarström kostar glassen fan 50 spänn men inne i stan kostar den bara 41 spänn, konstigt!

Idag så är mitt humör på topp igen, jag känner mig inte ledsen längre jag känner mig väldigt öppen för resan nu faktiskt, jag vet att jag är konstig! , haha!

Nu så ska jag gå ut på altanen och göra pappa lite sällskap med min glass i högsta hugg! Vi ses senare!
Kramar


Grattis Ida och Kim...

Ida och Kim är min brors bästa vänner och Ida ligger nu ''as we speak'' uppe på BB och ska snart få en bebis =) Bebisen va igentligen planerad att komma 18 maj (tror det va den 18:e) men den vill visst ut mer än en månad tidigare  så jag önskar dem lycka till och hoppas på att det inte är något fel på den lilla rackaren och jag håller tummarna för att det är en lite flicka som är på väg, det är så mycket lättare att shoppa för flickor än för pojkar och eftersom att Peters andra bästa kompisar Fidde och Angelica fick lilla Leo förra året så hoppas jag verkligen på att det blir en flicka i stället för en till pojke,haha!

Jag önskar er Lycka till ! och jag hoppas att vi snart få se den lille.


Tisdag

Godmorgon sunshines!

Idag så mår jag lite bättre, jag känner mig inte så ledsen och så längre för att jag åker i morgon, men jag har inte blivit av med känslan helt men den går säkert bort idag, hoppas jag!
I morgon så åker Jag,Pappa,Peter och gudfar Thommy till Miami medans mamma och Michael får vara kvar hemma och passa djuren och sen så kunde dem inte få ledigt från deras jobb heller, men shit happens!
Idag så ska jag spendera så mycket tid jag kan med Bella, speciellt Bella i allafall och sen så ska det packas för det har jag ej gjort än, så det blir i sista minuten som vanligt. Denna gången ska jag försöka att tänka smart med min packning, och det menas med att jag ska inte ta med mig massa kläder som jag typ inte ens kommer få chansen att ha på mig nu när vi är iväg, för sist vi var iväg vilket var i februari detta året så packade jag så himla mycket med mig men jag använde ju inte ens hälften av kläderna så nu ska det packas smart.

Solen skiner idag också vilket är ett plus och det är varmt ute också så jippi! haha!
Nu så ska jag gå och göra mig lite frukost och sen så är det duschen som gäller.
Vi ses! Kramar

Varför blir jag alltid sån här?

Jag börjar bli väldigt nervös nu inför Onsdag, jag har haft så många tankar i huvudet just nu och jag har till och med ångrat mig och tänkt att jag inte vill åka igen redan men jag vet ju att jag vill men jag blir alltid så här nervös och plus så hatar jag att behöva vara ifrån Bella i två veckor, jag blir lite ledsen av att inte ha en hund som kommer in hos mig på morgonen och gosar med mig, jag kommer vara ifrån henne i två hela veckor även om jag vet att mamma och michael kommer ta bra hand om henne så blir jag ändå ledsen, och får känslan av att jag inte vill åka, men jag vill åka, jag vill komma bort härifrån och jag tar vilken chans jag kan för att faktiskt bara få komma bort härifrån sverige ett tag även om jag önskat att Bella också kunnat följa med, Varför blir jag alltid sån här?

Innan jag fick Bella så var jag inte alls sån här men jag har blivit så himla fäst vid henne och hon är en hund som har blivit så fäst vid oss också och hon hatar när vi åker ifrån henne även om det bara gäller någon timme så hatar hon det och det gör mig ledsen.
Senast vi var iväg så var mamma hemma och tog hand om henne men när mamma berättade att hon låg i mitt fönster och kollade ut och väntade på att vi skulle komma tillbax i en hel vecka innan hon slutade så blev jag så himla orolig och jag vill inte att hon ska göra så igen, det positiva är att nu är inte bara mamma hemma nu är även min äldsta bror hemma här och kommer ta hand om henne men jag känner mig mer ledsen och orolig än jag gjort innan.

Jag hoppas att jag kommer över detta tills på onsdag för annars finns det nog en chans att jag faktiskt stannar hemma tack vare att jag inte kommer klara av att vara borta från henne. Senast när vi åkte så mådde jag så dåligt när jag skulle säga hejdå till henne och hon kollade på mig med så sorgsna ögon att jag bara ville gråta. Ni tycker säkert att jag är jätte löjlig bara för att jag känner så här men detta är jag och jag har så lätt för att börja gråta att det inte är klokt, jag kan börja gråta till allt typ, tex. vilken film jag än ser så hittar jag alltid något i filmen som gör mig ledsen och som gör att jag får tårar i ögonen, det måste vara något fel på mig alltså, för det här är inte normalt, jag känner mig så himla konstig.

Nu så ska jag gå ut i köket och hjälpa mamma torka Bella för hon har blivit tvättad och hon skäller så mycket nu att det gör ont i mig... Vi ses senare när jaag känner mig lite gladare för jag orkar inte prata eller skriva just nu. Hoppas ni har det bättre än jag just nu... kramar

Måndag

Ny dag och nya tag som man brukar säga, idag så ska jag verkligen passa på att vara ute i den helt underbara solen och värmen, det blir bara varmare och varmare här i oskarström, jag vaknade till och med upp svettig i morse så varmt är det ute. Nu är det verkligen vårtider eller det känns mer som sommartider,haha!

Jag sitter nu och äter lite godis, mums! Och snart så ska jag gå ut och göra ihop en rejäl frukost men först så ska jag gå ut och sätta mig ett tag och gå och kolla varför Truls mjauar, han brukar aldrig mjaua om han typ inte ha tagit in en mus eller nåt i huset, usch!

Vad ska ni hitta på idag då?

Ni får ha en bra dag så ses vi senare för min mage den skriker efter mat nu så nu ska jag göra mig lite frukost.

Kramar

The Wedding Planner

Hej på er igen!

Jag har verkligen skit tråkigt just nu och jag känner faktiskt bara för att ta på mig min pyamas och sen krypa ner i sängen framför en bra film så det ska jag alltså göra och det blir ''The Wedding Planner'' med Jennifer Lopez och Matthew McConaughey, en väldigt romantisk film, även om jag hellre ser på skräckisar och thrillers så är detta en film som jag kan se hundra gånger utan att tröttna på den och sen så är det ju inget fel på att Matthew McConaughey är med i den heller,haha!



Imorgon så är det Måndag och det är det en ny vecka att se fram emot, bland annat att på onsdag så åker jag tillbax till MIAMI !! det kommer bli sjukt kul alltså även om jag hatar den långa flygresan så är det ändå värt varenda timme när man kommit fram till den härligt solen och värmen och dem skit snälla människorna, människorna i Miami är verkligen hur snälla som helst och dem är så trevliga att prata med så man har alltid någon man kan prata med,haha!

Nu så ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på filmen men jag ska vara vid datorn en lite stund till innan jag stänger av men vi ses imorgon och jag håller tummarna för en lika strålande dag.

Puss på er!

Ps. bilderna från Miami (+ Tampa, Key west och New York) finns under kategorin Resor,Bilder


Söndag

Hej allihopa!

Idag så har jag varit ute i den underbara solen och bara myst i vår hängmatta och det har varit så skönt men innan dess så var ju Sabbe här och vi vaknade vid 9.00 typ första gången av att Bella kom in rusande i mitt rum och började skälla som en galning och då kunde vi varit smarta att gå upp men nejdå, vi somnade om och vaknade inte förän klockan typ var 11.30, haha! Och då så gick vi upp och spelade lite Guitar Hero och åt godis och sen så vid 13.00 eller nåt så kom hennes pappa för att hämta henne och då så gick jag och la mig i hängmattan och bara myste i solen.

Kan ni fatta det att på Onsdag så åker jag till Miami igen och det känns helt otroligt bra även om jag är lite flygsjuk just nu typ, jag har aldrig varit rädd för att flyga men jag blir rädd att flyga så långt (12 timmar tar det med detta flygplanet vi åker nu nonstop!) tack vare att jag blir alltid så illamående och jag får så ont i magen på dit vägen och det är för att jag har världens värsta mensvärk och när jag har den så blir jag så jävla febrig och sånt men som tur är så blir jag aldrig det på hemvägen även om jag tycker det skulle varit tvärtom tack vare att det tar längre tid att åka dit tack vare vinden går på fel håll eller nåt så därför går det alltid fortare att åka hemåt, Men jag får väl köpa några flygsjuke tabletter eller nåt så att jag inte blir sån därför jag klarar inte gå igenom det en gång till alltså, det tar verkligen kraften ur en att må så dåligt.

Jaja, nu så ska jag sluta babbla om hur dålig jag blir för jag skrämmer bara upp mig ännu mer om jag pratar om det så nu är det slutpratat om det,haha!


Jag ska alldeles strax gå ut och lägga mig i solen igen men  först så ska jag byta om till ett par andra byxor för jag svettas ihjäl men vi ses kanske en gång senare ikväll...

Kramar <3


Glad Påsk!

Jag har precis ätit upp min macka och nu så ska jag bara ta på mig ett par andra byxor och sen så ska jag skicka iväg ett litet sms till Sabbe och ska säga att vi är på väg för att hämta henne nu. Det är väldigt fint väder idag ockå, vilket är väldigt bra tycker jag, vem gör inte det liksom, haha!

Jag har lite ont i magen just nu men det är för att jag har typ mensvärk just nu och det gör skitont men jag har tagit en tablett så det börjar gå väck nu, vilken tur!

Nu så ska jag skicka Sabina ett sms men vi ses senare. Pussar & Kramar


Lördag

Glad Påsk allesammans!

Jag sitter nu i sänger och kränger i mig massa godis för detta är en dag man verkligen får göra det, haha!
Idag så kommer Sabbe (Sabbedabbedina,haha!) hit och hon ska sova här inatt så det ska bli väldigt kul och jag funderar faktiskt väldigt starkt på att berätta hemligheten för henne (som jag inte fick säga till NÅGON än igentligen) för att hon är min absolut bästa vän och jag har känt henne i princip hela mitt liv och jag hatar att ha hemligheter för henne så därför har jag aldrig några, därför berättar jag alltid såna här grejer för henne gör jag vet att jag kan lita på henne till 110% och jag vet att hon skulle bli skitglad att få reda på det tack vare att detta blir ju något stort för henne och alla mina andra kompisar också tack vare att dem kommer få vara en del av detta. Jag vet att jag kan lita på henne så mycket att jag faktiskt kan berätta det för henne och jag vet hur nyfiken hon är och jag hatar när hon blir så jäkla nyfiken för då vill jag bara säga det, haha!

Jag sitter nu och snackar med Sabbe på msn, hon loggade precis in så nu så ska jag snacka med henne och sen är det frukost som gäller men vi ses ju senare idag.

Kramar

Rolig Helg

Jag och Sabbe bestämde idag att vi ska sova över i morgon och då kommer hon hit så vi ska sova här, hehe. Och jag känner på mig att det kommer bli mycket Guitar Hero =)


(datumet stämmet inte, men jag är alltid så lat så jag orkar aldrig ändra datum)


Så här ser jag ut idag


Sä här ser jag ut idag (lägg märke till håret,haha! har sovit med flätor så därför ser mitt hår ut som det gör just nu)
 Idag har jag bara två klädesplagg på mig tack vare att det är så varm

Svart topp med paljetter där bak vid axelbanden typ (ryggen ser ut som på ett brottarlinne) från Cubus
Gråa byxor från ellos eller laredoute

Nu jäklar är det varmt ute!

DET ÄR 35.3 GRADER I SOLEN HÄR I OSKARSTRÖM !

Fredag

Godmorgon på er alla läsare!

Jag vaknade för 30min sen och jag känner mig faktiskt väldigt pigg och det är strålande solsken ute och det är minst 22grader ute redan, 22 grader så här tidigt på morgonen,det är verkligen kul!
Jag sitter nu i sängen med mitt påskägg och kollar på säsong 9 av VÄNNER och snart så ska jag gå och göra lite frukost och sen kolla vidare på VÄNNER, men ni få ha en jättebra och solig dag så ses vi senare idag.

Godmorgon!


Jag har en hemlighet ingen vet...

precis som rubriken så har jag faktiskt en hemlighet ingen utifrån denna familjen och vår närmaste släkt vet, eller snarare det är vår hemlighet och det är något helt otroligt och jag får inte berätta något än men jag hoppas på att jag får snart för denna hemligheten tar snart dö(eller heter det död i detta sammanhanget, hmm...) på mig, men jag får försöka att hålla ut vilket ni också får göra men jag måste bara säga att detta är verkligen värt att veta, hehe! I allafall om man är vän till mig, för mina vänner kommer vara med om mycket nu.


Hemligheten som jag ej berättar är ...


Fast and the Furious 4

Nu är jag hemma allihopa! Det blev en väldigt rolig dag med Elin det kan jag lova och vi hade skitkul!
Jag köpte inget speciellt det blev bara en bok (tredje delen i IT GIRL) och lite hårsnoddar och sånt, vi spenderade mest tid på Mcdonalds och pratade en massa.

Nu så ska jag prata lite om filmen och jag har bara en sak att säga och det är....
DEN VA SKIIIIIIIITBRA!!

Den va så jäkla bra filmen alltså och jag ville inte att den skulle ta slut och Paul Walker gör ju helt klart filmen bättre även om den redan va skitbra! Jag trodde aldrig att den skulle va så jäklabra tack vare att det faktiskt är den fjärde filmen av fast and the furious så jag trodde inte den skulle vara bättre än dem andra men gud vad jag hade fel, den vad dubbelt så bättre än dem andra måste jag erkänna och jag rekomenderar verkligen att ni ska gå och se den för den va helt fantastiskt bra.

Nu så ska jag byta om till pyamas och krypa ner i sängen med godiset i famnen,hehe

Ni får ha det så bra så ses vi imorgon.

Natti natt!!

Ta foton är en bra sak att fördriva tiden med...

Jag har så himla tråkigt just nu och jag ska inte möta Elin fören vid 14.30 och det är en timme tills dess typ så jag sitter och tar massa kort med min webcam just nu, några blir bra och vissa blir helt knasiga,hehe. här är några bilder som jag delar med mig av:


En bild som jag faktiskt tycker att jag blev rätt bra på för en gångs skull, hehe!


En knasbild,haha!


Are you talking to me?


*Smile*

Haha! här var några bilder.

Dagens Outfit


(inte världens bästa skärpa,men bilden är tagen med min webcam)

Dagens Oufit:
Naturvit tröja från Laredoute
Vita stuprörsjeans från bikbok
Marinblå Munkjacka (ej på bilden) från bikbok
Ballerina Skor (ej på bilden) från Les P'tites Bombes (en skoaffär i St:Maxime,Frankrike)


Armband Silver har jag fått i present
Armband grå/lila/silvrigt från Glitter
Ring från Ur och Penn


Klocka från Ur och Penn (matchar tröjan)

Torsdag

Godmorgon sunshines!

Solen är framme idag, vilken tur! och värmen är också på väg, just nu är det runt 15grader ute och det är liksom morgon så det är minsann inte dåligt, haha!
Idag så ska jag och Elin träffas och gå på stan och sen klockan 18.30 så börjar bion och vi ska se Fast And The Furious 4 och jag ser verkligen fram emot det.

Jag ska försöka hitta ett par snygga jeans idag därför jag behöver verkligen ett par nya blåjeans så det står högst uppe på listan idag och sen ska jag försöka hitta några söta vårtoppar som passar nu perfekt till våren också.

Jag sitter nu och funderar på vad jag ska ha till frukost, det är alltid lika svårt att försöka komma på något, i allafall för mig, hehe!

Nu så ska jag börja ta på mig och börja göra mig i ordning lite smått och sen så ska jag göra lite frukost, jag får helt enkelt se vad som finns i kylen och frysen och sen får jag väl bara hitta på något.

Vi ses senare! Kramar <3

E!

Jag sitter nu och kollar på kanalen E! och just nu så går ''Girls Of The Playboy Mansion'' och jag ska snart gå och borsta mina tänder och gå och lägga mig och läsa en stund för klockan 23.00 så börjar Sex and the City och det MÅSTE jag se, och innan dess så ska jag ha gjort mig färdig för natten.

Nu så ska jag börja göra mig färdig så detta är det sista inlägget men vi ses ju i morgon igen, ellerhur? hehe.

Godnatt på er alla människor där ute!


Bilder Från USA - Resan


























På Väg Till New York För Mellanlandning


Utanför Newark flygplats i New Jersey


New Jersey


Jag,pappa,michael och peter sitter på Newark flygplats och äter pizza och dricker varm choklad
från Starbuck medans vi väntar på att vårat flyg ska gå, medans padde,lotta,felicia och philip får
vänta på andra delen av flygplatsen på deras plan, vi fick inte samma plan till Miami så dem
fick vänta typ 8 timmar innan deras flyg till orlando gick och i orlando fick dem vänta lika många
timmar innan dem flög vidare till Miami, så vi kom fram en dag tidigare än dem.
På denna bilden mår jag väldigt dåligt så därför ser jag inte så värst bra ut,haha!


New York, Ser ni Empire State Building?


Hela New York plus lite till


Framme i Miami =)


Kvällen vi kom fram


Första hela dagen i Miami (dem andra har äntligen kommit fram,haha!)
Vårt fina hotellrum på Dorchester Hotel


Miami Beach (South Beach) + massa höga hus, känner ni igen husen från CSI:Miami?


Massa höga hus, det huset som är i färgen orange måste ni ju bara känna igen från CSI:
Miami


Miami


Första dagen på Stranden


Framsidan av hotellet (en del av det i allafall)


Jag och min ena brorsa sitter på framsidan av hotellet, i bakrunden ser ni baren, den fanns
inte där när jag var där 2006


Framsidan av hotellet


Miami By (almost) night


Victoria's Secret


Kan ni se vad detta är för nåt?


Jo, det är ju MIAMI INK!


Första kvällen åt vi mat på en resturang som hetter ''Medi'' på Ocean Drive och själv så åt
jag en vesuvio-pizza medans dem andra åt hamburgare med pommes, världens bästa
hamburgare och pommes,haha!


Ocean Drive by night!


Andra dagen: jag leker med michaels kamera, (lägg märke till mitt svinröda ansikte, redan
första dan så blev jag sönderbränd typ)


Jag ligger och kollar i Michaels (min äldsta brorsa) new york guide bok


Vårat hotell som vi alltid bor på när vi är i Miami


Michael tyckte det va kul att ta kort på mig när jag sov


Miami,Vi tog bussen till Downtown


Downtown


Jag och brorsorna framför ''Port Of Miami''


Downtown


Jag shoppar inne på macy's


Efter en lång dag inne i downtown är det dags för mat och det blir pizza från vår favvopizzeria


Slappar på framsidan av hotellet


dags att åka mot Tampa


Universal Music


Vi gjorde ett stopp någonstans på vägen till Tampa där vi köpte mat och dryck + att min brorsa
köpte äpplesnus och fy fan vad det luktade äpple, hehe!


Minigolf banan som låg utanför vårt hotell, skit cool var den!


Vårt hotellrum när vi var framme i Clearwater


När vi var i Clearwater så var det jackor som gällde för där var det svinigt kallt alltså


En lite ekorre


Värmen är tillbax, här är vi i Everglades för en lite paus och vi är på väg till Key Largo

Vårt hotellrum vi bodde i när vi va i Key Largo


Stranden i Key Largo som vi var på, kan inte riktigt kallas strand


Då var det dags för pizza igen och denna gång blev det ''Peperoni''


Michael gillar verkligen att ta kort på mig när jag sover eller när jag precis har vaknat, bröder!


Welcome to Key West


Nu är vi i Key West


Monroe County Court House


Stranden


På väg tillbax till Miami, på vägen dit såg vi Bloomingdale's


Tillbax i Miami, en sån här båt fast större äger pappas amerikanske chef och bästa vän och
han och hans familj äger även ett hus minst lika stort som det bakom båten, och det ska jag
bo i nu när vi åker tillbax =) Deras hus har 17rum och kök plus ett gästhus som är lika stort
som vårat hus :S


Tillbax i Miami på Dorchester Hotel


Versace-huset


Här bor allt rikefolk (inkl.pappas chef) fast där kommer man inte in om man inte bor där eller
om man inte har en speciell kod.


Matdags och det blev mat från en italienskresturang på spanska gatan


Jag sover, z z z z! hehe


Jag skriver i min resedagbok, cool hatt, eller vad tycker ni?


Dags att äta mat (sista kvällen) och det blir revbensspjäll med klyftpotatis och sallad.
Kolla vad dem dricker läsk ur, dem dricker ur glasburkar, jag drack 1½ glasburk, dem andra
drack inte ens upp deras första läskglasburk, haha!


Miami flygplats, kolla så glad jag är över att åka hem, ehh typ NOT!!


Framme i New York
8 timmars stopp så det blev lite Manhattan sightseeing


Manhattan


Manhattan


Manhattan - Madame Tussaud


 
Manhattan - Broadway


Manhattan


Manhattan - Empire State Building eller är det Rockefeller Center? hmm...


Jag står utanför Empire State Building


Manhattan - Disney affären


Manhattan - Central park (en del av det)


Manhattan - Grand Central Station (en lite del av Gossip Girls första avsnitt är inspelat här)


Vårt flyg som tar oss från New York till Kastrup köpenhamn


Då va man hemma igen (eller i köpenhamn i allafall,hehe)

Det var lite eller rätt mycket bilder från resan, hehe. Men nu är det gjort och fler bilder kommer
sen när jag kommit hem för andra gången detta året,hehe.

Ps. alla dessa bilder tillhör mig och dem får inte användas i något annat sammanhang av någon person
som inte är jag.


Håller på med Bilderna

Jag sitter nu och håller på och lägger in bilderna från USA - resan från kameran till min datorn och det tar ju så jäkla lång tid, men bilderna kommer ju i allafall upp idag här på bloggen vilket är en positiv grej, haha! Kom ju hem 1 Mars från USA och jag har fortfarande inte fören nu lagt in bilderna på datorn, och eftersom att jag åker igen nästa onsdag så är det minsann på tiden att bilderna kommer upp för tänk bara vad jobbigt det blir att behöva lägga upp bilder från två olika resor även om det är till samma resemål sen när jag kommer hem igen i sånafall, tänk vad förvirrande!

Snart har 500 av 1625 bilder lagts in på datorn så lite mer än 1000 bilder kvar, jippi! Typ inte!

Jag kommer strax tillbax igen och då är det PICTURE-TIME !!

Fast and the Furious

Nu är det äntligen bestämt, imorgon så blir det stan och bio med Elin och vi ska se på Fast and the Furious 4, jag älskar alla dem filmerna så jag hoppas verkligen denna är minst lika bra som dem andra. Vi ska mötas i stan vid 14.30 och gå i affärer och sen klockan 18.30 så börjar bion och biobiljetterna måste hämtas 45 minuter innan bion börjar så innan bion börjar så hinner vi äta och sånt också så det blir perfekt.

Just nu så sitter jag och kollar på House och jag ska snart gå ut och värma en pizza bit och sen så ska jag städa upp högen av kläder som ligger på min pianostol och sen ska det dammsugas och dammas också så jag har fullt upp nu men jag kommer in senare och skriver ett inlägg till.

Kramar


Onsdag

Godmorgon!

Jag sitter nu i sängen med datorn i käet och med bara morgonrock på mig, men jag ska snart gå upp och ta på mig lite vardagskläder som sagt och sen äta lite frukost, idag så funderar jag på hårdstekta bacon, 2 ägg och lite makaroner eller nåt till det, gott och en bra start på dagen också.
Idag så har jag inget planerat men jag ska försöka få tag på Elin idag och fråga om vi kan träffas och gå på stan i morgon, men det är väl allt som är planerat just nu.

Vädret idag är fortfarande inte så bra, det har regnat och det är lite kallt men solen kanske tittar fram lite i eftermiddag vilket jag verkligen hoppas på.

Nu så ska jag gå ut i köket och koka upp lite vatten och slänga i lite makaroner där i och göra frukost helt enkelt men vi ses ju lite senare idag.

Godmorgon på er!

Nybadad och fräsch

Nu är jag nybadad och jag känner mig som en ny person, härligt!


Hur kan detta otroliga hända?

Jag håller på att få en hjärtattack, det är inte lång ifrån nu.

Pappa har nästan precis berättat om den där hemlisen om USA resan som vi åker på nästa onsdag!!! Nästa Onsdag så åker jag tillbax till Miami, och på lördagen så händer denna grejen, detta är något inte många personer som typ inte är skit kända eller så får göra, och det är att få träffa massa kändisar och ingen mindre än VICE PRESIDENTEN (av amerika) (vice presidenten är han/hon som tar över presidentrollen när självaste presidenten typ är sjuk och så) och det ska JAG GÖRA, JAG SKA TRÄFFA VICE PRESIDENTEN AV AMERIKA!!!!

Nästa LÖRDAG så ska jag,pappa,peter,thommy,tom,katarina och Ylva (tom och katarinas dotter) gå på en gala, vi ska vara uppklädda från topp till tå med klänningar från YSL eller något annat känt märke och männen ska också vara skitfint klädda, OMG! det är det ända ordet jag typ kan komma på nu,  jag kommer få träffa massa kända personer men bara att få vara på denna gala grej är en stor dröm som nu har gått i uppfyllelse, det när helt otroligt och det finns inga ord att beskriva hur det känns just nu. Detta är något som ingen av mina kompisar eller någon jag ens vet vem det är har varit med om, det känns så konstigt och mäktigt på något sätt, haha!

Nu så ska jag drömma vidare om hur detta ska gå och hur jag ska göra för att inte göra något dumt som typ ramla eller nåt i mina högaklackar och min långa klänning nästa lördag, haha!

Ni får ha det så bra!

Så här ser jag ut idag


Naturvit tröja från Laredoute
Klocka från Macy's (usa)
Ringar från h&m
Vita Jeans från BikBok

Tisdag

Halloj bloggen!

Lite sen idag jag vet men jag vaknade runt klockan 9.30 idag för att mamma väckte mig och frågade om jag ville följa med in till Eurostop en snabbvända och kolla i lite affärer och sen så skulle hon in på blomsterlandet också och köpa blommor och i stället för att sitta här och ha tråkigt så tänkte jag att jag skulle följa med även hur trött jag var.

Men nu är jag hemma i allafall och jag och mamma sitter just nu och kollar på Diagnos Mord (som serien heter på svenska) på kanal9 och det är en kriminalserie med Dick Van Dyke och hans son Barry Van Dyke är också i serien och spelar sonen , of course, vem annars skulle han liksom spela, så äckligt lika som dem är så skulle det varit omöjligt för honom att kunna spela någon annan karaktär än sonen, haha!

Idag så är det kallt ute igen, inte jättekallt men det är kallt, solen och värmen kommer liksom och går nu vilket är tråkigt men jag håller tummarna för att solen och värmen är tillbax i morgon igen.

Nu så ska jag rikta mina ögon mot tv:n igen och sen så ska jag bara umgås lite med mamma, men vi ses senare...

Snart Mat

Jag sitter nu ute i det fina vädret och pappa ska precis börja med maten, jag sitter nu och snackar med Sabbe på msn och vi snackar om det gamla vanliga, som typ vad har du gjort idag? och sådant strunt, haha!

Jag har tagit lite bilder idag i allafall så dem lägger jag in sedan men orkar inte göra det just nu så det får bli senare idag. Bella kom precis in på altanen med sitt tuggben i munnen och hon har precis lagt sig framför glasdörrarna och börjat tugga på benet,här tuggas det rejält kan jag säga,haha!

Idag så blir det lite potatisklyftor och lite pommes + oxkött och lite sallad till det, nams nams!

Jag och mamma har suttit här ute och kollat på olika sidor där dem säljer Vedeldande badtunnor, vi har funderat på det i säkert tre år nu och nu äntligen har vi börjat kolla efter en badtunna i trä på riktigt, vi har hittat en skitfin i trä för 5-7 personer för lite mer än 10 000kr inklusive skorstenen (röken måste ju komma ut någonstans,haha!) och den man eldar i, som jag kallar grillen, haha! Vi ska nämligen göra att soldäck utanför våran altan och det soldäcket kommer bli världigt stort så då tänkte vi att det skulle vara snyggt att göra ett hål i trägolvet på utedäcket och sätta ner badtunnan där i så att den blir i jämnhöjd med golvet, skit snyggt kommer det att bli och bara tanken på att kunna bada mitt i vintern gör mig ännu mera nyfiken på hur det skulle vara att ha en badtunna och nu är det verkligen bestämt att vi kommer köpa en, jippi!
Här ska det minsann bli badtunneparty, haha! Fan vad kul att bara bjuda några av ens kompisar över hit och sitta och bara snacka en massa strunt i badtunnan, haha! Med ett glas med någon dricka i handen plus några skålar med chips och godis, perfekt! =)

Detta ska bli kul, men nu så ska jag i allafall gå in och hämta mina skor för jag börjar frysa om mina fötter även om jag hr ett par mysstrumpor som är skittjocka på mig, men men, luften är kall nu men solen är i allafall fortfarande framme.

Nu så ska jag sluta babbla och faktiskt göra något men vi ses senare för ett sista inlägg innan det är dags att sova kudden.

Pussen <3

Jag i det fina vädret


Gammeldags Karameller

Hallojsan på er!

Jag har precis ätit upp två rostade mackor och jag ska snart gå ut och sätta mig i solen med Bella, jag sitter nu och äter lite godis som jag köpte när vi var på maxi för några dagar sedan med mormor, man kunde köpa två plastburkar med Gammeldags Karameller (blandningen av godiset i burken heter det) för 20kr, billigt och bra och dem är skitgoda och speciellt att blanda två olika karameller med varandra som tex. en lakridskaramell med en vanlig som inte är salt som typ bara smakar jordgubb och det blir en skitgod blandning, mums!...

Jag ska dricka upp min mjölk nu och sen ska jag hämta ett glas med Cola och isbitar i och sen så ska jag sätta mig i solen och bara njuta, men vi ses senare, antagligen ikväll, för nu ska jag fokusera på att vara ute så mycket som möjligt i stället för att lägga all energi på bloggen.


Vi ses ikväll !


Måndag

Godmorgon bloggen!

Idag vaknade jag lite senare så jag har väl bara varit vaken i sisådär 1½ timme eller nåt, men det positiva är i allafall att det är varmt och soligt igen, idag så ska jag vara ute hela dagen igen och bara njuta och självklart ta lite kort, bloggen måste ha lite mer bilder känner jag så det ska det minsann bli.

Just nu sitter jag med Ipoden och lyssnar på musik och just nu lyssnar jag på Carrie Underwood, hon sjunger mycket Country, jag brukar aldrig lyssna på County annars men hon är en helt fantastisk sångerska och hon vann faktiskt american idol 2004 tror jag det var, hon är hur bra som helst så henne brukar jag lyssna på när det kommer till Countrymusik.



Jag ska alldeles strax börja ta på mig lite tunnare kläder för jag sitter nu i en tjocktröja och ett par jeans och det är alldeles för varmt för det just nu och sen så ska jag gå ut och göra mig lite frukost, och sen är det att vara ute som gäller och jag funderar på att ringa någon.

Jag har väl inget mer att skriva men vi ses senare och jag hoppas att ni har lika fint väder som vi har här, Vi ses!
Godmorgon på er!


Den börjar titta fram nu

Nu är jag här igen och solen börjar titta fram nu men den är inte lika stark som den varit dem senaste dagarna men som tur väl så ska det nog bli sånt fint väder imorgon igen som det varit hela denna veckan, varmt och soligt! Jag håller tummarna i allafall även om det aldrig brukar hjälpa mig iaf, men man kan ju alltid försöka.

Just nu så håller jag på och redigera massor av bilder till svartvit och sådant, älskar svartvita foton, dem ser alltid så gamla ut då tycker jag och det är det som är så fint.

Jag ska snart gå ut i köket och stoppa i mig något och sen så ska jag och mamma kolla på någon film, vet inte vilken än men någon bra film blir det.

Nu så ska jag först försöka hitta mina mysiga morgonskor som jag brukar kalla dem och sen så är det dags för film men vi hörs...

Söndag

Godmorgon Bloggen!
Hoppas ni sovit gott för det har även jag gjort även om jag vaknade vid 6.00 idag, men jag är i allafall uppe ur sängen så det är ett plus.
Varje morgon nu denna veckan så har jag vaknat upp med solen skinande i mitt ansikte...men inte idag, solen är inte på solen idag men jag hoppas verkligen att den kommer fram senare idag för nu när jag väl varit duktig och varit ute på dagarna, då får ju inte solen bara försvinna.

Jag har precis lagt i två mackor i den apparaten man rostar mackorna i, så jag ska snart äta och sen så ska jag gå ner och duscha för jag ser verkligen inte fräsch ut just nu men pappa måste slänga in lite ved i pannan först för det finns inget varmvatten kvar och så länge som jag duschar så måste jag ha mycket varmvatten.

Har ni det soligt hos er?

Nu så ska jag gå ut i köket och bre mina mackor med vi ses senare...

Så Jävla Mätt

Halloj nu är lilla jag här igen! Det blev inga fler bilder idag, men men skit i det, jag har precis ätit och det blev köttbitar med potatisklyftor och massa grönsaker till det och det va skitgott, första gången detta året som vi grillat så nams säger jag bara, haha! Jag ska snart gå in till mamma och kolla på tv med henne men först  så ska jag hämta min Hägen Dajz glass från frysen, skitgod är glassen, det är pralines and cream glass, skitgod med pekannötter i, vet ej om det stavas så men ni fattar säkert vad jag menar.

Detta blir mitt sista inlägg för jag är skittrött, kan inte fatta att jag sagt det men det är sant så nu så ska jag hämta min glass och sen så ska jag kolla på tv med mamma men vi ses imorgon igen och jag håller tummarna för en lika fin dag imorgon.


Godnatt på er alla läsare så ses vi imorgon igen! ♥


Eftermiddagens Bilder


Bella gillar vårsolen =)


Dags att tvätta, eller vad tycker ni?


Blommorna har kommit fram


Solglasögonen har åkt fram igen =)


Vår fina bäck


Bäcken


Vårt hus + Trädgården (stor, eller vad tycker ni?)


Så här ser jag ut idag:
Grått linne från H&M
Vit (oversize) tröja från någon katalog (på bilden syns det inte riktigt hur stor tröjan igentligen är)
gråa byxor från ellos (tror jag)
Svart/Gråa ballerinaskor från Les P'tites Bombes (en affär i Frankrike)
Solglasögon från någon affär i Orlando (florida)


Bella kan minsann posa, söt söt söt!


Bella <3


Jag sitter på våran bro som går över bäcken


Ibland så kan till och med jag bli bra på kort


En av våra grillar som vi har, och nu så ska jag hjläpa mamma med maten.

Det var lite bilder i allafall från idag, nu ska jag hjälpa mamma men vi hörs senare.

Härligt Härligt

Det är så himla varmt ute och det har blivit dags för grillning, idag är vår grillpremiär! Idag så har jag bara varit ute i det härliga vädret och jag har lekt massor med Bella och sen har jag solat ansiktet lite också och det har blivit lite färg i fejjan iaf, jag har gått runt och tagit en massa foton idag så nu har jag lite bilder att visa här i bloggen, men dem kommer i nästa inlägg.

Nu så ska jag ut och hjälpa mamma med grillningen men vi hörs senare ju...

Ha det bra i solen med er!


Sol,Värme och en kopp té

Sminkningen eller klar och kläderna är på nu så nu så ska jag gå ut med en kopp té och sätta mig i den varma solen och bara njuta men vi hörs senare...


Jag med mitt favvo läppglans från Victoria's Secret

Lördag

Godmorgon bloggen!
Idag så vaknade jag någonstans innan klockan 9.00 fast jag låg kvar i sängen i typ en timme innan jag väl gick upp.
Det är jättefint väder i dag också så därför bestämde jag mig för att öppna min Hägen Dajz (eller hur det stavas, haha) glass direkt nu på morgonen, jag får verkligen en sommarkänsla nu när våren är här och det börjar bli varmare, i Halmstad och i Oskarström brukar nästan Våren vara varmare än Sommaren bara för att när sommaren väl kommer så brukar det bli mer regn och sånt, så därför är det dags att njuta av solen nu så länge den är kvar.

Jag sitter nu och kollar på vänner, men jag ska snart gå ut i köket och värma en pizza bit från igår och bilderna från igår kommer lite senare, måste bara hitta sladden till kameran först,
vad ska ni hitta på idag då?
Själv så ska jag spendera dagen ute i solen och sen så ska jag väl försöka hitta på något kul som man kan göra ute.

Nu är det dags för frukost men vi hörs senare idag.

Godmorgon på er!

Supernatural

Så Ska Det Låta är slut för denna veckan så nu är det dags att gå vidare till det senaste avsnittet av Supernatural istället, jag måste bara säga att pizzorna vi gjort blev skitbra och speciellt skit goda, så nu har man något gott till frukost i morgon. Bilderna kommer i morgon i stället för Michael har sladden som behövs till för att kunna lägga över korten och Michael har gått och lagt sig tack vare att han ska upp och jobba jätte tidigt imorgon vilket han alltid brukar göra så bilderna kan ej komma idag men dem kommer imorgon iaf.

Fler inlägg idag kommer inte för nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på Supernatural men vi ses imorgon allihopa och jag hoppas att ni får en bra natts sömn ifrån alla mardrömmar som spökar.

Godnatt på er så ses vi imorgon igen!

Fredagsmys med Pizza

Halloj bloggen! Jag vet att jag ej varit inne¨på bloggen idag fören nu men det har varit fullt upp idah faktiskt, för en gångs Skull.

Jag vaknade runt klockan 9 idag och då började jag med en rejäl frukost som bestod av: Två Ägg, Lite Makaroner, Lite Potatisklyftor, Bacon, Sallad, ett glas juice,ett glas mjölk och två rostade mackor med cheddarost på, så det var verkligen en rejäl frukost och det kan vara det som har gjort mig så glad och sprallig idag, haha! Sen efter frukosten så var det bara att börja sminka sig och ta på sig lite tunnare kläder (kan ni fatta det? man slipper jacka!) för det har varit över 20 grader här idag, skit härligt och varmt också. Efter det så åkte jag och mamma in till stan för hon skulle jobba i typ en timme så då bestämde jag mig för att i stället för att bara sitta hemma och ha tråkigt så kunde jag ju lika väl hänga med så medans hon jobbade så satt jag kvar i bilen och drömde mig bort till en plats där allt är möjligt =P När mamma hade jobbat klart så körde vi till Mormor och Morfar för att hämta Mormor och där stannade vi typ 20 minuter innan vi kom iväg och då åkte vi till Maxi för att handla.

Mormor har skadat sin hand så den är opererad så det är ju jobbigt för henne om hon ska cykla till maxi och sen cykla hem med massa matvaror och eftersom att morfar också är ny opererad så kan ju inte han hjälpa till. Men i allafall, inne på maxi va det en jäkla massa folk och eftersom att vi inte har varit på detta Maxi på skitlänge, eller Grens som det hette innan och vi fortfarande kallar det, så hittar vi ju inte lika lätt så vi kom nog inte ut där ifrån fören det hade gått sådär 2 timmar, haha! Och klockan hade redan hunnit bli 16.30 då när vi var hemma och då så bestämde jag mig helt enkelt för att vara ute i solen så därför har jag varit sen idag, men nu är jag i allafall här och det är fredag och det menas också med Påsklov.

I allafall nu så ska jag gå ut till mamma och michael i köket igen för vi håller på och gör hemgjord pizza (mums!) och degen har jäst färdigt nu så nu ska det knodas och nu ska man även bli kladdig,haha!
För en gångs skull så har jag faktiskt tagit lite bilder på vår fina bakning, haha!

Bilderna kommer senare men nu så ska jag göra pizzan och lägga på massa gottigott på den, men vi ses senare.
Kram

Finns det något bättre är Kriminalserier?

Jag sitter nu och kollar på Big Bang Theory eller vad det heter, men nu så börjar snart Criminal Minds, jag älskar verkligen kriminalare det är dem bästa serierna, jag älskar spänningen och jag älskar att försöka lista ut vem det är som mördat eller kidnappat människorna i kriminalserierna och det är alltid kul att få reda på om man hade rätt eller fel i slutet, Detta är mitt sista inlägg för jag orkar inte sitta vid datorn mer och jag känner att jag får huvudvärk när som helst så jag behöver verkligen en paus från datorn men vi ses imorgon igen.

Ni får ha en bra kväll...


Tracy's Hämd

Jag sitter nu och kollar på Tracys Hämd och jag är på första skivan av tre, filmen är så himla lång att den är uppdelad på tre skivor, men den är skitbra! Jag tror inte det är mycket kvar av skiva 1, hoppas jag, haha!

Pappa är i affären just nu och han väntar också på att min pommes med vitlökssås ska bli klar nere på pizzerian, jag tycker jag förtjänar lite junkfood nu när jag varit ute i solen hela dagen och faktiskt fått lite färg i ansiktet.
Solen lyser fortfarande jätte starkt på den blåa himlen och det är över 24 grader ute och det blåser inte heller vilket gör att det känns ännu varmare ute, äntligen så är våren här, jag vet att jag inte kan sluta säga det men jag är bara så glad att den tråkiga och gråa vintern är över. 

Nu så är visst första skivan slut så nu ska jag byta till cd2 och kolla fortsättningen, jag tycker verkligen att ni ska ta er tid att kolla på Tracys Hämd någon gång för den är bra och jätte spännande.

Nu så ska jag rikta mina ögon mot Tracys Hämd igen men vi ses senare.

Torsdag

Halloj Bloggen!
Gud sicket fint väder det är, det är helt underbart ute och det är så varmt att man bara kan gå i t-shirt =) Äntligen!
Idag så vaknade jag någon gång runt klockan 8.50 av mamma för både mamma och pappa hade glömt att det skulle komma några klockan 10.00 imorse och kolla på huset som en inspektion (eller vad det heter,haha!) så då var det bara att hoppa ur sängen och ta på sig och borsta till tänderna och sen åka med mamma och michael till mormor och morfar och vara där under tiden Peter och Pappa va här hemma och visade runt, jag hann i allafall kolla lite av Tracys hämnd när vi var där så fortsättningen kollar jag på i kväll för idag så ska jag vara ute i solen och bara mysa av att värmen och våren är här.

Detta är den bästa tiden på året tycker jag, när blommorna börjar slå ut och det blir varmare och varmare och solen blir bara starkare och starkare efter varje dag som går. Gud vad härligt!

Jag ska gå ut till familjen som sitter ute i vår stora trädgård och pratar och nu så ska jag gå och störa dem lite, haha!
Jag kommer in senare igen men nu så är det solen som gäller och jag väljer faktiskt solen före bloggen just nu eftersom man vet aldrig om den bara försvinner sedan, värmen och solen alltså, men jag kommer in senare igen för nu så ska jag göra mig en kopp té och sen så ska jag gå ut.

Vi ses senare idag , puss på er!

Ps. Våra Foton från resan har äntligen kommit! Lägger upp dem när jag lagt in dem på datorn.


Sex and the City och Förhäxad

Halloj, detta blir mitt sista inlägg för idag därför att när klockan blir 22.30 så ska jag krypa ner i sängen och ta min bok och läsa tills klockan blir 23.00 därför att då så börjar sex and the city!!!! Jippi! 23.00 är den bästa tiden på dygnet för mig därför att då kommer alla mina favorit program efter varandra, först ut sex and the city sen kommer NCIS och efter det så kommer ett avsnitt av 2 and a half men och sen så kommer någon halvtimmes komedi serie och sen så kommer FÖRHÄXAD!! Jag älskar Sex and the City och Förhäxad om jag inte gjorde det så skulle jag nog inte ens varit vaken nu. då skulle jag nog legat och sovit i min varma och sköna säng, haha!

Men nu är det ju så att jag faktiskt älskar dem här serierna och eftersom att jag varken har köpt Sex and the City skolådan med alla säsongerna eller Förhäxadlådan med alla Säsongerna än så blir det att jag är vaken hela nätterna bara för att kunna se på det, men så är det, jag får önska mig dem till min födelsedag som är i Juli, det är ett tag dit men tiden går så fort så snart är min dag här. Jag har bara tre grejor somn jag önskar mig till min födelsedag och det förvånar mig annars så brukar jag vilja ha en jävla massa saker, haha! Men detta året vill jag bara ha: En egen Digitalkamera (jag brukar använda mammas eller min brorsas skitbra kamera), Förhäxaslådan och Sex and the City Skolådan, det är det jag önskar mig, Digitalkameran jag kollat ut kostar drygt 3000kr. Förhäxadsamlingen kostar drygt 999kr (alltså 1000kr , haha!) och Sex and the City skolådan kostar drygt 599kr om man köper den från cdon.com (brukar beställa därifrån så ja.), men först och främst vill jag fan ha förhäxad och sex and the city samlingen, digitalkameran kan jag vänta med, för jag har ju redan två digitalkameror som jag kan fota med här så det är ingen brådska med den så först vill jag ha serierna.



Av Förhäxad är det 8 säsonger

Och av sex and the city är den 6 säsonger, vilket jag tror nästan alla vet, hehe!

Nu så ska jag lägga mig och läsa för nu har jag missat 6 minuter av min läsning men vi ses imorgon.

Pusspuss och Godnatt på er!


Gottis är det bästa som finns

Halloj, Nu är maten i magen så nu är det dags för gottis alltså godis, haha! Jag har varit nere och köpt lite godis på ICA så nu är jag redo för en bra kväll.

Jag satt bara här och funderade precis att gud vad kul det måste va att bo uppe i stockholm så här års för jag menar det finns så mycket att se och det finns betydligt mycket mer shopping än vad det finns här i lilla Halmstad, men det är klart man kan ju alltid åka ut till Tylösand men även det så är det nog roligare att bo uppe i Stockholm.
jag känner verkligen för att boka en varsin tågbiljett till mig och mamma och åka upp till Stockholm i några dagar och bara gå runt och kolla och sånt, mysigt nu när våren är här!

Jag blev så himla sugen på Stockholm när jag precis kollade in Blondinbellas blogg och hon hade varit ute och tagit kort och sånt på Djurgården och då kände jag verkligen att ''nu har jag fått nog av Halmstad'' så jag funderar faktiskt starkt på att fråga mamma om inte vi kan åka upp till Stockholm nu någon gång framöver och vara där i några dagar, jag orkar liksom inte vänta tills sommaren, jag ska nämligen dit i Sommar med mamma och sen ska jag dit till hösten också då vi antagligen ska kolla på Hairspray musikalen, jag vill till Stockholm NUUU ! haha!

Nu så ska jag äta på mitt godis och sen så ska jag sätta i en film eller kolla om det går något bra på tv.

Puss på er och vi ses kanske lite senare för ett godnatt inlägg =)



Gott med godis =)

ICA

Halloj på er alla! Jag funderar på att ta på mig min tjocktröja igen och ta med mig lite pengar och gå ner till byn och gå in på ICA och köpa lite smått och gott tills nu ikväll medans mamma och pappa håller på att göra mat, jag har ändå inget bättre för mig just nu och jag menar varför ska jag sitta här inne och har tråkigt, när jag kan gå ut och kanske träffa någon jag känner. Hmm... jag tror faktiskt att jag ska göra det, jag är ändå så himla sugen på godis och om jag inte köper det så blir det ju inget så det ska jag minsann göra, jag ska ta på mig min tjocktröja igen och sen så ska jag gå ner till ICA och köpa lite gottis.

Jag ska bara kolla hur långt mamma och pappa har kommit med maten,men vi ses senare...


Så här ser jag ut idag



Dagens Outfit:
Tröja från Laredoute
Rosa Tjocktröja (har ej på mig den på bilden) från Cubus
Jeans från H&M
Klocka från Ur och Penn
Ringar från H&M
Skor från Puma

Våren är häär, våren är häär!

Halloj, jag ska hämta ett glas päronjuice nu och sen så ska jag sätta mig på altanen ute i vårsolen, det är varmt och skönt ute, och våren är ÄNTLIGEN HÄR! Nu hoppas jag verkligen att det stannar så här så att inte solen och varmen går bort helt plötsligt och det blir skit kallt igen, det vill vi inte, ellerhur?

Nu så ska jag går ut men vi sesn senare, antagligen ikväll .

Bye


Onsdag

Hejhej! Det är onsdag och det menas med att det är 1 April, tänk vad snabbt tiden går! Idag så ska jag försöka att vara ute så mycket som möjligt för det är över 22 grader här, tänk att våren äntligen har kommit. Igår så fastnade jag helt vid boken så därför kom jag inte in igår kväll igen som jag sagt men men nu är jag här i allafall.
Boken är utläst och jag känner verkligen att jag behöver en paus från läsning just nu så idag blir det att vara ute i den härliga vår solen och jag funderar på att ta en tripp in till stan och kolla efter ett par nya jeans och en fin skjorta till det, jag behöver vekligen nya jeans alltså så nu är det minsann dags och sen så måste jag in på någon sko affär och kolla efter nya skor, min gympa dojjor är helt sönder typ och det är dem ända jag har så nu är det dags att skaffa nya.

Nu så ska jag ta på mig en tjocktröja och sen så ska jag ut i solen, väljer hellre tjocktröja än jacka nu.

Men vi ses senare idag. Kram på er!


RSS 2.0