God Morgon

jagGod morgon kanske inte är det rätta ordet att säga för mig i alla fall , gick nästa precis upp .
Jag har aldrig bloggat förut så är kanske inte världbäst på det just nu men jag lär väl mig snart, hoppas jag.
idag är det dags för städning av rum och garderob , har skickat efter massa nya kläder som är perfekta att ha nu till sommaren så nu är det minsann dags för rensning av garderoben så dem nya kläderna får plats.
just nu sitter jag bara här och har tråkigt, är hemma själv utan föräldrar och två jobbiga äldre bröder , så här lugnt har det nog aldrig varit i huset förut, när man har två bröder som mina som älskar att jäklas med deras lillasyster, så blir det mycket skrikande här. Dem senaste månaderna har det varit jättefint väder här , men självklart nu när det äntligen är sommar så blir det regn.
Just nu så skiner faktiskt solen på den blåa himlen , men bara för att jag sa så, så är jag säker på att regnet kommer alldeles strax, hehe .
Sitter just nu inne och kollar på h&m's hemsida, och dem har verkligen fått in mycket nytt , här är två klädersplagg som föll mig i smaken:
grön byxdress från hm för 198 krGrön byxdress från H&M för 198kr Tuptopp från hm för 69:50Tuptopp från H&M för 69:50kr


Förra veckan så var jag ,min familj och min bästis Sabina i köpenhamn och kollade runt , bröderna hade läst att Jewel of the Seas och Queen Victoria båtarna skulle komma så dem va ju tvungna att åka dit för att kolla på dem eftersom att , för ungefär ett och ett halft år sedan så va vi på kryssning i Karibien med en av "of the seas"-båtarna som heter "Navigator of the Seas" så därför va dem ju bara tvungna att åka till köpenhamn och se dem, så medans dem gjorde det så gick jag och Sabina på stan.
Men här kommer lite bilder från köpenhamn.

Köpenhamn Lilla sjöjungfrun Queen Victoria  Jewel of the Seas

Ciao Ciao!!


Välkommen till min nya blogg!

Detta är mig blogg, och jag kommer att skriva om allt som poppar upp i huvudet på mig som tex. min vardag och om mode och mycket mer


RSS 2.0