Godnatt!

Detta är mitt sista inlägg för idag men vi ses imorgon igen och det blir nog mest mobilbloggning för jag ska på bio med Sabbe i morgon och vi ska se 'Änglar och Demoner' så jag tror inte jag har tid att sätta på datorn men det blir i sånafall några inlägg från mobilen i stället, hoppas det blir lika fint väder imorgon bara kanske inte så här äckligt varmt som det varit idag, lite vind kan man ha!

Vi ses imorgon och jag hoppas ni kommer sova gott.

Godnatt!


Miami-Klimatet har kommit till Oskarström

Som rubriken lyder så har verkligen Miami-klimatet kommit hit, det är jätte äckligt ute, det är typ bara 29grader ute men det blåser inte eller nåt det är helt stilla och det känns mer som att det är 50grader ute istället för 29. I Miami finns det ingen frisk luft typ, det finns liksom inget, ''jag måste gå ut och ta lite luft'' i Miami för det finns liksom ingen sån luft och det finns det inte här heller just nu, det är jätte äckligt och jag har precis gått ett varv runt kvarteret i mina pumps (måste gå in dem tills imorgon) och det tar typ 5 minuter att gå runt kvarteret och det räcker för att bli skit varm och svettig i denna luften.  På bara 5 minuter så har jag bränt mig om armarna, så stark är solen just nu,

Jag ska byta från min skjorta till min blus igen för denna skjortan är alldeles för varm att ha även om den är skit tunn, funderar på att ta på mig en kjol och ett par leggins under det för det är så jäkla varmt och här sitter jag i jeansleggins, jippi...typ inte!

Har ni också så här äcklig luft nu i resten av Sverige?

Vi ses senare!


Dags för lite mat i magen min

Hej igen!
Jag sitter fortfarande i sängen men jag har varit uppe och jag sitter jmed kläder på och allt och sen så har jag inte täcke eller nåt på mig,haha! Sängen är min favoritplats att ha datorn på även om jag har ett bord typ bara 1 meter ifrån mig om ens det, Jag sitter och lyssnar på radion just nu och det är Mix Megapol, eftersom att rix fm har bytat kanal eller vad man ska säga så kan jag inte lyssna på den tack vare att jag har bara Mix Megapol än sålänge, men jag får be pappa att försöka leta upp Rix Fm sen men inte nu eftersom att jag är ensam hemma.

Pappa och Mamma och resten av familjen åkte precis iväg till Stranden och jag hade inte lust att följa med idag, känner inte för stranden idag, vet ni vad jag känner för? Jo det ska jag berätta, jag känner för att gå på bio, änglar och demoner vill jag se och natt på museet 2 så jag har skickat till Sabbe nu och frågat om vi kan gå på bio senare idag, men tills dess så får jag väl hitta på något annat sålänge.

Vädret är hur fint som helst idag, det är varmt som in i bomben alltså och nu är det riktigt sommarväder, man kan gå runt i en enkel klänning bara eller ett par shorts, och till och med det är för varmt att ha just nu,haha! Och själv så sitter man här i Jeans, men jag brukar aldrig bli varm eller svettas även hur varmt det än blir så brukar jag aldrig bli så varm, men det är väl för jag är kallblodad,haha! Jag är alltid sval typ.

Jag har vita jeans på mig idag och till det har jag ett svart linne och en svart/grå/vit blus och sen har jag min klocka från Macy's på mig som äntligen passar mig perfekt, jag gick in till Ur och Penn när jag var i stan igår och förkortade min klocka så att den skulle passa mig och nu gör den det, äntligen!

Nu så ska jag gå och ta mig något att äta för jag är lite hungrig i magen känner jag och det är bäst att jag äter innan jag får skit ont i magen, Vi ses!


Söndag

Godmorgon Bloggen!

Jag var uppe med tuppen idag, som man brukar säga,haha!
Jag v aknade faktiskt upp rätt pigg vilket kändes skit skönt, jag brukar aldrig vakina upp pigg men för första gången på väldigt länge så gör jag det, jippi!

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar väl på något fram emot dagen, igår så var jag och mamma inne i stan och kollade runt lite tack vare att det var långlördag igår så är ju affärerna öppna tills klockan 16.00 så vi var inne i stan och kikade lite och det blev lite grejer i allafall, jag köpte en svart/grå/vit blus och en vit med silvriga ränder skjorta och sen så blev det en bok också, och boken blev ''New Moon'' (orkar inte kolla vad den heter på svenska för då måste jag gå till peters rum som är där nere och kolla för han läser den nu), och den är den andra boken i serien om Bella och Edward, det är så många som har sagt så bra saker om boken så jag tänkte att jag skulle ge på mig ett försök att läsa dem också, eftersom att jag vet lite om vad första boken handlar om pågrund av filmen så tänkte jag att jag börjar läsa tvåan direkt, men sen så ska jag även köpa första men det får bli senare.

¨jag sitter i sängen med täcket på mig och bloggar just nu, det är som bäst när man sitter i en stor säng, haha!
Nu så ska jag sätta på tv:n och kolla på någon film eller nåt innan jag går upp härifrån sängen min och ska börja min dag. Vi ses!


Torsdag

Hejsan Bloggen!

Jag sitter nu helt påklädd, idag blev det en enfärgad grön t-shirt från JC och ett par Jeans från bikbok och jag har precis kommit ur duschen så mitt hår ser jätte trassligt ut just nu men jag ska försöka att reda ut det men jag vill att det ska hinna torka lite först, jag borstar aldrig mitt hår när det är blött för det sliter så mycket på håret så jag brukar vänta tills det torkat, Till lunch snarare så blir det den sista pizzabiten som nu står i ugnen och håller på att bli färdig och sen blir det ett stor glas oboy till det, jag hatar mjölk om det inte är oboy i.

Idag så är vädret lite bättre i allafall, det är soligt men det är jätte blåsigt så det är ändå rätt kallt när man är ute tack vare vinden men det kanske blir bättre senare i eftermiddag, hoppas jag i allafall!

Nu så ska jag hämta min pizza och äta men vi ses igen lite senare när jag kommit på något vettigt att skriva, om jag gör det vet jag inte, men men.

Vi ses!


Thomas Kinkades Christmas Cottage

Hejhej igen på er allesammans!

Ikväll så har jag haft Jared Padalecki (supernatural,New York Minute m.fl) kväll, jag har kollat på massa filmer som Jared Padalecki är med i, dem jag sett idag är, remaken av ''Friday the 13th'', New York Minute och sen så har jag precis kollat klart på ''Thomas Kinkades Christmas Cottage'' och den var så himla fin i handling och allt, filmen va helt underbar och det var en sån annorlunda roll att se Jared Padalecki i, men den va helt underbar och jag rekommenderar den starkt, den är helt klart en av mina favorit filmer nu, den var så himla fin filmen och jag fick en sån härlig känsla i kroppen när jag såg på den, jag blev liksom glad av den.


 Handling:
A look at the inspiration behind Thomas Kinkade's painting The Christmas Cottage, and how the artist was motivated to begin his career after discovering his mother was in danger of losing their family home.
(hittade inte handlingen på svenska så den kommer på engelska men det går väl bra iaf)

Jag blev helt förälskad i en målning i filmen och det var den i Slutet av filmen (jag älskade alla men speciellt denna) och här kommer den:

Är den inte underbar?
Jag skulle viljat ha den hängande i mitt rum,haha!
Men men, nu så ska jag kolla på Sex and the City men vi ses imorgon igen!

 

Onsdag

Godmorgon Bloggen!

Jag gick upp ur sängen för ungefär en halvtimme sedan men jag har varit vaken längre men jag har bara inte orkat gå upp men nu är jag uppe och jag sitter nu och väntar på att min köpepizza ska bli färdig, pappa har varit och handlat idag så han köpte med sig två pizzor såna som man bara värmer i ugnen i typ 10 minuter och sen vips så är den färdig för att ätas, jag tog den med mozzarella, mums!

Vädret idag är kanske inte det bästa jag frös faktiskt när jag ställde mig där ute så jag gick in igen, haha!

Nu så ska jag ta ut min pizza ur ugnen och sen är det frukostdags för mig i allafall.

Men ni får ha en bra dag så ses vi lite senare i eftermiddag!


Tisdag

Äntligen så funkar internet igen!
En en vecka nu så har vårt internet varit som man säger på engelska ''Out Of Order'' men nu äntligen så funkar det igen så nu kan jag börja blogga igen. Denna veckan som har gått så har vi firat min äldsta brorsa Michael som fyllde 27år förra tisdagen så vi har firat honom och sen så har jag bara tagit det lugnt och varit inne i stan och kollat lite och så för jag har mått väldigt dåligt dem senaste två veckorna meh jag börjar bli bättre, som tur är!

Idag så har jag och mamma varit inne i stan och kikat runt lite, köpte inget men det är kul att bara gå runt och kolla ibland också.

Jag ska snart äta men först så ska jag kolla på alla tv-program som jag missat nu när vårt internet inte funkat, jag kollar på mina favoritprogram direkt från datorn när det sändts i USA så ja, men nu har jag i allafall mycket roligt att kolla på.

Nu så ska jag se om min mat är klar snart och sen är det 90210 som jag ska börja kolla på men vi ses imorgon igen!

Måndag

Nu är måndagen här vilket menar med att helgen och min lilla bloggpaus är slut men det blir nog bra ändå.
Jag sitter nu med rufsigt och lockigt hår (har sovit med flätor inatt) och med mina mysbyxor och ett linne på mig, det är så himla varmt ute idag och fåglarna kvittrar som aldrig förr, haha!

Idag så ska jag, hmm... hitta på något antar jag men innan dess så ska jag kolla klart på det CSI:NY avsnittet jag ej hann se klart igår eller snarare i natt, men efter det så vet jag inte än men något kul får man väl försöka att göra, kanske ringa en kompis och kanske gå och fika i stan efter skolan, hmm... Jag får se hur jag gör.

Nu så ska jag kolla klart på csi:ny men vi ses lite senare idag!


Hejja Norge!!!


Nu är det gjort!
Alexander Rybak från Norge vann!!!
Jaaaaaa!!!!

Eurovision Song Contest 2009 är i full gång

Halloj!
Jag hade igentligen bestämt mig för att ta helgen ledig från bloggen och bara vila ut lite men jag känner att jag behöver prata av mig lite, så nu är ESC 2009 i full gång och alla mina favoritbidrag har redan varit men jag ska inte prata om dem nu för nu vänder jag mig till Ukrainas bidrag. Jag känner att jag måste få prata om Ukrainas bidrag lite och låten sjungs av Svetlana.

Men först, vad tycker ni om henne?

Själv så tycker jag att låten är skitdålig och inte nog med det, hur kommer gladiatorerna in i det hela och inte bara det hur kommer hennes slampiga stil in i låten, hon har verkligen slagit rekord av att se slampig ut, jag menar, detta är en seriös tävling och jag skulle skämmas om jag vore henne, inte nog med att hon ser skitslampig ut, men hon beter sig som en slampa på scenen också,  hon verkar liksom inte seriös och jag tar henne definitivt inte seriöst när hon ser ut så där, jag tycker hon borde tänka om när det kommer till outfits,
 vad tycker ni?
Är jag den ända som tycker hon ser väldigt slampig ut?




Skulle bli väldigt glad över att få höra vad ni tycker.


Sex and the City

Sex And The City är programmet jag kollar på just nu men jag ska snart gå och lägga mig men tills vi ses igen.
So long!



Joey



Jag mår lite bättre, kramperna i magen har gått bort men inte illamåendet, men jag mår i allafall lite bättre.
Jag sitter nu i sängen och kollar på Joey som går på kanal5 och för ni som inte vet så är Joey typ en spin-off av Vänner, man får fortsätta följa Joey Tribbianis liv efter att han lämnat New York och dem andra från Vänner.
Detta är mitt sista inlägg för nu i kväll så blir det en paus helt från bloggen men vi ses imorgon igen om jag mår bättre annars så ses vi när jag har blivit frisk igen, byebye!

 


Alexander Rybak


Grattis till Alexander Rybak som idag fyller 23år

Malena i Final


Malena gick vidare till den stora finalen, jippi!!

Onsdag

Godmorgon bloggen!

Jag är super trött idag för jag har vaknat tre gånger under natten och då vaknade jag upp med världens kramper i magen, jag har mått så jäkla dåligt i natt att jag helt enkelt inte har fått mycket sömn. Jag har precis stoppat i mig en ipren och en macka för det är aldrig bra att knapra tabletter utan att ha ätit något innan så det blev en liten macka till tabletten, kramperna har inte riktigkt gått väck än men dem är sakta på väg att gå väck men jag får nog ge det en halvtimme till innan det är helt borta, gud så jobbigt!

Ida kom hit innan och med henne hade hon ju lilla Emilia som redan har hunnit bli 1 månad, wow vad tiden går fort, eller vad tycker ni?

Jag sitter nu i sängen och vilar min haka mellan mina knän, igenligen så ska man inte sitta så som jag gör just nu när man har kramper, man ska igentligen sträcka på sig, men jag kurar typ alltid ihop mig i typ fosterställning bara för att det ska göra mindre ont men problemet är ju bara att det gör ju bara mer ont då.

Jag känner nu hur illamåendet börjar komma tillbaka så jag ska gå och lägga mig i sängen ett tag och sätta på Vänner så kanske jag slutar tänka på hur ont jag i gentligen har, men vi ses senare om jag mår bättre men annars så tar jag nog en ledig dag idag från bloggen tills jag mår bättre, men jag håller tummarna!


ESC 2009 - Semifinal

Jag sitter i sängen och kollar på Semifinalen av ESC 2009 just nu och jag måste säga att Malenas framträdande va väl bra (tycker det var bättre i globen) förutom att ljudet verkade inte funka som det skulle plus att i varje refräng när bakrunden blev vit så syntes hon ju knappt, hon liksom försvann in i bakrunden, den vita bakrunden förstörde verkligen ett annars bra framträdande, och jag måste erkänna att jag är lite orolig faktiskt tack vare att ljudet inte verkade funka som det skulle när hon sjöng eller så var det bara att hon sjöng lågt, men det tror jag ju knappast att hon gjorde, jag hoppas på det bästa i allafall!

 

Och sen måste jag ju bara nämna Andorras bidrag alltså, hon må ju vara danska och jag brukar hejja på folk som kommer från norden men jag bara säger det, usch alltså! Jag hatade låten från början till slut, och den va så himla mesig låten, förlåt men det va den faktiskt, och hon såg verkligen ut som om hon försökte se yngre ut med dem kläderna än vad hon igentligen är och det lyckades hon inte bra med för jag tyckte hon såg äldre ut.

Nu så säger jag godnatt för detta blir det sista inlägget för idag, om drygt en halvtimma så börjar ''Sex And The City''.
Godnatt!!


Eurovision Song Contest 2009

Nu börjar det ju dra ihop sig, det är inte länge kvar nu tills Malena (hoppas vi) kommer stå i Moskva på den där scenen och framföra ''La Voix'' och vi kommer sitta här hemma och hålla tummarna fär att allting ska gå bra men nu är det ju så att vi får ju inte rösta på henne så jag har skaffat två nya favoriter som jag tänker rösta på som en galning. Men innan jag berättar vilka det är så vill jag veta:

Har ni fallit för några av dem andra bidragen?
och vilket är ert favoritbidrag?

Själv så har jag fallit pladaskt för Norges Alexander Rybak med bidraget 'Faitytale', han är helt underbar och när jag hör låten så vill jag bara ställa mig upp och börja dansa, den är en riktigt härlig danslåt och den kommer helt klart komma långt i tävlingen och jag tror den har goda chanser att ta hem hela kalaset också, det är inte helt omöjligt och om inte Malena tar hem det så ska helt klart Rybak ta hem segern i ESC 2009!!




Men nog om Rybak. Rybak är inte det ända bidraget jag har fallit för och hejjar på.
Det är ju självklart att jag hejjar på vår favoritsvensk borta i Azerbajdzjan också, och jag talar ju självklart om Arash!!
Jag älskar verkligen deras bidrag 'Always' och sen så älskar jag ju honom också.



Dem här hejjar jag på i ESC 2009.

Vilka Hejjar nu ni på?



Tisdag

Godmorgon bloggen!

Idag vaknade jag runt klockan 10.30 eller vaknade och vaknade jag gick upp då och då så gjorde jag lite frukost och sen satte jag mig ute i solen och åt, skithärligt!
Jag sitter nu och kollar på alla dessa tatueringar jag hittade på en hemsida, fyfan vad jag vill ha en nu alltså, jag har pratat med mamma om det men vi ska prata lite mer om det sedan igen.
Idag blir det att vara ute i den härlia solen och kanske passa på och ta lite foton och sånt, jag har inte borstat tänderna än så det ska jag gå och göra nu och skölja med flour sen efteråt och sen ska jag sminka mig lite grann, känner att jag behöver lite smink på mig idag så jag känner mig lite fräsch och fin, jag har varit utan smink i typ 3 dagar nu och även hur härligt det är så är det härligt sen när sminket åker på igen då man känner sig vacker igen, haha!

Nu så ska jag börja göra mig i ordning och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att vara ute.
Men vi ses senare idag!


Jag Vill, Jag Vill och Jag Vill!

Det märks att det är måndag för nu börjar CSI:NY, haha! Direkt efter CSI:NY så är det sängen som gäller för jag vill inte börja somna vid 2 - 3-tiden igen.

Jag sitter nu och kollar på lite olika tatueringar som jag googlat på här på datorn, jag vill verkligen tatuera mig och det har jag velat sedan jag var 9år då jag följde med min (snart) 24-åriga brorsa till tatueraren i Halmstad och kollade på när han gjorde sin fågeltatuering , han va 16år gammal när han gjorde den och jag älskar den, den sitter högt upp på hans högra arm (tror jag,haha!) och den är skitfin men själv så vill jag inte ha en armtatuering eller en fågel, själv så vill jag ha en växande blomma som går från byxlinjen och som typ växer sig upp mot magen och sen till slut hamnar på sidan, den ska inte vara för stor men inte heller för liten.

Nu så ska jag gå och lägga mig men vi ses imorgon! Och i morgon eller idag är det nu, så ska det diskuteras tatueringar med mamma (för hon är den ända som förstår sig på tatueringar och eftersom att jag måste ha mina föräldrar med mig när jag gör den så är det mamma det blir att prata om det med) men tills vi ses igen!
So Long!


Project Runway

Det blev visst ett till inlägg idag.
Jag mår lite bättre men jag mår fortfarande illa. Jag sitter i sängen och kollar på Project Runway och jag måste säga att detta är nog det roligaste avsnittet jag sett för alla kläderna typ såg jättesnygga ut och jag kunde faktiskt tänka mig att köpa alla när jag såg dem typ,haha!
Snart så kommer mina fyra bästa New York-vänner upp i tv-rutan och jag pratar ju självklart om Sex And The City.
Jag ska gå och lägga mig nu och kolla på tv:n men vi ses imorgon igen! Ha det bra!





Té och Choklad

Hejsan allesammans igen!

Jag sitter nu i sängen med en stor kopp té och en stor chokladkaka, mumsigt! Jag mår väldigt illa och jag är helt slut, jag sitter bara med min morgonrock som jag knytit så himla hårt runt min mage, jag fryser så mycket att jag knytit morgonrocken så tight runt min kropp så att ingen luft ska komma mellan så att jag börjar frysa ännu mer.

Jag ska snart sätta på en film och krypa ner i sängen och försöka få upp värmen igen, för jag är iskall känns det som och jag fryser så mycket så att jag hackar tänder även om jag sitter och dricker té, vilket jag brukar bli varm i kroppen av, men inte denna gången antar jag.
Jag ska försöka leta upp min 'The Sound Of Music', jag har den inspelad på vhs men jag har så många filmer på band här att det är så jäkla svårt att hitta den filmen jag vill ha, men jag håller tummarna för att jag kommer hitta den.

Nu så ska jag hämta mina gosestrumpor och ta på mig dem på mina iskalla stackars fötter (som jag inte har någon känsel i just nu) och sen så ska jag hämta mina pyamasbyxor och min mystjocktröja och sen är det sängen som gäller för min del, men vi ses kanske en gång till senare, vilket antagligen blir ikväll i sånafall och om jag mår bättre, om jag inte mår bättre senare så blir detta nog det sista inlägget för idag, men i sådanafall så ses vi imorgon igen.


Måndag

Godmorgon Bloggen!

Ny dag och ny vecka att se framemot idag men bara för det är ny vecka så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, men det blir väl alltid något.

Jag vaknade 20 i 9 (8.40) och då vaknade jag upp skitpigg men bestämde mig för att ligga kvar och gosa lite i sängen, jag somnade runt klockan 22.30 igår för jag var helt slut och det kändes så jäkla skönt att bara gå och lägga sig tidigt och vakna upp pigg för en gångskull.

Jag ska gå och hämta lite frukost för jag har nämligen inte ätit än, jag älskar att äta sent så det blir oftast det, medans jag äter frukost så ska jag kolla på det senaste avsnittet av Desperate Housewifes.

Nu så ska jag göra frukost och försöka få ut den jävla getingen som flyger omkring härinne i mitt rum och sen är det DH som gäller, men vi ses lite senare idag igen.


Den har snart tagit över mitt huvud

Hello allesammans därute!

Jag sitter nu och kollar på Vänner men jag ska snart ta på mig min pyamas och krypa ner i sängen för jag är helt slut, jag är trött som bara den och jag riktigt känner hur huvudvärken snart har tagit över mitt huvud. Jag mår inte bra men det beror inte på att jag inte ätit som jag ska, för idag har jag ätit som en häst typ, jag har typ inte kunnat sluta äta för jag har varit så himla hungrig, typ hela tiden. Jag tror att febern kommer sakta tillbaka och det är därför jag känner mig helt utmattad. Jag ska försöka att somna väldigt tidigt idag för min kropp behöver all sömn den kan få just nu så jag ska försöka att somna innan klockan 23.00 i allafall så jag har lite mindre än 3 timmar på mig men det är ändå mycket tid.

Ikväll så har jag och mamma kollat på ''Singing In The Rain'' med Gene Kelly, och den är lika bra varje gång jag sett den. man kan inte tröttna på den, precis som man inte kan tröttna på ''The Sound Of Music'', det är nästan en skam om man inte sett ''Singing In The Rain'' eller ''The Sound Of Music'', för det är dem två största musikalfilmerna genom tiderna typ eller i historien om ni gillar det bättre.

Jag ska gå och hämta en flaska med vatten och sen ska jag krypa ner i min härliga säng och bara försöka att ta det lugnt och vila min trötta kropp.

Jag hoppas att ni får en fortsatt bra kväll allesammans! så ses vi imorgon igen.


Så här gör man Frittata:

Frittatan ska igentligen ha paprika i men jag valde bort den och tog bacon i stället men jag kommer skriva upp receptet som står i boken med papriken.



Till 4 personer:
800g kokt, kall potatis
2 röda paprikor
8 ägg
8 msk vatten
1 msk potatiskrydda (Spice Island) 
  eller italiensk salladskrydda
3 msk raps - eller olivolja
2 dl riven ost
1 tsk salt
Garnering:
persilja

    SÅ HÄR GÖR DU:
1:
Sätt ugnen på 225grader. Skala och skär potatisen i tärningar. Kärna ur och strimla paprikan.
Vispa ihop ägg, vatten och potatiskrydda.
2. Hetta upp oljan i en stor stekpanna som tål ugn, gärna med släpplätt-beläggning. Stek potatis
och paprika under omrörning ca. 5 minuter. Strö över ost och krydda med salt.
3. Häll äggsmeten i pannan, stek på svag värme ca. 5 minuter. Efterstek mitt i ugnen ca. 10 minuter
tills äggsmeten stannat och frittatan fått fin färg. Garnera med persilja.

När du är klar så ska den se ut såhär (på ett ungefär i allafall):



Här serveras Frittata med Bacon och Potatis

Frittata med Bacon pch Potatis är verkligen en måltid jag kommer göra flera gånger för det va så jäkla gott alltså, skitgott till och med.

Här kommer bilderna:


Så här ser den ut i boken

Skalar potatis

Potatisen färdigskalad

färdigskivad

Baconen steker

Potatisen och Baconen är blandade

Osten,äggröran,baconen och potatisen är nu blandade,nu är den färdig för ugnen

Nu är den färdig

Redo att ätas

När frittatan var färdig tyckte jag den såg skitäcklig ut men om jag säger så här, jag kommer aldrig dömma ut maten innan jag smakat den för detta va skitgott ju, nu så ska jag gå och hämta mig en bit till och sen så ska jag och mamma kolla på film.
Strax kommer receptet upp i ett eget inlägg...


Mat från Italien

Hela morgonen och timmarna som gått nu på eftermiddagen så har jag kollat igenom typ varenda jäkla recept från våra matböcker för att hitta något gott att göra till mat och fyfan va svårt det är att hitta något som inte har med fisk eller kyckling att göra, men jag hittade något som tur är och till mat idag så blir det ''Frittata med Bacon och Potatis'' och medans den står i ugnen så sitter jag här och kollar igenom resterande av böckerna för att se om det finns något gott jag kan göra till kvällsmat ikväll men än så länge har jag inte hittat något som verkar gott förutom min Frittata som finns att hitta i ''Smaker från hela världen, ITALIEN, ur allt om mat'' som har funnits att köpa med tidningen, minns ej vilket men det var typ Expressen eller Aftonbladet eller Kvällsposten,haha! Någon av dem var det i allafall.



Nu ska jag gå och kolla til min Frittata och sen så kommer bilderna upp från när jag gjorde den och receptet.



Söndag

Godmorgon !

Gud vad härligt det känns att vakna upp pigg för en gångsskull, jag somnade innan klockan ens hann bli 00.30 i natt och det känns så jäkla härligt att faktiskt vakna upp nu på morgonen och vara pigg och glad.

Solen har kommit fram igen och nu har den verkligen kommit fram, det är hur varmt som helst ute att idag så är det riktigt solväder som man kan sola i, härligt som fan alltså!

Idag så ska jag dammsuga och damma mitt rum men det får helt enkelt vänta tills senare för nu så ska jag gå ut i den härliga solen och bara njuta av att värmen och solen är tillbaka men vi ses senare i eftermiddag. 

 

Keeping Up With The Kardashians

Godkväll allesammans!

Jag sitter nu i sängen och kollar på ''Keeping Up With The Kardashians'' vilket är en realityshow för er som inte vet och den handlar om familjen Kardashian vilket är Kim,Khloe och Kourtney för det mesta som den handlar om och dem flesta vet nog i allafall vem Kim är.



Jag ska snart gå och hämta min pyamas och ta på mig den i stället för att sitta här i sängen med ett par jeans och en tjocktröja, och jag hoppas verkligen att det kommer bli lättare för mig att somna idag eller tidigt i natt för det är så utmattande och det är inte bra för kroppen heller att inte få sina timmars sömn som kroppen faktiskt behöver och min kropp behöver absolut många timmars sömn.

Nu så säger jag Hejdå och Godnatt för min del för jag ska faktiskt gå och lägga mig och sätta i en film och sen så ska jag försöka att sova, tro det eller ej men det ska jag för jag är skit trött. Vi ses imorgon allehopa! Ha en fortsatt bra kväll.


Ghost Whisperer - Endless Love

Godmorgon Bloggen!

Jag sitter nu och ska precis sätta på det senaste avsnittet av Ghost Whisperer men först så tänkte jag komma in och skriva ett litet blogginlägg, Jag somnade till slut i natt även om klockan hann bli runt 2.30 så somnade jag i allafall och ni anar inte så härligt det har varit att faktiskt ha fått sova lite längre i natt än vad jag brukar göra, jag vaknade runt 10.00 idag men jag låg kvar i sängen för jag och mamma började babbla en massa så jag låg kvar i ungefär en halvtimme innan jag gick upp och tog på mig mina blåa Malibu Beach Club mysbyxor och mitt Vita Linne som hör till och nu sitter jag bara här.

Idag så ska jag och mamma upp på vinden och städa och rensa (eller hur stavas det?) , och jag kan inte fatta att jag säger detta men det kommer nog faktiskt bli rätt roligt att få se vad man samlat på sig genom alla år, från gosedjur till barbiedockor (som jag har typ tusen av om jag säger så) till barnvagnar och allt annat jag lekte med när jag var barn, ska bli kul och se allt igen.

Nu så ska jag gå och göra mig lite frukost och sen så ska jag kolla på GW (ghost whisperer) men vi ses senare, antagligen efter rensningen av vinden.


Varför kan jag inte sova?

Jag är fortfarande vaken och jag håller faktiskt på att bli galen, jag är skit trött men jag kan ändå inte sova, jag har legat och vridit på mig i sängen i säkert 2 timmar nu utan resultat och nu orkar jag inte mer, jag är hur svettig som helst tack vare att min helvetes rum är uppe i typ 100grader nu, så jäkla varmt är det härinne. Jag har gått på toa en gång till för säkerhetsskull och jag har hämtat ett glas vatten och druckit men ändå så kan jag inte sova.

Jag ska ta på mig min morgonrock och gå upp och gå lite så kanske jag somnar snart, jag håller tummarna för jag är helt utmattad. Hoppas ni har det lättare att sova på kvällarna/nätterna än vad jag har.


Billiga filmer hos Cdon.com

Jag kikade precis in på cdon.com för att se hur mycket dem filmerna jag vill ha kostar där och jag hittade massvis av bra filmer för jätte billigt så jag funderar på att fråga mamma om jag får skicka efter två filmer där ifrån som är billigare där än vad dem är om man skulle köpt dem i en vanlig affär och filmerna jag vill skicka efter är:


Darling Lili, 69kr hos cdon

Breakfast At Tiffany's, 79kr hos cdon

Sen så hittade jag två stycken till men dem får vänta, och dem filmerna va:

The Sound Of Music - (40års-) jubileumsutgåva, 179kr hos cdon.com

och


Mary Poppins (specialutgåva), 139kr hos cdon.com

men som sagt ,dem får vänta så först ut är Breakfast at Tiffany's med Audrey Hepburn och Darling Lili med Julie Andrews som också är med i The Sound Of Music och i Mary Poppins, vad kan jag säga, jag älskar Julie Andrews,haha!

Det är dem fyra filmerna jag vill ha inom närmaste framtid.


Singing in the rain

Som sagt jag fick med mig en film hem från stan i allafall och det blev den kända musikal filmen från 1952 ''Singing in the Rain''



Gillar man gamla filmer så gör man,haha! Det spelar ingen roll om det är Skräck,Komedi eller Musikal, jag älskar helt enkelt gamla filmer från 50 och 60 - talet.
Så denna filmen fick följa med mig hem och nästa gång jag är i stan så är det ''Breakfast at Tiffany's'' med Audrey Hepburn som ska köpas.


Mobilbloggar: herregud,jag har tappat shoppingsuget!!

Vad har hänt med mig? Direkt när jag och mamma kom in till stan så tappade jag shoppingsuget direkt, jag kände direkt att jag ville hem till tv:n och kolla på någon bra film medans jag kränger i mig massa popcorn, så nu är mamma och jobbar och sen så ska vi hem, men jag får i allafall med mig en film hem så nu har jag en ny film jag kan kolla på. Nu så kom 'tattoo'med Jordin Sparks på radio så då är det dags för mig att sticka, men vi ses när jag kommer hem. Byebye!

Mobilbloggar: på väg till stan

Halloj. Jag och mamma sitter nu i bilen på väg till stan, först så ska mamma in till sitt jobb och göra nåt och sen är den stan som gäller och det bästa är att i stan är det strålande solsken. Tänk att bara 2 mil typ kan göra så mycket, hemma regnar det och 2 mil borta typ så är det strålande solsken, Haha! Konstigt. Jag sitter nu med IPODen och jag lyssnar just nu på ''So What'' med PINK. Skitbra låt! Nu ska jag gå tillbax till min IPOD men vi ses senare. Kramar

Shopping Outfit


Dagens Outfit:
Grått Linne från H&M
Rosa Tjocktröja från Tippy
Svarta Jeans leggins från BikBok
Ring från Ur & Penn
Gympadojjor från Puma

Ps. nu har regnet kommit.


Wow, redan färdig!

Detta är nog ett rekord från min sida att redan vara färdig med allt, sminket är på,kläderna är på och håret är uppsatt i en fin hästsvans, wow säger jag bara,haha!
Jag och mamma ska snart åka in till stan och tyvärr så blir det inte något superväder idag heller verkar det som, solen var framme i morse men den har nu gått över till molnigt och åska, ja det åskar faktiskt ute, men jag är glad bara det inte börjar regna och det positiva är att det är inte så värst kyligt ute.

Jag ska gå och hämta mig ett glas pepsi och sen så ska jag sätta på mig skorna och gå på toa en sista gång tror jag är bäst,haha!
Men vi ses när jag kommer hem.

Ps. Dagens Outfit kommer strax...


Fredag

Godmorgon Bloggen!

Hur mår ni idag?
Själv så mår jag väldigt mycket bättre och solen är tillbaka nu äntligen så goodbye regnet och kom inte tillbaka inom den närmaste framtiden,haha! Idag så ska jag följa med mamma in till stan en vända och kolla i lite affärer och jag har en check på bokhandeln som jag fick från dem förra gången jag handlade hos dem som jag måste göra slut på så någon bra bok får jag minsann leta upp nu i stan.
Efter lite shopping så ska jag följa med pappa till Göteborg och hämta upp Michaels nya bil, en Cabriolet eller ''Cab'' som man brukar säga,haha! och Michael och mamma ska nog också med. Medans vi är i Göteborg så är Peter och seglar med ett par kompisar och har jätte roligt medans vi andra sitter här hemma och har 'nada to do'.

Nu så ska jag gå ut i köket och hämta mitt té och sen är det Supernatural-time men vi ses senare idag då jag också kommer visa min shopping för idag.
See ya!


Denna väntan gör mig galen

Jag sitter nu och kollar på något nytt realityprogram som börjat på E! och det verkar korkat om jag ska vara ärlig, men alla program kan inte vara bra, så är det bara.
Jag sitter och blickar på klockan typ hela tiden för klockan 23:00 så börjar ju mitt älskade Sex And The City och jag hatar denna väntan på att det ska komma på tv, jag måste gå och köpa SATC-skolådan alltså för nu orkar jag inte behöva sitta uppe på kvällarna bara för att jag måste se det hela tiden, det är faktiskt rätt utmattande och sen så går det ju bara ett avsnitt också.



Jag sitter med mina älskade rosa puma mysbyxor på mig här i sängen och kollar på E! medans jag dricker glas efter glas av min Pepsi, vad kan jag säga mer än att när jag väl börjat så kan jag ej sluta,haha!

Nu så säger jag godnatt för mina fyra favorit New York vänner kommer snart upp i tv-rutan, men ni får sova så gott och så ses vi imorgon igen.


Klyftpotatis med Bacon framför CSI:NY

Nu är min mat färdig, det gick snabbare än vad jag trodde det skulle gå men jag struntade i äggen. Klyftpotatis med hårdstekta Bacon och vitlökssås till det för att doppa potatisen i, mumsigt värre! Nu sitter jag och mumsar på min mat framför CSI:NY med FESTISEN i högsta hugg.

Efter att jag ätit så ska jag hämta in dammsugaren i mitt rum och dammsuga för mitt golv ser ut som , ja jag vet inte vad, haha! Det ser förfärligt ut men har man husdjur som gillar att vara i skogen så kan man räkna med att dem tar med sig den hem också.

Nu så ska jag äta för jag är vrålhungrig men vi ses senare.


Torsdag

Halloj Bloggen! Lite sen idag men ibland så blir det så. Jag kollar på säsong 1 av CSI:NY just nu och dricker på min FESTIS Bloodorange Mango medans jag även försöker hålla koll på min mat som står i ugnen as we speak.
Till mat idag så blir det klyftpotatis med hårdstekta bacon och två ägg (äggvitor om det ska vara rätt, jag äter inte ägggulan), jag måste sticka nu och börja steka baconen innan potatisen blir färdig men kommer med ett inlägg till sen när maten är klar.

KebabPizza och CSI:NY

Då var man tillbax. Jag sitter nu med datorn ute i köket och kollar på CSI:NY säsong 2 här på datorn, och jag känner verkligen för att hämta telefonen och ringa ner till Centerspizzeria och beställa en kebabpizza med pommes på och med vitlökssås i burk, mumsigt värre! Det va skit längesedan jag åt kebabpizza och jag saknar det faktiskt,haha! konstigt nog.

Jag har skit tråkigt just nu, och jag känner nästan bara för att ''sminka av'' mig och gå och lägga mig för jag är så jäkla trött och jag mår skit dåligt. Har ni gjort något kul idag?

Nu så ska jag gå tillbax till CSI: NY och jag ska nog göra en kopp té också och bara sitta här och mysa lite, men vi ses i morgon allesammans! Byebye


Promenad Outfit




Jeansblå tröja från laredoute.se (har även i svart)
Svartajeans leggings från bikbok
Skor från Scorett
Ringar från lindex
svart runt halsband från någon smyckes affär i sthlm (mitt hår skymmer halsbandet)

Hårspänne från glitter

Regnet Borta, Solen Framme

Solen har kommit och det har börjat bli lite varmare så jag ska ta en liten promenad med Bella och sen så ska jag göra mina två sista majskolvar, majskolvar med bregott smör är det bästa, riktigt mumsigt!
Vi ses efter promenaden.


Jag och Bella just nu (hon är inte precis glad av att bli fotad,haha)

Onsdag

Hej hej!

Jag sitter bara här framför datorn och gosar med Bella som sitter i mitt knä och myser, mysigt!
Idag så regnar det igen men det är faktiskt rätt härligt och faktiskt rätt mysigt också. Jag mår fortfarande inte riktigt bra, min mage är svullen och den mår inte bra alls idag, Jag känner mig väldigt slö och hängig idag också och jag vet inte varför men jag känner mig bara sån idag.

Bella har nu hoppat från mitt knä till min fotölj som hon nu har lagt sig i för att sova, hon tycker det är väldigt tråkigt när det regnar tack vare att hon inte kan vara ute då, eller snarare hon kan men hon vill inte vara ute i regn, stackaren!

Nu så ska jag gosa lite med Bella och sen så ska jag nog lägga och vila mig och min mage i 1 timme eller 2, haha!

Men vi ses senare allehopa!


Veckans Musikvideo



Coldplay är ett av mina absoluta favorit band så därför är detta veckans musikvideo.

Coldplay - Viva La Vida

Godis och Sex and the City

Jag sitter bara här och kränger i mig det sista som finns kvar i godispåsen och sen så väntar jag ju såklart på Sex and the City men det börjar inte fören 23.00 så jag får försöka underhålla mig själv tills dess. Jag tror att jag ska kolla igenom min London bok, man kan köpa den med aftonbladet eller man får den första gratis, jag ska ha 18 av böckerna bla. Rom, Madrid, Los Angeles, Venedig, Barcelona och Paris och sen ska jag ha massa andra men har lite svårt att komma ihåg alla,haha!

Jag har vilat upp mig idag mest men jag mår fortfarande inte bra, lite bättre men inte mycket bättre, mår i princip lika dåligt som innan och det gör mig galen, jag känner mig skit febrig och jag fryser skit mycket nu även om det är skitvarmt i mitt rum så fryser jag, jag trodde att min rosa favvo tjocktröja skulle hjälpa men jag fryser fortfarande lika mycket.

Jag har en stor tvättkorg på min säng med kläder i som jag ska börja plocka upp och lägga in i garderoben tills SATC börjar så att jag har det gjort så att pappa kan få tillbax tvättkorgen till tvätten som hänger på tork nere i källaren, jag är ett freak när det kommer till kläder och tvättning, även om jag bara använt ett plagg en gång och det inte ens blivit smutsigt så slänger jag det ändå i tvätten bara för att jag inte orkar ta väck alla kläder som ligger samlade i en hög på golvet och lägga in det i garderoben igen,
Brukar någon av er också göra så  

Men för en gångsskull så är det väldigt fint i min garderob och det ligger inte så mycket kläder på golvet, det ligger bara två bar mysbyxor,två par sockar och en tröja, så jag börjar bättra på mig, nu så ska jag ta hand om kläderna och lägga in dem i garderoben och sen så ska jag slänga kläderna som ligger på golvet i tvättkorgen, vart annars? 

ni får ha en fortsatt bra kväll så ses vi imorgon för jag känner att mitt huvud och min kropp behöver vila och vara ifrån datorn just nu så ja, men vi ses och godnatt på er allesammans så ses vi imorgon igen!

Obehaglig känsla

Halloj allehopa! Vad hittar ni på då?

Jag är på väldigt dåligt humör just nu, inte för att jag är arg över något eller arg på någon men jag känner mig väldigt slö och hängig. Jag har en skit obehaglig känsla i magen, det gör inte ont eller nåt men det känns bara väldigt obehagligt och sen så känner jag mig febrig och hostig och väldigt trött, jag kan knappt hålla ögonen öppna och jag känner bara för att lägga mig och vila ett tag men jag vet att då kommer jag inte upp sen igen. Jag känner mig skitvarm men ändå så har jag gåshud typ som jag brukar få när jag fryser men jag fryser ju inte, det känns mer som om jag är påväg att brinna upp. 

Jag håller på och hostar som en galning och jag som bara har varit utan hostan i typ 1 månad och för tre dagar sedan nu så kom den tillbax men den kom liksom tillbax direkt inte gradvis som den normalt brukar göra. Jag känner mig faktiskt lite orolig,men jag vet inte riktigt varför.



Jag håller nog på att få feber och jag hatar det för när jag blir sjuk så slutar jag att äta, jag tappar matlusten helt när jag blir sjuk vilket inte är bra för en person som jag som går ner skit lätt i vikt och som inte väger som en normal tonåring ska göra, jag är inte anorektik (stavas det så?) men man skulle kunna tro det när man hör min vikt, jag är smal men inte smal nog så att man typ ser mina revben eller så men jag är smal det är jag, men problemet är bara att senast jag vägde mig, vilket var typ 2 dagar innan vi åkte till USA vilket va i februari detta året så vägde jag bara 38 kg, jag vägde inte ens 40 kg men ändå så ser jag ut som en vanlig tonåring, inga revben syns eller nåt.

Jag läste för ungefär 1 vecka sedan i en tidning om 90210-stjärnorna Shenae Grimes och Jessica Stroup om hur dem har rasat i vikt och det stog även hur mycket dem vägde som tex så stog det att Shenae vägde 38kg precis som jag gör men när man kollar på henne så ser hon ju nästan sjuk ut, hon ser verkligen anorektik ut och det gör även Jessica men ändå så väger Jessica mer än mig och jag ser inte så smal ut som hon gör vilket jag är väldigt glad över men då började jag fundera på, hur kan jag som väger lika mycket som Shenae se så mycket friskare ut än hon gör?
Det är en fråga som jag verkligen skulle vilja ha svar på, är det kroppstyperna som skiljer sig åt mellan amerikaner och svenskar eller vad är det, och inte nog med det så har jag amerikanskt blod i mig (från mammas sida) och jag är amerikansk medborgare också så jag fattar inte riktigt ändå. Men jag antar att man inte kan få svar på allting.




Nu så ska jag faktiskt lägga mi och vila ett tag så kanske jag mår bättre ikväll.
Ha det bra! Pussen <3


Tisdag

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade för ungefär 2 timmar sedan men gick inte upp fören vid 11 men det är i allafall på morgonen om man säger så. Det regnar ute idag men det behövs så det är faktiskt rätt härligt att det inte är så himla varmt, det blir lite jobbigt efter några dagar,tycker jag i allafall.

Jag ska snart gå och göra mig lite frukost men först så måste pappa ner till ICA och köpa bröd och cheddarost och sen så ska jag ha en pepsi också.

Jag känner verkligen för att öppna min chips påse och kränga i mig massa chips men det är inte bra för mig att göra det så jag försöker att motstå även om chipspåsen ligger typ bara 10 cm från mig.

Nu så ska jag bädda min säng och sen ska jag försöka hitta på något tills pappa kommer tillbax men vi ses senare.

Kramar


CSI:NY

Godkväll, snart godnatt,haha!
Jag sitter nu och kollar på CSI:NY som går på kanal5 och jag har skit tråkigt, jag ska snart försöka flytta mig från sängen och hämta en make-up remover servett och tvätta av allt smink från mitt ansikte men först så ska jag se CSI:NY så ansiktet får vänta.

Detta är det sista inlägget för idag men vi ses ju i morgon igen och jag ska försöka komma upp i tid i morgon för en gångs skull, men det återstår att se om det händer.

Godnatt bloggen så ses vi i morgon igen! ♥


Vart fan har den tagit vägen?

Jag har gått igenom hela mitt rum typ utan att hitta min plånbok där mina pengar är i, dem kan väl inte bara försvinna?
Och pappa är inte hemma så jag kan inte be han om pengar sålänge och mamma är på jobbet precis som Michael och Peter är hos Ola och Helen så ingen annan än jag är hemma, fan också, jag som är så jäkla sugen på något som har med godis och chips och göra,haha!
Jag är så jäkla sugen på Kolakakor också, men så länge jag inte har hittat pengarna så kan jag ju inte köpa något heller, jag ska gå och värma en mozzarella pizza och äta den och om jag har tur så kommer jag på vart plånboken är någonstans, jag håller tummarna!




Gud vad gott det skulle varit med godis och chips nu

Måndag

Måndagen är här och det är faktiskt rätt kallt ute idag, kanske inte så att man behöver typ en skit tjocktröja på sig men det är kyligt i luften. Jag sitter och dricker en kopp té och äter choklad muffins just nu och jag är så himla sugen på godis och chips att jag kan dö alltså,haha!
Jag funderar på att ta av mig mina rosa långkalsonger och ta på mig ett par jeans och en långarmad tröja och gå till Ica och köpa lite fika och godis och sånt för jag är så himla sugen på godis, men först måste jag dricka upp mitt té och ta på mig något riktigt på kroppen och sen så måste jag leta upp mina pengar som jag har lagt någonstans som jag ej kommer ihåg nu men dem hittar jag säkert. 

Nu så ska jag leta fram lite kläder men vi ses senare. 
Kramar 

Film och Popcorn

Hejhej på dig eller snarare er, haha!
Jag sitter nu och kollar på Bones som går på TV3 just nu men jag har precis kollat klart på ''Mamma Mia - The Movie'', fan vad den är bra alltså!

Visst är Mamma Mia filmen bara helt underbar, eller vad tycker ni?



Jag sitter nu med en stor skål popcorn med smörsmak i min famn och finns det något bättre en trist söndagskväll än bara sätta sig med en filt över benen och en stor mysig tjocktröja och äta en massa junkfood, det finns inget bättre än det, tycker inte jag i allafall.

Nu så ska jag fortsätta att kolla på Bones men vi ses antingen i ett till inlägg senare ikväll eller så blir det imorgon.

Vi ses nog i morgon igen!

Söndag

Halloj Bloggen!
Idag så mår jag väl sådär, jag har lite huvudvärk och lite ont i magen men jag har inte ätit så bra dem senaste dagarna så det kan vara därför. Vädret är faktiskt bra idag, det är inte speciellt soligt eller så men det är perfekt för det är inte för varmt och inte för kallt heller så det är helt perfekt.

Jag håller på och hjälper mamma med att göra lasagne, jag har inte ätit det sedan jag typ var 7-8 år gammal så det ska bli kul att prova det igen. Lasagnen är i ugnen just nu så jag håller på och fixar med säsong 2 av BONES just nu som jag ska kolla på men det krånglar lite här men jag håller tummarna för att det snart ska börja fungera igen. Jag kollar nämligen på Bones här på datorn på en sida som heter Playandwatch och på den sidan så kan man se hur mycket filmer och serier som helst...helt gratis såklart! Det är absolut en favvosida när det kommer till tv och film.

Nu så funker det så nu ska jag sätta mig i sängen och kolla på säsong 2 av Bones, men vi ses ju såklart senare idag,ellerhur? haha!

Kramar


Ps. Ha en bra dag föresten!


Är man trött så är man

Halloj alla nattälskare! Själv så älskar jag natten som mest, jag är som ett nattdjur som är vaken på nätterna och sover på dagarna. Jag är fortfarande på Miami-tid och det har jag varit i nästan 2½år nu och jag har svårt för att ändra på det så det är kanske därför jag passar så bra i Miami för den tiden passar mig bättre.

Jag sitter nu i sängen men en stor gosig tröja och ett par lila shorts och kollar på någon film som heter '' The Time Machine '' som går just nu på TV3 eller är det KANAL3, whatever!

Jag ska ta på mig ett par pyamasbyxor nu och sen ett linne och sen ska jag lägga mig ner och kolla på filmen, och visst ja,jag får inte glömma att jag måste tvätta ansiktet också, har ju sminkat mig idag, gud var jobbigt!

Nu så ska jag göra mig i ordning för sängen och sen ska jag försöka att sova men vi ses!

Ps. Grattis Morfar! hans födelsedag slutade för 31 minuter sedan, (2/5, fyller han år)

Helena Provar

Jag har skapat en ny kategori som heter ''Helena Provar'' och där kommer jag skriva om olika grejer som tex, drinkar jag smakat, (brukar smaka på mammas drinkar när hon gjort nån drink) och först ut är ''Pina Colada kokosmjölk'' stavas det kokos eller kokus, hmm...

Vad jag tycker:
Vid första klunken så kändes den väldigt stark men eftersmaken smakade väldigt mycket kokos vilket va väldigt bra men efter att man tagit typ 5 klunkar så kände jag nästan att det var för mycket, det kändes nästan som att den blev starkare och starkare efter varje klunk jag tog och den va väldigt jobbig att dricka speciellt för mig som aldrig dricker alkohol annars, jag tror man måste dricka den några gånger, innan man faktiskt vänjer sig vid den starka smaken. Men annars så var den faktiskt rätt god så jag ger den 3/5


Pina Colada

För första gången i mitt liv så ska jag smaka Pina Colada, den vita. Ändan sedan karibien Kryssningen 2006 så har jag velat smaka det men har ej gjort det så nu är det dags och självklart så går Michael runt här och säger högt ''Helena ska dricka sprit'' haha!


Jag har till och med hält upp det i ett sånt här fint glas

Lördag

Lördagen är här och jag är så himla glad att det inte är söndag, vet ej varför men är bara glad över det.
Jag sitter nu och kollar på Criminal Minds säsong 1 och jag och mamma har gjort Souflaki (eller hur det stavas) men nu måste den stå och marineras i typ 2 timmar. Det är väldigt vackert väder ute idag och jag känner mig faktiskt väldigt pigg och glad idag.

Mina ögon och min näsa känns konstiga tack vare att jag har hållt på med lök, men det går väl över snart hoppas jag, det känns verkligen skit äckligt, haha! 

Nu så ska jag gå tillbax till CM (Criminal Minds) men vi ses senare.

Kramar 

Ballet Shoes

Hej alla som fortfarande är vakna!

Jag sitter fortfarande upp i sängen här vid datorn och jag kollar på en film just nu som är från 2007 som heter Ballet Shoes. Bla. Harry Potter filmernas Emma Watson är med i den och här kommer lite om den (hittade bara handling om den på engelska men hoppas det går lika bra) 

Handling:  

Set in Thirties London, Ballet Shoes tells the exhilarating tale of orphans Pauline, Petrova and Posy Fossil, who are adopted by an eccentric explorer, Gum, and raised as sisters by his selfless niece. The timeless and uplifting story revolves around each girl's struggle to fulfil her dreams: Pauline longs to be an actress, Petrova yearns to be an aviator, and Posy seems born to be a ballerina. But when Gum disappears, the money runs out - and the girls have a fight on their hands. Their struggle to balance personal ambition with the need to survive physically, emotionally, and financially, proves moving and comic by turns.


Cast:

Pauline Fossil - Emma Watson
Petrova Fossil - Yasmin Paige
Posy Fossil - Lucy Boynton 



Nu ska jag snart sova men först ska sminket bort för det är ej borttvättat än men vi ses när jag vaknar efter att ha fått sova mina timmar jag behöver.

Godnatt alla läsare!


Jordgubb/Banan Smootie

Ingenting är bättre än att sätta sig i solen och dricka en kall smootie, det är precis vad jag ska göra nu medans jag väntar på att min mat ska bli färdig, solen är fortfarande framme och det är hur varmt ute som helst och då är smootie det bästa sättet att kyla av på,
vad tycker ni?
och vilken smootie är eran favorit?

1:a Maj är här

Nu är det maj och sommaren är snart här, det är nästan lite läskigt hur fort tiden igentligen går, det känns som om det var januari för inte så länge sedan,haha!

Jag sitter nu och ska snart sätta på Supernatural senaste avsnittet och sen så ska jag gå ut och hjälpa mamma med trädgården tror jag faktiskt, men det återstår att se om det händer,haha!

Gjorde ni något kul i går på valborg?
Själv så satt man inne och kollade på lite filmer med en stor popcornskål i knäet men Kenneth och Agneta kommer nog hit på lite mat nu i helgen om Agneta blir ledig från jobbet.

Michael kom precis in i mitt rum och stör som vanligt, jag är inte precis förvånad men han är ju så himla jobbig när han kommer in här hela tiden och stör mig i mitt arbete, haha!

Gitarren har jag dammat av idag och spelat på och det lät väl inte precis bra eftersom att den är så ostämd, jag får minsann åka in till stan och köpa den där stämningsmaskinen så att jag kan stämma gitarren själv men först måste jag ju ha pengar så det får helt enkelt vänta.

Nu så ska jag gå och ta mig ett glas päroncider och sen är det Supernatural-time som står på schemat.

Jag hoppas ni får en bra 1:a maj så ses vi ikväll i ett kvällsinlägg. kramar 

RSS 2.0