Nyår

Gott nytt år på er allihopa ! Idag är det Nyårsafton och idag ska mycket göras, jag måste städa undan alla tidningar och alla godispåsar och sådant som ligger på mitt bord och skräpar. Våra gäster kommer klockan 18.00 och det ska bli väldigt kul och det bästa är att idag har jag en anledning till att stanna uppe så länge jag vill, hehe. Jag är verkligen en nattmänniska , jag älskar att vara uppe långt in på natten men sen så sover jag ju hela dagen i stället, hehe ´, vilket inte är så speciellt bra.
Idag ska jag locka håret på mamma och mig själv och sen så har jag valt ut tre klänningar som jag kan ha idag men jag har ingen aning om vilken  än. Jag har en mörkgrå spetsklänning som går till knäna ungefär som kommer från ginatricot, sen så har jag en svart klänning som nästan ser lite glittrig ut som går till lite över knäna och den har som nästan ett bälte under brösten och den är verkligen jättesnygg och sen så har jag en röd/svart klänning som är kortkort som man kan ha till ett par snygga finbyxor och med ett par snygga klackar. Jag har ingen aning om vilken jag ska ha men det lutar mot antingen den mörkgråa eller den svarta som ser ut att glittra , och det dumma är att jag kan inte välja öronhängen eller halsband fören jag vet vilken klänning jag ska ha. Jag hatar verkligen att behöver klä upp mig ibland.
Hur ska ni fira nyår idag ? Med familj eller kanske med en vän.

Jag sitter nu i sängen och håller på att ladda min ipod och Bella ligger i min fotölj och är verkligen uttråkad så jag ska nog leka lite med henne innan jag verkligen måste göra mig i ordning. Jag berättar senare vilken klänning jag bestämt mig för.
Dags att ha en liten lekstund med Bella men jag kommer tillbax senare.

Annandag Jul

Hej bloggen ! jag är så jäkla trött och jag vill bara krypa ner i sängen och lägga mig för att sova igen men då blir inte mamma och pappa glada sen när dem kommer hem så jag får vara uppe varken jag vill det eller inte. Tänk att det är annandag jul när det fortfarande känns som om det inte ens är december än men men tiden går fort och idag så fyller Sandra 16år, så grattis på födelsedagen! ♥ Peter (min 23åriga bror) sitter nu inne i vardagsrummet och spelar trummor till Guitar Hero World Tour och det hörs ju inte lite precis, det är så irriterande. Jag är verkligen inte på mitt bästa humör idag kan jag ju säga. Senare idag så ska jag och resten av familjen till mormor och morfar för att fira lille julafton som vi igentligen brukar fira den 23:e men det blev lite ändring i år , min kusin Erik och min morbror Magnus (hans pappa) och moster Linda (hans mamma) firar aldrig med oss på julafton för dem firar alltid med Lindas mamma och pappa så därför brukar vi alltid ha en lille julafton.

Men men, tänk att det är mindre än en vecka kvar av detta året , jisses alltså, detta året har passerat snabbt förbi och det är jag väl visserligen glad för, men ändå. I februari så ska jag åka tillbaka till USA :D Jippi!! jag har längtat tillbax jätte länge nu och nu äntligen händer det . =)

nu så ska jag gå och ta mig en bulle men lite oboy och sätta mig i vardagsrummet och kolla på när peter bankar på trummorna, men ni får ha en bra dag.

Pussen <3

Då var julafton över för detta året

Igår så var det julafton och nu är den över för detta året , lite tråkigt men jag fick iaf massa roliga grejer som tex. Guitar Hero World Tour Complete Band Pack till Wii vilket jag också fick så att jag kunde spela det, hehe. Sen så fick jag filmer,kläder,pengar och massa andra roligt .

Vad fick ni för något i julklapp?

jag vaknade runt 10.00 idag bara för att jag skulle kunna spela GHWT men självklart så satt Michael där och spelade och han lovade att han snart var klar och nu har det gått över 2 timmar och han är fortfarande inte klar så nu börjar jag faktiskt bli lite arg, det var ju min julklapp , inte hans .
 Men men nu så ska jag gå och köra bort honom från tv:n så att jag kan spela.

Men ni får ha en bra dag .



Hos mormor och morfar

Hej alla glada barn! Vi är nu hos mormor och morfar och kollar på kalle anka och jag vill öppna mina paket nu därför att jag får dem största , hihi! Men nu så ska jag gå och leka lite med bella! Men vi ses senare! God Jul!

Julafton

God Jul allesammans ! tänk att det är julafton idag :D idag så vaknade jag runt klockan 8.30 och sen så gick jag och åt och efter det så gick jag och duschade därför man måste ju vara ren och fin på julafton. mamma och min äldsta brorsa Michael (som är 26år) kom precis från duschen efter att ha tvättat Bella så nu är hon också ren och fin.
Jag ska försöka att mobilblogga nu idag, vi kommer att vara hos mormor och morfar och dem har inte precis den nyaste datorn och man säger så, så det blir att jag mobilbloggar i stället.  I morse så fick jag min första julklapp, jag brukar alltid få en julklapp på morgonen och det var ett par jättefina öronhängen och en toblerone choklad :D Mums!

Vi ska åka klockan 14.30 till mormor och morfar i år , vilket vi aldrig bruka göra annars men vi alla vill se Kalle Anka klockan 15.00 och vi hinner inte se det annars så ja. Men nu så måste jag göra mig i ordning, jag måste ta på mig och sminka mig och locka mitt långa hår som jag hatar ibland, hehe. Det är nog dags för klippning snart därför snart är mitt hår skitlångt igen och det är så jobbigt när man ska locka det själv.

Men allesammans ni får ha en helt underbar julafton med massor av paket och julmat och så ses vi senare.

God Jul!♥


Tisdag

Då var det julafton i morgon även om det inte känns som att det är det men det ska nog bli en bra julafton hos mormor och morfar i morgon =) Men idag så ska jag städa mitt rum, det ska dammsugas och sen så måste jag ta väck alla filmer och böcker som jag lagt jämte tv:n i en stor hög.  Nu så ska jag sitta och fundera på vad jag får i julklapp i morgon, hehe :P Nu så ska jag börja städa så att det blir klart i dag, men vi ses !!

Måndag

Hej bloggen! det har varit väldigt mycket nu de senaste två veckorna att jag inte hunnit komma in och skriva här men nu är jag här och om två dagar är det JULAFTON och jag orkar inte vänta, jag är fortfarande som en liten unge som älskar att öppna paket mer än allt annat, hehe.
Jag sitter nu och funderar lite och jag ska snart gå och göra lite mat även om jag inte har lust att göra någon och jag bara har lust att lyfta på telefonen och ringa och beställa mat i stället därför jag är så himla sugen på en hamburgetallrik från Centerpizzeria just nu.

Jag ska gå och fråga mamma om jag får beställa en sådan men vi hörs.

Kram och God jul !

Onsdag

Hej bloggen! hela denna veckan så har jag haft ett CSI:Miami maraton(min favorit serie) och jag är inne på sista skivan på tredje säsongen så snart är det dags för fjärde säsongen och jag får se mer av Jonathan Togo som spelar Ryan Wolfe, han och Khandi Alexander som spelar Alexx Woods är mina favorit karaktärer. Nu så ska jag hämta en julmust och sen så ska jag fortsätta att kolla på CSI:Miami.
Ni får ha en bra kväll och sen så ses vi i morgon (antagligen, hehe!)

Godnatt !

Godnatt

Nu är klockan väldigt mycket och om mamma eller pappa kommer in här just nu så brakar helvetet samman, hehe.
Nu ikväll så har det varit tv och film och senaste filmen jag kollade på heter "Fool's Gold" och den var skitbra alltså.
Nu så ska jag lägga mig i min älskade säng och nana men vi ses i morgon alla nattälskare.

Godnatt

Ugly Betty

Hej nu är klockan 20.05 och Ugly Betty har börjat så nu ska jag göra mig en stor skol popcorn och sen ta på mig min favorit pyamas och sätta mig i sängen och se på Ugly Betty och Desperate Housewifes.
Och sen så ska jag se på filmen Fool's Gold med Kate Hudson, den verkar skitbra !!

Nu så ska jag gå och göra mig i ordning för kvällen men vi ses i morgon !!

♥ Pussen ♥

Tisdag


Jag sitter nu och kollar efter lite julrecept här på internet, för jag och mamma ska baka snart så jag ska se till att ha recepten framme så att man slipper leta sedan.
Jag sitter och kollar på vänner säsong 5 just nu och jag har så himla tråkigt.
Hela dagen idag så har det snöat här men det är alldeles blött på marken så inget har lagt sig :'(

Jag ska gå och hämta lite julmust nu och sen ska jag fortsätta leta recept.

Ni får ha en bra dag
Kram <3

Måndag

Då var det redan 1:a December, wow tiden flyger förbi.
Fast på ett sätt är jag glad att den gör det för i Januari så ska jag till USA och sen ska jag även iväg i februari också, jippi !!
Jag sitter nu och kollar på vänner och jag ska snart ta på mig för jag sitter bara här i sängen med min Royal Caribbean pyamas på mig.
Jag har inte ens ätit frukost idag, men jag ska nog gå och göra mig en stor macka med ost och gurka på, yammi !!

Idag så har jag väl inget planerat, jag ska nog bara sitta här och kolla in lite hemsidor.

nu ska jag göra mig en stor frukost, Kram!


RSS 2.0