Smoothies



Ska ställa mig i köket och blanda ihop en massa läckra smoothies, gott och nyttigt!

25 Februari 2011

Detta är ingen vidare dag. Har feber och mår något så fruktansvärt dåligt och bara synen av mat gör så att magen vänder sig ut och in. Ska krypa ner i sängen med en stor kall vattenflaska och sätta i ''en fyra för tre'' och försöka vila en stund och hoppas på att jag mår bättre senare.
Kram


24 Februari 2011

Hallå på er!
Sitter fortfarande i morgonrocken men den är ju så härlig och varm så vill ju inte ta av mig den, och sen så steg jag inte upp från sängen förens sent heller, så tror jag behåller den på en liten stund till. Har inte hunnit äta frukost än så det blir nog att gå direkt till lunchen i stället.

Febern är tillbaka...tyvärr! Så ska försöka dricka så mycket vatten som möjligt idag och försöka att äta bra. Jag tappar matlusten helt när jag blir det minsta sjuk så måste försöka att småäta lite då och då.
Ska nog sätta i någon bra film och kollar på: Eller kanske ska man sätta på Pretty Little Liars och kolla på något avsnitt där. Hmm... bra fråga men först så blir det att göra lite mat. Tror att stekt potatis med Bacon och stekt ägg står på menyn idag, mmm mums!!

En fyra för tre



Ska krypa ner i sängen och kollar på ''En fyra för tre'', en svensk serie från 90-talet, tror den började 1996. Skit rolig serie i allafall. Är lite febrig så det är nog en bra idé att jag lägger mig nu.
Godnatt!

Pretty Little Liars


Sitter och kollar på Pretty Little Liars avsnitt. Älskar den serien ♥

23 Februari 2011

Snart Mars då. Känns som om det va igår det fortfarande va 2010, vart har tiden tagit vägen?
Sitter i allafall och äter på min sista rostade macka och försöker dricka på mitt té som jag hela tiden bränner käften av att försöka ta en klunk på.
Har precis smörjt in mitt stora och illröda exem som sitter i knävecket och som gör så fruktansvärt jävla ont. Skulle igentligen jobbat om en halvtimme men kan ju fan knappt gå utan att det gör svin ont. Kan inte ens böja på benet. Helen va snäll nog att sätta undan en kräm mot torr och irriterad hud åt mig som mamma va nere och hämtade för nån timme sedan och det känns faktiskt redan lite bättre. Krämer brukar aldrig funka på mig utan att jag får utslag eller nåt av det men denna är nog den ända kräm som faktiskt funkat och som inte har gett mig utslag. Jag har så fruktansvärt ömtålig hud så det är inte lätt att hitta nån kräm eller nåt som just passar mig för i princip alla krämper har nåt ämne som inte min hud tål.

Men som tur är så är denna skapad för torr och irriterad hud men mest av allt för ömtålig hud så tackar Helen för att hon satte undan en sån för mig och att få den gratis tackar jag också för med tanke på att det inte finns en chans att jag skulle slänga ut så mycket pengar på den själv, så man tackar!

Jaja, ska sätt på lite musik, känner att jag behöver piggas upp lite och om inte musik kan göra det så kan inget det. Och pappa är också hemma nu äntligen! Så nu kan man äntligen andas ut.
Nej, om inte jag skulle gå tillbax till mitt té nu innan det helt plötsligt blir för kallt i stället.

Ni får ha en bra dag!


Miley Cyrus

Can't Be Tamed


Every Rose Has It's Thorn


Är inget fan av Miley men måste säga att jag älskar dessa två låtar.

22 Februari 2011

Godmorgon!
Vaknade vid 9.00 med världens huvudvärk men det va bara att dra upp sig från den varma och goa sängen och gå till duschen där det va ännu varmare. Kände när jag stog där hur allting bara började snurra och hur jäkla illamående jag blev, vet inte om det är sömntabletten från inatt som fortfarande sitter i lite men känner mig i allafall mycket bättre nu efter en kopp té och två mackor. Huvudvärken sitter fortfarande i men får väl ta en ipren innan jag går till jobbet vid 13.00. Sitter i allafall nu helt påklädd och kollar på senaste avsnittet av den bästaste serien ''Pretty Little Liars'', märkte precis att Mcfly's låt Party Girl spelas i detta avsnittet, coolt!

Ska ut i köket och göra lite mer tévatten och fråga mamma om hon kan värma mormors köttbullar,sås och göra några potatisar till mig, räcker inte att äta två mackor bara. Känner nämligen att jag nog behöver lägga mig en liten stund till.

Kommer nog ett inlägg till ikväll när jag slutat jobba.
Kram


Hemma igen

Slutade jobba vid 18.00, blev mest att packa upp massa grejer idag. Kom en leverans tidigt i eftermiddags så mycket skulle bli uppackat och sättas fram. Har enormt ont i fötterna, måste köpa bekvämare skor som man kan gå omkring i i flera timmar utan att få svin ont i fötterna, man lär sig aldrig.
Kom i allafall hem till ett varmt hus (har haft svinkallt här i huset), och moster och morbror kom på besök för att prata lite också.

Börjar i allafall jobba vid klockan 13.00 i morgon också, härligt! Men måste gå upp tidigt ändå för måste hinna med att tvätta håret och helt enkelt duscha innan jag drar till jobbet och jag hatar att stressa, speciellt när det kommer till att duscha för jag älskar att stå länge i duschan i det härligt varma vattnet så det blir tidig morgon imorgonbitti.

Ska gå och tvätta av mig sminket och sedan faktiskt gå och krypa ner i sängen och fortsätta lyssna på Da Vinci Koden på ljudbok, så himla skönt att slippa hålla i boken och i stället bara lägga sig ner och lyssna på den utan att behöva göra något.

Ni får ha en fortsatt bra kväll!


21 Februari 2011

Godmorgon!

Sitter och funderar på frukost just nu men behöver inte äta riktigt än börjar inte jobba förens kl. 13.00.
Kläderna är i allafall på redan, vilket är ett under igentligen för min del som älskar att gå omkring i myskläder dag in och dag ut. Ska sätta på lite bra musik här och städa väck det allra värsta av denna röra som utspelar sig här på mitt rum.

Som sagt idag så blir det jobb jobb jobb.
Mamma kom precis in med en stor kopp té så ska sätta mig och kolla på ett avsnitt av Criminal Minds, men först ska jag nog gå ut i köket och röra ihop lite frukost.

Hoppas solen skiner på er också som den gör här! Ha en bra dag!


Tillbaka efter uppehåll

Har inte bloggat på flera månader men kände av att jag behövde en rejäl paus, försökte fortsätta blogga men det tog tillslut bara stopp, att prioritera bloggen framför mig själv va ingen bra idé. Jag är inte helt tillbaka men några inlägg ska jag väl försöka orka med lite då och då. Kommer inte att dela med mig av varför jag behövde en paus men det har varit några tuffa månader och denna veckan har nog varit den värsta av dem allihopa.

Ska snart krypa ner i sängen, känner hur tung ögonlocken är men ska försöka kolla klart på ett avsnitt av Criminal Minds. Måste även låta olivoljan sjunka in i huden som jag skrubbat in huden med innan jag kan lägga mig. Har fått någon allergisk reaktion eller nåt från, jag gissar mina sömntabletter. Kan sova, inte tidigt nog bara. Blir inte trött förens vid halv 2-2 tiden så får gå på sömntabletter nu tills jag har kommit in i rätt rytm, brukar gå rätt fort för mig som tur är. Ska gå och torka av olivoljan som är kvar och sen gå och lägga mig för imorgon väntas jobb.

Godnatt!


RSS 2.0