1 December

Klockan är nu kvart i 12 vilket menas att det är bara 15 minuter kvar tills det är dags att ändra blad i almanackan och det blir Första December och endast 24 dagar kvar tills julafton är här och endast 31 dagar kvar tills den sista dagen av 2009 är här och vi går mot ett nytt år, läskigt hur fort tiden igentligen går.

Men jag ser fram emot 2010, gör ni??

ULLARED

Hejhejhejhej... Sitter nu och kollar på Ullared med mamma och det är så himla kul att se hur folk beter sig, hur fan lyckas man shoppa grejer för över 50 000kr, när jag är där så är det knappt att jag ens shoppar för 1 000kr, haha!
Ska gå ut i köket och hjälpa mamma leta upp chokladpuddingen, den är spårlöst försvunnen... men i allafall nu säger jag hejdå så ses vi igen imorgon, ha det bra!! Första December är det imorgon också!!! :)

091130

Sista dagen på November för imorgon så går vi in på en ny och den sista månaden på detta året alltså December, hurra!!

Idag så har jag suttit hela dagen ute i köket och ritat, har ju lärt mig skuggor och sånt så hela dagen har det varit ritande efter ritande medans julmusiken strömmar ut genom högtalarna i köket, jag älskar julmusik! ♥
Sen så kom även farfar på fika och sen så har även jag och Peter skrivit våra önskelistor, jag önskar mig i princip bara filmer detta året, men filmer är prima skinka!
Ska sätta på The Sims 3 en stund och spela lite och sen blir det väl någon film eller nåt men tills vi ses igen... So long!!

Och med detta säger jag Godnatt...

Ska krypa ner i sängen och kolla på Barnaskrik och jäkelskap, Stefan Och Krister är fan grymma, så sjukt roliga och Jojje som dag-otto kan ju inte bli bättre. Ska gå ner i källaren och hämta tandkrämen och sen så ska jag borsta tänderna och sen är det sängen för det blir nämligen kanske att jag och Peter åker till IKEA imorgon medans vår äldsta brorsa Michael är och jobbar i Helsingborg så vi följer med och går på IKEA och sånt under tiden. Måste köpa lite nya doftljus och sånt så det blir perfekt. Jag älskar IKEA även om man inte köper nåt så är det bara kul att gå runt där inne och kolla på alla grejer.

Jaja,nu får jag sluta babbla för annars kommer jag aldrig från datorn men vi ses i allafall imorgon då det bara är 1 dag kvar tills 1:e December,haha! Ha det bra tills vi hörs igen!! Godnatt

Första Advent

Första Advent är det idag, tiden bara rusar förbi och tänk snart är detta året slut och vi går in på 2010, shit alltså!
Och om två dagar så är det 1:e December alltså bara 24 dagar kvar tills julafton då, 26 dagar kvar är det nu och jag har inte ens börjat köpa julklappar än men som tur är så vet jag redan vad jag ska köpa till alla utom mormor,morfar och farfar så det får jag klura ut.
Vad vill en mormor,morfar eller en farfar ha tror ni? Hmm... Det får jag försöka klura ut men nu så ska jag sätta på the sims 3 - destination världen en stund, har ju inte kunnat spela det på 2 dagar med tanke på att jag mått dåligt och haft så jäkla ont i armen, jag har fortfarande ont i armen men det är inte så farligt nu så nu blir det att spela en stund. Ska gå och stänga dörren nu för mammas tv hörs in hit, och jag hör även att hon kollar på Chicago med Richard Gere,Catherine Zeta Jones och Renee Zellweeger. 

Dags att spela lite och kanske sätta på lite julmusik, det är aldrig för tidigt för lite julstämning. Dags för mig att kila... Kram


Är det inte bara för mysigt när det närmar sig jul?


Nu är julen här...

...alla tomtarna lyser!! Att tomtarna lyser än kan jag väl inte hålla med om, tomtarna är det fortfarande för tidigt för, men ljusstakarna och stjärnorna är äntligen uppe, alla stjärnor är inte uppsatta än men dem flesta är det och nu känns det verkligen som juletider, älskar denna tiden på året.



Herregud vad jag älskar julen, årets mysigaste årstid...
Granen på altanen är också uppe nu och lyser fint därute. Nu är det December månad jag väntar på då det verkligen är dags att börja pynta och imorgon så är det söndag vilket menas med att det är FÖRSTA ADVENT!! Längtar redan tills imorgon!!
Kram


091128

Godmorgon!! Vaknade vid halv 9-tiden av att jag svettades som en gris så suprise... Jag har fått feber tack vare den jävla sprutan och inget hjälper mot febern. Sitter i allafall och äter nu och kollar på Sex and the City, ska snart gå ut i köket och hämta en flaska med iskallt vatten, behöver göra så att febern går bort, helt bort och aldrig mer...jag vill aldrig ha feber mer, för fan vad jobbigt...

Dags att gå tillbax till maten innan den kallnar. Ha en bra lördag!!


Lite Piggare

Efter att jag skrivit förra inlägget så kände jag att jag behövde gå och lägga mig en stund så att jag fick vila både mig och min stackars arm och jag vaknade precis och jag känner mig lite piggare i allafall. Sitter och funderar på vad jag ska ha och äta men jag är inte det minsta hungrig just nu så jag vet inte riktigt men ett glas julmust ska jag i allafall hämta nu, känner att jag behöver något med kolsyra i mig. Kolsyra och salt lakrids är skitbra att dricka/äta när man precis ätit och är sådär äckligt mätt för det hjälper, i allafall på mig och resten av min familj,haha! Och jag är inte äckligt mätt precis (har ju inte ätit) men min mage spökar lite just nu så känner att jag behöver lite dricka i allafall.

Jag ligger i sängen med datorn just nu medans dvd:n rullar på med Jönssonligan på Mallorca och jag sitter även med min godispåse jämte mig som sällskap,haha! Dags att resa på sig och hämta lite dricka. Kramkram


Grissprutan tagen - CHECK!!!

Fan vad skönt att ha gjort det, den sista minuten innan jag och mamma skulle in i detta rum och ta den så kände jag verkligen att jag behövde kräka,haha! Men jag mår bra nu även om jag knappt kan lyfta på min arm, inte pågrund av att jag är öm eller svullen men pågrund av att jag har så enormt ont i mina muskler, jag är varken öm eller svullen runt där dem stack, det gör endast ont i musklerna, men det återstår att se, det har ju inte gått så lång tid men jag håller tummarna på att jag slipper feber eller huvudvärk eller någon av dem andra eventuella biverkningarna. Men änsålänge så mår jag bra, sitter nu och försöker att äta på min pizza men det är lättare sagt än gjort när man knappt kan röra den andra armen.

Efter sprutan i allafall så va jag och pappa uppe på hemköp och då passade jag på att köpa lite godis för att jag varit så duktig idag ,haha!!

Ska äta på min pizza nu men ses senare allihopa!!

091127

Godmorgon bloggen! Jag sitter i sängen påklädd och jag dör av nervositet. Vid 13.00 idag så ska jag och mamma åka upp och ta den förbannade grissprutan och jag skulle kunna dö så nervös jag är. Jag är livrädd för sprutor och nålar och det har jag varit sedan jag va liten när jag tog min första spruta i skolan när den jävla skolsköterskan riktigt köttade in den i armen, och sedan dess så är jag livrädd för sprutor och jag är så nervös just nu och i mitt huvud just nu så skriker jag JAG VILL INTE!!
Men jag tar hellre vaccinet då än att gå och bli smittad av svininfluensan och kanske bli skit dålig så att man måste läggas in på sjukhus, Peppar peppar ta i trä!!

Min andra brorsa Peter (Michael är äldst) tog vaccinet igår och han fick inga biverkningar förutom ont i armen men det är ju inte någon biverkning precis,haha! Så jag hoppas att samma blir med mig för jag klarar inte av att känna mig sjuk just nu, så jag håller tummarna på att jag slipper lite feber,huvudvärk och alla andra miljoner biverkningar som finns.

Nu så ska jag gå och hämta något i köket att äta, även om jag känner att jag är så nervös så jag inte kan, men något måste jag få i mig. Wish Me Luck!!
Kram

091125

Halloj, lilla jag är här! Har precis varit ute i köket och hämtat en lussebulle (började baka lussebullar i början på denna månaden,haha) och lite choklad från godis skålen farfar hade med sig nu när han kom på fika. Jag sitter och kollar på Jönssonligan just nu, tråkigt att bara kolla på samma gamla filmer om och om igen och dessa har jag typ bara sätt 2-3 gånger så kul med lite annat att kolla på. Jag har blivit rätt så förskyld men det blir jag alltid
vid denna tidpunkten så det är nog ingen risk att det är svinis, thank god for that!
Sen så har jag skitont i min näsa, vet inte riktigt varför men det gör bara skitont. Idag så ska jag bara sitta här och ha väldigt tråkigt, jag är så himla uttråkad och jag kan inte gå ut och göra något för det bara regnar och regnar och då blir jag väl ännu mer förskyld.

Jag ska lägga mig i sängen,har man ingen soffa eller fotölj (fotölj har jag men den är numera Bellas sovplats) så är sängen perfekt och jag ska nu hämta min jätte stora kudde och lägga mig och kolla på jönssonligan och lite senare idag blir det väl även att spela The Sims 3 - Destination Världen en liten stund men orkar inte just nu, känner att jag behöver lite tid bort från datorn.

Men men dags att kolla film... Kram

091124

Godmorgon bloggen!

Jag sitter nu i sängen med blött hår och kollar på första säsongen av BONES just nu men ska snart gå ut och hämta min mat som snart är klar och sen ska jag även kolla på det senaste avsnittet av CSI:Miami och sen är det dags att spela The Sims 3-Destination Världen igen, väldigt roligt spel helt enkelt och jag gillar att det är mer äventyr i det istället för det gamla vanliga som har blivit rätt tråkigt nu.

Dags att hämta mat, är skithungrig. See ya later!!


Hemma och vaken från min tupplur

Som rupriken lyder... spelet är mitt nu!! Jag håller på att installera det nu, skulle gjort det för flera timmar sedan men efter vi kommit hem så orkade inte mina ben bära mig längre. Jag har haft något så fruktansvärt ont i mina ben idag och det gör fortfarande lika ont men mamma kom precis in med en ipren, jag har ingen aning om vad jag kan ha gjort för att få såhär ont men något är det i allafall så efter vi kommit hem så gick jag och la mig en stund så därför är det inte installerat än men nu är det igång, jippi!!

Ska ta mig min Ipren nu och sen ska jag lägga benen högt en stund medans Simset håller på att installeras...
Kram

Yes, jag lyckades (=


Yes,jag lyckades... övertala mamma att ge mig The Sims 3 - Destination Världen innan jul, jippie!! Jag ska klä på mig ett par byxor som inte är pyamasbyxor och sen ska jag och brorsorna åka in till elgiganten och köpa spelet medans Michael ändå ska köpa Transformers 2, hurray!!


091122

Godmorgon! Regnet är framme igen så därför blir det att kolla på massa The Mentalist avsnitt idag. Jag har inte ätit frukost än men ska gå ut och rota fram något i frysen, är så jäkla hungrig och sen har jag så jäkla ont i min vänstra sida av ryggen som sträcker sig till vänstra sidan av magen, och min hosta börjar komma tillbax, fan, jag får fan gå och ta den där jäkla grissprutan nu, även om jag är skit rädd för att få biverkningar...

Okej nu får jag sluta prata om den där svininfluensan, det blir inte precis bättre av att prata om den,haha! Dags för mat! Vi ses lite senare idag...Kram

Julmust och massa annat gott

Hallooo, jag sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på, kanske slänga in en film i dvd:n eller lyssna på musik en stund eller fortsätta att kränga i mig massa godis och sånt smått och gott som jag köpte inne i stan idag. Batteriet på min mobil dog typ precis när jag och mamma hade börjat köra mot stan så kunde ej mobilblogga men jag kan säga...FAN FAN FAN!!! Jag kunde INTE övertala mamma om att köpa spelet idag så något spel blev det ej idag men nästa gång det ska handlas så är ju älskade lilla pappa med och han är betydligt lättare att övertala,haha!

Vad ska jag hitta på, hmmm... jag är så uttråkad. Men ska nog gå och leta upp några bra filmer som jag kan kolla på och om jag ej hittar det så får det bli, klassiska Sex And The City, haha!

Ska kila, måste tvätta av sminket och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på film/tv men vi ses imorgon, Kram och Godnatt på er!

091120

20 November, och solen har äntligen kommit fram igen! Regnet är borta och nu är det sol som gäller. Idag så ska jag följa med mamma in till stan och köpa lite saker, ska även försöka få mamma att köpa The Sims 3 - Destination Världen till mig också, mamma sa att nu får jag inget innan jul men jag ska ändå försöka... Jag kan fan inte vänta mer än en månad innan jag får det, är hon galen eller. Så det står på min lista idag, FÖRSÖKA ÖVERTALA MAMMA ATT KÖPA DET ÅT MIG IDAG!!

Sen blir det även en fika på Espresso House, Vanilla Latte här kommer jag...

Dags att göra sig i ordning...Ses senare, antagligen genom mobilbloggning och om jag lyckades att haffa spelet så är ni dem första som får veta,haha!! Ses senare!!

091119

Tänk snart har hela november också gått, vad tiden går fort tycker jag. Godmorgon föresten!

Jag har varit vaken i sisådär 2 timmar och jag har ätit och städat vid mina miljoner skor så att alla ska får plats, jobbigt!! Jag sitter nu och kollar på VÄNNER men jag ska snart slänga in en säsong av Sex And The City i dvd-spelaren, älskar den serien!! ♥
Mamma är snäll nog ute i köket och gör lite mat till mig just nu, grillade prinskorvar och pommes, mums!!

Ska gå ut i köket och hämta ett glas Julmust nu om man kan öppna den, pappa va dum nog och skakade den bara för att jävlas innan. Jag vill inte upprepa det som Sabina gjorde i lågstadiet, Kommer du ihåg sabbe? haha!

Dags att kila, kram!


Hemma...Med kort hår!!


Såhär ser mitt hår ut nu, jämfört med hur långt hår jag hade innan så är detta väldigt kort och med tanke på att jag haft långt hår annars i största delen av mitt liv,haha! Men det va dags för en förändring.

(på bilden som är tagen på mitt hår bakifrån så böjer jag lite på huvudet bara för att det skulle bli en bild rätt fram på håret så därför ser det längre ut än vad det igentligen är.)

Snart dags att åka

Jag är helt färdig, sminket är på och kläderna är på så nu är jag beredd för klippning, men vi ska inte åka riktigt än så sitter här och lyssnar på musik och tar massa fjantkort med min webcam så länge. Booring!!


091118

I'm singing in the rain, I'm singing in the rain, what a glorious feeling,i'm happy again!

Det kan jag väl inte påstå att jag är precis, det är deprimerande. vid 3-4 tiden så ska jag och resten av familjen (förutom mamma) till mickan och klippa oss, så detta är dem sista timmarna som jag kommer ha såhär långt hår, ska bli så jäkla härligt att få väck det,haha! Jag älskade långt hår innan men nu är det mer irriterande, det är irriterande när man ska sova tex och när man är ute och om det blåser storm typ och hela håret kommer i ansiktet så nu ska det bort, jippi! Jag ska kleta på lite mascara på ögonfransarna och sen måste jag även hinna prova mina nya skor, mitt paket från nelly.com kom ju med posten igår och pappa va snäll och hämtade ut det åt mig i morse men jag har inte hunnit prova skorna än så måste göra det innan vi åker. Men jag kan säga att dem va betydligt mycket snyggare i verkligheten än på bild för en gång skull, annars brukar det vara att dem ser snyggare ut på bild, ellerhur? haha!

Dags att göra sig i ordning men vi ses ju självklart senare. Kram


Godnatt

Nu ska jag sova, ska kolla klart på detta avsnittet av Criminal Minds bara men sen är det sängen för min del därför att imorgon är det klippning som gäller, mitt långa hår ska klippas och det ska bli så härligt att bli av med det,haha! Ska även försöka åka inom stan och köpa slingfärg, vill slinga mitt hår igen men denna gången med både blonda och bruna slingor, det är bra att ha en mormor som jobbat som frisör i typ hela sitt liv,haha!

Dags att dra men ses imorgon! Godnatt♥

PAKET


MITT PAKET FRÅN NELLY HAR KOMMIT! HURRA!♥


091117

Godmorgon bloggen!

Jag har varit vaken sedan 9-tiden och hjälpt mamma med lite saker. Jag är superdupertrött men nu är det ingen ide att gå och lägga sig igen för jag måste ändå gå ner och duscha snart och då får jag väl hoppas att jag blir lite piggare. Jag sitter i allafall nu och äter lite glass, har precis ätit frukost och blev så sugen på efterrätt också,haha! Jag sitter även och kollar på det senaste avsnittet av CSI:Miami, fan vad jag älskar den serien! ♥ Jonathan Togo, hello gorgeous!Haha!

Det fortsätter att regna och regna, varför måste det regna hela tiden, sicket tråkigt land vi bor i. Just nu ser jag jäkligt mycket framemot att bo i Miami på halvtid, värme och sol varje dag inkl. på vintern, så skönt. Jag håller även tummarna för att det blir att fira jul i Miami i år hos ett par kompisar som bor där, det är inte säkert än men jag håller tummarna att det blir i Miami vi firar detta året, dem firar liksom det på riktigt och dem gör det till en större grej än vad vi svenskar gör, vi är rätt tråkiga när det kommer till sånt, synd!

Nu så ska jag fortsätta kolla på CSI:Miami och sen är det dags att hoppa in i duschen.
Kram


091116

Godmorgon, idag så blir det städning eftersom att jag glömde det igår,haha! Ur min högtalare just nu så spelas Michael Jackson på högsta volym, bra start på dagen. Jag sitter nu och dricker té och ska snart dra på mig mina mysbyxor om jag kan hitta dem, får gå ner och kolla i tvättstugan och se om dem ligger där.

Vad ska ni hitta på idag då? Vädret här har verkligen varit kasst de senaste dagarna, fyfan sicket hemskt väder, det har bara regnat och regnat, får hålla tummarna på att det slutar snart, jag menar det är ju snart December och då vill jag ha snö, December är den månaden då det SKA vara snö på marken.

Nu så ska jag leta upp mina mysisar och sen så är det städning och eftersom att det kommer ta princip hela dagen så ses vi nog inte fören ikväll, ha en bra dag med er! Kram

Can't Buy Me Love

Som rupriken lyder... Jag sitter nu och kollar på den filmen, ''Cant Buy Me Love'' från 1987 med Patrick Dempsey i huvudrollen som nörden Ronald som betalar skolans populäraste tjej för att hon ska gå ut med honom i en månad så att han ska bli populär. Skitbra och rolig film som alla borde se någon gång i sitt liv.


Handling: 
Tråkmånsen Ronny Miller är hemligt förälskad i Cindy Mancini - pluggets snyggaste och populäraste tjej. En dag när Cindy hamnat i en omöjlig situation, dyker Ronny upp och räddar henne. Som betalning måste Cindy låtsas att hon är Ronnys flickvän - han hoppas nämligen att Cindys popularitet ska smitta av sig på honom. Men planen spricker när Ronny blir så grymt cool att båda hans gamla kompisar och Cindy hamnar ute i kylan. Ronny inser att det är lätt att köpa sig popularitet - medan det är precis tvärtom med kärleken.


För några år sedan så kom en remake av denna filmen ut ''Love Dont Cost A Thing'' heter den och rollen som den populära tjejen spelas denna gång av Christina Milian. Men orginalfilmen är 1000 gånger bättre...


091115

Godmorgon eller vad man ska säga. Här så spelas musik på högsta volym just nu, och jag känner även att min hosta håller på att komma tillbax. Idag blir det att städa och hjälpa mamma att städa bland julsakerna uppe på vinden, det är ju den 15 november idag och snart är det ju dags att sätta upp julstakar och sånt så det kanske är bäst att plocka fram allt och lägga fram på vinden,haha! Fan vad det har regnat ute, det är blött och tråkigt ute idag också.

Nu så ska jag sticka ner till källaren och hämta min tandborste som ligger inne på toaletten där nere och borsta mina gaddar, har inte gjort det än och har typ precis ätit så ja. Men i allafall vi ses senare när städning och sånt är färdigt.

Kram

Jag bjuder på en låt...


Vad fan ska man göra?

Jag är så jävla uttråkad, finns ju fan inget att göra. Jag läängtar tillbax till Miami nu, sol och värme skulle sitta fint nu. Pappa har sagt att det ligger första klass biljetter bokade över jul så det återstår att se om vi åker ner och firar jul med Tom och hans familj nere i deras hus i Miami på Star Island, det är där alla dem som har mycket pengar bor, och för att komma in måste du ha en speciell kod, så inga inbrott här inte. Och inte nog med det, men det är första klass vi flyger med då, en första klass biljett kostar typ över 100 000kr och tänk då om hela min familj och släkt ska ner, Wow säger jag bara, men för en gångs skull så kanske man kan sova då med tanke på att det finns säng som man kan sova i typ.

Men men nu säger jag hejdå för idag, jag känner att jag orkar inte sitta vid datorn mera så vi ses helt enkelt i morgon igen. Byebye!


Bilder från gårdagen


Vanilla Latte, mums!!

En Cheeseburgare,tack!
 och den bilden slutar jag med,haha!


Gårdagens Shopping

Resten av bilderna som togs igår kommer i senare inlägg...


Tröja från gina tricot
nagellack från lindex
två förvarningsboxar från Lagerhaus

(om ni kollar vad det står på boxarna, vet ni vilken film den texten kommer ifrån? det är en musikal och den är en av mina absoluta favoriter, och det är i en sång som den texten är sjungen i)


091114

herregud som det har regnat ute, det är blött och tråkigt ute, och jag såg precis en skit söt hund utanför fönstret,haha! Jag har precis ätit lite frukost, cornflakes och mjölk med banan i,mums!

Jag sitter nu här framför datorn och lyssnar på lite musik och är arg för att Eddie åkte ur Idol igår, jag tyckte faktiskt att Reza skulle åkt, jag tycker Reza är jättebra men hennes röst blir sämre och sämre tycker jag och jag tror det beror på att hon röker, man hör så himla tydligt att hon röker när hon sjunger för det låter falskt,men men tyvärr så blev det Eddie som fick åka, fan fan fan!! Men jag måste ju berömma Erik och Tove för deras duett, skitbra kemi men en väldigt tråkig låt, men det va ändå väldigt bra.

Nu så ska jag gå och klä på mig, har precis kommit upp från duschen typ så dags för kläder, men vi ses senare!! Kram

Hemma

Hej bloggen! Nu är man hemma igen efter en lång dag på stan med Sabbe och det blev lite köpt, en tröja,två nagellack och två förvaringsboxar, visar senare! Sen blev det även fika på Espresso House, för min del blev det bara en stor Vanilla Latte, fyfan vad gott! Och sen så blev det även en hamburgare på mcdonalds innan det va dags att möta upp mamma vid lilla torg och köra hem. Tack för en rolig dag i allafall! (:

Jag ska alldeles strax gå ner till duschen och duscha, känner att jag behöver det och sen att få väck allt smink också, jag känner mig som en plastdocka just nu i ansiktet,haha! Och sen efter duschen så ska jag nog sätta på en film eller nåt och bara mysa, tända några ljus och kränga i mig det allra sista godiset som är kvar från i onsdags.

Och sen så blir det ju självklart Idol sen också, det är ju duetter så måste kolla... Hejja Eddie! Hejja Erik! Hejja Mariette!

Dags att smita ner till duschen innan någon annan tar den, men vi ses antingen senare eller i morgon då jag också visar vad jag köpte idag.

Puss&Kram

Internet-Shopping

Nu har jag precis klickat hem två par skor (likadana fast i olika färger) och en stickad topp från nelly.com.

Montreal SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM Esmeralda Bum Knit SEK 59, Rut m.fl. - NELLY.COMMontreal SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM


091113

Fredagen den trettonde! Hurray! or not! Jag sitter i allafall nu i sängen och ska snart sätta på CSI:Las Vegas och ''lyssna'' på det medans jag gör mig i ordning för vid två-tiden så ska jag möta upp Sabina utanför H&M och så ska vi gå och fika och kolla runt lite på stan. Har inte så mycket pengar, är iprincip pank just nu men lite kan jag nog hosta upp. Jag har blivit helt beroende av Espresso House's Latte och Chai Latte, så det blir att köpa en av dem eller kanske båda,haha!

Jag sitter nu inne och kikar på Nelly.com och ska nog klicka hem lite saker med tanke på att det är en stor rea för dem som är medlemmar, framför allt skor ska klickas hem, I LOVE SHOES!!

Dags att gå och göra lite frukost, men vi ses lite senare idag!

En andra hund

Halloo!

Jag sitter just nu och kollar in några kennel hemsidor efter någon fin hund för vi funderar på att skaffa en andra hund, vi har ju Bella sedan innan men vi funderar på att skaffa en till och jag har fått klartecken från mamma vilket är väldigt förvirrande,haha! Mamma har sagt att hon aldrig vill ha hund men sen kom pappa hem med lilla Bella 13 oktober 2007 och vi har ju redan en katt sen innan och mamma sa att nu vill hon inte ha fler djur här hemma men nu verkar hon ha ändrat sig för i morse sa hon att hon skulle vilja skaffa en till hund som Bella kan leka med, Bella är en Papillon och det svåra med henne är att hon måste alltid ha någon som kan leka med henne, hon börjar i princip gråta om någon åker för att handla eller nåt, hon vill ha hela familjen samlad så bara för att göra det lite lättare så ska vi kanske då skaffa en till hund, mamma vill jätte gärna ha en till Papillon men det vill inte jag, jag älskar papillon men jag har alltid drömt om att ha en Pomeranian och det ska jag nog försöka övertala mamma att skaffa i stället och jag vill ha en till tik, Bella är ju inte steriliserad (?) och vi vill inte sterilisera henne heller så det är nog bäst att ha en till tik,haha!

Jag vill jätte gärna ha en pomeranian men jag sitter och velar mellan svart,brun eller vit, jag har alltid velat ha en vit men en vit hund som man kommer gå med i skogen varje dag är kanske inte det bästa,haha! Skitgris säger jag bara, så jag funderar på en brun, såå sööt.


(klicka på bilderna så kommer dem i större format, bilder lånade från http://www.breederretriever.com/, http://www.pombis.se och http://google.se, såå underbart söta)


Man knivdödades på torg i Halmstad

En 40-årig man knivskars i dag till döds mitt på Stora torg i Halmstad.
Polisen söker nu efter gärningsmannen som sprang från platsen.
– Det var många som befann sig på torget när det hände, säger Christer Harplinger, informationschef vid Hallandspolisen.

Polisen fick in larmet vid 12.20-tiden. En man hade knivskurits svårt i bröstet.
– Polis och ambulans anlände snabbt till platsen och mannen transporterades till sjukhuset, säger Christer Harplinger.
Men 40-åringens liv gick inte att rädda – utan han avled av skadorna.

(text tagen från aftonbladet.se)

Fyfan alltså, i våran lilla stad, och mitt på stora torg och inte nog med det, men mitt på dagen. Hur man kan göra något sådant kommer jag fan aldrig fatta, jävla idioter, jag blir så jävla förbannad att det finns så jävla mycket våld och att det inte går att stoppas från att hända. Usch...


091112

Godmorning everybody!

Jag sitter nu och kränger i mig det sista godiset från igårkväll. I allafall... igår så åkte jag och Peter in rätt tidigt för att hinna hämta ut biljetterna och sen så gick vi och satte oss på Espresso House och drack kaffe eller för min del Chai Latte, mums! Sen så mötte vi mamma och Peters kompis Fidde vid röda kvarn och där stog vi och pratade en stund innan det va dags att gå in för att kolla på filmen och vad mer kan jag säga än...''En Julsaga'' va så underbart bra. Jim Carrey som Ebenezer Scrooge = Perfect Match!
Den va skitbra i allafall och roligt värre och det va till och med så att man hoppade till lite i stolen i vissa scener,haha! Detta är en film som jag rekommenderar STARKT att ni ska gå och se... Ett minus bara, Dem skulle väntat med att visa den tills December i allafall för man började längta så jäkla mycket efter julen när man såg den,haha! Men detta va helt klart den bästa julfilm jag sett, skitbra!


GÅ OCH SE DEN!!

Kram


In The Ghetto


In The Ghetto - Elvis Presley ft. Lisa Marie Presley

Ps. Sabina, din smak av musik har börjat smitta av sig på mig,haha!

Ny duschad, dags för smink och kläder

Har precis kommit ut ur duschen, sitter nu och lyssnar på Michael Jacksons skiva Dangerous, very good!
Ska gå och göra resten nu, ska börja med att kleta på lite mascara på ögonfransarna, orkar inte ha något annat än mascara idag, annars brukar jag ju ha puder och sånt också men är för lat för att ta väck det sen så det blir bara lite mascara och sen är det dags att leta fram kläder och sen är det bio med brorsan... En Julsaga! Yeay!

Kanske är bäst att jag börjar göra mig i ordning nu, men vi ses senare! Pusspuss

Movie!!


En Julsaga med Jim Carrey är filmen jag och brorsan (Peter) ska se. Äntligen!!


091111

Godmorgon! Jag är superduper trött men inte som en stor frukost inte kan fixa, ellerhur? haha.
Än så länge har jag varken ätit eller tagit på mig något annat än en morgonrock och min pyamas men snart är det dags för det också men måste duscha först, blää!

Idag så ska jag på bio...med brorsan! weird,haha! Och vilken film det är får ni se i nästa inlägg. Nej nu allihopa så ska jag gå ut i köket och leta efter lite mat och sen är det ner till duschen som gäller för min del, men ni får ha en så bra dag så ses vi senare.

Kram

Strömavbrott

Halloj! Precis när jag tänkte skriva ett inlägg för inte så längesedan så gick strömmen, hela jäkla oskarström blev det svart hos,haha! Men nu är strömmen tillbax, lite synd tycker jag faktiskt, jag tycker det är skit mysigt när strömmen går och man måste tända massa ljus och sånt mysigt för att kunna se. Jag ska alldeles strax gå och rota runt i frysen och se om det finns något gott därinne som man kan äta och sen ska jag nog sätta in en film i dvd-spelaren och kolla på. Har kollat på The Holiday annars idag, älskar den filmen och Jude Law, mums! Den är en av mina favorit filmer och är helt underbar helt enkelt.

Nu ska jag leta efter något ätbart att laga ihop för jag är hungrig som en gris just nu... Puss

091109

Godmorgon bloggen! jag sitter nu och äter på min pizza och kollar på massa avsnitt av en ny serie som börjat i USA som heter Cougar Town med Courtney Cox, snacka om rolig serie,haha!

Ett väldigt kort inlägg men jag är hungrig så detta får duga sålänge. Ses senare! Kram

091108

Förlåt för att jag inte varit inne på några dagar men jag har mått pyton och bara tanken på att datorn funnits nån meter ifrån mig har gjort mig illamående, bara tanken på att sitta vid datorn har gjort mig jätte kräksjuk i princip. Jag har velat kräka bara jag sett den, jag fick till och med säga till pappa igår att han skulle ta med sig datorn ut ur mitt rum och sätta den så långt borta från mig som möjligt. Jag är fortfarande inte på topp men jag hoppas det går över snart för jag vill verkligen inte bli sjuk nu.

I allafall nu är jag här och jag sitter nu och lyssnar på lite musik, ska snart gå ut och gå en liten runda, måste få lite luft efter att ha suttit instängd i mitt rum i flera dagar nu tack vare att jag mått så dåligt.
Nu så ska jag gå och klä på mig lite riktiga kläder efter att ha suttit i några dagar nu med bara morgonrock eller pyamas på mig och sen ska jag försöka få ner något i min mage.

Här kommer några låtar som alltid får mig på bättre humör:


Celebration - Madonna

The Girl Is Mine - Michael Jackson ft. Paul McCartney

Detroit Rock City - Kiss

Bohemian Rhapsody - Queen


Har ni några låtar som ni brukar lyssna på när ni tex. känner er ledsna som gör att ni blir på bättre humör? Vilka i sånafall?

091105

Godmorgon! Jag fastnade vid sims 3 igår så det blev inte mer än ett inlägg och självklart så bärjade datorn krångla också så hela datorn bara stängdes av utan att jag sparat eller nåt så nu måste jag göra om allt, fan fan fan fan fan helvetes jävla skit!!

Jag ska sätta mig och dricka på mitt té och kolla på Rena Rama Rolf en stund (älskade fan den serien när jag va liten,haha) men vi ses senare... som ni kanske förstått så har jag slut på ord.
Kram

091104

Godmorgon! jag har varit vaken i 1½ timme ungefär och jag känner mig inte precis bättre i öronen, det gör fortfarande skit ont. Jag ska snart gå ut och kolla va mamma,michael och peter håller på med för dom gör något i köket, det dånas och bankas,haha!

Jag är så jäkla slut på ord just nu att jag vet inte riktiga vad jag ska skriva... Eller jo föresten nu kom jag på nåt, för er som bor i Halmstad så förväntas det komma snö nu idag som kommer ligga kvar tills i allafall imorgon,haha! Nej nu ska jag gå ut och se vad dom andra håller på med , jag tror att mamma håller på att smälta choklad nämligen, jag känner doften av choklad i allafall, då måste jag ju vara med,haha!

Vi ses senare... Puss

Buhuuu...

JAG HAR ÖRONINFLAMMATION :'(

Jag känner att jag klarar nog inte av att sitta vid datorn idag tack vare att jag har så himla ont så jag får helt enkelt se hur jag känner mig i morgon och i såna fall ses vi då. Ha en bra dag!!


091102

Godmorgon! Andra November, kan ni tänka er hur fort tiden verkligen går, den flyger ju bara förbi. Jag har inte ätit något än så jag ska alldeles strax gå ut i köket och röra ihop något ätbart till frukost. Sen så ska jag nog bara sätta mig här i mitt rum och dra täcket över mig och kolla på film, det är så himla kallt, inte bara ute även inne.

Bilderna från Sabbe kommer nog någon gång nu i dagarna, vet inte om jag orkar lägga upp dom just nu så ja.
Jag har så himla ont i mina öron, det gör så jävla ont, det känns som om jag har en knytnäve i öronen så ont det gör, jag har haft öroninflammation en gång innan och det va när jag va väldigt liten men nu har jag nog fan fått det igen, helvete också. Men men tror det är dags för lite mat innan min mage får spel här men jag kommer in lite senare idag i allafall.

Kram

Godmorgon! Nu är vi vakna och väld

0-6c265ef9ee7cd06f32f4353fade93567.png

Kolla varifrån!
















Godmorgon! Nu är vi vakna och väldigt trötta. Ska snart gå upp och äta. känner att min mage behöver det just nu. Ska gå lägga mig ner lite. Vi ses senare! Puss&Kram

ps. Slänger in en bild på min lilla Bella...(:


RSS 2.0