Förlåt för den dåliga uppdateringen

Förlåt att jag varit så dålig på att verkligen uppdatera mig på dem senaste dagarna det har typ bara blivit ett inlägg men nu så ska jag börja igen. Idag så vaknade jag runt 11.00 tiden och då gjorde jag mig i ordning för jag och mamma skulle åka och handla mat och sånt, sen när vi kom hem gick jag och vilade lite för jag hade sån jäkla huvudvärk i morse och sen så har jag suttit och spelet the sims2 livet i lägenhet hela dagen så jag har helt glömt av bloggen.
Men nu är jag här och jag är skittrött så jag ska snart gå och krypa ner i sängen och kolla på film.
Prinsessans dagbok 2 går nu också tror jag så den kanske jag ska se, även om jag har den på dvd men vem orkar ligga på golvet och leta upp den i mitt dvd-skåp.
Men nu så ska jag gå på toa och sen tvätta ansiktet och sen tänderna och sen är det helt enkelt sängen för mig, men ni får ha det så bra så ses vi i morgon, (antagligen)

Kram och Godnatt !

Hejhejhej

jag är fortfarande hos sabina, vi eller snarare jag vaknade nog rätt sent ,hehe.
idag så ska jag,mamma och elin på bio , vi ska se Get Smart. Fast bion börjar inte fören klockan 18.30 så tills dess är jag hemma hos Sabbe.
Idag har vi väl inte gjort så mkt mer än att kela med katterna och lyssna på musik och äta godis,hehe

Nu så ska jag göra mig i ordning så att jag är klar tills mamma kommer och hämtar mig . men vi ses senare när jag kommit hem.

Kram♥

Hos Sabina :)

jag är nu hos Sabina och vi ska precis göra mat, köttbullar och pasta bilr det, mums ! Fast vi har lite problem med att lista ut hur mycket pasta vi ska ha :S
Sen jag kom hit har vi mest lyssnat på musik och sen tog vi en vända till affären för att köpa läsk och godis tills senare ikväll när vi ska kolla film och det blir nog Sweeney Todd vi ska se.
Och sen så har vi lekt lite med katterna fast en av katterna är verkligen jätte feg, hehe.
Sabbe kom precis och satte på en Michael Jackson låt så stort fan som hon är, så är jag inte så värst förvånad, hehe!

Vad har ni gjort idag då??

Nu så ska jag hjälpa Sabbe med maten för jag är ju gäst så nu måste jag ju hjälpa till lite.
vi har haft hela lägenheten för oss själva och vi kommer ha det hela dagen i morgon också.
Men nu så ska jag sticka , men jag kommer antagligen in senare.
Kram♥

Dags att Packa ...

Hej allihopa! jag har inte varit inne innan idag för jag har varit inne i stan och skaffat jobb :)
Jag ska nu börja packa till Sabina , och det bästa är att jag får användning för min ÄKTA Louis Vuitton väska som jag fått av mina bröder :)
Jag har musik på nu medans jag packar för det är så tråkigt om det bara är tyst och just nu lyssnar jag på "Already Gone" med Girlicious (pussycat dolls presents Girlicious), jag har typ blivit helt förälskad i den låten, den är så fin.
Men nu så ska jag gå tillbax till packningen men vi ses antagligen senare.

Kram

Wasted

Jag sitter nu och lyssnar på Carrie Underwood's (vann american idol 4) låt Wasted, jättebra låt, fast alla gillar ju inte country, det brukade inte jag heller göra fören jag hörde en av hennes låtar, hehe.
Jag tänkte säga godnatt nu för jag orkar inte sitta här så länge till, men i morgon så bär det av mot Sabbe och laptopen hänger ju självklart med.
Men ni får ha en bra fortsatt kväll så ses vi i morgon.

Kram♥


Godis och Musik :)

Hej !
Jag och pappa har precis varit och köpt godis hon Åsa som äger Smaklyckan, och hon har det bästa godiset man någonsin kan få. Jag sitter nu här och lyssnar på Musik som vanligt och sen så har jag precis varit och hämtat ett glas 7up. Vad skulle jag gjort utan musik ? 

Det är en väldigt bra fråga, fast jag tror inte jag skulle vilja ha svar på den, för jag vet inte hur jag skulle kunnat leva utan musik runt om kring mig.
Tänk vad tråkigt livet skulle varit om det bara skulle varit helt tyst, hmm...
I hela mitt liv så har Musik varit det som legat mig närmast hjärtat och att sjunga såklart.
Vi har ett band från när vi var i sälen när jag var två år och jag tror man kan se hur intresserad av att sjunga jag är på det bandet för i mitten av bandet så kollar pappa på bingolotto (som han inte kollar på nu längre) och det är någon artist som sjunger och man ser mig hoppa framför tv:n med en penna i handen och jag sjunger , hehe! och jag var två år på detta bandet så jag tror ingen i släkten är så värst förvånad över att jag vill göra mitt sjungande till en karriär i framtiden, hehe.
Så jag vill verkligen jobba som sångerska och skåderspelerska fast inte här i sverige, nej usch inte sverige säger jag bara. om jag ska jobba någonstans så ska det vara i antingen England eller USA. Jag har ju släkt i både USA och England så det är inte helt omöjligt :)

Vad har ni för drömmar? skriv gärna och berätta :)

Nu så ska jag gå och fortsätta med mitt.
Kram ♥


Musik

Hejhej allihopa!
Jag sitter nu och försöker lägga in ny musik på min IPOD men det går inte så bra, jag vaknade sent idag men det var så härligt att få ligga kvar i sängen, så jag har varken ätit eller tagit på mig än så jag sitter bara här i min morgonrock och mina morgonskor på mig.
Vad ska ni hitta på idag då?

Jag ska gå och ta något att äta nu för jag är så himla hungrig.
Men vi ses senare.
Kram


Ha en trevlig kväll

Jag säger Godnatt nu med en gång för jag ska nämligen inte sitta här vid datorn längre för då får jag bara ont i huvudet sedan, så jag säger Godnatt för mig nu med en gång.
Men jag hoppas ni får en fortsatt bra kväll så ses vi igen i morgon!

Kram ♥


Ja, då var det bestämt ...

På fredag så ska jag sova över hos Sabbe hos hennes pappa och det var typ 8år sedan jag var hos hennes pappa senast, det har alltid blivit att vi sovit över eller varit när hon har varit hos sin mamma så det ska bli kul att se hur det ser ut hos hennes pappa nu, och sen på lördag så ska jag,mamma och Elin gå på bio och det blir Get Smart med Steve Carell och Anne Hathaway, den verkar bra! och sen måste jag ju bara se den nya Arn filmen någon gång nu framöver.
Om ni sett den nya Arn filmen, var den bra ?  Vilken är bäst 1:an eller 2:an ?

Nu så ska jag gå tillbax till min musik och mitt prat med Sabbe, hehe !
Kram

Iste och CornflakesChoklad

Nu har jag duschat och hunnit städa lite så nu sitter jag här igen med musik på högsta volym och dricker IsTe och äter det sista av min CornflakesChoklad, Mums !
Men musiken hörs knappt även om jag har det på högsta volym för Bella (min papillon hund) sitter i mitt fönster och skäller som en galning så jag antar att det kommer någon gående där ute.

Har hela huset för mig själv, så himla skönt i allfall om man har mina bröder som syskon , dem beter sig som 2 åringar och dem är 23 och 26 år så det är så himla skönt när dem är borta.

Var det någon mer som kollade Prinsessans dagbok igår ?
själv så tycker jag att 2:an är bäst, men alla tycker ju olika.
Jag funderar på att göra mig en skål popcorn med smörsmak och sen sätta mig i soffan och kolla på The Sound Of Music, det var ju faktiskt 4 hela dagar sedan jag såg den sist, haha !
Jag är ett jättestort fan av Julie Andrews så det blir nog The Sound of Music,hehe

Sitter nu inne på msn och snackar med Sabbe (sabina, bästisen) och hon har typ blivit helt beroende av låten Viva La Vida - Coldplay, och hon är typ överlycklig för hennes pappa ska köpa albumet till henne på fredag. hehe!
Jag har aldrig hört henne lyssna på någon artist förutom Michael Jackson så himla mycket som hon gör med coldplay just nu , hehe.
Sabbe är typ M.J's största fan, jaja nu så ska jag fortsätta att snacka med sabbe, men kommer tillbax senare.
Jag åkte föresten inte med mamma till stan, det får bli i morgon i stället jag orkade helt enkelt inte, men vi ses !

Kram ♥


Please Don't Stop The Music

Godmiddag allihopa !
Nu funkar internet igen , det krånglade igår kväll när jag skulle gå in här och skriva men nu fungerar allt igen.
Jag sitter nu och sköljer munnen med flour och sen så lyssnar jag på musik , please dont stop the music med Rihanna om det ska vara exakt.
Idag så ska jag följa med mamma in till stan medans hon jobbar för jag måste gå in på H&M och köpa en till av den tröjan jag fick av mamma igår för den var så gosig och den var jättefin , jag lägger in en bild på tröjan senare idag, jag skulle igentligen gjort det igår men jag hittade inte kameran men nu är den funnen så lägger in en bild på tröjan senare, tänkte också lägga in bilder på grejerna jag köpte i St:Tropez när jag var där för drygt en månad sedan nu, men det blir som sagt senare idag.
Har ni något kul planerat idag?

Jag måste verkligen dammsuga rummet idag även om jag gjorde det igår men när man har husdjur som drar in hela skogen när dem varit ute som behövs det dammsugas typ hela tiden, och jag som hatar att städa.
Nu så ska jag gå och duscha och göra mig i ordning och så ses vi senare.
Kram <3♥

McDonalds, mums!

hejhej ! mamma har precis kommit hem och hon hade mcdonals med sig så jag sitter och äter det nu och sen så hade hon köpt en jättefin tröja till mig från h&m som jag lägger in en bild på senare.
Nu var cheeseburgaren uppäten så nu ska jag börja på min stora pomme :) mums fillibabba! :P
Jo , jag funderar på att åka till London nu i höst i typ en vecka och jag undrar,
ni som har varit i London vilka ställen finns det som man typ bara måste kolla in när man är där? som typ Madame Tussaud (eller vad det heter).
Och har ni några förslag på bra shopping ställen?
jag skulle verkligen vara tacksam om ni kunde berätta detta.
Nu så ska jag fortsätta äta , men kommer nog tillbax en gång till senare ikväll.

Ha det bäst !
Kram<3


Jag har såå tråkigt

Tänkte bara säga till er som kanske gillar Julie Andrews eller Anne Hathaway att idag klockan 21.00 på tv3 som kommer ''Prinsessans dagbok 1''.
Nu var det gjort, hehe!
Jag sitter nu och kollar på The Pussycat Dolls presents Girlicious, även om jag har vetat vilka som vinner ändan sedan det startade, men jag har så himla tråkigt.
Har ni kanske några förslag på vad jag kan göra?

Jag ska gå och hämta lite av den chokladen jag och mamma gjort, eller vi har inte gjort chokladen men ja jag kan förklara.
Man tar chokladen (helst mörk) och smälter den i en kastrull och sen så tar man cornflakes på en tallrik som man häller chokladen över och sen så sätter man in den i antingen kylen eller frysen och väntar på att den ska stelna, det är skiitgott! hehe
Prova det vetja, men nu så ska jag gå och göra mig en kopp Kaffe Latte och sen ta lite av den cornflakeschokladen.

Kram <3


Städat och klart :)

Nu så har jag städat rummet, dammsugat,dammat och plockat väck massa grejer så nu är det bara garderoben kvar men det orkar jag inte göra idag, så det får bli i morgon. Jag sitter nu och lyssnar på musik och uppdaterar min sida på Myspace, det behövs hehe.
Jag sitter nu och lyssnar på ''The Show Most Go On'' med Queen, det är synd att Freddy Mercury är död för han är ju typ en legend(för mig iaf, hehe), han dog ju 1991 i AIDS =(
Jag sitter även och kollar på Oprah eller jag kollar lite då och då.
Mamma håller på att kasta Bellas boll och sen så kommer hon tillbax med den till mamma , men varenda gång den nuddar golvet så piper den, den piper så jäkla högt att det nästan kommer blod ur öronen.
Så för att dämpa pipljudet så lyssnar jag på min musik här.
Nu så ska jag fortsätta med mitt , men jag kommer tillbax senare.

Kraam

Godmorgon

Godmorgon, en ny dag att se fram emot, för er kanske, jag är sjuk så det blir inte så mycket gjort för mig idag.
Har ni något kul planerat för dagen?
För mig blir det mest vila.
Jag ska nu sätta på lite musik och sen så ska jag gå och göra frukost och göra lite kaffe latte, mums :)
Är typ helt beroende av Latte, så det är ett måste varje morgon.
Vi ses väl några gånger mer idag, men jag ska i allafall gå och göra frukost nu.
Jag hoppas att ni har haft en bra natts sömn .

Kram <3

Lies - McFLY

Ja, vad håller jag på med, jo just nu lyssnar jag på McFLY's nya singel Lies som är skiiiiitbra , jag bara älskar låten, fast jag älskar killarna också , hehe!
Jag sitter även och kollar på Extreme Home Makeover, Mean Girls går just nu på tv4 men eftersom att jag såg den i typ gårmorse så har jag inte lust att kolla på den så det blev Extreme Home Makeover i stället.
Jag tänkte bara säga att jag kommer inte in mer på bloggen idag så jag tänkte bara säga Godnatt och så ses vi antagligen i morgon.

Godnatt på er alla och hoppas att ni sover gott !

Hmm...

Hej allihopa, jag är så himla trött eftersom att jag vaknade runt 7.00 och jag känner bara för att gå tillbax till sängen och lägga mig, jag sitter och kollar runt lite på internet och sen så lyssnar jag ju självklart på musik , jag vet inte vad jag skulle gjort om musik inte skulle funnits, musik är mitt liv typ, haha !
Just nu lyssnar jag på Unwritten - Natasha Bedingfield.
Än så länge idag har jag väl inte gjort så mycket, mer än att ha suttit här och lyssnar på musik och lekt med Bella (min underbara papillon hund) , som jag och Bella har sprungit runt här i huset och lekt , hehe, fast hon är helt utmattad nu så hon ligger och sover uppe i mitt stora sovrumsfönster och kollar ut lite då och då för att se om det kommer några hundar hon kan hälsa på,
Nu så ska jag spela lite The Sims 2 , men vi ses ju senare.
Och jag måste bara säga , även om ni inte är McFLY fans så måste ni bara kolla in deras nya musik video ''Lies'': http://www.youtube.com/watch?v=VHoQykqf9nw

Kolla in den, den är skiitbra och Dougie och Danny är ju så snygga så att man nästan svimmar, hehe♥


Kram


Godmorgon !

Då var det dags att vakna, fast jag har varit vaken sedan 7.00 typ, fast jag är så himla trött.
Jag sitter nu i sängen och har ena ögat på dataskärmen och andra ögat på tv:n, jag missade Våra Bästa År i fredags så jag kollar på reprisen nu.
Idag så ska jag städa rummet och städa ur garderoben så att jag får lite mer plats för höstkläderna.
det blev precis reklam så jag ska gå och hämta något mer att äta , jag har redan ätit frukost men jag är fortfarande skit hungrig, sen så lyssnar jag på låten Another Day In Paradise - Phil Collins , en av mina favorit låtar :)
Nu började det igen så jag får helt enkelt vänta tills nästa reklam.
Nu så ska jag gå och spotta ut mitt tuggummi som helt har tappat smaken.
Men vi ses senare idag.
Kram<3♥

Supernatural och Heroes =)

Detta är ju bara för perfekt , den 3 september så börjar Heroes igen och den 7 september så börjar Supernatural på kanal5 och dem är mina två favoritserier så nu är jag jätteglad för jag har saknat att inte kunna kolla på det nu detta året. så nu är det bara Gossip Girl som ska börja igen så är allt helt perfekt.
Aa visst ja, var det någon annan som såg på Gossip Girl repriserna som gick idag ? Hur kan man inte älska den serien.

Nu så ska jag gå och ta mig ett glas Champis och sen så ska jag borsta tänderna fast det får jag göra i reprisen på Bones som går nu och sen så är det sova som gäller för imorgon är det skola så det är bäst att jag får så mycket sämn som möjligt .
Ha det bra så ses vi imorgon!

Godnatt


Vill ha

Jag var precis inne på have2have och jag hittade dessa pumps i röda och rosa, jag tycker dem var jättefina.
Vad tycker ni?
Skor från have2haveRosa skor från have2have


Pommes med vitlökssås :)

Ja, vad har jag gjort idag, jo jag och peter (min ena brorsa) har suttit här vid min laptop idag och kollat efter filmer, och vi har hittat en himla massa :)
Annars så har jag väl bara suttit här och lyssnat på musik och just nu lyssnar jag på "Amazed - Vanessa Hudgens" som kommer från hennes nya album Identified, jag gillar igentligen inte henne men detta albumet är faktiskt väldigt bra tycker jag.
Jag sitter här och väntar på att min Pomme med Vitlökssås ska komma därför att jag är så himla sugen på det just nu så jag orkar inte vänta, men det får jag göra i allafall.
Jag gick typ precis in på sf.se för att kolla vilka filmer som ska ha premiär nu i september men så tänkte jag kolla på Harry Potter när det var den kom upp på bio, och nu har dem minsann flyttat fram den så nu kommer den inte på bio fören sommaren 2009 :( Så nu blev jag lite ledsen eftersom att jag verkligen vill se den, men jag får försöka att hålla ut till nästa sommar, inte för att jag tror att jag kommer att klara det.
Mamma ropade precis och sa att min Pomme med vitlökssås har kommit så nu så ska jag gå och äta för min mage skriker efter mat.
Men vi ses senare.
Kram


Mean Girls

Godmorgon , jag sitter nu trött som jag är och kollar på Mean Girls och orkar knappt hålla ögonen öppna eftersom att jag somnade runt 3.30 inatt men jag ska försöka att inte somna igen.
Mamma och pappa kom precis hem från vart dem nu varit någonstans, och nu så ska jag gå och äta frukost för min mage skriker efter mat.
Vi ses senare
Kram

Dags att sova

Hej till alla som fortfarande är vakna, jag tänkte bara säga godnatt och jag hoppas att ni får en massa timmars sömn nu när det är helg.
Godnatt på er.
Kram

Keeping up with the ...

Jag sitter nu och kollar på Keeping Up With The Kardashians som går just nu på E! , jag lyssnar även på musik och sitter inne på msn.
Jag sitter även och borstar tänderna därför mamma blir galen när jag går upp mitt i natten för att göra det så det är väl bäst att gör det nu så därför gjorde jag det.
Jag sitter just nu och lyssnar på Play My Music med Jonas Brothers (låten är från Camp Rock).
Funderar på att sätta på filmen Material Girls med Hilary och Haylie Duff just nu men orkar inte riktigt lyfta på mig än.
Jaja nu så ska jag i allafall sticka men ni får ha det så bra och sova så gott.
men innan jag går måste jag bara säga att jag älskar David Archuleta ♥ , hehe
Godnatt <3


Trött

Ja, då var man vaken och jag är så himlá trött och jag känner bara för att ligga kvar här i sängen hela dagen.
Mamma och pappa har jag ingen aning om vart dem är just nu men dem kanske är och handlar eller så är dem väl nere hos Lotta och Padde och fixar med deras nya hus.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag känner för att gå på bio men med detta exemet jag har går jag ingenstans :'(
Jag ska i allafall starta upp The Sims 2 en liten stund och sen så blir det frukost eller snarare lunch.

Vi ses senare , Puss

Jaaaaa !

Hej allihopa tänkte bara stanna förbi och säga godnatt och jag är så glad för dem sa precis på tv:n att Heroes (med hayden panettiere) kommer tillbax den 3 September precis efter Idol 2008 =)
Ska gå och lägga mig nu och försöka att somna för jag har huvudvärk.

Godnatt


Fredagkväll

Nu har jag spelat lite The Sims 2 - fritid och nu orkar jag helt enkelt inte mer för idag, hehe
Jag sitter nu och kollar på Paradise Hotel bara för att det är så kul att se när dem gör bort sig som dem faktiskt gör.
Sitter även och tar lite kort med min webcam och snackar lite på msn med Sabbe.
Tänkte bara säga det, nu så ska jag krypa upp i soffan med en filt och en skål popcorn och kolla på Paradise Hotel.

Godnatt <3

Äntligen ...

jag har äntligen fått hem mitt sims 2 spel från elin så nu kan jag installera det på denna nya datorn, Ja jag vet jag är en såkallad the sims nörd, hehe.
Håller på att installera The sims 2 Studentliv just nu och det är många kvar, jag har nämligen alla The Sims spel som någonsin gjorts , men tur väl att det går fort på denna datorn.
Tänkte bara säga det,

Kram

The Perfect Man

Godmiddag allihopa !
Jag sitter nu i sängen och kollar på The Perfect Man med Hilary Duff och Heather Locklear, gillade först inte filmen men ju mer jag kollar på den ju mer gillar jag den, hehe.
Idag har jag inte varit i skolan för att mitt jäkla exem har inte gått bort och det gör så jäkla ont i ansiktet plus att jag fick sån jäkla ont i magen i natt så jag har ej sovit något , eller kanske 1 timme har jag sovit, men det är allt.
Idag så ska jag följa med mamma in till stan när hon jobbar för jag ska inom Elin och hämta upp en grej och sen så ska jag följa med pappa hem till Lotta och hennes barn för dem har flyttat upp hit till oskarström så vi ska hjälpa till med att ta bort dem gamla tarpeterna och sätta upp de nya.

Det känns så himla konstigt att sitta vid denna laptopen eftersom att den andra var så himla seg och jag är inte så van vid en snabb dator just nu eftersom att det var ett tag sedan vi faktiskt hade en snabb en, hehe!
Men det känns bra att ha en dator som funkar perfekt just nu och den är perfekt till skolarbeten och sånt vilket är riktigt bra.

Men ska sticka nu och smörja in mamma med någon kräm för hon har så himla ont i ryggen , men ni får ha en bra dag så ses vi när jag kommer hem.

Kram på er


What a ?!

Då var det redan kväll och tiden går så himla fort tycker jag.
Jag har typ fort något exem (eller hur det stavas) i ansiktet och jag har absolut ingen aning om vad jag fått det ifrån, men jag har smörjt in mig med olivolja i ansiktet så jag får hoppas att det går bort tills i morgon även om jag inte tror det men man kan inget mer än att hoppas.
Ikväll så blir det nog bara att sitta här eller vid tv:n och kolla filmer med en stor skål med popcorn i famnen , mums!
Har precis ätit kvällsmat och det blev plättar med jordgubbssylt, mumsigt .
Sitter nu och kollar lite klipp från American Idol säsong 7 (den senaste) med b.la David Cook och David Archuleta (är typ förälskad i David Archuleta, hehe). Men ska fortsätta att kolla på klipp från American Idol säsong 7 nu så ni får ha en fortsatt bra kväll.

Kram <3


Första dagen i skolan

Jag har inte varit inne på denna blogg sen den startades tack vare att laptoppen krånglat men idag så fick jag min nya och nu funkar det äntligen så jag har faktiskt bloggat på min andra blogg http://helenacederholm.blogspot.com så där kan du gå in och kolla vad jag haft för mig, men nu så ska jag börja blogga här.

Idag så började skolan för mig, första året på gymnasiet så bara tre år kvar nu tills jag tar studenten, jippi!
Vi började klockan 10.00 och då började vi nere i källaren i någon sal där och där fick vi träffa alla elever och lärare och vi fick reda på vilka lärare vi skulle ha i alla dem olika ämnerna.
Min mentor heter Emma och hon verkar jättesnäll så efter att lärarna hade pratat lite så följde vi som har Emma som mentor upp till hennes klassrum för att prata lite med henne bara vi, och sen så fick vi en miljon papper som skulle hem och bli påskrivna och sånt, det var meningen att vi skulle slutat klockan 12.00 men allt gick så snabbt så vi fick sluta en timme tidigare , jippi !

Och sen när pappa hämtat mig så körde vi till siba för att köpa laptoppen som jag hittat i deras tidning men självklart så var man tvungen att ha legg för att kunna betala och det hade pappa inte med sig så då sa pappa att vi skulle åka inom eurostop och hämta ut pengar men så funkade ingen av automaterna såklart, så därför då åkte vi till Onoff för att kolla om dem hade någon bra dator där men där var inga datorer alls typ så efter det åkte vi till Elgiganten och där fann jag denna laptoppen som jag sitter vid nu, så nu har jag äntligen en ny laptop.

Fick även reda på att pappa har bokat resan till USA som vi planerat att åka på och nu är allting äntligen klart så det blir att vi flyger från Arlanda till Chicago (som tar ungefär 10 timmar) och där ska vi stanna i tre dagar för att hälsa på några släktingar sen flyger vi vidare till Orlando där vi hyr ett hus i fyra dagar och sen vidare till Miami där vi hyr en lägenhet och sen så flyger vi vidare till Mexico och sen sist men inte minst det absolut bästa stället i hela världen... St:THOMAS !!!!!
St:Thomas har dem mest underbara stränderna och jag minns när jag var där för lite mer än ett och ett halft år sedan , pappa kunde inte få upp mig ur vattnet så underbart var det där.

Och en sak till jag har webcam i denna nya datorn , jippi! så här kommer lite bilder från den så ni får se hur bra bilderna blev :)

ghgfhjgjfghfhfghfh

Ha det bra .
Kram


RSS 2.0