Supernatural

Hej bloggen , detta är mitt sista inlägg idag .
Jag sitter nu och kollar på Supernatural (som jag bara älskar) och i morgon så kommer äntligen fortsättningen på
"90210".
Nu så ska jag gå och borsta tänderna och sminka av mig allt smink och sen så ska jag krypa ner i min säng som nu är uppvärmd tack vare att jag sitter i sängen så ja.

Godnatt♥

21 år idag!!

Idag så fyller typ världens underbaraste kille 21 år och jag snackar om Dougie Poynter som spelar bas i det brittiska bandet McFly !!!


Första Advent

Tänk att det redan är första advent,,tiden går minsann fort.
Jag är nu tillbax på bloggen. I över en månad nu typ så har det inte funkat att gå in på bloggen från min dator men nu funkar allt igen.

Nu i helgen så har jag och mamma bakat väldigt mycket och sen kollat på lite nya filmer jag köpt som tex. Den nya Indiana Jones filmen och Mamma Mia - The Movie.

Gud vad jag har längtat efter vintern och julen och nu så ser man att alla ljusstakars och julstjärnor är i fönstrerna och lyser så det verkligen känns som att det är jul.

Jag sitter nu och lyssnar på musik här i min säng men hör knappt något för antingen Michael eller Peter lyssnar på musik i deras rum och har det på högsta volym , sen så snackar jag med Sabbe på msn.

Nu så ska jag gå tillbax till mitt.

Vi Ses!


Step Up !

Jag har precis kollat klart på filmen "Step Up" med Channing Tatum och den var verkligen jättebra så nu måste jag bara se "Step Up 2 - The Streets" med Robert Hoffman alltså. Jag sitter nu och lyssnar på Girlicious album och jag funderar på att gå och göra lite glögg, jag vet att det är tidigt men gillar man julen och allt som har med den att göra så gör man, hehe.
Nu Så ska jag sätta på säsong 3 av CSI:Miami för det är då Ryan Wolfe (Jonathan Togo) börjar jobba under ledning av Horatio Caine (David Caruso) och Ryan är min favorit karaktär i CSI:Miami, så ja.

Men nu får ha en bra kväll.

Kram♥

Måndag

bloggen nu är jag tillbax.
Jag har haft väldigt hög feber hela veckan så jag har helt enkelt inte orkat att sitta vid datorn men nu är jag tillbax igen och det känns väldigt bra.
Hela denna veckan så har jag kollat på NCIS säsongerna som min äldsta brorsa har och jag har typ blivit helt beroende av den serien nu, hehe.
Jag sitter nu och kollar på Vänner säsong 9 och jag ska snart gå ut till köket och värma en kanalbulle och göra lite Latte.

Nu i natt så fick Angelica och Fidde (peters kompisar, min andra bror) en liten Pojke, så grattis till er och hoppas att han mår bra!!

Jag ska gå och ta lite fika nu men jag kanske kommer in senare.

Kram

RSS 2.0