Sitter nu och kollar på Män Som Ha

0-6c37b06ab69239d305969c94cc0e34aa.png

Kolla varifrån!

Sitter nu och kollar på Män Som Hatar Kvinnor och sabina ligger nu sovandes i soffan,haha! Filmen är väl bra förutom att jag är så jävla förbannad på den äckliga gubben i filmen. Ska kolla vidare nu. Vi hörs i morgon. Godnatt!


Hemma hos Sabina

Nu är vi hemma hos Sabina, eller vi har varit det ett tag nu men direkt när vi kom innanför dörren så stack vi igen fast denna gången till kyrkogården,herregud så mycket ljus, det va så fint.
This Is It, den va såååååååååå jävla bra, fyfan vad bra den va. Jag grät,Sabina grät, alla grät.

Nu står Sabina och tar massa foton medans vi lyssnar på Dancing In The Moonlight, ska sticka nu och göra henne sällskap. See yaa! Och Glad Halloween!

Sitter nu och är på väg till stan,

0-32cbbf86cb341e4a8b46b2a78395a982.png

Kolla varifrån!

Sitter nu och är på väg till stan,ska inom maxi och köpa godis och dricka innan vi hämtar upp sabina vid 20över5 hemma hos henne och blir körda ner till bion. Det börjar bli mörkt ute så bilderna jag tar nu medans jag mobilbloggar är kanske inte världens bästa. Men i allafall vi ses inne i stan!


091031



Happy Halloween Everybody!


♥♥♥♥♥♥

Nu säger jag Godnatt! Ska gå in till mamma en stund och kolla på tv med henne och kränga i mig massa chips och godis, ha det bra tills vi ses igen! ♥


----


Jag, Träna?

Tyvärr så är det så, jag måste börja träna. Jag har världens dåligaste kondition och plus att så mycket skräpmat som jag äter gör ju inte saker ännu bättre precis. Så har någon lust att börja träna med mig? tråkigt att göra det själv.

Ska sticka nu, maten väntar på bordet...


Hemma från stan...för andra gången

Har precis kommit hem från stan för andra gången, mamma skulle snabbt inom sitt jobb men efter det så åkte vi till jysk och köpte massa kuddar och sen körde vi till chili och köpte lite annat, men nu är jag hemma och jag ska ingenstans nu förutom att kanske följa med pappa på en kvällsrunda med Bella sedan, det har faktiskt varit skönt att vara ute och fått lite luft idag. Klockan är inte ens 18.00 och här är det kolsvart ute, det ända som lyser upp är månen, mysmysmys! Ska snart gå och hjälpa mamma med maten och sen ska jag nog tända lite ljus och kolla på ett,två,tre eller fyra avsnitt av Sex and the City,haha! 

Ska hjälpa till med maten nu, hjälpsam ska man alltid vara, ha det bra!!


Gammal Goding

Tänkte bjuda på en gammal goding, känner ni igen vilken serie denna låten spelades väldigt mycket i?

Hemma framför CSI

I'm Back!! Det tog väldigt lång tid att permanenta mormor, för mamma hade fått hjärnsläpp. haha! Men efter vi varit hos mormor och morfar så åkte vi till Maxi (gamla Grens) och handlade lite, bla.godis och chips, som vanligt. Jag måste nog börja träna lite,haha! Någon som har lust att börja träna med mig?

Nu så sitter jag och kränger i mig massa godis framför CSI:Las Vegas så dags att sticka så att jag inte får titta om avsnittet sen.

Puss&Kram


091030

Godmorgon på er allihopa! Jag är vaken och ganska pigg också måste jag säga, jag känner inte riktigt för att
bara krypa ner i sängen igen vilket jag brukar göra annars,haha! Ett poäng till mig, eller snarare ett stort poäng till mig. Men jag måste erkänna att det är väldigt mysigt att vara uppe tidigt tack vare att inga människor är ute och går och det är bara så himla tyst ute, skönt!

Jag ska börja ta på mig nu för när mamma kommer hem från jobbet om lite mer än 1 timma så ska jag följa med henne till mormor och morfar, mamma ska nämligen permenenta (stavning?) mormors hår, mormor brukade alltid färga sitt hår innan också men för 1 år sedan nu så slutade hon, fattar inte riktigt varför hon alltid färgat det, jag tycker mormors hår är jättefint (:

Dags att ta på sig och kliva bort från datorn, måste även ha i mig lite mat, ska gå och gräva i frysen och se om vi har någon mozzarella pizza kvar. Men ni får ha en helt underbar dag i det kalla vädret så ses vi helt enkelt senare idag! Pusspuss och Godmorgon på er som är vakna! ♥

♥ Sweet Dreams Everybody ♥

Nu så ska jag lägga mig och läsa en liten stund och sen är det sova för min del, vill vakna upp pigg och tidigt imorgon, måste sluta sova tills klockan 1-tiden på dagen. Vi ses i alla fall i morgon! Sweet Dreams ♥


KebabTallrik = Mums!

Sitter nu här framför datorn och väntar på att min Kebabtallrik nerifrån Alexandras pizzeria ska bli klar, mamma överraskade mig med en,haha! Vad kan jag säga... JAG ♥ Kebab!!

Ska sätta på ett avsnitt av CM nu, ha det bäst!!

This Is It ♥

På Lördag så ska jag gå och se ''This Is It'' med Sabina och efter det är det hem till henne och sova över igen, ska bli skitkul, har rensat kameran nu så nu är den helt tom och skriker efter nya bilder. Längtar!!


R.I.P


hmm...

Jag sitter här instängd i mitt rum och funderar på vad jag vill göra, lättare sagt än gjort. Ska nog börja stoppa in den nytvättade tvätten i garderoben först men sen då. Hmm... Någon som har några förslag?

Ska börja lägga in tvätten...

091029

Godmorgon! Godmorgon! Godmorgon!
Jag är vaken,påklädd och uppe ur sängen,haha! Jag har varit vaken lite mer än 2 timmar och hjälpt mamma skala morötter och lite annat smått och gott, just nu så sitter jag och kollar på film. Det är väldigt fint väder idag, det är kyligt men solen skiner (: Jag har inget bestämt idag men det blir väl något, kolla film,lyssna på musik eller varför inte kanske gå ut på en långpromenad i solen, det återstår att se vad det blir.

Nu så ska jag gå och ta mig något att äta, borstade tänderna direkt när jag gick upp även fast jag ej ätit något än,smart!  Men vi ses senare idag! puss♥

ska krypa till kojs

Som rupriken lyder, tro det eller ej men jag ska faktiskt lägga mig nu, jag är enormt trött och jag känner verkligen hur ögonlocken på mig dras neråt, jag har kollat klart på Änglar och Demoner nu och just nu så snurrar Indiana Jones 4 - och Kristalldödskallens rike i dvd-spelaren men nu känner jag att jag orkar inte vara uppe längre, jag har redan somnat en gång under Änglar och Demoner tack vare att jag är så trött så det kanske är dags att sluta tvinga mig själv att vara uppe, så dags för sängen.

Så Godnatt på er för nu är det sovtime för min del.
Godnatt! ♥

Mysmysmysmysmys


Ny film Änglar och Demoner (kom ut idag, yeay!!), Ny Skiva M.J's BAD! och massa gottis inkl. Julmust♥ (allt är köpt idag när vi va inne istan)

Och nya Värmeljus. Efter duschen så väntar ÄNGLAR OCH DEMONER men just nu så spelas M.J i skivspelarn!!

091028

Hejhej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har varit upptagen, tidigt imorse så följde jag med mamma och pappa för att handla och det tog några timmar (tro det eller ej men det tog TIMMAR) och sen när vi kom hem så ringde telefonen och det va från någon som jobbar på onoff så då var det bara att åka in igen och sen fram tills nu så har jag inte bara städat mitt rum utan även resten av huset också, jobbigt! Men nu är jag klar och färdig, jag ska nu alldeles strax gå ner och duscha, känner mig inte så fräsch om man säger så och efter duschningen är det mys framför tv:n som står på schemat. Ska krypa i min nytvättade pyamas och tända några ljus och kränga i mig massa gott, mums!

Dags för duschen, men vi ses senare!

Mat mat mat

Nu är det dags för mat, min mage skriker efter det och idag på menyn står det Oxkött med kryddade Potatisklyftor och lite sallad, mums! Nej nu vet ni vad så ska jag kila, min mage kurrar bara mer och mer. Ha det!

Min Klänning!!!

Jag sitter fortfarande och kollar på Criminal Minds men det är inte det jag tänkte säga i detta inlägg,haha!

Min snälla mor kom precis hem från jobbet och hon hade varit en snabb vända inne i stan innan hon åkte hemåt och när hon kom hem så hade hon med sig en kasse från Gina Tricot och i den låg MIN KLÄNNING!! Tack tack tack mamma!! Ibland fattar jag inte varför så många tycker det är pinsamt om ens mamma köper kläder åt dig, jag menar så länge hon vet vad du gillar för något, min mamma vet exakt vad jag gillar för något och jag själv tycker det är skitbra när hon kommer hem och har köpt något till mig för då slipper ju jag,haha! Jag gillar och shoppa, men inte här,haha! Jag älskar att shoppa när det kommer till London eller USA men absolut inte här, jag hatar verkligen att shoppa här i Halmstad för det finns inte så många fler affärer än H&M, Gina Tricot, Lindex, Cubus osv.
Så tack mammsen!

 
Klänning från Gina Tricot (perfekt att ha till typ nyår, svart börjar bli lite väl tråkigt nu)

♥ Jag Längtar efter Julen ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vad kan jag säga mer än att en jul utan Kalle Anka finns inte,haha!


Tisdag

Godmorgon allihopa! Jag har varit vaken i några timmar och hjälpt mamma att städa ur mina miljoner lådor som jag har i mitt rum. Jag sitter nu och lyssnar på musik, M.J, James Morrison och massa andra bra artister. Jag har verkligen slut på ord, vet inte riktigt vad jag ska skriva än så jag återkommer helt enkelt senare. Och tills dess så kan ni ju njuta av denna underbara låt som passar väldigt bra idag tack vare att det regnar.

Enjoy!


Hamburgare med Pommes

Jag känner verkligen inte för att äta men mat måste jag ha varken jag vill eller ej så det blir Hamburgare med Pomme Strips, jag ska gå ut och lägga på ost och sånt på den nu och sen blir det att vända tillbax ögonen till Criminal Minds.

Klockan är nu 17.47 och här i oskarström är det kolsvart ute nu as we speak!
Kram

091026

Hejhej! Idag är det en sånhär dag då jag känner mig väldigt ledsen, jag har mina dagar då jag bara känner att jag vill inte prata med någon och jag kan börja gråta för ingenting, alla känslor som man någonsin haft kommer upp till ytan igen och det går inte att stoppa, Idag är en sådan dag. Jag vill inte prata med någon, jag vill bara sitta här ifred och bara slappna av och få känna mig ledsen och kanske till och med låta mig gråta ut utan att någon kommer och frågar, är du ok? Vad är det för fel? Har det hänt något? Varför måste det alltid finnas en anledning till varför man känner sig ledsen eller bara vill vara ifred. Varför jag känner så här idag har jag ingen aning om men jag är som årstiderna, när en ny årstid kommer så får även jag ett annat humör. På hösten brukar jag bli väldigt trött och sliten, jag gillar att vara för mig själv vid denna tiden och jag känner mig oftast ledsen.

Jag sitter nu och kollar ut genom mitt fönster och ser hur regnat fallar ner från den gråa himlen och bildar stora pölar på gatan, hur trädens blad numera är orangebruna och hur blad efter blad lämnar trädet och lägger sig fint på marken. Hur människor kommer och går med sina stora halsdukar, vinterjackor och vantar på sig för att det börjar bli för kallt. Hur himlen på bara några få timmar går från ljust till mörkt. Hur hösten snabbt går mot den kalla vintern, det är såna här saker jag aldrig lägger märke till annars men på hösten så kommer det, jag märker hur snabbt tiden verkligen går. Jag får den tiden jag behöver för att fundera på vad mitt nästa steg ska bli, vad jag vill göra med mitt liv och hur jag ska göra för att nå just det, vad jag gillar och inte gillar. Detta är den tiden på året som jag verkligen tänker på saker som det här.

Söndag

Godmorgon allesammans! Jag sitter och kollar på Criminal Minds och jag är inne på andra säsongen just nu. Jag har precis ätit det som jag kallar frukost även om klockan är 13.45,haha! Tänk igår vid denna tiden skulle klockan varit 14.45 men inatt va det dags att ställa tillbaka klockorna så nu är det vintertid ladies and gentlemens! Vi går nu mot mörkare tider, mysigt tycker jag. Snart är julen här, är det någon mer än jag som tycker att året har gått så himla fort. Tänk snart är det jul igen, och fan vad jag längtar, julen är my favorite holiday helt klart. När alla julsaker har kommit fram och julstjärnorna och ljusstakarna har kommit upp i fönstrerna och julmusiken har börjat spelas i husen, ohh... nu längtar jag verkligen.

Nu så ska jag gå och försöka få ut Truls (min katt) som har smygit in i min garderob och lagt sig och stökat till det och sen är det tillbaka till CM.

Jag hoppas ni får en rolig dag allesammans, ha det!

Lördag

Hallooo!! Jag har nästan precis kommit upp ur sängen, inte sovit men kollat på tv och jag är så himla trött. Jag somnade inte fören vid 03:30 tidigt i morse så jag är jäkligt trött. Jag sitter i allafall nu och kollar på det senaste avsnittet av Ghost Whisperer. Jag ska snart gå ut och hämta min glass, cream&pralines, mums!

Pappa kom äntligen hem från sjukhuset igår och han såg ut att mår rätt så bra i allafall, lite ont i huvudet men ja. Doktorn hade sagt till honom att han inte får köra bil på över tre månader och han får inte flyga på över 1 månad så Miami resan har blivit uppskjuten men om jag ska vara ärlig så känns det faktiskt rätt bra att inte behöva oroa sig för att flyga på i allafall över en månad, jag som hatar att flyga så det känns väldigt bra ändå.

Nu så ska jag fortsätta kolla på GW men vi ses senare allehopa!


Torsdag

Holaaa!! Jag sitter med pyamasen fortfarande på mig och har precis ätit upp mina soppa, ska snart gå och klä på mig, tjocktröja blir det idag för jag fryser som in i norden, det är svinkallt både inne och ute här just nu så det blir tjocktröja och varma mysbyxor och tjocka mysstrumpor, det passar perfekt. Jag sitter nu och kollar på Tredje säsongen av Supernatural men efter detta avsnitt så hade jag tänkt byta till Criminal Minds en stund, man får variera lite,haha!

Vad ska ni hitta på idag då?

Detta blev kanske inte världens längsta inlägg men jag har helt enkelt inte något annat att skriva så, ses senare!

Onsdag

Halloj! Igår så tog jag en vilodag från bloggen, jag hade inte några krafter att sitta här och skriva på något inlägg. Idag så håller jag tummarna för att Pappa ska komma hem från sjukhuset, det är så att när han va inne i stan igår så föll han bara ihop på marken och kunde inte resa sig igen så två poliser fick köra upp honom till akuten och det visade sig att han fått en propp så därför så har han inte så bra syn just nu heller, tack vare att när han föll så svartnade allt för ögonen och han kunde inte se men han börjar få tillbax synen nu, igår kunde han bara kolla rakt fram. Pappa skickade ett sms till mig igår och berättade att han mådde bättre nu, han har en jäkla huvudvärk som vägrar gå bort men det är tack vare vad som hände igår men annars så mår han bra och Peter är uppe hos honom nu och lämnar av lite nya kläder och en bok, Dan Browns Nya bok, Peter körde inom Maxi och köpte den innan han åkte upp till Pappa. Boken är en fortsättning på Da Vinci Koden (många tror att änglar och demoner är fortsättningen men det är den faktiskt inte, Änglar och Demoner är faktiskt den första Dan Brown Boken som kom ut även om Da Vinci Koden blev film först så var den inte den första boken, lite krångligt men jaja) och denna boken heter The Last Symbol och den kommer även bli film och den förväntas komma på bio 2012, jag läängtar! Men jag får helt enkelt läsa boken om jag nu så gärna vill veta vad som händer,haha!

Nu så ska jag gå ut med min tallrik och hämta en muffins och en kopp té. men vi ses!

Starbucks öppnar i Sverige?

och svaret är... JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Starbucks kommer äntligen till Sverige!!!



Jag tror inte jag är den enda som har längtat efter att detta ska hända, har jag rätt?


Why is happiness casting me in the shadows

I'm Back! Sitter nu och lyssnar på musik och en av mina favoritlåtar spelas just nu, My Side Of The Story - Hodges. Jag sitter här i min säng med droppande hår, kom upp från duschen för inte så länge sedan.
Jag funderar på om jag ska gå ut och göra mig en fralla eller nåt för jag känner att jag börjar nog bli lite hungrig i min lilla mage, så en fralla med ost och något annat gott på skulle sitta finfint just nu.

Jag ska kolla på ett avsnitt av antingen Supernatural eller Criminal Minds nu innan det är dags för mig att krypa ner i sängen men ska springa ut i köket och göra mig en fralla först innan jag börjar glo på Supernatural och Criminal Minds, jag kan inte bestämma mig så det får bli ett avsnitt av varje. Men dags för mig att gå men vi ses imorgon igen.

Godnatt


Kvällsfika

Sitter här nu och äter på en daimmuffin och dricker julmust, mums!!

Måndag

Godmorgon, Queen spelas här förfullt och jag sitter här och sjunger med i The Show Most Go On just nu och även dricker på min kopp té. Idag så har jag inte något planerat så idag kommer jag nog vara allmänt tråkigt, precis som vädret. Det blir väl att mysa upp sig med massa filtar och kolla på Sex And The City så det blir nog ett maraton här hemma idag. Men innan det händer så ska jag ta på mig något annat än pyamas och hänga med pappa till Maxi (gamla Grens här) för han skulle köpa något, det är 20-års jubileum så dom har sänkt priserna eller nåt skit,haha!  

Ska sticka nu och hämta en muffins och sen är det dags att åka iväg men vi ses senare!! Puss&Kram

The Show Most Go On

Nu så ska jag faktiskt krypa ner i sängen, tända några ljus (och inte glömma blåsa ut dom sen) och läsa en liten stund, det var ett tag sedan jag läste på Deluxe 2 - Rivaler, jag slutade läsa på den i somras när min farmor dog för då kände jag bara att jag vill inte läsa denna mer eftersom att den handlar lite om när någon dör och sånt så jag kände bara att jag klarar inte av det men igår så började jag läsa lite på den igen så nu är det dags att fortsätta. 

Men vi ses i allafall i morgon igen! Puss&Kram och sovgott!

Queen



Freddie Mercury, No one will ever be able to replace you!!<33


Söndag

I Was Made For Loving You Baby! Godmorgon! Kiss spelas här för fulla munnar även idag, you gotta love kiss!! haha!

Sabina går omkring här och packar för fullt för att åka till sin pappa idag vid 15.00, så mamma kommer och hämtar mig vid 2-halv 3 idag. Vi är uppe och har ätit frukost men jag känner ändå att jag skulle vilja sova en stund till,haha!
Vi har tagit en himla massa foton i allafall så det blir lite bildvisning sen och vi har även spelat in massa konstiga videos men dom behåller vi nog för oss själva,haha! Vi somnade rätt sent nu inatt efter att vi kollat på ett avsnitt av Supernatural, Jag älskar ch131, det är en sida man kan se gratis filmer och tv-serier på, jag hittade denna sidan för över ett år sedan och jag har följt den varje dag flitigt!! Varför vänta en vecka för att se fortsättningen på ett program när man kan gå in där och se det direkt. Love <33

Nu så ska jag börja plocka ner mina saker i min väska så det är färdigt tills mamma kommer sen och hämtar mig så vi ses när jag är hemma hos mig igen!

Tack Sabbe för en rolig helg!!

Byebye!!

Godnatt på er

Nu säger jag godnatt, vi lyssnar fortfarande på musik så vi ska inte lägga oss än men orkar inte skriva detta inlägg senare så vi ses imorgon!
Godnatt!!

Detroit Rock City


Heaven's on fire

Här hemma spelas Kiss för fulla munnar, är lite sugen på att gå och se dom sommaren 2010, är lite förvånad över mig själv att jag har börjat gilla sån här musik, liksom rock och allt,haha!! Tror lite av det beror på Sabbe tack vare att hon gillar sån här musik så det tackar jag henne faktiskt för. Har alltid varit väldigt kräsen när det gäller musik men tack vare Sabbe är jag inte det längre och det är jag jäkligt glad över. Nu spelas Detroit rock City här, me liiiike!!

Nu ska det tas lite kort och dansas här så see yaa!!


hemma hos Sabbe

Hallojsan, jag sitter hemma hos sabbe just nu och gör inget speciellt, hon är och äter just nu så jag får väl fördriva tiden genom att sitta här sålänge. Än så länge så har vi inte gjort så mycket, vi har fjantat oss lite, tagit kort och filmat lite också och självklart lyssnat på musik, vad annars,haha!

Vad händer ikväll då? Vi ska nog kolla på tv och vara väldigt onyttiga i allafall, haha! Vi har massa chips,läsk och godis här så vi är laddade.

Jag har inget vettigt att skriva just nu så jag ska kila men vi ses senare. Pusspuss

Battlefield

Jag sitter nu (snart helt färdig) och håller på och sväljer mina vitamintabletter, och mina vitamintabletter är tuggtabletter så man måste typ fylla munnen med dricka först innan man stoppar in tabletterna i munnen och börjar tugga för då känns bara smaken från drickan (jag dricker julmust till just nu). Jag ska snart gå och ta på lite mascara och sen är jag redo att börja packa ner sakerna jag ska ha med till Sabbe. Jag kan inte vara hos Sabbe fören vid efter halv 3 tack vare att sturegymnasiet som hon går på har öppet hus och hon är snäll nog att vara där och visa runt niorna (: Så jag är inte hos henne fören vid 3-halv 4 någon gång, men men.

Jag sitter nu och lyssnar på musik medans jag gör det sista och just nu spelar Jordin Sparks nya skiva på högsta volym! Älskar henne, haha!

Dags att börja packa, men vi ses antingen innan jag åker eller när jag är hos henne. See yaa!


Lördag

Godmorgon bloggen min! Idag så bär det av till Sabina där jag ska sova inatt, ska bli sjukt kul att träffa henne, jag ska ta med min SATC-box med till henne, vi hann bara se första säsongen när hon sov över här så dags att fortsätta. Jag köpte chips och läsk igår som jag ska packa ner som jag ska ha med till henne och hon står för godiset. Det snöade igår men idag så kan man inte ens tro att det snöade så mycket igår för det finns ingen snö kvar på marken, solen skiner idag.

Jag ska gå ut i köket och rosta några hundra mackor och sen så ska jag sätta mig och kolla på ett avsnitt av Ghost Whisperer.

Jo föresten, Vilka tyckte ni va bäst i Idol igår? Själv så tyckte jag Erik,Eddie och Rabih(?)

Nu så är det dags för mig att kila men see you later!!


Julmust, Check Chips, Check

Har precis kommit hem från att ha handlat med mamma. Jag har köpt julmust och Chips som jag ska ha med till Sabbe imorgon, hon står för godiset. Ska bli trevligt trevligt att se henne igen (:

Jag har även köpt lite annat gott till mig som jag ska ha till Idol i kväll, en chokladkaka,mera julmust (:P) och glass med smak av Cream&Pralines, mumsigt värre! jag är väldigt onyttig av mig, men det är det bästa med livet,haha! Det skulle aldrig falla mig in att sluta äta vad jag vill och börja äta bara massa mat som jag kallar ''kaninföda'', alltså nyttig mat. Det är väl bra att äta nyttigt men jag skulle aldrig falla mig in att beställa en sallad istället för typ en hamburgare eller något annat gott, usch! okej nu så ska jag sluta babbla om mat och vad man ska äta och inte, jag är ju inte världens nyttigaste person precis,haha!

jag sitter nu och lyssnar på No Air med Jordin Sparks ft. Chris Brown och nu så ska jag gå tillbax till mat, jag måste nämligen äta något innan min mage exploderar av hunger så vi ses senare. Puss&Kram

Snön har kommit till Halmstad

Jag ser det snöar,jag ser det snöar det va väl roligt hurra! Öppna Spisen brinner och snön bara fallar ner som ett vitt täcke på marken. Snön har kommit till Halmstad och även om jag hatar att det blivit kallt så måste jag erkänna att det är väldigt mysigt när det snöar (: Vintern blir hel på något sätt när snön har kommit. På Julafton och på Nyårsafton och sen får jag ju inte glömma på Lucia, då så vill jag att det ska vara mycket snö ute. Men jag får ju erkänna att snön känns mycket mysigare när det verkligen har börjat bli jul, när alla julpynt är uppe, speciellt julstjärnor och ljusstakar när dom äntligen är uppe i fönstrerna och när radion har börjat spela julsånger. OMG! vad jag babblar på,haha! men jag älskar julen även om det är svinkallt ute så har det alltid varit vintern jag älskat mest då pågrund av Julen. Är det någon mer än jag som älskar julen mer än allt annat?

Och den 20 december (tror jag det va) så ska hela familjen gå och se Sanna,Sonja och Shirley (och Måns som nu också är med), jag är inget fan av någon av dom men resten av familjen skulle gå så jag följer med jag också, kan nog bli rätt mysigt ändå. Pappa fick förra året i julklapp av mig deras julskiva med deras autografer (?) på, tidigare den dagen så hade jag åkt in till Maxi för att köpa skivan och då visade det sig att dom va där så det blev signering också, snäll dotter jag är,haha!

men det finns en låt på deras julskiva som jag faktiskt tycker om och här kommer den. (lite tidigt att spela julsånger kanske men jag bryr mig faktiskt inte,haha)


Another Winter Night - Sanna, Shirley & Sonja

Nu så ska jag hämta ett glas julmust och sätta mig framför brasan medans jag kollar ut på den vackra snön som snabbt täcker våran lilla stad.
Ni får ha en bra dag!

Torsdag

Hola!! Jag kollar på Vänner just nu men ska snart gå ut och hämta lite mat för min kurrande mage. Det blir bara kallare och kallare ute, jag har sett hur många som helst som han gått förbi utanför vårt hus med stora vinterjackor,stora halsdukar och vantar och ser väldigt frysna ut,haha! Därför så har jag bestämt mig för att stanna inne idag, känner verkligen inte för att bli förkyld nu.

Nu kom pappa precis innanför dörren efter att ha varit i affären så ska springa ut till köket och se om det finns något gott i påsarna som man kan äta. Ni får ha en bra dag!

The Da Vinci Code


Sitter nu i sängen och snackar med Sandra över msn medans jag även försöker njuta av att kolla på min favoritfilm: Da Vinci Koden med Tom Hanks.
Men det är lättare sagt än gjort när man även sitter vid datorn och håller koll på den,haha!
Nu så ska jag snart lägga mig ner i sängen i allafall och försöka njuta av filmen. Vi ses imorgon. Puss&Kram


Den är äntligen här...

...och jag pratar såklart om min älskade JULMUST!
Pappa kom precis hem från att ha handlat mat och massa annat grejs och självklart så hade han en apotekarnas julmust med sig hem också, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Jag älskar julmust och nu snackar jag verkligen ÄLSKAR. Och nu är det äntligen ute i affärerna, hurray!



Mums!


Onsdag

Nu är man uppe! Jag har fått några få timmars sömn inatt bara tack vare att jag har legat och frysit i princip hela natten. Det har varit svinkallt inne i mitt rum och även om mitt täcke är hur tjockt som helst så verkade det inte värma mig det minsta. Jag sitter här och fryser fortfarande även om jag har massa tjocktröjor på mig så fryser jag fortfarande så jag ska nog be mamma om hon kan tända brasan inne i vardagsrummet så jag kan sitta där och värma mig i någon timme (vilket brukar bli typ 5 timmar i stället,haha!).

Jag känner mig på väldigt dåligt humör, vet inte varför men jag känner mig alldeles tom inuti och jag känner mig ledsen men jag har ingen aning varför, jag antar att jag börjar bli skit nervös inför den långa flygningen till Miami nästa vecka. Och jag som hatar att flyga!! Jag är livrädd för att flyga långt, jag är väl inte livrädd för att det ska hända nåt så men jag är rädd därför att jag alltid blir sjukt dålig när jag flyger, det är väl det som skrämmer mig mest. Jag får be pappa åka inom apoteket och köpa tabletter som jag får ta innan planet lyfter så att min mage förblir lugn för annars brukar jag få sjukt ont i magen tack vare att jag blir så himla spänd och jag har svårt för att slappna av.

Är det någon mer som brukar bli sånhär när ni flyger? Snälla berätta vad ni gör åt det i sånafall.

Nu så ska jag springa ut till pappa innan han åker och frågar om han kan köpa med pinnglass hem, ananassplitt, mums!
Vi ses senare!

Jerry Bruckheimer VS Steven Spielberg

Fan vad jag är uttråkad! Jag är verkligen rastlös och just nu känner jag bara för att gå ut och lägga mig på altangolvet och vänta på att något ska hända. Jag brukar aldrig bli rastlös därför jag brukar alltid sätta i en film eller nåt som gör att timmarna flyger förbi då men jag har sett alla mina filmer 1 000 000 gånger så det är inte roligt längre och Michael har hur mycket filmer som helst men han har ju inga bra och det har inte Peter heller, fast Peter har lite bättre smak i allafall när det kommer till filmer. Jag kanske ska gå ner till Michael och sno hans ''Déja Vu'' det är en skitbra film med Denzel Washington i rollen som Federala agenten Doug Carlin. Den är superbra.


Handling:
Federala agenten Doug Carlin (Washington) kallas in för att säkra bevis efter en fruktansvärd explosion ombord på en New Orleansfärja. Istället blir han förd till ett topphemligt labb, där det finns övervakningsutrustning med vars hjälp man kan se tillbaka i tiden. Men kan denna högteknologiska utrustning verkligen hjälpa Carlin att ändra det förflutna?

Förbered dig på en explosiv och fascinerande film med massor av spektakulär action som du kommer att vilja uppleva om och om igen.

(text och bild tagen från Cdon.com)

För alla er som inte vet så är jag ett skit stort fan av Jerry Bruckheimer, han som ligger bakom succe serier som alla tre CSI och Cold Case. Han gör helt klart inte bara dom bästa serierna, han gör även dom bästa filmerna som tex. Pirates of the Caribbean, National Treasure, Bad Boys, Gone in Sixty Seconds, Armageddon, Flashdance, Enemy Of The State och massa andra filmer. Han är helt klart den bästa inom film och han och Tony Scott är helt klart det bästa teamet.

På min lista över dom bästa inom film så ligger helt klart Jerry Bruckheimer på första plats men tätt efter så kommer Steven Spielberg som gjort filmer som E.T, Transformers, Indiana Jones, Eagle Eye, Memoirs of a Geisha och såklart Jurassic Park-filmerna. Det är helt klart mina favoriter inom film, det finns ingen som kan göra så bra filmer som dom, och det är inte ens någon idé att försöka. 

Om jag skulle välja en film var från dom som jag tycker är den bästa dom gjort så måste jag säga E.T av Steven och Déja Vu av Jerry (eller kanske Enemy Of The State, har inte bestämt mig än). 

Vem tycker ni är bäst? (Ni får gärna säga någon annan också)

Kram


Måndag

Hejsan Bloggen! Jag sitter nu och kollar på Desperate Housewives och är otroligt uttråkad. Jag har inte ätit något än men mamma va snäll nog att sätta på lite makaroner och göra lite bacon till mig när hon ändå höll på att göra mat till Michael. Så när maten är klar så ska jag nog sätta mig och kolla på någon film till maten. Är det någon mer än jag som faktiskt börjar längta lite till julen i allafall, jag älskar julen verkligen och jag älskar att sätta mig framför brasan och läsa någon bok och bara sitta där i flera timmar och mysa. Jag älskar när alla julsakerna kommer fram. Någon mer än jag som gör det?

Nu så ska jag vända blicken till Desperate Housewives igen innan jag missar hela avsnittet och måste kolla om det. Vi ses senare!

Ps. Sandra om du ser detta så måste du berätta om igår, jag är så nyfiken och jag vet att Elin också är nyfiken,haha! We Want Details!


I'm gonna learn how to fly

Nu är jag hemma igen! Filmen va hur jäkla bra som helst, jag har inte sett första Fame filmen men om den är likabra som denna så kommer detta bli mina två favoritfilmer. Den va asbra! Och den rekommenderas verkligen! Jag fattar inte hur dem orkar dansa så mycket, snacka om träningsvärk, haha!
NI MÅSTE GÅ OCH SE DEN!!

Nu så ska jag lyssna på lite musik och sen så ska jag börja göra mig i ordning inför sängen, men lite musik får jag lyssna på först och det blir antagligen att jag börjar dansa här i mitt rum också, det brukar bli så när jag hittar en skitbra danslåt! Jag älskar att dansa! haha!

Nu så ska jag gå och hämta mitt godis som ligger och skriker på mig innefrån min väska! Dags att sticka, men ha det bra allesammans så ses vi imorgon. Känner att jag behöver dansa av mig lite här nu så vi ses imorgon,haha!

Puss på er och Godnatt!

sitter nu inne i salongen och vän

6f111dc20679c3c337fffb6a9c5f57d2.png

Kolla varifrån!

sitter nu inne i salongen och väntar på att filmen ska börja.


Remember my name

Är alldeles strax klar med allt och ska möta Elin vid 17.30 inne i stan vid röda kvarn. Sitter nu och söker efter bra musik på youtube, har ni några förslag? 

Sitter nu i allafall och lyssnar på Broken med Lifehouse, skitbra låt!! Somsagt jag har inte så mycket att skriva så detta va väl allt men vi ses senare precis innan filmen börjar, mobilbloggar då! Hoppas det funkar bara.

Ha det bra!


Söndag

Remember my namn!! Förlåt men jag har fått FAME-låten på hjärnan,haha! Jag kommer typ börja dansa i biosalongen nu ikväll när jag och elin ska gå och se, FAME!! I allafall, jag sitter nu och lyssnar på musik och ska snart börja göra mig i ordning så att jag slipper göra det ikväll för då blir jag aldrig klar, ska även gå ut och göra mig något att äta för min mage är hungrig, maaaaaaaaaaaaat! skriker den.

Vad ska ni hitta på en vanlig söndag som den här?
Just nu så regnar det ute, tråkigt men tyvärr! Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, har inte något bra att skriva så får helt enkelt komma på det tills vi ses senare! ha en bra dag!


FAME



Bio i morgon med Elin! Läängtar!



Remember my name!!

Ghost Whisperer

Nu är det bara jag igen, Matilda och hennes pappa åkte precis hem och fyfan vad vi har spelat Wii, haha! Jag kommer ha träningvärk i morgon i armarna kan jag ju säga men det uppdaterar jag om i morgon då,haha!

I allafall, jag hann inte kolla på det nya Ghost Whisperer avsnittet i morse så får göra det nu i stället. Jag fick en liten present från Matilda föresten, en chokladkatong och ett stort kexchoklad, mums! Tack ska du ha! (:
Måste bara fråga: är det någon mer än jag som saknar Julmusten just nu?

Jag sitter här och väntar varje dag efter att jag ska få syn på apotekarens julmust i affärerna men än sålänge har jag inte sett den, jag älskar julmust och jag tycker dem ska sälja den året runt för det är den bästa läsken någonsin. Jag minns förra året när jag satt och väntade på att den skulle komma ut så varenda gång pappa hade kommit hem efter att ha handlat så frågade jag honom om den fanns än och när den väl gjorde det den dag jag följde med pappa, så va jag som en liten unge,haha! Jag sprang till den och typ gjorde värsta segerdansen bara för att den äntligen fanns, jag vet jag är konstig men julmust är så himla gott!! =P

Nu så ska jag sätta på ghost whisperer men vi ses senare helt enkelt!  

Lördag

Godmorning!


(från singing in the rain)

Hur mår ni idag? Själv så mår jag mycket bättre, känner såklart att magen är lite öm och sånt fortfarande men den är okej nu vilket jag är tacksam över tack vare att Matilda kommer hit idag. Jag har nästan precis kommit upp från duschen och jag är påklädd och det enda som ska göras nu är att sminka mig lite grann och äta något men mamma håller på att göra en macka till mig just nu, snäll mamma jag har ellerhur?

Jag hade tänkt kolla på ett avsnitt av Ghost Whisperer innan jag började sminka mig och göra resten som jag har kvar så det kanske är bäst att jag går och gör det då för annars blir jag väl inte klar tills Matilda kommer.
Vi ses och ha en bra dag med er nu!

Erik Grönwall, Vinnare av idol 2009?



Erik Grönwall, Leave a Light On

Sandra

Detta är till dig Sandra!!



Saknar dig bästa vän!! ♥

Jag mår...

...PYTON!!! I över en månad nu så har jag haft skit ont i hela kroppen, speciellt i magen och vid njurarna och jag har till och med varit hos doktorn men dem sa att det inte va något speciellt. Det onda har kommit och gått i över en månad nu och jag vet inte hur länge jag orkar stå ut med detta, och den 20:e så åker jag ner till Miami igen och det sista jag vill är att må skitdåligt där nere, och jag är så jäkla rädd för flygresan ner nu också, därför när min kropp inte mår bra så blir jag jätte illamående när jag flyger tack vare att jag behöver mer luft då och jag får inte den luften när jag sitter i ett flygplan så jag får alltid skit ont i magen och jag kan till och med börja kräka tack vare att jag blir så dålig, och nu är jag rädd att det ska hända så igen nu när jag flyger och inte nog med det, att må så jäkla dåligt på en 15timmars flygresa typ är inte roligt. Och det gör det ju inte bättre av att jag har skit svårt för att somna på ett flygplan tack vare alla ljud så jag får ju inte den vilan som jag också behöver. Fan Fan Fan Fan Fan Fan!!

Nu så ska jag gå och lägga mig en stund och vila för jag klarar inte av denna smärtan och det enda sättet för mig att slappna av är om jag ligger ner och imorgon kommer Matilda hit så jag vägrar att må skit dåligt imorgon! Dags för vila men vi ses imorgonbitti för jag orkar inte skriva fler inlägg idag och plus att jag måste gå ner och duscha senare så nu säger jag hejdå!

Kram

Fredag

Godmorgon på er! Jag är så himla trött idag även om vädret faktiskt är väldigt fint, det är soligt men självklart svinkallt, man får helt enkelt hålla tummarna för att vintern inte kommer vara så lång, står inte ut med det kalla vädret just nu. Jag har inte ätit frukost än så ska efter detta inlägget gå ut och röra ihop något ätbart och sen så ska jag nog ta min bok för en gång skull och sätta mig för mig själv i vardagsrummet i några timmar. Hade världens huvudvärk igår tack vare datorn så får försöka att inte vara i närheten av den så mycket idag.

Igår så städade jag ur garderoben och gjorde det snyggt där så att alla mina kläder ska få plats tack vare att det va så stökigt, alla kläder låg bara huller om buller men nu är det snyggt och fint där igen och nu är frågan bara hur länge det kommer hålla sig innan det är lika stökigt där igen, haha! Jag har stora problem med att lägga in kläderna i garderoben igen snyggt, det blir oftast att jag bara slänger in dem eller lägger dem på en stol, vet inte riktigt varför men orkar helt enkelt inte bry mig.

Nu känner jag att min mage behöver lite mat så jag får väl gå ut och röra ihop något innan det onda från huvudet går till magen i stället. Men ni får ha en bra dag!


Torsdag

Hej på er!

Vädret idag har gjort mig deprimerad, det har regnat och det är så jävla kallt ute, inte ens en av mina favoritfilmer kunde få upp humöret på mig och när jag är på detta humör är jag inte att leka med, jag har världens värsta tålamod och vill inte träffa någon och jag blir typ fly förbannad om någon bara kommer in i mitt rum vilket min pappa just nu gjorde med en stor jävla tvättkorg full med min nytvättade tvätt. Och han tror att jag orkar ens kolla på denna tvättkorg nu, va fan! Jag känner att jag behöver nog lite mat också för att bli på lite bättre humör i allafall så får nog gå ut i köket och röra i hop något ätbart innan jag tar tag i denna förbaskade tvätten, och självklart så ligger alla kläder huller om buller i min garderob just nu så bara för att de nytvättade kläderna ska få plats måste jag ta ut alla kläder ut garderoben och vika om dem och lägga in det snyggt igen. Fan fan fan fan fan fan!! Jag är inte på bra humör idag för att börja städa kan jag ju garantera. Och så jävla mycket kläder som jag har så kommer detta fan ta hela jävla dagen att fixa, jag måste fan rensa ut min helvetes garderob och plus jag behöver en större, jag har en rätt så stor klädkammare i mitt rum men bara för att vi har brist på garderober här i huset så har ju resten av min familj sina kläder där inne så den kan jag ju inte använda. Just nu önskar jag att jag hade en egen bostad, där jag kan slippa allt tjat, men vissa är tyvärr inte så lyckligt lottade, fan vad härligt det ska bli sen nästa år i Miami när vårat hotell är färdigt och när vi kommer bo i två stora 110 kvadratmeters sviter och i den ena kommer jag och mina kompisar få ha för oss själva när dem hälsar på, gud så härligt!!  Läängtar riktigt tills dess!

Nu så ska jag gå och börja med mat och sen städa ur min förbaskade garderob, ha en bra dag med er!


Film-dag!

Hejsan! Sitter nu och kollar på Benjamin Button, köpte den filmen i sthlm, har även kollat på Changeling idag för andra gången (köpte den också i sthlm) och det är nog den jobbigaste filmen jag någonsin sätt, jag har aldrig blivit så sorgsen som jag blev efter att ha kollat på denna. Changeling är ju en verklighets baserad film som handlar om Christine Collins som en dag märker att hennes son blivit kidnappad och man får följa med på hennes resa när hon letar efter sin son.


Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt

(Handling tagen från Cdon.com)

Det är nog den bästa film jag någonsin sätt men även den jobbigaste, bara tanken på att detta faktiskt hänt gör det så himla jobbigt att kolla på den och när man får reda på så himla mycket tråkigheter som hänt kring denna pojk under hans kidnapping gör det bara ännu värre. Att se denna kärlek hon har till sin son och att hon inte ger upp även om polisen vägrar acceptera att dem hade fel och hela tiden säger att hon är sjuk bara för att dem inte kan säga att det är deras fel vad som hände till denna pojken.

Direkt efter jag kollat klart på denna film så gick jag in på google och sökte på den riktiga Christine Collins och hittade henne, det stog en massa om hennes resa för att försöka hitta sin son och hur polisen inte trodde på henne och det står även vad som hände med hennes son, om han hittades eller inte. jag tänker inte berätta vad som hände med honom för er som inte sett filmen men kanske vill så om ni vill veta sök då på Christine Collins på google så kan ni se vad som hände hennes son, om hon någonsin hittade honom eller om hon någonsin fick reda på sanningen om vad som igentligen hände.

Jag rekommenderar denna filmen starkt men om du är som jag som gråter väldigt lätt så rekommenderar jag att du ska vara på bra humör när du ser den för annars blir det så himla mycket jobbigare att kolla klart på den när det är så mycket känslor i filmen.

Nu ska jag vända tillbaka blicken till Benjamin Button och försöka att bli på bättre humör. Ha det bra!

Tisdag

Godmorgon! Jag har varit vaken sedan 8.00 någon gång runt där och kollat på massa tv-program på ch131 som jag missat nu när jag varit i väg, sitter nu och kollar på Supernatural och äter på ristorantes (vet ej om jag stavat rätt) mozzarella pizza, mums! Och sen så sitter jag och dricker på ett stort glas kall oboy, finns inget bättre än när den är riktigt iskall.  Bilderna från Sthlm kommer upp på bloggen någon gång under veckan, känner inte för att lägga upp alla bilder just nu.

I allafall i dag så ska jag ha en filmdag, har ju köpt två nya filmer i stockholm så dem ska jag kolla på och sen så ska jag försöka fjäska lite för pappa så att han åker ner till Ica och köper lite godis och chips och sånt som jag kan ha till.

Nu så ska jag i allafall äta min mat och sen så ska jag kolla vidare på Supernatural. Ha en bra dag!

Nu sitter vi och väntar på tåget s

0-154c2d83d080fe8431fc445de0902722.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi och väntar på tåget som tar oss hem. Musikalen va skiiiit bra! Den skulle jag kunna se en gång till och ett plus David Lindgren,han som spelade Troy innan i high school musical musikalen spelade Link i denna, älskar han typ nu,haha! Men jag bara säger det ni måste se den,den va underbar och skit rolig och rolf lassgård som Tracy's mamma edna,haha! Får ni chansen så se den! Nu kommer vårt tåg,ses i morgon för när vi kommer hem så ska jag sova,är skit trött, godnatt!


Vi sitter nu på tysta mari och fik

0-2eacf987e0992491040582846ad88707.png

Kolla varifrån!

Vi sitter nu på tysta mari och fikar,själv så sitter jag bara och dricker på min Vitamin Wells som jag köpte på 7-11 för 10 minuter sedan . Vi ska snart gå och kolla in lite affärer,jag åker ju inte bara till sthlm för att kolla runt på andra saker jag åker ju också för att jag ska kunna shoppa av mig lite,haha! Ikväll så är det dags för hairspray! (: nu så ska jag tillbringa min tid med mina bästisar vitaminerna. Ha det bra så ses vi! Ps.min mobil tar nog sitt sista samtal snart,haha! Den har börjat gå sönder.


Godmorgon! Sitter nu och äter fruk

0-3a561b2b90c8ad1ce4857c5eb9d5599c.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Sitter nu och äter frukost. Jag vaknade för 2 timmar sedan typ. Har redan duschat och klätt på mig och tro mig det brukar ta längre tid,haha! Ska äta upp det sista så ses vi senare. Kram


Halloj! Jag och mamma sitter nu ho

0-6683fa75ecb4daeae1a3cb7d0f5fa229.png

Kolla varifrån!

Halloj! Jag och mamma sitter nu hos margareta och dricker en kopp kvällsté och kränger i oss en massa gott men vi ska snart gå över till mormor och hennes väninna som bor en lägenhet bort, hela dagen idag så har vi gott på stan,jag har köpt en väska och ett par skor idag,visar i morgon. Och på tal om i morgon så är det dags för hairspray musikalen,längtar! Nu så ska vi ta vårt té och gå över till dom andra. Vi ses imorgon!


Äntligen framme! Vi sitter nu och

0-46e5573ed5583e1b69ad1c372f9fb1c7.png

Kolla varifrån!

Äntligen framme! Vi sitter nu och äter lite,är inte på hungrig så det blev en macka för mig. Ses senare!


Lite minde är 2 timmar kvar tills

5ac4997c8b25fc67ac769df2afb72b72.png

Kolla varifrån!

Lite minde är 2 timmar kvar tills vi är framme i sthlm. Jag är så himla trött.


Har precis bytt tåg och nu är vi p

0-76369335f137c3294a3ff6580248672f.png

Kolla varifrån!

Har precis bytt tåg och nu är vi påväg mot stockholm i x2000. Hörs senare.


Nu sitter vi på tåget , nu är vi

0-52220d071cfe5e1f00b9c99126aa7296.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi på tåget , nu är vi påväg! Hurra!


Torsdag

Godmorgon bloggen! Hur é det idag? Själv så vaknade jag för typ 10 minuter sedan faktiskt rätt pigg. Tåget går vid 9-tiden mot Göterborg först där vi ska byta till tåget som går till Stockholm, skönt att äntligen få komma iväg! Idag blir det nog att gå på stan hela dagen och kolla runt och kanske äta på något trevligt ställe.
Mamma kom precis in med en kopp lemon te till mig som jag tänkte dricka först innan jag går ut till köket för att äta frukost. Min mage klarar inte av att jag äter när jag precis vaknat, för jag blir skit illamående då, så jag får vänta en stund så under tiden så ska jag göra mig i ordning.

Måste sticka nu och börja klä på mig och sånt för annars blir jag aldrig klar, men innan jag går så måste jag bara säga att ni måste kolla in bloggen sen, antingen när jag kommer hem på måndag eller nu för jag ska nämligen berätta vad pappa överraskade mig med igår kväll, men har inte bestämt mig för om jag vill berätta det nu eller senare men i alla fall komma in bloggen.

dags för mig att kila men vi ses!
Pusspuss

RSS 2.0