På H&M

Står bland omklädningsrummen på h&m och väntar på Cissi. Har hittat en jättefin kort vit kavaj som jag funderar på att åka in och köpa nästa vecka. Ska inom mcdonalds nu innan det är dags att bege sig hemåt. Ses när jag kommer hem. see you later...alligator

Stan

Ska sticka iväg till stan en stund med Cissi nu, känner mig verkligen inte på topp idag men lite luft får man ny energi av, det kan verkligen behövas.
Vi ses när jag kommer hem.

incredible with a big I

Sitter i bilen på väg hem efter att ha sett Thriller Live och jag har bara en sak att säga, incredible! Helt fantastisk grupp med artister och dansare och jag kan verkligen rekommendera denna fantastiska show för alla er därute. Väl spenderade pengar och jag skulle helt klart kunna se den igen. Har så himla mycket bra att säga om denna show och denns fantastiska "cast" men vet inte riktigt hur jag ska få fram allt just nu. Men lovar att berätta mer om den i morgon. Amazing!

Väntar på vår mat...

Sitter på resturang Sandra och har precis beställt, kött fondue blir det: yammi! Sen blir det Thriller Live. Bra torsdag helt enkelt.

påväg till Lund

På väg till Lund för resturangbesök och Thriller Live med bror och Cissi. Kul kul!

Love

I'm in love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Magi♥

Hade tänkt ha filmmaraton nu i helgen, bara gamla filmer från Marilyn Monroe&Fred Astaire - tiden, men blev så himla sugen på att kolla på Marilyn Monroes ''Gentlemen Prefer Blondes'' så börjar smått redan nu. Det är något magiskt över riktigt gamla filmer. Jag älskar dem! är ett så otroligt stort fan av gamla filmer från 1930-1960 - talet och alla som känner mig vet hur stort fan jag är av tex Audrey Hepburn. Gamla filmer är ren magi och den sortens historier görs inte längre.


This is love ♥


3 Mars 2011

Mars är här och då kanske även våren äntligen är påväg också, har varit vinter alldeles för länge nu. Nu vill jag ha sommar (eller i allafall vår) och varmt så att man slipper dessa tjocka jackor.
Kom ut från duschen för ett tag sedan i allafall och sitter nu och funderar på mat. Har inte kunnat äta ordentligt på flera dagar med tanke på att jag mått skit och bara tanken på mat har fått mig att må skit illa men börjar känna att jag börjar bli mig igen så sitter nu och funderar på mat, hmm... Kanske tacos, så himla gott!

Sitter och kollar ut genom fönstret och man blir deprimerad alltså när man ser att det fortfarande ligger snö på marken och att det ser alldeles grått och trist ut, ingen sol, nada! usch! Detta är verkligen inget väder man känner sig glad av att vara ute i. Ska ställa mig i köket och göra tacos, känner ett sånt jäkla sug efter det så det blir det, gott! 

Vi ses!

RSS 2.0