30 juni 2010

Hello bloggen!

Sitter just nu och äter pasta och fetaost...med PINNAR!! det är lättare sagt än gjort ska jag säga, jag tror jag håller fel,haha!!
Har tagit en välförtjänt paus, har suttit och skrivit hela dagen här på datorn, jag håller på att skriva en liten saga. Har alltid älskar att skriva berättelser och jag har alltid varit bra på det också, enligt lärare,familj och släkt i allafall, jag har i allafall fått högsta betyg när jag har gjort det, men jaja.
Har även tidigare idag kollat på en av hyrfilmerna jag hyrde i måndags, The Taking Of Pelham 123, med Denzel Washington och John Travolta, Väldigt bra va den.

Är super hungrig så det är dags för mig att verkligen hugga in på den där pastan.
Vi Ses!

Bilderna från i förrgår hos Sabina

Här kommer bilderna från i förrgår, vi tog inga bilder igår för vi vaknade så sent,haha!



28 Juni 2010

Heej! Vaknade sent idag men vi gick ju inte och la oss fören sent så det är okej, även om pappa inte tyckte det när han ringde och väckte oss och jag sa att vi fortfarande låg och sov,haha! Sitter ocgh lyssnar på musik nu i allafall, och vi har ätit och min mage mår inte så bra idag känner jag och denna jäkla förskylningen som jag åkt på är ett resultat i att jag ibland hatar att bo hemma bara för vi smittar alltid varandra och denna gången är det Michael som smittat mig med sin förbaskade förskylning, och jag mår piss när jag åker på en sån här förskylning, inte nog med att jag inte kan andas ordentligt men hela halsen fylls med slem, usch!!

Får hälla i mig massa te med honung när jag kommer hem och så måste jag städa mitt rum för det är ju dammigt värre och det gör ju inte halsen och näsan bättre precis, det blir bara värre.

Jaja, vad ska ni hitta på idag då?
KRAM från en väldigt trött Helena.


Tröttis

Är så jävla trött!! Har precis borstat tänderna och jag känner verkligen av hur mycket läsk och hur mycket godis jag ätit för jag blir otroligt rapig, jag rapar aldrig i princip förutom vid såna här tillfällen och det är skit jobbigt för det är då som jag brukar få upp magsyra i munnen, det känns som om man spyr, skit äckligt och jag hatar det.

Ska bädda nu i allafall och sen blir det nog sängen för jag känner verkligen att jag behöver sova nu.
För en som fortfarande är vakna, Godnatt!

Hemma hos Sabbe

Kom hem från stan för en stund sedan, vi har köpt godis och läsk, va skit härligt att cykla ner till stan, har inte cyklat på flera år. Sitter nu och lyssnar på Salem Al Fakir's nya album, och vi ska snart gå ut och gå lite och ta lite bilder och sånt roligt.
Sitter även och äter godis nu, svårt att inte göra det när man har godispåsen precis jämte en, jaja ska vara lite social nu.

Vad hittar ni på då?
Kram


27 Juni 2010

Hejhej! Vaknade upp vid nio-tiden nåt, svårt att inte göra det när det lyser ute, solen är verkligen äntligen här nu, dags nu liksom men man får vara glad att den kom i allafall.

Och innan jag glömmer av så måste jag säga Grattis till Elin som fyller 18år idag!! Grattis!! Du får ha en underbar födelsedag och vi får snart höras av och göra något.

Jaja, idag så vet jag inte vad jag ska göra riktigt än för har inte fått svar från Sabbe än vilket inte är så konstigt med tanke på att jag precis skickade till henne men det blir kanske att sova över med henne idag i allafall, kul!

Sitter nu i allafall och dricker en stor kopp citron té ute i solen på altanen med mamma, i vissa fall är det verkligen bra att ha en bärbar dator för man kan ta med sig den överallt, skitbra!

Jaja, ska överlämna det trådlösa internetet till Peter nu innan han blir som en stor bebis som tappat nappen, sicket temperament (?) den pojken har alltså (han fyller 25,haha).

Vi ses senare i allafall. Hade föresten kul i Båstad igår.
Ha det bra ute i solen!! Kram

26 Juni 2010

Hej bloggen! Måste snabba mig här för jag och mamma ska dra till Båstad, blev inte igår så blir nu istället, men tänkte komma in och skriva ett snabbt men rätt kort inlägg. Jag hade en jättebra midsommar igår och vädret va ju inte heller att klaga på, alltså en perfekt midsommar! Hur va eran? Vad gjorde ni?

Måste sticka, ni får ha en bra dag!
Kram


Glad Midsommar!

Midsommar idag och det är sol ute, jippi!!
Midsommar idag kommer spenderas i båstad med familj förutom ena brorsan som firar med sina kompisar nånstans i Sverige, men resten av oss packar in oss i bilen med hundarna och drar till Båstad över dagen men det är inte fören lite senare idag för nu så ska vi åka till Tylösand och gå på klipporna med Bella och Kenzo och passa på att kolla om Margareta har kommit än, hon bor i Tylösand varje sommar där hon har en liten stuga.

Jaja, dags för mig att ta på mig, det blir nog att leta fram ett par shorts och sen nån fin topp, det är ju ändå midsommar.

Vad har ni för planer idag?
Kram

Grattis Till Victoria och Daniel...

...Som äntligen fick varandra till slut.
Och Grattis till Daniel som nu är Prins av Sverige!


Hemma

Hemma från mickan, va även och handlade lite nu på vägen hem så hem med mig kom en påse toblerone och Vitamin Well EVERYDAY, älskar vitamin Well dryckerna, kostade 20kr på maxi, dyrt men det är värt det för dem är så himla goda.


Mums!!

18 Juni 2010

Fredag, älskar fredagar. Sitter och lyssnar på Carrie Underwood's nya album ''Play On'' och lyssnar nu på en skitfin låt som heter ''Temporary Home'' och videon börjar jag gråta för, den är så himla fin.

Ska gå ut och hämta lite mat till mitt jordgubbs té och sen bär det av till mickan för klippning, jag ska inte klippa mig med resten av familjen ska och Mickan har ju inte fått se Kenzo än, Mickan är en vän till familjen men hon är även den som klipper oss alla och hon är även gift med en känd konstnär.

och jodu, Sabbe om du ser detta, så går det inte sova över idag för kom på att vi ska ha gäster ikväll :( men vi kan hitta på något nu i veckan i stället. Och kunde ej logga in på msn igår för detta helvete internetet ville inte funka. Men vi får höras av i veckan, kanske gå på någon bio eller nåt.

Jaja, måste ta något att stoppa i magen nu, men vi ses senare!
Ha en bra dag!

17 Juni 2010

Hej bloggen!

Sitter med en stor kopp jordgubbs té i handen och kollar på ''Notting Hill'' med Bella jämte mig och nu så dök även Kenzo upp i dörröppningen eller den lilla grisen som vi kallar honom, för han ser faktiskt ut som en liten gris just nu,haha!

Jaja, jag är för trött för att skriva något mer just nu. Vad ska ni hitta på idag då?
Ses senare!

16 Juni 2010

Hej bloggen! Har inte uppdaterat nåt idag, men solen och den riktiga sommarvärmen har äntligen kommit tillbax så nu får man helt enkelt passa på med tanke på att den helt plötsligt bara försvinner sen... peppar peppar!!

Sitter i allafall inne nu, och dricker massa vatten ock käkar även lite chips.
Vad har ni gjort idag då?

Har inte så mycket mer att skriva just nu.
Kram

15 Juni 2010

sorry för att inte ha uppdaterat på ett tag men detta jävla trådlösa internetet suger, men vårt bredband är snart i gång igen. Har spenderat dem senaste dagarna av att ha ett litet maraton av olika filmer, började med att kolla på massa Disneyklassiker, sen kollade jag på alla tre Jurassic Park (älskar dem filmerna, håller tummarna för att det blir en fjärde som det ryktats om) och nu sitter jag och kollar på Pirates of The Caribbean, tvåan, såg ettan igår.

Har varit inne i stan och handlat med pappa idag och det har spöregnat men solen har varit framme men det har regnat som in i h-vete. Har köpt massa glass (piggelin),massa chips,sockervadd och massa annat gott, både mamma och jag har haft skit ont i magen dem senaste dagarna så jag tyckte vi förtjänade att skämma bort oss lite med massa gottis.

Har ni gjort något roligt idag då nu när sommarlovet börjat och allt?

Kram

3 Juni 2010

Hej bloggen! Jag lever! Dem senaste två dagarna så har jag legat och solat och jag kan säga att jag har fått färg på exakt varenda liten fläck på kroppen inkl. mitt face och det bränner något så fruktansvärt på kroppen men jag hoppas att det är borta tills imorgon. Ska följa med mamma in till stan i morgon och åka till Maxi för att köpa ''The Sims 3 - Ambitions'', The Sims blir man aldrig för gammal för. 

Sitter och kollar på Criminal Minds nu och ska snart krypa ner i sängen, har varit vaken sedan halv 6 och då gick jag upp och åt frukost och drack té med mamma, skönt att ha mamma för sig själv ibland.

Jaja, ska gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen och fortsätta att kolla på tv.
Godnatt!

1 Juni 2010

Ny dag och ny månad. Tänk att det redan är 1:e Juni idag och nästa månad så fyller jag 18år, tiden bara flyger förbi.

Vad ska man hitta på idag? hmm... vet inte riktigt, har lust att gå på bio, vill se nya SATC filmen, Aiden är ju tillbax, tycker att hon skulle gift sig med honom istället för med Mr.Big men jaja.
Och snart är det Sommarlov för er som går i skolan. Har ni något roligt planerat i sommar??

Själv så har jag inte planerat så långt än förutom min födelsedag och åka till Liseberg igen fast denna gång med familjen och Sabina följer antagligen med då, det har blivit en tradition att åka dit tillsammans varje år, detta är fjärde året vi åker ihop.

jaja, nu så ska jag sticka ut i köket och röra ihop något att äta innan jag får ont i magen.
Ses lite senare, okej?
Ni får ha en bra dag!


RSS 2.0