Fredag

Hej bloggen!
Jag sitter nu och äter på en macka, jag ska snart åka in till stan för att möta uppe Sabbe så att vi kan hämta ut biobiljetterna till High School Musical 3.
Idag så har jag mest varit i sängen därför att jag har sovit så jäkla dåligt inatt bara för att jag hade en jäkla mardröm och det var nog den värsta mardröm jag någonsin haft och jag drömmer typ mardrömmar hela tiden, så jag vågade typ inte lägga mig för att sova igen efter att jag vaknat så jag har varit uppe sedan 3.30 idag typ så ni förstår nog varför jag är så trött.
Nu så ska jag gå på toa och sen ska jag ta på mig mina yttekläder och sen bär det av mot bion.

Hejdå

Bring it on - In It To Win It

Nu så har jag precis kollat klart på filmen "Ella Enchanted" och den var väl sådär och nu så ska jag sätta i "Bring It On - In It To Win It" och sen så ska jag gå och ta mig ett glas cola och sen är det avsminkning och borsta tänderna som gäller och sen sist är det sängen, haha!
Jag hoppas ni har haft en bra dag för det har jag och nu så säger jag godnatt.

GODNATT♥

Torsdag

Godmorgon Bloggen!
Bella kom precis inspringande till mig för att kolla ut genom fönstret som hon nu sitter i.
Idag så har jag inte så mycket planerat mer än att jag nog ska följa med mamma in till stan en kort stund för att handla och sen i morgon så ska jag och Sabina gå och se HSM3 (High School Musical 3) på bio vilket ska bli kul och jag ska möta henne runt 17.20 för att biljetterna ska hämtas ut innan 17.30 och sen så ska vi gå och köpa lite smått och gott till filmen som sen börjar 18.15, jag ser verkligen framemot det.

Nu så ska jag gå och ta något att äta för min mage skriker efter mat.

Kram 

Blonde Ambition

Idag så har jag kollat på en himla massa filmer som tex. Camp Rock (Demi Lovato,The Jonas Brothers), The Hottie and The Nottie (Paris Hilton), Sydney White (Amanda Bynes) och just nu så håller jag på att kolla på "Blonde Ambition" med Jessica Simpson och Luke Wilson. Så det har varit massa filmer idag, hehe.
Jag sitter även och snackar med lite kompisar på msn men det är väl allt jag typ gjort idag, msn och filmer,hehe.
Nu så ska jag fortsätta att kolla film.

Hejdå

Onsdag

Godmorgon Bloggen! Jag sitter nu och tänker på vad jag ska ha till frukost, det är svårare än vad man tror faktiskt, haha!
Idag så ska jag föröka få tag på sabbe för att vi ska kunna bestämma vilken dag vi ska gå på bio nu i veckan.

Har ni något kul planerat idag?

jag såg på vädret idag att dem har snö uppe i Stockholm, vilken tur att jag kom hem innan snön kom då för gud vad jobbigt det skulle varit att gå runt på stan när det är snö på marken , därför för det första så blir det ju jätte halt.

Nu så ska jag gå och sätta i en film i dvd:n och sen så ska jag hämta frukost.

Godmorgon!


Tisdag

Hejhej bloggen!
Idag så känner jag mig väldigt trött därför att jag har inte fått så mycket sömn tack vare att det har åskat och blixtrat här i natt och det är helt omöjligt för mig att somna när jag hör bullrandet därför att jag kan nästan bara sova när det är helt tyst, men jag har i allafall sovit lite.
Jag tänkte skriva vad jag köpt i sthlm innan jag glömmer av det, och det blev: 2 LV väskor (Louis Vuitton),en grå spetsklänning,en vit klänning klänning,2 ringar, en v-ringad svart långärmad tröja,hårband,4 hårspännen och en jätte söt nalle från Barbra Bukowski och sen blev det bara en massa småprylar.
Och sen så köpte jag även 4 försenade födelsedags presenter till Sabina som fyllde år den 20:e.

Idag så har jag väl inget speciellt planerat ...än! men jag ska i allafall gå och göra mig en JÄTTE STOR frukost och sen så ska jag gå och sätta mig framför brasan och grilla Marshmellos (eller hur det stavas), mums!

Ni får ha en bra dag!

''Borstar tänderna''

Jag sitter nu och borstar tänderna och jag ska alldeles strax gå och ta mig en make-up remover våtservett och ta bort allt smink. Nu ikväll så har jag kollat på två filmer först ut var Syskonen Baudelaires olycksaliga liv och efter den så kollade jag på "Sydney White" med Amanda Bynes och den var skitbra alltså! Filmen kom ut i slutet av förra året i USA men den har ej kommit här i sverige ännu. Jag sitter nu och kollar på Seinfeld (eller hur det stavas). Jag ska gå nu men vi ses i morgon .

♥ Godnatt Bloggen ♥

Måndag

Hej alla !
Bloggen har krånglat idag så det har inte funkat att komma in fören nu och mobilbloggningen funkade inte heller så ja.
Jag har precis kollat klart på filmen "What a girls want" med Amanda Bynes och Oliver James och jag minns när jag såg denna första gången jag blev typ äckligt förälskad i Oliver James, haha!
Jag sitter nu och väntar på mat, idag så blir det pasta med köttfärssås med Cheddarost , mums !♥, hehe !
Jag ska snart kolla på en ny film och det blir "Lemoy Snickets Berättelse om SYSKONEN BAUDELAIRES OLYCKSALIGA LIV" , jag köpte den uppe i sthlm och jag minns när jag och sabbe skulle sova över en gång och vi kollade på House of Wax, men jag tyckte den var så läskig så vi bytte till denna och sen dess har jag typ älskat denna film.

Nu så ska jag gå på toa och sen är det matdags, men vi ses snart igen.

Kram♥

På väg hem

Hejhej bloggen! Jag och mamma sitter nu på tåget hem från Sthlm och jag saknar min hund bella så mycket! Idag så ska jag bara ta det lugnt därför att jag har ont i hela kroppen pågrund av allt gående, nu så ska jag ta och sätta på min IPOD och lyssna på musik, men nästa gång vi hörs så är jag hemma. Kram

På väg till gamla stan

Jag och mamma är nu på väg in till gamla stan för lite fika och shopping. Musikalen igår var jättebra! Den var hur rolig som helst,haha! Detta är sista dagen i sthlm, men det ska bli kul att komma hem till en glad hund i morgon! Nu så ska jag och mamma gå och fika. Hejdå!

Fringe

Jag sitter eller snarare ligger i sängen och kollar på Fringe och mamma kollar i någon tidning om vad som händer här uppe i sthlm nu i helgen. Jag ska nu gå och borsta mina tänder men vi ses i morgon! Natti Natti!

Första dagen är avklarad

Ja, då va första dagen avklarad och nu så står jag framför spegeln för att tvätta av mig sminket och jag och mamma har precis ätit en kvällsmacka med ett glas te till det, mumsigt! Nu så ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv och sen sova för jag har en lång dag att se framemot i morgon. Ni får ha det så bra tills vi hörs igen! Godnatt!

På väg till globen

Hej alla glada barn! Jag och mamma är nu på väg till globen för att äta , jag är så himla hungrig alltså. Och efter vi ätit så ska vi gå och kolla lite affärer och sen så ska vi bara ta det lugnt, man blir rätt trött av att ha suttit på ett tåg i mer än 5 timmar. Nu så ska jag gå men vi ses senare!

Torsdag

Godmorgon Bloggen!
Jag ska nu gå och göra mig lite frukost och sen så ska jag gosa med Bella lite och sen kolla på en film innan det är dags att åka och filmen blir "What a Girl Wants" med Amanda Bynes och Oliver James.
Idag så är det nog bara gå på stan som  gäller och så, jag längtar redan till kvällen för att sova därför jag är så himla trött. Jag har precis kollat in Kenzas blogg lite och nu så ska jag göra mig en stor frukost och sen så är det Stockholm, here i come!!

Jag hoppas att ni får en jättebra dag ni också och sen så ses vi kanske ikväll om mobilbloggningen funkar.

Vi Ses♥

McFly,McFly och ännu mera McFly

Jag sitter nu och kollar på massa roliga klipp med mcfly som jag har här på datorn och dem är ju så himla roliga alltså, haha!
Jag ska gå och packa ner min sminkväska nu och i morgon så bli det att jag mobilbloggar om nu det funkar eftersom att jag kommer att sitta på ett tåg i typ 5 timmar så det bli mobilbloggning nu ändan tills jag kommer hem på söndag igen.
Nu så ska jag gå och ta något smått att äta och sen så ska jag ta det sista av min Ben And Jerry's Cookie Dough glass som jag har kvar och sen så är det tv:n och sängen som gäller.
Vi ses i morgonbitti !!


Godnatt bloggen!

Onsdag

Gud vad tiden går fort alltså, nästan hela oktober har gått redan och det känns som om det blev oktober bara igår typ, hehe.
Idag så ska jag packa det sista för i morgon så åker jag och mamma till Stockholm och sen på Fredagkväll så ska vi gå och se ''The Producers'' musikalen¨, vilket jag ser fram emot tack vare att jag tycker filmen är jätterolig, haha!!
Idag så blir det mest packa och köpa lite grejer jag kan ha på tågresan upp idag och sen så ska jag nog bara sätta mig framför den öppna spisen med en bra bok och läsa lite och sen med ett glas Julmust i handen (julmusten har äntligen kommit ut , jippi !!!) och sen kränga i mig en massa godis, mumsigt !

Igår så hände väl inte så mycket förutom att jag var och handlade med Pappa och Michael och Michael köpte två stycken filmer som vi kollade på igårkväll och dem var väldigt bra och vi kollade på Chuck and Larry och på Rush Hour 3 .

Jag ska nu gå och ta ett glas julmust och en bulle och sen så ska jag spela lite sims 2 apartment life .

Har ni något kul planerat i helgen ?

Kram♥

High School Musical 3

Jag sitter nu och lyssnar på en av låtarna från HSM3 och den heter Scream och Zac sjunger den själv och den är faktiskt jättebra !
Jag snackar just nu med Sabbe på Bilddagboken (det är hennes födelsedag idag!!!) och hon har fått massa roliga saker i present som t ex. Sex And The City filmen,Axelband till hennes bas och lite andra roliga prylar.
Jag ska snart gå och tvätta av mig allt smink och sen så ska jag gå och lägga mig och kolla på tv och läsa i min bok och sen så ska jag försöka att sova tidigare idag för jag har somnat runt klockan 3.00 varje natt nu i en vecka typ och jag kommer ju inte upp på morgonen sen så jag ska försöka att sova tidigare idag.

Nu så ska jag gå och ta ett glas Champis och sen så ska jag borsta tänderna.
Ha en bra kväll <3


Måndag

Hejhej bloggen!
i flera dagar nu så har bloggen krånglat och jag är så trött på att vårat internet krånglar hela tiden, men nu funkar det i alla fall.
Idag så har jag städat och packat inför Stockholm nu på torsdag och sen så har jag varit på posten och hämtat ut mina kläder från halens och lite sådant.
Jag sitter nu och kollar på Vänner säsong 3 och har jätte tråkigt just nu.
Men i allafall i dag så fyller världens underbaraste människa 15 år och det är min bästa vän Sabina som fyller år idag och jag hoppas att hon har haft en helt underbar dag och kommer fortsätta att ha. Tack vare att vårt internet krånglar så krånglar även telefonerna här hemma så jag har inte kunnat ringa Sabbe idag men jag hoppas att hon läser detta då så hon vet att jag önskar henne ett jäääääätte stooooooooooooooooort GRATTIS!!!!!
Och jag hoppas att hon har fått många bra presenter.

Nu så ska jag gå och kolla om telefonen fungerar och i sådanafall så ska jag beställa en Stor Pommes med vitlökssås från CentersPizzeria som har världens godaste Pommes och pizzor säger jag bara , haha!!

Ha det bra !!

Kram♥

Torsdag

Hej bloggen ! Idag så har jag haft fullt upp så jag har helt enkelt inte haft tid att komma in idag.
Jag har varit i stan och handlat och det tog ett bra tag och sen så var det direkt hem till Mickan för klippning.
Det känns konstigt att inte ha lika långt hår längre men det känns skönare för jag slipper mina slitna toppar och mitt hår är så mjukt nu bara för det, vilket är bra.
Jag ska nu sätta igång filmen "Picture This!" och sen så ska jag äta min mat som nu står på mitt bord, pasta och köttbullar blev det till mat , mumsigt.

Nu så ska jag äta och kolla på film.

Kram

Filmkväll

Hejhej Bloggen!
Hela dagen idag så har jag försökt att komma in på bloggen men det har krånglat men nu funkar det äntligen igen.
Jag har precis kollat klart på Sex And The City - The Movie och nu är det dags för nästa film, skräckisen ''Prom Night'' med Brittany Snow i huvudrollen. Idag så har jag legat i sängen typ hela dagen därför att jag har varit skittrött.
I morgon så kommer Mickan hit och ska klippa pappa,peter,michael och mig också för en gångs skull och det ska bli härligt att få väck mina trasiga toppar.
Nu så ska jag gå och tvätta av "ansiktet" och sen är det sängen som gäller fast måste borsta tänderna före också, bläää!!

Godnatt mina små söta läsare !! så ses vi i morgonbitti!


Tisdag

Hejhej !
Jag sitter nu i sängen och väntar på att min Pizza med Pommes och vitlökssås på kommer.
Idag så har jag städat och kollat på tv och lekt en massa med Bella.
Just nu så sitter jag och snackar med Sabbe på msn och sen så sitter jag och kollar på filmen "Picture This!" med Ashley Tisdale i rollen som Mandy och sen den snygge Robbie Amell som Drew.
Nu så ska jag krypa ner i min pyamas(känner för att ha den på mig nu,haha) och sen så ska jag äta, men vi ses !

ByeBye

Måndag

Jag sitter nu och kollar efter halloween grejer här på internet och jag bara undrar om ni har några förslag på bra hemsidor som säljer halloween saker,
Har ni det?

Jag sitter nu och kollar på Las Vegas som går just nu på Kanal5 och Bella ligger i fönstret och väntar på att pappa ska komma hem. Jag vill att Halloween ska vara här nu och inte bara för högtiden men jag älskar julmust och den kommer ut till halloween så jag väntar.

Nu så ska jag surfa vidare efter halloween grejer.

Vi ses

Frisk och glad

Hej bloggen !
Nu är jag entligen frisk och glad igen och musiken går på högsta volym här och just nu lyssnar jag på These Words med Natasha Bedingfield och jag bara älskar den låten, hehe.
Idag så ska jag ta det lugnt för jag har inte sovit bra sedan tisdags förra veckan och idag är det måndag så idag så ska jag bara ta det lugnt och eftersom att jag precis blivit frisk så är det nog också bäst att jag inte springer omkring och anstränger mig för mycket. Jag ska nu gå och göra mig en latte och sen så ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv.
Men vi ses senare.


Sängen

Nu är det dags för mig att gå och borsta tänderna och sen är det söngen och tv:n som gäller för mig, jag är så himla trött.
I morgon har jag väl inget planerat än men jag har fått feber så det blir nog bara vila för mig i morgon så att jag blir frisk snart igen.
Jag hoppas ni får en fortsatt bra fredagskväll så ses vi i morgon (kanske om jag mår bättre)

Många kamar till er  ♥

Fredag

Hej Bloggen !
Idag så har jag bara legat i sängen därför att jag har haft så fruktansvärt ont i magen idag att jag knappt har kunnat stå på mina fötter till och med. Men nu har jag äntligen kommit upp lite i alla fall , jag sitter nu i sängen i stället för att ligga , men i stället för att ha ont i magen nu så har jag skit ont i mina ben, jag har antingen legat fel när jag sovit eller så är det växtvärk vilket är rätt konstigt eftersom att jag inte växt en centimeter på mer än 1år typ. Jag är 1,64 lång och jag tycker det räcker för min del, hehe
Jag sitter nu och kollar på vänner med Bella i knäet och jag funderar på att gå upp från sängen för att sträcka på bene lite så att värken går bort någon gång.

Var det någon mer än jag som såg Oprah idag ? 
Det var det äckligaste avsnittet av Oprah jag sätt alltså, det handlade om männsikor som har tvångstankar och det handlade om 6 personer som skulle åka iväg på ett läger tillsammans med Dr.Oz och någon annan som var jättebra på att bota tvångstankar och dem fick göra dem mest äckligaste grejerna alltså, inte ens jag som inte har tvångstankar skulle gjort dem grejerna, det var så äckligt, dem fick tex. stoppa ner händerna i en container och sen skulle dem ta sig överallt på kroppen typ , i håret tex och sen så skulle dem stoppa fingrarna i munnen också, det var så himla äckligt alltså.

Nu så ska jag fortsätta att kolla på vänner men jag kanske kommer in senare om jag mår bättre.

utmattad

Jag är så himla trött och jag vill bara sova men om jag somnar nu så blir jag ju säkert jätte pigg sedan när det väl är tid att sova och då lär jag inte kunna sova ,så jag ska försöka att vara vaken nu.
Jag sitter nu i sängen och kollar på Vänner och jag ska nu gå ut till köket och hämta ett glas Cola och sen så ska jag ta mina vitamintabletter och sen så ska jag faktiskt lägga mig och kolla på tv så detta är mitt sista inlägg idag. Ni får ha en så bra kväll så ses vi i morgonbitti !

Natti natti!

Några månader kvar ...



Jag vet inte varför, men jag börjar sakna julen, jag saknar när det börjar bli mörkt tidigt, alla ljusstakar eller stjärnor som står eller hänger i fönstrerna, alla små tomtar som står lite överallt i huset.
Jag saknar även snön som ligger på marken.


Men jag saknar bara inte det.
Varje Jul så brukar jag alltid krypa upp i fotöljen med min favorit tjocktröja och min röda filt som jag lägger över benen med ett glas varm choklad i handen, och sen brukar jag alltid tända massa ljus och så brukar mamma alltid tända den öppna spisen för mig i vardagsrummet för fotöljen står precis framför brasan, och sen brukar jag kolla på massa filmer, medans julmusiken är på låg volym i bakrunden, Jag vet inte varför jag gör det, men det har blivit som en tradition, och sen är ju julen my favorite holiday, så ja.
Men nu ska jag i allafall sätta mig i fotöljen och drömma mig bort.

Kram <3


Onsdag

Hej Bloggen ! en ny dag att se fram emot.
Jag har knappt sovit något alls i natt så jag är så himla trött , jag har haft massa mardrömmar så efter att jag vaknat tredje gången så bestämde jag mig för att vara vaken så i natt har det varit en massa läsning och filmtittande.
Idag så tror jag att jag inte orkar att göra något så jag ska nog bara sitta här i sängen och kolla filmer och läsa hela dagen .
Jag fick ett sms från Halens idag och mina kläder som jag beställt har kommit men självklart så är posten inte öppen idag så kan inte hämta ut kläderna idag :(

Jag ska gå och sätta på lite vatten och sen så ska jag göra mig en varm kopp kaffe latte och bara sitta här och tråka.

Kram.

Tv och godis-TIME!!

Då var det dags att sätta sig som fastklistrad framför tv:n för nu har Ugly Betty börjat och sen är det dags för Desperate Housewifes. Nu så ska jag gå och göra lite dipp till mina chips och sen så ska jag göra mig en stor skål popcorn också och försöka att kränga i mig allt detta.
Bye Bye

Kvällsposten 1994

Hej bloggen! jag har inte varit inne fören nu bara för att jag har haft så jäkla ont i magen så idag har jag bara vilat.

Igår så var jag uppe på vår vind för att jag skulle leta efter en grej och då hittade jag tidningartikeln från kvällsposten som var som första sida 1994 , och det var min bror det handlade om. Jag blev alldeles tårögd när jag såg bilden på Peter (min ena bror) och hans bästa vän Marcus. Och då kom jag på videobandet från när Peter var med i tv i något program som gick på tv som Renee Nyberg (sing-a-long) var programledare för. Varför händer alltid tråkiga saker till dem jag älskar mest och varför är det alltid jag som känner skuld för det, inget sånt här hände innan jag föddes och det känns som om det är mitt fel allt som hänt. När jag bara var några månader gammal så fick pappa syster sjukdomen till en väldigt farlig sjukdom som man kan dö av , men det positiva är ju att han fick syster sjukdomen som man inte kan dö av men ändå han blev ändå sjuk och när jag var ett år så började allt detta hände till min bror. Jag orkar inte låtsas som om jag mår bra längre när jag i gentligen mår jätte dåligt och bara vill ge upp.
I flera år nu så har jag försökt att vara stark men för lite mer än 1 och ett halft år sedan så tog styrkan slut, jag orkade inte gå till skolan längre , jag gick bara lite då och då och jag mådde jätte dåligt och mina klasskompisar gjorde det ju inte bättre när jag väl kom till skolan för varenda gång så frågade dem "Varför har du inte varit i skolan?" , vilket gjorde mig ännu ledsnare pågrund av allt jag har gått i genom och även om jag velat skrika sanningen rätt upp i ansiktet på dem så är det något som bara tar emot så att jag inte klarar att säga det , vilket leder till att jag ljuger och säger något annat. Men om man varit borta från skolan nästan ett halvår så måste man ju fatta att det är något allvarligt så vem är så dum då och frågar "Varför har du inte varit i skolan?", i hela mitt liv så har människor dragit slutsatser om mig även om dem inte känner mig och det är ju inte snälla saker dem sagt heller och det gör mig så himla ledsen därför dem förstår inte hur lyckliga dem är och dem ska vara så himla glada att dem inte varit med om det som jag varit med om i hela mitt liv och hur jobbigt jag har haft det.
Jag har hört flera av mina kompisar säga till mig "helena du måste komma över detta och leva vidare" och dem har rätt men det är inte så lätt att komma över en sådan sak och varenda gång någon sagt sådant så hasr jag bara velat säga till dem "kom till mig när detta hänt er så ska vi se om ni bara kan lämna det bakom er så fort".
Ni anar inte hur svårt det är och det gör ju inte det lättare när det hänt flera gånger.
Och jag blir så himla arg när folk säger "helena, jag vet hur du känner dig" när dem i gentligen inte har en aning om hur jag känner mig . Om du inte varit med om samma sak som jag så kom inte och säg att du vet hur jag känner mig när du inte har en aning igentligen.
Jag hoppas att folk börjar tänka sig för innan dem är dumma mot någon för dem vet aldrig om dem personen faktiskt varit med om nåt hemskt.

nu så ska jag gå och sätta mig på altanen och bara ta det lugnt och vara för mig själv ett tag.
Hejdå

Chips och Dip

Jag sitter nu med en filt runt mig och med chipsen i knät och dippen brevid och Sex and The City säsong 4 är igång så nu ska jag ha mig en sex and the city kväll och äta chips tills jag kräker, skämtar bara, haha!
Idag så har jag väl inte gjort så mycket mer än att ha varit och handlat med mamma och pappa och gosat med min söta lilla vovsing Bella,( Bella är min papillon hund). Den 13 Oktober så är det 1 år sedan pappa kom hem med Bella :D
Och så här såg hon ut då (hon var fyra månader när jag fick henne):



Nu så ska jag fortsätta att kolla på SATC och kränga i mig chips.
och en sak till som jag vill säga till alla er där ute som gillar serien VÄNNER (serien som jag bara älskar) är att det nu är bestämt att det ska komma en FRIENDS-the movie, Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) och Jennifer Aniston (Rachel Green) har nu äntligen skrivit kontrakt på filmen så alla vännerna kommer äntligen tillbax. :D Yeah!!


Ha en bra kväll <3


Måndag

Hej Bloggen !
Just nu så sitter jag och väntar på att klockan ska bli 12.50 för då börjar "Våra Bästa År" och jag vill veta vad som händer.
I Lördags så var jag inte inne för direkt efter att jag kommit hem från Sabbe så tog jag min godis påse och satte mig nere hos brorsan för att kolla på SuperNatural , den bästa serien som gjorts kan jag ju bara säga.
För er som gillar Heroes så är Supernatural definitivt en serie ni borde se för den är såååååå mycket bättre än Heroes någonsin kommer att bli. Supernatural går på söndagar klockan 22.55 (tror jag det var) så ni borde kolla in den.
Jag kan berätta lite om serien :

 

Sam Winchesters (Jared Padalecki) uppväxt kretsade kring mörka krafter. Men det var då, nu är det ett normalt, tryggt liv som jurist som lockar. Allt detta är gott och väl till den dag Sams bror Dean (Jensen Ackles) oväntat dyker upp med dåliga nyheter - deras far är försvunnen! För att hitta honom måste bröderna ge sig ut på en jakt efter samma onda väsen som deras far ägnat de senaste 22 åren till att spåra upp... Sam tvingas återvända till ett liv han trott sig ha lämnat för alltid.

Håll i dig (och behåll lyset på!). Boxen innehåller alla 22 episoder från den första säsongen av den här välgjorda serien som fängslat så många tittare och fått kritikerna att jubla. Följ med Sam och Dean när de rustade med färdigheter deras far lärt dem reser genom Amerika och slåss mot mardrömslika fiender. Bli vittne till det övernaturliga i Supernatural!
(texten är från cdon.com)


Andra säsongen:

ALLA ÄR DE TILLBAKA - ONDA ANDAR VAMPYRER, SPÖKEN och gastar - och dessutom ännu mer skräckinjagande väsen. Och där man hittar alla dessa onda varelser hittar man också bröderna Sam och Dean Winchester, ständigt på jakt efter demonen som dödade deras mor... och efter de "oheliga" agenter som hela tiden dyker upp i Supernatural.

Första säsongen slutade med att Sam, Dean och deras far satt fast i en röra av söndersliten metall och krossat glas. Den här säsongen börjar med eftermälet av den bilolyckan och följs av ett starkt uppoffrande som för alltid kommer att stärka banden mellan männen i familjen. Följ med bröderna på en resa genom Amerika som skakar om både sinne och nervsystem, en resa som för dem ännu närmare mysteriet kring deras egna öden.

Denna serien är verkligen jättebra så jag tycker den är värd att kolla på och just nu så är kanal5 inne på tredje säsongen.

Detta spenderade jag och brorsan lördagen med.


Igår så tog jag det bara lugnt och det kan man verkligen säga att jag gjorde också, hela dagen igår så satt jag med Bella i knät framför vår öppna spis och läste lite och helt enkelt bara tog det lugnt, det var väldigt härligt att bara sitta där och inte göra något typ.


Idag så har jag inte riktigt något planerat än men det dyker väl upp något under dagen. Våra Bästa År har precis börjat så jag ska göra lite mat och sen så ska jag sätta mig och kolla på det.
Och äntligen så skiner solen idag för igår var hela vår trädgård och trädgårdarna runt omkring här översvämmade med vatten tack vare stormen vi haft här typ.
Men nu så ska jag göra lite spagetti och köttfärssås och sen så ses vi senare.

Kram

Fredag

Godmorgon Bloggen! Jag och sabina vaknade precis och jag känner mig faktiskt rätt pigg även om jag inte sovit så bra i natt. Idag så ska jag och mamma måla garderoben när jag kommer hem och sen så ska jag nog bara ta det lugnt. Igår så kollade ju jag och Sabbe på THE MESSENGERS och den var så äcklig alltså. Men nu så ska vi äta frukost men vi ses senare, hejdå

Bion avklarad

Så nu var bion avklarad och den var jätte rolig! Den kan jag verkligen rekommendera. När vi var inne på hemmakväll för att köpa godis så hittade jag även en film som jag köpte... en skräckfilm, precis vad jag gillar och sabbe gillar och den heter "The Messengers" och verkar jättebra och om den inte är det så spelar det ingen roll för jag gav bara 69kr för den.
Nu så ska jag och Sabbe i allafall gå och kolla på den filmen och kränga i oss ännu mera godis.

Ha en bra kväll med er så ses vi snart igen!!

På väg

Jag är snart framme i stan för att möta Sabbe och sen är det movie-time

Hemköp

Jag är nu på hemköp för att köpa dricka till bion och sen så köper jag godis inne i stan med Sabbe. Vi ses i stan!

Packning

Nu är jag klar med packningen och detta tar jag med mig till Sabina, Min Louis Vuitton bag med kläder och andra saker i. Min betydligt mindre Louis Vuttion axelväska som jag ska ha med mig till bion och sen min älskade kudde, som är min bästa vän , haha!



Smink-time

Då var man nästan klar då, nu är det bara sminket som ska på också och sen ska jag packa lite till men sen är jag klar och redo att åka.
Jag tänkte bara säga hejdå för nu därför att jag kommer inte in igen förän jag är inne i stan antagligen, men vi ses senare ikväll också.

Kram

Färdig duschad, dags att packa

Nu är jag färdig duschad och jag har precis kollat klart på det sista av Våra Bästa År och nu så ska jag packa väskan som jag ska ha med mig till Sabina och sen så ska jag lägga in dem rena kläderna i garderoben och sen är det Movie-Time, men innan bion så ska jag och mamma möta upp Sabbe utanför bion klockan 17.30 för att hämta biljetterna och sen så ska vi gå och köpa lite smått och gott till bion som godis och sådant och sen klockan 18.15 börjar den.
Nu så kollar jag eller snarare lyssnar på Oprah medans jag ska borsta håret och sminka mig och allt, och om jag ska hinna det så är det nog dags för mig att gå nu.

Men jag mobilbloggar senare.

Ha det bra !

Testar

Jag testar bara om mobilbloggningen funkar

Fredag

Äntligen så är det Fredag igen!! Idag så ska jag gå på bio med Sabbe och mamma och vi ska se "Step Brothers" men innan dess så ska jag packa lite så att jag får med mig lite grejer till Sabbe eftersom att jag även ska sova hos henne i natt och sen så måste jag gå och duscha innan bion också.
Jag ska även försöka att mobilblogga om det funkar på telefonen nu.
Just nu så sitter jag och kollar in lite klänningar från Net-A-Porter och jag har hittat dem mest underbaraste klänningarna, jag har alltid gillar långa klänningar och det är det första jag kollar på när jag ska köpa nya kläder, Tyvärr så kostar dem här klänningarna en förmögenhet , men man kan ju alltid drömma, ellerhur?

jag sitter nu och suttar på min kaffe latte, det är verkligen beroendeframkallande, haha !

Detta är en av klänningarna från Net-A-Porter som jag föll pladask för:




Sen så hittade jag även två par skor ett par Brian Atwood och ett par Christian Louboutin:


Nu så ska jag dricka upp min latte och sen är det duschen som gäller.

Vi ses senare, Kram!

Heroes

Jag tänkte bara säga Godnatt för nu så ska jag gå och lägga mig och kolla på Heroes men vi ses i morgon innan bion och sen så ses vi antagligen när jag är hos Sabina också. men nu så ska jag i allafall gå, ni får ha en bra fortsatt kväll så ses vi i morgonbitti.

Hejdå! ♥


Lies med mcfly

  
  Tryck på Bilden och se mcfly's nya video till deras låt ''Lies''

  

Uttråkad

Jag har så himla tråkigt !!! Jag har precis varit inne på Bloomingdales hemsida och kollat lite och sen så har jag kollat igenom alla mina foton här på denna datorn och jag hittade ett på Bella när hon inte ens är 5 månader gammal och hon är så himla söt och öronen är så himla stora för hennes lilla huvud och sen så hittade jag ett på mig och Bella när vi sitter i Trädgården.


Just nu så sitter jag och kollar på VÄNNER och sen så är det dags för killarnas tur i Idol. Detta är nog första året som jag inte riktigt börjat gilla någon i Idol men det kanske kommer senare vem vet.
Jag ska gå och göra lite popcorn med smörsmak och hämta ett glas Pomac och ta på mig min pyamas och sen så är det Idol-time!!
 
Och en sak till alla ni som gillar The Jonas Brothers, glöm ej att kolla på kanal5 klockan 19.00 i morgon för då kommer den nya Disney filmen "Camp Rock" med The Jonas Brothers och Demi Lovato, och den är skitbra så den måste ni bara se , den är bättre än alla High School Musical filmer TILLSAMMANS!! tycker jag i allafall.

Nu så ska jag krypa ner i min pyamas och göra mig i ordning innan Idol börjar.

Hejdå Bloggen !


Bilder

Jag tänkte att det var dags att lägga in lite bilder från min,mammas och pappas Frankrike resa som vi var på i Juli , jag vet att jag lovat att göra det för typ 2 månader sedan men jag har helt glömt bort det och jag kom på det nu så nu kommer lite bilder från Frankrike fast jag börjar med lite från bilresan ner.

10.21, väntar på att få åka på båten som tar oss över till Helsingör
10.21, väntar på att få åka på båten som skulle ta
oss över till Helsingör.

Köpte lite frukost på båten och det blev en plastmugg liknande sak med Frukt i
På båten så köpte jag en plastmuggs liknande
sak med frukt i så att jag hade något att äta på
den långa resan till Frankrike.


Jag köpte även Salta Pastiller, en resa utan salt
lakrids går bara inte.

Luxenburg
Står i kö för att tanka i Luxenburg

Bandidos
När vi kommit in till där man tankar så märkte
mamma att dem hojarna som vi försökt att ta
kort på ägdes av ett par Bandidos :S


Efter en väldigt dålig natts sömn så bestämde vi oss
för att köra vidare mot St:Maxime


Men innan vi var framme i St:Maxime så stannade vi i
Dijon för att kolla runt lite i stan och käka lite efter en lång
dag av bilkörande.


Så vackert !


Dijon


Dijons Kyrka


En staty liknande sak som stog i Parken i Dijon


Framme i St:Maxime
Dags att leta hotell.


Detta hotellet bodde vi på.


Första dagen i St:Maxime bestämde vi oss för att gå runt lite
och shoppa.


Jag hittade till och med en Playboy Store


Efter en lång dag av Shopping så bestämde vi oss för att sätta
oss någonstans och käka lite


Stranden i St:Maxime


Första dagen så köpte jag en svart tröja där det står St.Maxime på,
två par flip-flops (de silvriga är ett av paren jag köpte),
Ett Par blå/vita Shorts
och 4 tvålar


Efter att ha varit på hotellet och bytat kläder så var det
dags för kvällsmat och det blev Pizza nere på en resturang
i stan.
Jag gillar inga pizzor med typ oliver,svamp räkor och sånt
så för mig blev det en vanlig pizza.


Pappa gillar därimot räkor,oliver och alla saker som jag tycker är
äckligt så han tog en med oliver.


Mamma tog Spagetti och köttfärssås


Detta är shortsen jag köpte tidigare den dagen


Detta är tröjan


Tänk att få bo i det huset


Detta är dem andra flip-flopsen jag köpte

Detta var lite av bilderna, jag har mycket mer men orkar inte lägga in alla just nu.

Ändrade planer

Ändrade planer med bion i morgon, det visade sig att Patrik 1,5 inte visas längre så det blir Step Brothers i stället klockan 18.15 men den verkar också rolig så det blir i allafall någon rolig film.
Jag har ändrat min beställning på halens med dem svarta capribyxorna , jag bytte till dem gråa i stället och kläderna kommer i mitten av Oktober så jag behöver inte vänta så länge.
Jag hoppas bara att Hotpantsen passar mig , jag är väldigt smal men jag är bred runt höfterna men annars så får jag helt enkelt bara skicka tillbax dem och byta storlek. Jag tänkte lägga in bilder från halens på dem kläder jag nu beställt fast man fick bara se dem svarta capribyxorna på bilden och jag ska ha dem gråa men det får väl duga (byxorna fanns även i långa byxor och det var så jag såg vilken färg jag skulle ha på dem)



Nu så ska jag gå och göra mig en latte till (det är verkligen beroendeframkallande, haha) och sen ska jag gå och vila lite för jag har fått så jäkla ont i huvudet.

vi ses ikväll

Dags för Latte !

Nu är Våra Bästa År slut och äntligen så har Abe,John,Maggie,Jennifer,Patrick,Bo,Doug,Tek,Brady,Nicole,Billie och Hope kommit hem från den där konstiga kopian av Salem Place och nu återstår det att se om Marlena,Roman,Jack,Victor,Caroline och Cassie kommer hem eftersom att Tony har ifångatagit dem... IGEN!! Just nu sitter jag och kollar på Oprah och herregud säger jag bara, det handlar om en mamma som dödade sin son efter det slott slint i huvudet på henne och nu pratar hon om hur det hände typ. Det var ett liknande program på Oprah igår också då en kvinna berättade att hon dödat sin man som var präst med ett hagelgevär, gud vad hemskt, man vill bara börja gråta när man hör sådana historier.

Jag har precis beställt hem lite saker från halens.se. det blev ett jättefint Rosa Linne,ett par rosa hotpants och ett par svarta capribyxor. Jag har bestämt mig för att inte beställa halsduken än därför jag vet ju inte om jag kanske hittar någon fin uppe i Stockholm när jag och mamma tar tåget upp dit den 22 Oktober.

Nu så ska jag gå och göra mig en latte och ta några chokladbollar och sen ska jag gå och sätta mig framför brasan och kolla på en film.



Vi ses senare idag!!

Torsdag

Hej Bloggen !
Jag sitter nu i sängen med datorn och känner att jag bara vill lägga mig under täcket och somna om men ska försöka att stanna vaken nu.
Solen skiner och himlen är alldeles blå här så idag blir det nog att jag är ute och sen så funderar jag på att ta en sväng in till stan och köpa den rosa Cardigan som jag sett på Gina Tricot och sen måste jag in på JC för att kolla om det finns något där som faller mig i smaken så att jag blir av med mitt presentkort, problemet är bara att jag gillar inte JC's kläder, det ända jag någonsin köpt där är en vinterjacka, jag håller mig helst till H&M,Cubus,Bik Bok och Gina Tricot för dem har alltid grejer som jag gillar men jag ska i allafall försöka att hitta något på JC.

Jag sitter nu och kollar in det senaste modet från Josefsson och senare idag så ska jag skicka efter halsduken som jag berättade om igår , jag önskar bara att jag kunde få den nu med en gång, men tyvärr så kan jag ju inte, men jag blir säkert nöjd.

I morgon så ska jag till Sabina och sova där och vi ska gå på bio och ha riktigt kul!

Nu så ska jag gå och borsta håret innan jag får massa tovor i det.

Kram

Vill ha !

Jag har hittat världens underbaraste halsduk på halens.se för 199kr som jag bara måste skicka efter.
Jag har letat typ överallt efter en väldigt tjock svart halsduk och nu har jag ätnligen hittat en.
Ser den bara inte för mysig ut?!

Sakerna från Glamour har äntligen kommit

Min Mascara och Sjal från Glamour har äntligen kommit, skickade efter dem innan sommaren och dem har inte kommit fören nu , men nu är dem i allafall här. Om man blir medlem på Glamours Hemsida och blir vän med en massa och laddar upp bilder så får man poäng och när man nått en viss nivå så får man (helt gratis) t ex: smink,rabatter på t ex. Laredoute,smycken och mycket mer, vilket är rätt kul.


Christine

Jag sitter nu och kollar på American Christine och jag funderar på att gå och sno lite godis från pappsen.
Idag så har jag och mamma bokat tågbiljetter till Stockholm för jag och mamma ska dit den 22 Oktober och vara där över helgen och den 23 oktober så ska vi gå och se "The Producers" på Kinateatern, hoppas den är bra bara, jag tycker att filmen är väldigt rolig och det är en sådan film som man helt enkelt inte kan tröttna på för den är så himla rolig, haha!!

Har ni sett filmen?

Nu ikväll så ska jag ladda upp med Idol klockan 20.00 och sen blir det Grey's Anatomy klockan 21.00 (säsongstart) och sen är det sängen som gäller för min del.

Nu så ska jag gå och göra lite popcorn och sen kolla klart på Christine och sen är det idol som gäller.

Vi hörs!!


RSS 2.0