Förlåt för dålig uppdatering

Halloj bloggen! Förlåt för den väderlösa uppdateringen idag men jag har varit upptagen plus att mobilbloggningen inte funkat så ja, men nu är jag här igen. Nu så ska jag berätta om min dag.

Jag vaknade klockan 7.15 imorse och då var det bara att kliva upp och börja göra sig i ordning för klockan 9.00 så var det dags att börja jobba, jag har jobbat 7 timmar idag, 9.00 - 16.00. Jag jobbar nämligen på Ica (för ni som inte vet) och jag har gjort allt möjligt, satt upp nya grejer på hyllorna, fyllt på,tagit väck,slängt och bla bla bla... Snacka om att jag har ont i knäna (av att sitta på golvet) och i ryggen (av att ha varit böjd) men jag måste bara säga, fan vad snabbt tiden gick, haha! I allafall när jag slutade så kom pappa och hämtade mig och snabbt som satan så sprang jag in i huset och bytte kläder och sen så var det bara att köra in till stan där jag skulle träffa Sandra och Elin på regnbågen för fika, där satt vi typ hur länge som helst och snackade en massa och skrattade minst lika mycket som vi pratade,haha! Sen efter ett tag så började det spöregna så när vi skulle gå så var det bara att gå ut och bli dyngsur medans vi gick mot österskans där Sandras buss skulle gå från och typ 20 minuter senare så kom pappa för att hämta mig och Elin, vi körde hem Elin och sen så åkte vi hem och när jag kom hem, det första jag gjorde va att lägga mig på mammas och pappas säng och bara andas ut. Sen så började jag och mamma kolla i mina gamla fotoalbum på mig när jag var liten, tänk att jag varit så liten,haha! Sen efter det så bad jag pappa beställa en kebabtallrik från alexandras och nu vips typ 20år efter så sitter jag här igen och jag ska nu lägga över lite bilder från min kamera till min dator så ja.

Nu är jag alldeles slut så detta blir slutet på detta inlägg, men vi ses troligtvis imorgon blir det!

Pusspuss och Godnatt!

Måndag

Godmorgon! Jag tror knappt mina ögon, att jag faktiskt är vaken vid denna tiden på morgonen,haha! Jag börjar jobba klockan 9.00 så det är alltid bra att vaka tidigt, i allafall för mig för jag tar så jäkla lång tid på mig att bli färdig. jag håller på och äter just nu, det är bäst att äta rejält. När jag slutar idag har jag inte tikrigt någon aning om, ,men jag får fråga Mattias när jag är där. Jag har precis satt på tv:n så att jag har något att lyssna på medans jag klär på mig det jag ska ha på mig idag och medans jag sminkar mig och gör mig i ordning.

Eftersom att jag inte riktigt vet när jag slutar, vissa säger att jag slutar vid 14.00 medans andra säger 16.00 men om jag slutar vid 14.00 så blir det nog fika på stan med Sandra och Elin, jag håller tummarna för att det blir så,

när jag fått reda på det så hör jag av mig till dig Sandra, okej?!

Nu så är det nog bäst att jag går men vi ses under dagen via mobilbloggning när jag har tid, vi ses senare! För nu ska jag snart jobba! (:


Nu är jag redo!

Nu är jag redo för bion ikväll, håret är klart, sminket är på och kläderna är på nu är det bara att äta något innan jag åker och ska möta Sabina vid kvart över 5 och sen är det bio bio bio som gäller,haha!

Jag har absolut ingenting att skriva så nu går jag igen, hejdå! Vi ses efter bion i allafall.



Söndag

Tänk, snart är det September, tiden går verkligen skit fort eller vad tycker ni?
Idag så ska jag städa lite undan i mitt rum och sen så ska jag ta mina små ben till duschen och bli fräsch igen och sen ikväll vid 6-tiden så är det bio med Sabina, vi ska se den nya Beck-filmen, är väl inte speciellt stort fan av beck (älskade beck när jag var liten men inte nu längre) men när jag såg trailern så verkade den faktiskt rätt bra, lite CSI aktig. Även om jag hellre sett Public Enemies så har Sabina varit sjuk nu så jag tänkte att jag kunde offra mig för henne och se någon film hon faktiskt vill se, när hon gjorde samma sak för mig när Änglar och Demoner kom upp på bio, hon var inte riktigt säker om hon ville se den med tanke på att hon inte sett Da Vinci Koden men hon var snäll nog och följde med så idag blir det Beck. Ska bli väldigt kul att träffa henne igen.

Jag har precis ätit en sen frukost och det blev 4 frallor, mums!! Med ost och paprika på, ännu mera mums! haha!
Nu så ska jag börja städa här och sen är det somsagt duschen som gäller, men vi ses senare!



Ps. Imorgon klockan 9.00 så börjar jag jobba (:

Tyra Banks maraton

Jag är ett stort fan av Tyra Banks show så idag har jag haft som ett maraton av det, jag har kollat på det genom internet och även om jag älskar hennes show så hatar jag den även ibland när vissa människor är med, jag kollade precis på ett avsnitt där det var en pappa som hade pressat sin egen dotter till att sälja sex, och inte nog med det men denna dottern är bara 19år gammal, hur fan som förälder kan man göra något sådant, och det sjuka med det hela va att han var den personen som sminkade henne, fixade till henne och VAXADE henne, usch säger jag bara, jag var så jävla nära på att kräkas när Tyra berättade det, fyfan vad äckligt, han är en sådan person som amerikanerna kallar PIMP!!!!! Och i intervjun med honom och dottern så skyllde han ifrån sig och sa att det var hans dotter som ville sälja sig medans hon satt jämte honom och storgrät tack vare att hon bara ville komma bort ifrån honom, och även om det var hennes val, vem som förälder är så himla dum i huvudet och då hjälper sin dotter att göra detta, vem fan går med på något sådant och sen helt plötsligt så visar det sig att hans dotter inte är den ända som han HJÄLPT . Jag bara säger det sick sick sick!! Tänk att det faktiskt finns så många sjuka personer där ute som gör något sådant här, när jag såg denna dottern berätta om hur hon hatade sin pappa för att ha pressat henne in till detta när hon inte velat det och gjort det även när han visste att hon hade en pojkvän, en pojkvän som gjort allt för att hon inte ska göra detta, jag kände verkligen för att börja gråta! Denna tjejen har varit med om så jävla mycket men att komma tillbaka till Tyra några månader (eller 1år, minns ej) senare och möta sin pappa igen (som hon inte pratat med sedan dem var i programmet första gången) och se att han håller på och göra samma sak just nu med andra tjejer. Jag blev så jäkla förbannad av att se detta avsnitt att jag verkligen kände att jag ville vara där i programmet och bara gå rakt fram till denna jävla mannen och köra hans huvud genom väggen, jag fattar inte! Hur fan kan man göra något sådant här, och hans egen dotter dessutom, hur sjukt är inte det.

Men det bästa med avsnittet va att hon berättade att hon inte gjorde det längre, hon har kommit väck från det och hon är nu lyckligt gift med sin pojkvän, gud jag tror jag dog när jag såg hennes pappas ansikte alltså, jag kände verkligen bara för att skratta åt honom och säga ''DU FÖRLORADE!''

Tänk att det verkligen finns så många hemska personer där ute som skulle göra något sådant här, det är hemskt. Tänk vad lugnt det skulle varit om det inte fanns människor som dem och tänk vad tryggt det skulle varit, man skulle inte behöva oroa sig eller något, tänk sicken härlig känsla det skulle varit och känna sig så trygg, men tyvärr så är det inte så i det verkliga livet, det finns människor där ute som gör sånt här och jag drömmer verkligen om att det här ska stoppas och att vi ska kunna känna oss trygga, någon gång kanske det blir så, vem vet?

Nu så ska jag fortsätta kolla på Tyra men vi ses!


Vad är det med mig idag?

Precis som rupriken lyder, så fattar jag inte vad det är med mig idag, haha! Jag kan inte sluta äta känns det som, jag har ätit väldigt mycket idag vilket jag inte alls brukar men idag har jag helt enkelt varit hungrig hela tiden, kan detta bero på att min kropp helt enkelt visar nu att jag måste äta rejält varje dag? Jag är naturligt smal och jag har så jäkla svårt att gå upp i vikt vilket jag jätte gärna vill göra för jag väger inte mycket, jag väger inte som jag ska göra men som tur är så syns det inte på mig, för vissa som väger som jag syns det på, man ser revbenen och massa sånt men det gör man inte på mig, weird! men i allafall, jag har skit svårt att gå upp i vikt, och nu snackar jag verkligen skit svårt, jag är typ beroende av socker,haha! jag älskar läsk och godis och massa annat gott men det syns verkligen inte på mig, jag äter väldigt mycket skräpmat men även om jag äter det skit ofta så går jag inte ens upp 1 kilo och jag lägger inte på mig något extra fett heller, de är som om fettet och sockret i maten bara går rakt igenom mig, vilket inte är bra i mitt fall tack vare att varje gång jag är sjuk så slutar jag att äta helt, jag kan inte äta, jag tappar matlusten helt och hållet och om det så bara är en vecka jag är sjuk så har jag gått ner säkert 1 kilo, jag har skit svårt att gå upp men jag har skit lätt för att gå ner i vikt.

Är det någon annan än jag som också har detta problemet?
Eller kanske har haft promblem med det så snälla skriv och berätta hur ni gjorde för jag blir snart galen här.
Tack!


Godmorgon!

Jag är sååå trött men jag försökte ändå komma upp i tid vilket jag också lyckades med så jippi!
Jag sitter just nu och inte gör någonting alls men jag ska snart gå ut i köket och göra lite frukost och jag känner verkligen att jag behöver en bamsefrukost idag så ska fösöka äta rejält, funderar på att steka några bacon, göra lite makaroner, två ägg (utan ägggulan, hatar den) och göra lite sallad till det och kanske någon fralla med ost och paprika på, väldigt mumsigt! Ska ropa in mamma i mitt rum nu och fråga om vi har några bacon, annars är det upp till affären som gäller men men.

Jag är slut på ord just nu så jag tror jag kommer in lite senare i stället... ha det!


Fest på gatan nedan med massa fulla småglin

Gud jag fattar inte alltså! Två gator nedanför oss så är det en stor fest som håller hus med massa stupfulla tonåringar (som är yngre än mig som är 17år) som springer omkring och gör bort sig, jag fattar inte, vem fan tycker att det är så jävla coolt att bli stupfull, det är inte coolt det är så jävla patetiskt! Seriöst jag har hört så jäkla många tonåringar som har sagt att det är skit coolt att supa,röka eller snusa och bla bla bla... och varenda gång jag hör det så har jag fan bara lust att springa fram till dem och säga, hoppas det fortfarande är coolt när ni står här med alkoholproblem och cancer senare i livet. Det är så himla barnsligt bara, det kanske är coolt för ett tag men hur coolt är det sen när ni sitter på golvet på toaletten och kramar om toaletten och väntar på att det ska komma upp. Jag blir så jäkla trött på alla småglin som tror att dem är något bara för att dem super och röker och alla andra grejer som är så jävla patetiskt bara, och när man säger hur patetiskt det faktiskt är så tror dem alltid att det är avundsjuka tack vare att DEM ÄR NÅGOT SOM INTE DU ÄR! Men jag ska bara säga en sak, jag har fått höra så jäkla många gånger att jag bara är avundsjuk när jag har kommenterat något men jag ska bara säga att det är inte att jag är avundsjuk, det är att jag tycker jävligt mycket synd om er, varför skulle jag bli avundsjuk för att ni gör bort er och inte jag, jag är så jävla glad att jag aldrig har gjort något sådant dumt i hela mitt liv.
 
Det är samma sak som med vissa bloggare (nämner ej några namn) som tror att dem verkligen är störst, bäst och vackrast och tror att vi är så jävla avundsjuka på dem bara för att vi nämner hur löjligt dem faktiskt beter sig och att det är så dem känner skit mycket pengar, dem lådsas vara någon i bloggen som folk älskar att hata och dem tror att allt bara är ren avundsjuka när folk säger något negativt om dem men det kan jag säga här med nu att det är inte avundsjuka (vissa kanske det är för men inte för mig), vem fan vill tjäna pengar på att spela helt jävla blåst, seriöst jag skulle varit så jävla generad om det skulle vara jag. Jag menar vem vill tänka tillbaka till detta senare i livet och tänka att jag tjänade skit mycket pengar på att spela en person som människor vekligen älskade att hata, det skulle inte jag i allafall, jag skulle vilja tänka tillbaka och vara glad och tacksam att inte ha behövt vara någon annan än mig själv, en snäll och go tjej som kan vara en bra förebild för unga människor.

Ta tex. Blondinbella, jag tycker att hon är en jättebra förebild för unga männsikor, jag tycker hennes blogg är otroligt bra att läsa, det står inte massa saker som tex. igår söp jag mig skit full och bla bla bla... hon pratar faktiskt om viktiga saker och därför gillar jag henne jätte mycket och själv så läser jag hennes blogg varje dag och jag blir lika förvånad varje gång och ibland är det så himla svårt att tro att hon endast är 18år gammal, jag ser upp till henne väldigt mycket och hon kan verkligen titta tillbaka om sisådär 20 år och vara väldigt stolt för hon har gjort något väldigt bra. Hon har säkert hjälpt jätte många människor med alla de tips som hon skrivit i sin blogg och det kan hon verkligen vara tacksam och stolt för.

Jaja nu så ska jag sluta sitta här och babbla och faktiskt gå och göra mig i ordning för sängen, men vi ses imorgon igen!


Run This Town


Run This Town - Jay Z ft. Rihanna & Kanye West

Nu är jag hemma igen

Hemma igen! Fyfan vad det regnat alltså, när jag och mamma var påväg till Eurostop så fick vi stanna vid sidan av vägen en stund tack vare att det regnade så mycket så att man såg inget. Men iallafall det blev lite smått shoppat iaf.

Lite godis
Handkräm (till mina små torra händer,haha)
läppbalsam
en ny ljuständare (en sådan stor sak som man tänder ljus med)
inga kläder blev köpte, wow för mig,haha!

Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och jag lyssnar nu på låten Run This Town - Jay Z ft. Rihanna & Kanye West, skitbra låt! Rekommenderar att ni ska lyssna på den, så jag lägger upp den i nästa inlägg!

Kram


Music


Good Girls Go Bad - Cobra Starship ft. Leighton Meester

Fredag

Halloooo! Jag sitter här med håret invirat i en handduk, gud vad jag älskar att ha nytvättat hår, jag känner mig så himla fräsch, haha! Nu har jag fått reda på att på Måndag så börjar jag äntligen att jobba, äntligen!! Jag vill ha pengar! Haha!
Jag ska snart börja göra mig i ordning för jag ska följa med mamma till Eurostop och kolla lite affärer medans hon är inne på blomsterlandet och letar blommor och vem vet, det kanske blir mc donalds sen också, det får bli min lite senare Lunch, haha!

Vädret här idag skiftar, ibland så är solen framme men nu är den borta och det är inte så varmt ute heller, okej då det är varmt men inte så varmt som det varit innan, tänk att nu går vi mot hösten och vintern, jag älskar vintern men jag hatar det kalla vädret, men jag älskar när det blir mörkt ute fort och det är så mysigt, synd bara att det blir så jäkla kallt bara,haha! Men i november så åker Jag,pappa och peter ner till Miami (och antagligen Sabina också, om hon får följa med) och ska fixa lite med hotellet fast det är inte riktigt bestämt än när i november det blir, så ja innan jag vet så blir det allt jag berättar. Sen i Oktober så tar jag,mamma,mormor och hennes vännina tåget upp till Stockholm i fem dagar för lite shopping och teater, vi ska se Hairspray!! Sen så vet jag inte mer,haha!

Nu så ska jag stoppa i mig något och sen så är det bara att göra sig i ordning för stan, men vi ses ju senare!

Byebye!


nu är det dags för mig att bara ta det lugnt

Fan,Helvete,Jävla,skit. Jag mår så jäkla illa att det inte går beskriva, jag känner mig enormt febrig, efter stan igår så började jag känna mig jätte konstig (vilket jag redan berättat) men nu är det tio gånger värre än vad det var igår. Jag ska dammsuga mitt rum snabbt och sen så ska jag krypa ner i sängen och dricka enormt mycket vatten, jag vill inte bli sjuk och absolut inte sån sjuk så att jag kräker, jag känner på mig att det kommer bli en lång natt och jag kan garanterat säga att jag kommer kräka minst en gång innan imorgonbitti, tyvärr! Jag har typ forbi för att kräka, precis som jag har för blod, jag blir alldeles svimfärdig.

Nu så ska jag stänga av datorn och hämta dammsugan fast jag får nog be mamma bära in den här till mitt rum för jag känner mig enormt svag just nu, jag känner att jag kan i princip inte lyfta något, jag blir alltid sån här när jag blir sjuk eller är påväg att bli.

I allafall vi ses, om det blir imorgon vet jag inte för jag känner att jag behöver all vila jag kan få just nu, men vi ses snart igen iaf.

Pusspuss


Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Jag är uppe precis som jag lovat mig själv och jag vaknade pigg och glad idag, låg kvar i sängen i typ 10 minuter och pratade med mamma och brorsan men sen så steg jag upp så nu sitter jag här. Om vi säger såhär, natten har varit väldigt lång. Jag gick och la mig vid 10 tiden i sängen igårkväll för att sova, jag satte på första säsongen av Vänner och sen la jag huvudet på huvudkudden och försökte sova, jag låg i flera timmar så utan att kunna sova, jag mådde jätte konstigt igår efter att jag kommit hem från stan och jag läste på Sandras blogg att hon mådde också konstigt igår, och sen, min näsa ställde till besvär igen så jag var tvungen att gå upp och gå ut i den härliga luften ett tag bara för att kunna få lite kallare luft på mig men hjälpte det...NEJ! Jag somnade nog inte fören klockan blev 2 - halv 3 mitt i natten men som tur är tack vare att jag legat i sängen och blundat i så många timmar så vaknade jag ändå upp jätte pigg, så tummen upp! Så idag tack vare att jag vaknade så tidigt så kanske jag faktiskt kan sova ikväll utan några större problem, jag håller tummarna iallafall!

Nu så ska jag hämta mig lite mat för jag har nämligen inte ätit än så det är dags nu känner jag i min mage, men vi ses senare idag!



Ps. bilderna från stan igår kommer upp på bloggen under dagen!

Jag lever ...

hejhej bloggen!

Idag vaknade jag eller jag snarare gick upp ur sängen vid 12-tiden och satte mig och åt en macka och sen så var det bara att börja göra sig i ordning för vid tre så mötte jag upp Sandra på lilla torg för en dag på stan, själv så har jag inte så mycket pengar kvar så det blev ingen shopping för mig men det var kul ändå att se på när Sandra provade och köpte massa kläder, väldigt fina kläder! speciellt jeansen och den lilla jeansjackan (eller vad man ska kalla det, det var inte riktigt en jacka det var bara en sådan liten sak,haha) som va väldigt fin och speciellt till jeansen och ett svart linne, väldigt fin fint. Men det blev lite fotat iaf men jag orkar varken lägga upp dem här på bloggen eller lägga över dem på datorn just nu så det får bli imorgon istället för tro det eller ej men jag ska gå och tvätta av mig mitt smink nu och sen så ska jag fan krypa ner i sängen och sova därför jag är så jävla trött över att inte få den sömn jag igentligen behöver så nu är det minsann dags att ta itu med detta, men vi ses imorgon iaf! 

Godnatt på er och sovgott (när det väl är dags för er att sova,haha) 

 

Godnatt och Sovgott

Nu så ska jag sova men vi ses imorgon

Du är en underbar kompis

Hej allehopa! Jag fick precis världens underbaraste dikt som Sandra skrivit till mig och bebis som jag är så sitter jag typ här och storgråter,haha!  och varför jag tänker visa den för er är för att ni ska förstå vilken underbar människa detta är och hur underbar och rolig hon är som gjort något sånt fint till mig.


Helena <3

min bästa vän kommer du att förbli,

för ingen har så kul som vi,

När regent faller från din kind,

När all din ömhet är en kylig vind.

När elden slutat leva i din kropp,

När kärlek inte längre har nåt hopp.

Tänk på mig, jag finns hos dig,

för en vän som dig går inte att förklara

för att vara så som du e inte bara

du bryr dig och finns där

och jag lovar att om du behöver nån så finns jag här

alla borde få ha en vän som du men du e unik

ingen e dig lik

när jag e me dig så blir jag glad

utan dig så hade jag vart som ett fallande blad!

 

Du är min vän

Dig kommer jag alltid att vara rädd om<3


Love you =)


Tack så mycket för den underbara dikten!! Älskar dig också min alldeles egna Rihanna (:


Måndag

Godmorgon! Gud jag är inte redo för att säga det än,haha! Jag är trött men jag vaknade till den fantastiska solen och då kände jag för att gå upp ändå (: Det är fantastiskt väder ute idag och tillräckligt varmt, inte för varmt men inte heller för kallt alltså det är perfekt väder ute. Idag så har jag inget planerat som vanligt då, det finns igentligen inte så mycket att göra här vilket är väldigt tråkigt och nu när alla har börjat skolan också så blir det mest att man gör nada nu på dagarna och eftersom att jag inte började jobba idag så bläää...

Jag sitter nu och lyssnar på Lady GaGa och jag ska snart ta på mig ett par byxor som inte är pyamasbyxor,haha!
Jag känner verkligen för att gå på bio ikväll men det är ju inte kul att gå ensam, Någon som har lust att gå med mig? =P

Dags att skutta upp från sängen och klä på sig lite riktiga kläder, men vi ses lite senare idag.



Ny favoritlåt kanske?!

Jag är inte något speciellt stort fan av varken Miley Cyrus,Selena Gomez eller någon av de andra disney stjärnorna men jag måste erkänna att den nya disneylåten ''Send it on'' är otroligt bra och den har ett så himla bra budskap så jag tänkte dela med mig av den här på bloggen.



enjoy!

Internet-Shopping

Jag har precis klickat hem lite saker från Ellos.se, och inte kläder nu utan andra saker till mitt rum, Wow säger jag bara, jag brukar inte kunna gå in på hemsidor där dem säljer kläder utan att klicka hem typ 15 klädersplagg, men nu har det minsann hänt,haha!

Här är sakerna jag beställt:


(jag kände att jag behövde skicka efter något klädersplagg i allafall nu när det är en stor rea där så det blev en fin Beige Cardigan, nice nice!)

Ett påslakanset
En bordslampa
Min älskade Catherines Dröm (har velat ha den skitlänge och nu äntligen (:
(+en cardigan)

Detta är min shopping

Nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film men först så ska jag byta sängkläder men vi ses i morgon!


Söndag

Gud vad jag är trött, hej föresten! Hela natten så har jag bara legat och vridit och vänt på mig, jag har varit skittrött men jag har helt enkelt inte kunnat somna så jag är skittrött just nu och jag känner bara för att gå och lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet och försöka att låta mig somna och sova i några timmar, problemet är bara att det finns inte en chans i världen att jag somnar ikväll då. Jävla skit också! När jag inte får tillräckligt med sömn så blir jag på skit dåligt humör och nu snackar jag verkligen skit dåligt och jag kan bli arg för minsta lilla.

Jag ska försöka få i mig lite mat just nu även om jag inte riktigt känner för att varken äta eller dricka något, mitt huvud skriker ''SOVA SOVA SOVA!!'' bara! I morgon så skulle jag igentligen börjat jobba men Daniel är sjuk så han kunde inte komma så det blir väl antingen någon gång i veckan eller nästa vecka, det återstår fortfarande att se.

Nej,nu så ska jag hämta lite mat och sen så ska jag fan sätta på någon film eller något och kolla på,så mitt humör i allafall bli lite bättre så att jag inte känner för att slå någons huvud i väggen längre,haha!

Vi ses!


Invincible



Jag är fortfarande vaken och jag har precis kollar klart på en av de absolut bästa filmerna i världhistorien, tycker i allafall jag. Filmen heter Invincible och den är baserad på en riktig händelse och filmen handlar om 30-åriga Vince Papale (Mark Wahlberg) som jobbar som bartender när han en dag får chansen att förverkla sin dröm, att vara med i Philadelphia Eagles. Detta är verkligen en film jag rekommenderar starkt för den var så himla fantastisk, och Mark Wahlberg som Vince var något helt magiskt, den bästa film han någonsin gjort!!

Vince Papale är född 9 februari 1946 i Chester,Pennsylvania,USA men bor nu tillsammans med hans (tredje,hon som näms i filmen) fru i New Jersey, han har två barn Gabriella och Vincent Jr. Han hade inte spelat collage ball men ändå så vann han en plats i laget och hans tränare var Dick Vermeil, född 30 Oktober 1936 i Calistoga, Kalifornien, han är gift med Carolyn White som han också har tre barn ihop med.

Jag bara säger det...SE DEN!

Fredag

                                                  Godmorgon Bloggen!

Jag sitter nu och väntar på att lilla mamma ska komma in med lite frukost till mig så att min mage lugnar ner sig. Mitt huvud känns inte bra idag, jag har fortfarande huvudvärk precis som jag hade igår när jag gick och la mig, fan också!
Idag så har jag absolut NADA inplanerat förutom att jag och pappa vid tre ska ner till jobbet (där jag börjar på Måndag) och skriva på lite papper men annars är det inget annat planerat.

Min söta mor kom precis in med lite frukost så jag ska sätta mig i lugn och ro och äta den nu men vi ses lite senare, okej?

Pusspuss



Natti Natti

Godnatt på er så ses vi imorgon när jag är lite piggare och en huvudvärk mindre,haha!
Sovgott!


Supernatural


Jag sitter fortfarande och kollar på Supernatural och detta avsnittet är jag på nu

Säsong 2 Avsnitt 9

sn209

Torsdag


Good Morning!

Tänkte börja dagen med en låt som passar bra nu tycker jag, den heter ju Good Morning,haha och den är ifrån filmen ''Singing In The Rain!''

Vädret idag är helt otroligt varmt men självklart så säger dem på vädret att i morgon går det tillbax till mulet, WTF!!
Jag ska i allafall FÖRSÖKA att hitta på något kul idag ute annars så får jag väl helt enkelt fortsätta på mitt Supernatural-maraton, jag är på Säsong 2 Avsnitt 4 så jag börjar komma igång på riktigt nu,haha! Jag sitter nu med lite frukost och ska snart börja äta (måste ju skriva klart här först) och sen så blir det väl Supernatural tittande, ska äta nu, min mage säger ''Maaaaaaaat!''


Bilder från min och Sandras dag i stan










I'm in love!! haha!

Vill haaaa!!!




Min och Sandras nu favoritaffär

Min egna Rihanna!!




Det var lite bilder från våran dag.

Ps. tror jag såg Kenzas kompis på stan!

Onsdag

Halloj bloggen!
Jag sitter helt påklädd (och vaken,haha!) och lyssnar på Beyonce's nya platta och äter för om en halvtimme så ska jag vara inne i stan och möta upp Sandra för en fika och sen blir det väl en liten tur på stan också.  Så bloggningen idag läggs lite åt sidan men kameran följer ju med så det blir lite bilder sen men nu måste jag kila men vi ses!


Måndag

Måndag Måndag Måndag!!! Nu är vi inne på en ny vecka igen, är det bara jag som tycker att sommaren har gått så helvetes fort? Jag sitter i min fotölj med datorn i högsta hugg medans jag sitter och äter på min tårtbit, pappa kom hem med en tårta från Almonde (heter den så?), väldigt mumsigt! Jag sitter även med en latte i min hand, latte är verkligen beroendeframkallande! haha! Hela helgen så har jag haft Supernatural-maraton, gud vad jag älskar den serien, älskar allt som har med supernaturella tings att göra,haha! Men sen måste jag ju erkänna att serien är så braa tack vare att den har två såååå snygga killar i den,haha! 31 åriga Jensen Ackles och 27 åriga JARED PADALECKI!!♥ Love them!!

Nu så ska jag gå tillbax till min tårtbit och fortsätta kolla på One of the best shows on TV...Ever!! SUPERNATURAL!!


The best show ever!!


dags för sängen

Nu säger jag godnatt, jag ska lägga mig och kolla på någon film men sen ska jag fan försöka sova,haha! (återstår bara att se om det faktiskt bli så) men i allafall, Vi ses, och godnatt på er allesammans!

Lördag

Halva lördagen har typ redan gått och jag är inte uppe ur sängen fören nu,haha! Jag hade såna jäkla problem att sova inatt så jag var ju vaken tills tidigt i morse typ så inte undra på igentligen varför jag inte kommit upp fören nu och plus så hade jag dom mest underbara drömmarna inatt också =) Jag blir så förbannad när jag vaknar upp från en helt underbar dröm som jag verkligen inte vill glömma så jag skriver alltid ner mina drömmar i min dagbok eller drömbok som jag nu kallar den,haha! Kanske låter konstigt men sådan är jag och det kan vara kul att läsa igenom när man blir äldre.

Nu så ska jag hämta lite mat (har ju inte ätit än) och sen så ska jag börja kolla på Supernatural från hela första början alltså första säsongen, fan vad längesedan det va sen jag kollade på första säsongen, jag har alltid plockat ut de avsnitt jag tyckt va bäst så det har aldrig blivit att jag kollat på dem från början men nu så ska jag göra det. Så vi ses senare idag alla vänner!


Nattugglan har blivit kääär!!

Inte käär på riktigt i en människa asså, eller kanske lite och ni fattar snart i vem.

Jag har precis kollat klart på den bästa romantiska film jag någonsin sett i hela mitt liv, jag har skrattat och jag har även fällt några tårar (läs. storbölat), jag har hört så mycket om den men har inte sett den fören nu, jag skulle igentligen ha gått på den när den gick på bio men så blev jag sjuk och sen blev det helt enkelt inte av men nu har jag sett den och den var alldeles, alldeles underbaar!! Och här kommer framsidan på filmen: Filmen är...


Ps.I Love You!!!

Jag är helt klart förälskad i Gerard Butler nu det är en sak som är säkert!! Seriöst, hur fan kan man skriva en sådan bra film, snacka om geni!! Hon som skrev boken som filmen är baserad på var bara 21 år när hon skrev den, hur lyckas man få ihop en sådan bra historia vid 21år ålder, jag säger inte att det är omöjligt men det har jag aldrig riktigt tänkt på. Fan vad bra den var!!

Nu ska jag sova men vi ses!


Godnatt på er allehopa!

Godnatt på er så ses vi igen imorgon, ny dag och nya tag!

(ska gå och lägga mig i sängen och kolla klart på The Island med Sarlett Johansson som går nu på femman sen är det sova)


Bilder från igår


Vi började med att gå ner till byn för att köpa lite gottis till kvällen (men det mesta av godiset i allafall var slut innan kvällen ens börjat,haha)









(bakrunden där uppe på fotot blev så ljust så det ser ut som att det är ett stort mellanrum mellan förra fotot och detta men det är det inte)





det var lite bilder ifrån igår


fredag

Nu är lilla jag här igen! Det blev inget kvällsinlägg igår för jag och sabbe hade fullt upp här men nu är jag här igen med massa foton som jag ska dela med mig av och det ligger även några knasiga videos här på datorn från igår också men dem lägger jag nog inte upp för visning här,haha!

det är väldigt svalt och skänt ute idag, det är varmt men det blåser så det är inte svettigt och äckligt ute, väldigt skönt och gott faktiskt. jag och Sabina kollade klart på hela första säsongen av SATC igår sen blev det att vi gjorde annat, men vi får snart träffas igen så vi kan fortsätta kolla på Sex and the City! Men men i allafall, jag sitter nu och kollar in nyheterna från nelly, jag har ju fri frakt så tänkte se om det fanns något som jag kanske vill ha, men har inte hittat något som jag verkligen känner att jag måste ha nu med en gång så ja.

Nu så ska jag ta hit chipsskålen och kränga i mig lite chips (tills jag får ont i magen, jag lär mig aldrig,haha!) och sen så blir det väl att hitta på något annat, men sitt kvar för bilderna från igår kommer alldeles strax upp på bloggen.


Torsdag

Godmorgon bloggen! Jag vaknade för drygt 2½ timmar sedan och då gick jag även upp och började fixa till mig lite så frukosten har helt enkelt fått vänta,haha! Idag blir en rolig dag det känner jag på mig för Sabina kommer nämligen hit inom 1 timme och vi ska ha vårt efterlängtade Sex and the City-Maraton och sen så blir det väl något gott beställt från Alexandras pizzeria ikväll och sen så ska vi kränga i oss massa annat gott också som vi alltid brukar göra,haha! och sen blir det väl massa blixtrande från min kamera också och sen blir det väl massa konstiga videos gjorda också, haha!

Jag minns när vi var yngre när vi sovde över, Pappa och Mamma var alltid rädda när jag och Sabina skulle sova över för vi låg långt in på nätterna och skrattade som galningar så mamma och pappa fick ju ingen sömn alls,haha! Dem brukade säkert komma in och säga till oss typ 8 gånger innan vi faktiskt försökte vara lite tysta, men det brukade inte funka ändå,haha! När man väl börjar skratta så är det svårt att sluta.

I allafall sminket är på och nu är det dags för lite mat i min kurrande mage men vi ses imorgon för jag tror faktiskt inte jag hinner blogga idag när Sabbe väl är här men ska försöka komma med ett till inlägg ikväll, men tills dess. So long!


Onsdag

Hejhej! Idag är en lite bättre dag, febern är som tur borta så nu är det bara den förbaskade huvudvärken och kramperna i magen som ska bort också sen så är jag precis som ny igen.
 
Huset är helt upp och ner idag, pappa har kommit hem med alla våra saker som vi har haft stående på farfars vind tack vare att det inte funnits plats här hemma så det ligger massa saker över golven här just nu, gamla kläder (från när vi alla va små) och Michaels lego ligger utspritt över golvet här tack vare att Michael var så smart och välte hela lådan ut på golvet. Jag känner riktigt hur det kliar i kroppen på mig tack vare allt damm som flyger runt i luften nu från alla saker som har varit i lådor i flera år, det känns som om man har löss krypandes över hela kroppen. Idag är det väldigt svalt ute vilket är väldigt skönt tack vare att då hålls min temperatur nere så att jag inte får tillbax febern.

Jag ska gå ut och hämta ett glas juice och sen så ska jag göra en stor ostmacka med paprika och annat gott på, yummie! Och sen så ska jag sätta mig med en filt i sängen och kolla på någon rolig film, det skulle verkligen behövas just nu känner jag, jag känner att jag behöver skratta av mig lite. Men vi ses lite senare idag ... hoppas jag iaf!

Puss


Tisdag

Godmorgon!

Jag sitter i sängen med en stor tjocktröja på mig, det är skitkallt här (tycker jag), jag har varit sjuk i feber de senaste två dagarna att jag inte känt för att sitta här och blogga om hur dåligt jag mår så då tänkte jag att det var bästa att låta bli och bara slappa och försöka att bli bättre, jag är så sjukt trött att jag känner att jag skulle kunna somna här och nu framför datorn, på de här två dagarna så har jag nog bara fått 5 timmar sömn sammanlagt så jag är sjukt trött och vill bara sova och mitt illamående är på väg tillbax och jag känner bara för att sätta mig på golvet på toaletten och krama om toa stolen och vänta på att något ska komma upp, jag mår skitdåligt i magen, det gör så jäkla ont och det riktigt krampar sig i magen på mig och tabletterna verkar inte funka på mig just nu. Det är så jobbigt att må så här, jag hatar att jag blir så lätt sjuk, jag verkar inte ha något immunförsvar verkar det som, det känns nästan som att jag inte har det, skitjobbigt!

Jag ska ropa in mamma till mitt rum och fråga om hon kan göra lite mat till mig och sen så ska jag nog gå och lägga mig igen. Vi ses när jag mår bättre!


Kvällsfika

Halloj, jag har precis ätit två varmkorvar och nu sitter jag med en kvällsfika, kladdkaka med grädde och mandariner, mums! CSI:NY går för fullt här hemma men säsongen är snart slut så sen är det dags att börja kolla på CSI:Miami (min favorit av alla CSI) men det får bli i morgon jag börjar kolla på det, känner bara för att kolla på någon rolig film sen efter CSI:NY så CSI:Miami får vänta tills i morgon.

Jag har inte speciellt mycket att skriva just nu så detta blir det sista inlägget för idag men ni får ha en fortsatt bra kväll så ses vi imorgon!

Godnatt!

Lördag

Godmorgon på er! Själv så är jag inte speciellt redo för det än därför jag är så himla trött, jag känner hur mina ögon är nära på att stängas igen men jag ska göra mitt bästa och försöka hålla dem öppna. Jag sitter i sängen och kollar på CSI:NY och jag väntar på att mamma ska komma in med mitt té som hon varit snäll och gjort åt mig. Jag vaknade upp idag med världens PAIN i mitt vänstra öra och det gör fortfarande skitont, och tabletten jag tog för typ 1½ timme sedan verkar inte ha hjälpt om det inte tar typ 2 timmar för den att värka nu helt plötsligt, men jag håller mina tummar att det slutar snart.

Solen är framme idag också och jag ska försöka gå ut en liten stund senare idag när mitt öra inte gör så ont längre, när jag har ont någonstans som typ i huvudet eller nåt så klarar jag inte av solsken utan att det gör skitont så det blir nog att vara inne nu tills eller om det slutar göra ont senare framemot dagen.

Jag ska ta och göra mig en stor macka med nutella på och sen så ska jag bara slappa framför CSI:NY.
kram!


Godnatt allt folk

Nu så ska jag krypa till sängs och kolla klart på filmen ''Drömbilden'' med Jennifer Aniston i rollen som Kate, men vi ses i morgon!


Carl Jung (Alkoholfri champagne), the best!!




Shopping


Lila festtopp från Vila (250kr)
Rosa/Silvrigt bälte från Gina tricot (79kr)


Då var man hemma igen

Precis som rubriken lyder så är jag hemma från stan och det är något helt otroligt varmt ute så därför sitter jag inne så att jag slipper att svettas som en gris,haha! Jag sitter precis som innan jag åkte iväg och kollar på CSI:NY men jag ska snart gå ut och värma kebabtallriken som jag köpte igår (som jag inte åt upp), för typ bara några månader sedan så hatade jag kebab, jag tyckte inte alls om det men nu på bara några få månader så har jag ändrat mig, nu beställer jag hellre kebab än något annat, rätt konstigt hur snabbt man igentligen kan ändra sig. 

I allafall det blev två grejer köpte i stan idag och det visar jag i nästa inlägg, jag är arg på mig själv att jag inte tog med mig mer pengar för jag hittade ett par stilettklackar från dinsko som var skitsnygga och dem satt perfekt på mig måste jag erkänna, jag har väldigt små och smala fötter så det är svårt för mig att faktiskt hitta skor som passar mig perfekt utan att vara förstora vid tårna eller nåt men dessa passade perfekt så i morgon förmiddag innan det stänger i stan så ska jag in och köpa dem så nu håller jag tummarna att den sista 36:an finns kvar i morgon i svart annars får jag väl ta de i silver metallic som också var skitsnygga, men svarta passar ju bättre till... ja allt! haha! Jag håller mina tummar!!

Nu ska jag gå ut i köket och sätta in det sista av kebaben i micron och äta det med mild sås till, mumsigt värre! Ha det! Här kommer lite bilder...








Det var lite bilder från idag.


Dagens Oufit


Linne från h&m
Tunika från Nelly.se
Sjal (har det som bälte) fått i present
Svarta leggins från Gina tricot
Armband från Nelly.se
Tygskor från h&m (ej på bilden)


Fredag

Godmorgon bloggen!

Jag sitter fullt påklädd och kolla på CSI:NY just nu och vid halv tre så är det stan som gäller. Medans mamma jobbar så ska jag gå och skrota lite i stan, jag är på jakt efter ett brett skärp som passar till min tunika så det är nummer 1 på min lista över grejer jag måste köpa. Kameran hänger såklart med in till stan så det blir lite bilder från stan idag.

Mamma kom precis in med lite cornflakes med mjölk till mig nu (har inte ätit än) så jag ska äta och sen är det shopping, shopping och ännu mera shopping.
Nu måste jag kila men dagens outfit kommer upp alldeles strax...



Mitt Paket har kommit

Mitt paket från nelly har nu kommit och i låg tunikan och dom två armbanden jag beställt. Tunikan var lite för stor men med ett snyggt bälte till så blir det nog perfekt!

Torsdag

Godmorgon!

Jag sitter i sängen och kollar på Bones, och jag är skit trött. Jag har legat och vridit på mig i princip hela natten, jag har helt enkelt inte kunnat sova för jag har inte varit trött men nu är jag skittrött så det är bra att det bara är jag och djuren hemma. Idag så ska jag nog bara slappa för så trött som jag är idag så finns det inte en chans att jag orkar göra något så det blir nog bara att slappa och kolla på massa filmer. 

Jag är så himla trött så jag kommer inte riktigt på något bra att skriva just nu, så jag går nu tillbax till Bones, men om det finns en chans att jag blir lite piggare framemot dagen, så ses vi!

Alla behöver en dag då man får känna sig lite barnslig

hallooo!! Jag sitter med min favorit pyamas på och kollar på film, jag känner verkligen för att gå tillbaka i tiden då jag bara var ett litet barn men eftersom att jag inte kan det så har jag gjort på ett annat sätt och jag kommer berätta genom lite bilder jag lägger upp här nu, så enjoy!


först så bestämde jag mig för att byta sängkläder (dessa sängkläder med zebrorna på var mina favorit sängkläder när jag var mindre så dem blev det,haha!)

sen så gick jag ut i köket och gjorde två majskolvar med smör och pepsi till det

sen så stängde jag fönstrerna och gjorde det mörkt i rummet...

...och tände en massa ljus, när allt det var klart så gick jag och rotade bland mina gamla filmer för att hitta någon gammal film som jag brukade kolla på när jag var liten så filmen (eller snarare filmerna) jag valde är...

Kalle Anka!!!! haha! Jag känner mig som ett litet barn igen, jag älskade Kalle när jag var liten och jag tycker fortfarande att det är skitkul att kolla på det så Kalle fick det bli! Haha! (jag äger alla Walt Disney Treasures så det var ett rätt enkelt val vad jag skulle kolla på)

nu så ska jag gå tillbax till Kalle och hans vänner men vi ses imorgon mina damer och herrar (haha!)
Sovgott på er!


Onsdag

Ny duschad och fräsch igen är man, härligt! Jag sitter nu och kollar på första säsongen av 2½ men, men jag ska snart ta på mig annat än att bara ha pyamas på mig,haha! Jag funderar nämligen på att medans mamma jobbar så tänkte jag gå runt lite på stan och kolla och kanske få med mig lite nya grejer hem till min redan proppfulla garderob, men för mycket kläder och sånt kan man aldrig få nog av, ellerhur?

Vädret idag är fint, soligt och varmt men det ser ut som om det kommer börja regna när som helst för det börjar komma in massa svart moln här över nu men man får väl hålla tummarna att det inte börjar regnar.

Nu är det dags för mig att pysa men vi ses!

SATC ut, Bones in

Alla säsongerna av Sex and the City är nu färdig kollade så nu kollar jag på första säsongen av Bones som jag har haft liggandes här hemma hur länge som helst utan att ha kollat på den (för en andra gång), jag älskar att kolla på serier om och om igen även om jag redan vet vad som händer så älskar jag det,haha! speciellt när det kommer till serier som VÄNNER, Sex and the City och CSI:NY och CSI:Miami. Love it!!

Jag sitter i sängen men pyamas och jag har tänt några ljus, jag är en ljusälskare, haha! Jag älskar att tända ljus på kvällarna, det är bara så himla mysigt och jag älskar doften från brinnande ljus. Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen därför att jag är så himla trött och jag somnade innan och sov typ 1 timme, så jag tror det snart är dags att sova men vi ses i allafall i morgon och sovgott allesammans!

Godnatt och Sovgott!


Tisdag

Varför kan det aldrig sluta att regna? jag blir så himla deprimerad när det regnar, jag blir helt enkelt på skit dåligt humör och det tar väldigt mycket för att jag ska bli glad igen. Det allra sista avsnittet av Sex and the City går nu, då när hon är i Paris, gud vad jag känner mig tråkig idag,haha!

Inte nog med att jag känner mig nere men Bella blir också väldigt deprimerad, jag har försökt ta med henne ut på en promenad flera gånger men hon vägrar gå, jag får ta på kopplet på henne men sen så sätter hon sig bara ner och vägrar gå någonstans, gud vad jag hatar regn!! Jag hatar Sverige just nu också!! Jag vill komma bort, jag vill till Miami nuuuuuu, jag vill till solen och värmen och alla snälla människor vi lärt känna medans vi vart där, jag saknar allt som har med Miami att göra!! jag vill tillbax...NU!!

Jag ska fortsätta att kolla på det sista avsnittet av SATC nu men vi ses.


The Sims 3 - World Adventures


The Adventure is Near...
Take your Sims on the adventure of their lives with The Sims 3 World Adventures. Guide your Sims to acclaimed fortune-or potential doom. Take your Sims to exotic destinations to hunt for hidden treasures.  Uncover new skills, experience new personality traits and garner rewards, if your Sims succeed.  Explore ancient tombs in the pyramids of Egypt, master martial arts in the Far East, and discover rich culture and famous landmarks of France.  Adventure is on the horizon - what will your Sims discover?

FEATURES

  • Accept challenges, find treasures, discover what's lurking in hidden caves and more.
  • Explore famous landmarks in China, Egypt, and France.
  • Learn new skills like photography and pursue new opportunities.
  • Meet new Sims from exotic locations and share their cultures.
  • Customize your Sims homes with new styles & artifacts from their adventures.
  • Get $10 worth of free SimPoints for The Sims 3 Store, and additional online features to be announced.


De första bilderna från spelet:



Längtar!! 16 November är det beräknat att komma!!


 


Internet-Shopping

Gud vad jag älskar internet shopping, det är den bästa shoppingen!! Jag har aldrig någonsin beställt något från nelly, men jag tycker dem har skit snygga grejer så nu tyckte jag att det var dags och detta beställde jag:

Grandcentral Tunic SEK 129, Vila - NELLY.COM Friendship Bracelet SEK 44, MINT - NELLY.COM Friendship Bracelet SEK 44, MINT - NELLY.COM
en tunika och två likadana armband ,ett svart och ett blått

När jag får min första lön så lär det vara massvis med kassar och lådor där det står nelly på här i mitt rum, jag kommer behöva simma mig in i mitt rum då,haha!

Dags för SATC igen!

Måndag

Hallo!! Som vanligt så sitter jag skittrött och kollar på Sex and the City och jag har kommit in på femte säsongen så en säsong kvar sen är det dags att köpa filmen,haha! Vädret ute idag suger!! det har regnat som bara den, boring!
I'm singing in the rain, i'm singing in the rain, what a glories feeling, i'm happy again! skojjar bara!

Idag så känner jag verkligen inte för att göra något alls, bara av att sitta här inne i mitt rum och inte göra något mer än att läsa eller nåt, känner verkligen att jag behöver en sådan dag idag, en riktig latdag.
Gud vad jag har tråkigt! Och jag kommer inte på något att skriva heller, somsagt latdag, det är därför min hjärna inte verkar funka korrekt idag.

Jag tror att jag ska gå tillbax till SATC nu men vi ses senare någon gång under dagen.

Pusspuss


Söndag

Hejhej! Ny dag och nya tag som jag brukar säga, men det stämmer ju,ellerhur? Jag sitter och kollar på Sex And The City, what else? men jag ska snart gå och göra mig lite mat för jag börjar bli hungrig. Igår så var det en väldigt rolig dag, först så åkte jag,mamma,Peter och Michael in till stan, marinfestivalen, och sen så vid fem-tiden så kom vi hem och då satte jag på SATC igen och sen vid åtta-tiden åkte jag,mamma och Peter ner till Ica för att hämta Mimmi och sen åkte vi in till östra stranden och spelade minigolf på Japan, skitkul, sist jag spelade minigolf va när jag var 9, så självklart så förlorade jag,haha! men det var skitkul ändå.

Idag så har jag ingen aning om vad jag ska göra men jag får väl hitta på något, jag kan ju alltid mumsa i mig min B&J glass, även om jag hatar att äta mycket på samma gång,haha!

Somsagt igår så spelade jag minigolf så här kommer lite bilder från kvällen på minigolf banan:























här är några av alla miljoner bilder jag tog,haha! Enjoy!

Bilder från min födelsedag

här kommer lite bilder jag tog i fredags med min nya kamera (alla är väl inte speciellt roliga).























Det var lite bilder från min födelsedag,haha!


Gårdagens Outfit


(fest) linne
kofta från h&m
Jeans från Bik Bok
Klocka från Macy's (syns ej på bilden)
Pumps från scorett

(bilden är tagen med min egna kamera, den är rosa men den ser ut som röd på bilden)

Lördag

Tänk att det redan är första augusti, tänk snart är sommaren över och jag börjar typ jobba den 24:e, gud jag känner verkligen inte för jobb denna månaden men det kanske hinner ändra sig tills den 24 och plus så jobbar jag med brorsans flickvän vilket faktiskt är ett plus för hon är nog den snällaste och den mest normala bland alla hans flickvänner han haft,haha! 

Idag är vädret väldigt fint, solen skiner och det är härligt varmt ute och igår (på min födelsedag) så regnade det någon gång under dagen, jag kan inte säga att jag är överraskad för varje år på min födelsedag så regnar det alltid någon gång under dagen. Idag så funderar jag och resten av familjen att åka in till stan för marinfestivalen men det är inte bestämt än, men men.

Jag sitter i allafall i sängen (fortfarande) och kollar på Sex and the City, ha precis börjat på tredje säsongen, fan vad denna serien är bra alltså,haha!
Nu så ska jag sticka, bilderna från igår ska jag försöka lägga upp nu någon gång under dagen, vi ses senare!



ps. jag fick en kamera,sex and the city boxen och massvis med pengar igår plus lite annat smått och gott


RSS 2.0