Måndag

Halloj, Jag sitter nu och väntar på att min pommes med vitlökssås ska bli klar nere på pizzerian, jag sitter även och kollar på CSI:NY , jag har redan kollat klart på hela boxen en gång men jag har inget annat att göra så ja, Jag ska in nu i veckan till Elgiganten och köpa säsong 2 som nu kostar 199kr där, perfekt, hehe. Och vad som också är perfekt är att CSI:NY kommer idag på tv klockan 21.00 på kanal5, yeah !!

Nu så ska jag gå och göra lite bacon till min pomme och sen är det matdags men vi ses !

Lördag

Halloj, hela kvällen igår satt jag och kollade på CSI:NY så i morse när jag vaknade var det bara två skivor kvar att titta på och jag är inne på femte skivan av 6 skivor just nu, det dumma är att när man verkligen älskar en serie så tar det ju bara en dag att kolla klart på hela säsongen innan man måste köpa en ny säsong, hehe. Så nästa vecka så får jag försöka leta upp Säsong 2 av CSI:NY, det har även blivit lite gitarrspelande idag men nu så sitter jag här igen framför tv:n och kollar på min favoritserie, hehe.

Jag är nästan överraskad att jag klarade mig ifrån tv:n tidigare i dag för att duscha för jag är så himla inne i CSI:NY just nu att jag är överraskad att jag lämnat tv:n några gånger idag, hehe.

Nu så ska jag fortsätta kolla på säsong 1 av CSI:NY men vi ses !


Fredag

Halloj bloggen! Jag sitter nu här och ska koppla in en ny dvd-spelare för den jag har nu har helt pajjat, den läser inte skivorna eller nåt så den ska jag koppla in nu, men tidigare idag alltså i morse (ja, tro det eller ej, jag vaknade faktiskt klockan 10.00 idag, hehe) så var jag och mamma inne i stan och gissa vad mamma överraskade mig med ...
Jo, att vi skulle köpa en gitarr, så nu har jag äntligen fått min älskade gitarr och jag har redan spelat sönder den, typ, hehe, sen efter vi köpt den så gick vi in till Hemmakväll där jag köpte min älskade CSI:NY första säsongen så nu har jag minsann mycket att göra både nu i eftermiddag och ikväll, men efter att ha spelat så mycket på gitarren så har jag hur ont som helst just nu i mina fingrar så jag ska nu ta min godispåse och kolla på första säsongen av CSI:NY, men vi ses !

Byebye !

Onsdag

Halloj, jag sitter nu och lyssnar på musik för nu har jag köpt nya hörlurar till Ipoden så nu funkar det, Bella tog nämligen sönder hörlurarna jag fick till Ipoden igår så jag fick in till stan idag för att köpa nya, och när jag ändå var i stan så tänkte jag gå in på Onoff för att se hur mycket CSI:NY säsong 1 boxen kostade men självklart så fanns den inte kvar där, så jag får köpa den på fredag i stället på hemmakväll där den bara kostar 199kr nu och jag funderar på att köpa CSI:NY säsong 2 då också tack vare att dem är så billiga nu och då får man ju passa på. Eftersom att det inte blev någon CSI:NY idag så köpte jag i stället , The Sims 2 - Kök och Badrum prylpaket och Harry Potter and the order of the Phoenix spelet till Wii, så nu har jag iaf något att göra tills på fredag, jag som hade bestämt mig för att ha CSI:NY dag idag men det får bli CSI:NY helg i stället med massor av godis,chips och läsk, mumsigt!
Men jag har iaf tur att CSI:NY faktiskt går idag eller snarare inatt kommer ett avsnitt av CSI:NY, tror det är klockan 2.20 det börjar så jag brukar alltid sätta mobilklockan så att jag vaknar då så att jag kan se det, hehe! Jag vet jag är löjlig men om man gillar CSI så gör man, hehe!

Nu så ska jag gå och ta mig ett glas 7up och sätta mig inne i vardagsrummet och spela Wii, men vi ses !


Rostade mackor och ett glas mjölk

Detta är mitt sista inlägg idag för att jag är så trött och jag börjar få huvudvärk så det bästa är nog om jag är borta från datorn nu ikväll men vi ses i morgon för nu så ska jag gå och äta tre rostade mackor och dricka ett stort glas iskall mjölk, mumsigt !

Hejdå!

Älskar Lockar

Jag har precis lockat klart mitt hår och det blev jättefint tycker jag. Det dumma är att jag har så himla långt hår och därför tar det typ hur länge som helst för mig att locka mitt hår annars skulle jag gjort det varje dag, hehe. Såhär blev det iaf.


Bilden är inte så bra tack vare att den är tagen med min webcam

Visst blev det fint, eller?

20 Januari 2009

Äntligen säger jag bara, idag så blir man av med Bush som amerikas president och nu är det Barack Obama som blir Amerikas nya president, jag bara säger det, byebye Bush för nu har Obama landat.

Tisdag

Halloj! Jag sitter nu i fotöljen med datorn i högsta hugg men jag ska snart gå och spela lite Guitar Hero World Tour, idag så har inte så mycket hänt än men jag har iaf hunnit duscha och sen så har jag,pappa och peter pratat lite om USA-Resan, vi har ändrat lite så i stället för att åka den 12 Februari så ska vi åka den 11 Februari i stället bara för att det tar så många timmar till Miami och plus så ska vi mellanlanda i New York också och där har vi ett 3 timmars stopp innan nästa plan går direkt till Miami så det kommer ta ungefär 18 timmar och 20 minuter dit, och jag som hatar och flyga också, blää !
Fast på hemvägen så ska vi stanna till i New York igen och där ska vi vara i mer än 8 timmar så det blir lite New York Shopping då också, det skulle varit kul att se The Statue Of Liberty (frihetsgudinnan) och Empire State Building, men det får vi se om vi hinner med men det blir i allafall lite New York spaning där när vi ändå är på plats.

Jag läängtar verkligen jätte mycket nu till USA, jag kan inte fatta att det faktiskt händer nu, jippi !
Jag ska gå och ta mig ett glas Champis nu och sen är det Guitar Hero som gäller.

Vi ses !


The Holiday

Är inte filmen The Holiday bara helt underbar, eller vad tycker ni?

Fast musiken i filmen kan ingen slå, jag sitter nu och lyssnar på musiken som finns i The Holiday (Carmen Diaz,Jude Law,Jack Black & Kate Winslet) som är skriven av Hans Zimmer, och nu menar jag musiken där ingen sjunger till, bara musiken, och musiken är så vacker, den är så avslappnande, varenda gång jag stänger ögonen och bara lyssnar på musiken så blir jag så himla avslappnad och det känns som om jag drömmer och man vill liksom aldrig öppna ögonen igen. Nästa gång ni kollar på The Holiday så när musiken kommer där ingen sjunger i bara vanlig vacker musik så stäng ögonen och bara lyssna på den, så ska ni få se hur avslappnad man blir efter ett tag men ni får verkligen försöka att verkligen lyssna på den, stäng ut alla andra ljud och bara koncentrera er på musiken.

Man säger ju alltid att hunden är människans bästa vän, men för mig så är det musiken, musik lever jag för och jag har sjungit sedan jag var 2år, vi har ett videoband på mig när jag var 2år när jag och min familj och ett par kompisar var i sälen och i mitten av filmen så har mamma filmat mig när jag står och sjunger framför pappa :) Musik är verkligen något jag lever för och det är något jag vill jobba med i framtiden och det är verkligen ett mål som jag haft sedan jag var jätte liten och jag står fast vi det fortfarande, det tycker jag är rätt otroligt att efter alla dessa år så är musiken fortfarande det som står mig närmast om hjärtat. I hela mitt liv så har jag vetat vad jag vill göra i framtiden och jag tycker det är spännande och se hur jag växer, inte bara som människa, men hur mitt musikintresse växer mer och mer ju äldre jag blir och hur det blir viktigare och viktigare för mig att ha musiken i mitt liv. Jag tror inte någon riktigt har förstått hur mycket musik betyder för mig och hur den växer inom mig efter varje dag som går.

Har ni några speciella drömmar? I sånafall så får ni gärna berätta om dem för mig. lägg bara en kommentar och er mailadress om ni vill att jag ska skicka tillbaka. Ska bli kul och se vad ni har för drömmar !

Don't stop dreaming ! ♥

Måndag

Halloj, idag så har jag och peter spelat Guitar Hero World Tour och hela min kropp är skit öm just nu tack vare allt trummande men nu så sitter jag och kollar på film som vanligt och jag ska snart be pappa köra mig till ica så att jag kan köpa det senaste numret av Frida och Frida Vinterspecial, för annars lär jag glömma det och jag har redan missat massa nummer och jag får inte missa detta för McFly är med och jag älskar dem, hehe ! ♥
pappa kom precis in i mitt rum med en hel tvättkorg fylld med mina kläder så jag får väl börja lägga in kläderna i garderoben nu men vi ses senare.

Hejhej !


Söndag

Halloj ! Jag ligger nu på magen rak lång i sängen och kollar på tv och drömmer mig bort, det är mindre än en månad kvar tills jag ligger på en fin strand i Miami med kaffe från Starbucks i handen, hihi. Jag blir alltid galen när jag vet att jag ska åka på semester och absolut om jag ska åka någonstans som jag verkligen har velat väldigt läänge, fast det blir väl nästan alla lite galna, eller?

Idag så ska jag som vanligt inte göra något säkert men jag ska nog spela lite Wii Sports sen och sen så blir det väl bara tv:n eller datorn som gäller. Jag funderar också på att börja läsa en ny bok, sätta mig i fotöljen med en kopp varm choklad och en bra bok, bättre kan det nog inte bli. Igår som sagt så hade vi ju gäster och det blev minsann mycket mat, vi hade nämligen beställt mat från Pilkington (tror det stavas så) där vår granne jobbar och det va allt från revbensspjäll,potatisgratäng,kyckling,massa olika såser och stora fat med frukt på, snacka om att man blev mätt där, och det var ju så gott så man kunde ju inte sluta äta, hihi. Och sen så blev det även tårta och massvis med choklad och läskdrickande och jag som lovat mig själv att inte dricka så mycket läsk och äta så mycket godis nu 2009, jag antar att det är förstört nu, haha !! Men jag har börjat träna så det gjorde nog inte så mycket skillnad, hoppas jag iaf.

Nu så ska jag gå ut i köket och plocka till mig lite frukt och äta och dricka ett stort glas med mjölk, för det får man ju inte glömma att dricka, mjölk är nyttigt för kroppen så det måste jag absolut dricka några glas om dagen, även om jag helst inte vill det , men det är ett måste.

Nu som sagt så ska jag gå men vi ses antagligen senare idag. Kram


United State of America

Halloj ! vi har fortfarande gäster fast det är bara Kenneth och Agnetah och Padde och Lotta (+ Felicia) som är kvar.
Jag och Felicia har idag kollat på massa foton från när jag var i USA 2006 därför att vi åker ju till USA den 12 februari (nästa månad) tillsammans med våra familjer och hon ville gärna se lite hur det ser ut så därför har vi kollat på alla bilder från resan 2006 och filmerna som vi har från resan som vi har filmat, vilket är lika kul att se varje gång därför jag älskar verkligen USA, och jag har velat åka tillbax dit ändan sedan vi kom hem 1 November 2006 och nu äntligen händer det igen. Sol och bad , bara ligga på stranden hela dagarna och bli brun och fin är precis vad jag vill och nu ska jag det, och sen får jag ju inte glömma all shopping jag tänker göra också. En sak som jag verkligen vill ha med mig hem är ett par UGGS, så det hoppas jag verkligen att jag hittar och sen måste jag köpa något från Starbucks också som tex en mugg där ifrån, så det är ett måste.

Jag läängtar så himla mycket till värmen och kunna gå ut i klänning utan att frysa, gud vad härligt. Nu så ska jag iaf gå och sätta mig i vardagsrummet bland dem andra och bara drömma mig bort. Men ni får ha det så bra !

Vi ses imorgon!

Lördag

Hej alla bloggare där ute och resten av Sverige! Jag sitter nu och lyssnar på musik, jag har precis lockat klart håret och sminkat mig, för idag så har vi bjudit in några av pappas kompisar så att vi ska fira han idag med hans kompisar och sånt och det blir Padde och Lotta (+barnen),Eva och Bent,Agnetha och Kenneth och sen så återstår det att se om pappas gamla chef från Amerika och hans familj kommer idag, för dem hade svårt att få biljetter från Miami till Sverige och i går så hade dem fått 4 biljetter och dem behöver 5 så flygbolaget hade ringt dem och sagt att dem kunde komma till flygplatsen och vänta där för att se om en till biljett skulla dyka upp (eller om en plats blev ledig) så det återstår att se men jag hoppas att dem kommer, skulle varit väldigt roligt att få träffa hans familj, men men, man vet aldrig!.

Nu så ska jag gå och hjälpa mamma att duka klart och sen så får vi väl se hur mycket tid som blir över till annat. Men vi ses senare i sådanafall. Bye!

Fredag

Hej alla som vaknade före mig, hehe skojjar bara. Idag så ska jag städa rummet för i morgon så ska vi fira pappa och det roliga är att pappas gamla chef (som är Amerikan, och bor i Miami) och hans familj ska komma hit från Miami så det är väldigt spännande tycker jag och dem ska vara här tills torsdag nästa vecka och det bästa är att han har en dotter (igentligen har han tre döttrar) som bara är ett halvår yngre än mig så nu har jag iaf någon att umgås med här sålänge, han har även en dotter som är runt 23år och en som är runt 26år (precis som mina bröder,hihi). Pappa visade mig en bild på deras hus innan och jag bara säger det , O M G!! det är hur stort som helst, huset har t ex. över 17rum. han äger ett eget företag så därför har han råd med såna dyra saker, hehe. 
Min förskylning har fortfarande inte blivit bättre, jag hostar fortfarande lika mycket som innan och det är så himla jobbigt, ibland hostar jag så mycket att jag nästan spyr, och den jäkla hostmedicinen verkar inte funka, jag håller på att bli galen.

Idag som jag sa så ska jag städa och sen så ska jag väl bara ta det lugnt, kanske spela lite Wii Sports, och sen ikväll så är det ju Let's Dance som gäller, synd bara att Mojje inte kan vara med längre, men Nichlas Wahlgren ska ju vara med i stället så det blir nog bra iaf.
Nu så ska jag gå och ta mig en stor tallrik med fil och cornflakes och sen så ska jag börja städa.
Men vi ses!


Torsdag

Hej bloggen ! Vårt internet funkade inte igår så jag kunde inte komma in och skriva igår men jag är här nu. Idag så har jag och mamma köpt födelsedagspresent till pappa för han fyllde nämligen the big 5 0 igår och vi ska fira honom nu på lördag så vi har köpt en present till honom idag. Och igår så hade pappas syster ( min faster ), farfar,Mormor,Morfar och Padde kommit hit för att äta tårta och det blev minsann mycket tårta som gick åt i går även om vi inte var så mycket folk, hehe. Idag så har jag i allafall mer än köpt present till pappa så har jag kollat i genom garderoben lite så att jag vet på ett ungefär vilka kläder,skor m.m som jag ska ha med mig till USA nästa månad så att det inte blir packa i sista minuten utan att ens veta vad jag ska ha med mig för nåt så nu blir det nog lite snabbare att packa i allafall.
Annars så har jag bara suttit här vid datorn idag och lyssnat på musik och sådant smått och gott och nu så håller jag på att snacka med Sabbe på msn.

Jag ska nog gå och lägga mig ett tag för jag är så himla trött i huvudet och jag känner verkligen inte för att få huvudvärk idag , men vi ses kanske senare.


Måndag

Måndagen är här igen och idag så har jag inte så mycket planerat förutom att jag ska börja kolla på fjärde säsongen av Supernatural måste se vad som hände med Dean och sen så ska jag bara ta det lugnt som vanligt. Pappa,Peter och Padde (Patric,pappas bästa kompis) sitter nu ute i köket och planerar lite innan vi åker till USA den 12 Februari (nästa månad) för det är så att nu så ska Padde,Lotta och Lottas barn Philip och Felicia också följa med vilket är roligt för då har jag i allafall Felicia att snacka med, det är så tråkigt att inte ha några syskon i ens egen ålder därför att annars blir man ensam varenda gång man ska ut och resa men nu så ska ju Felicia och dem också med så nu har jag i allfall Felicia som jag kan hitta på något med =) . Tänk om exakt en månad så åker jag på en 17-dagars USA semester, gud vad kul, men jag kommer sakna min älskade Bella men Mamma ska i allafall vara hemma för hon vill aldrig följa med när vi vill åka någonstans och sen så har hon ju sitt jobb också och Michael ska också vara hemma så hon blir ju inte ensam, vilket gör mig lite gladare.

Nu så ska jag gå och kolla på min älsklingserie Supernatural ett tag men ni får ha det bra !

Pussen <33


Another Cinderella Story

Jag har precis kollat klart på Another Cinderella Story och jag har dreglat över Drew Seeley från början till slut, hehe, han är ju bara så underbart sööööt och han sjunger skitbra också vilket gör att han får ett plus poäng från mig, hehe.
jag ska snart gå och lägga mig och sätta på en ny film och försöka att sova för jag är så himla trött och jag vill bara sova känner jag, så jag ska nu gå och tvätta ansiktet,ta hostmedicin,borsta tänderna och gå på toa och sen är det sängen som gäller, men ni får ha det så bra.

Nattinatti!


Söndag

Hej Bloggen ! Jag sitter nu och lyssnar på låten So What med Pink, älskar den !! Idag så har jag legat i sängen och kollat på Step Up 2 - The Streets, älskar den filmen alltså, den är så sjuktbra. Min hosta fortsätter att bli värre och värre och det är så himla jobbigt för jag hostar hela tiden nu, och nästäppan har också blivit värre, kan knappt andas nu bara för att det har täppt till så mycket och det är så jobbigt i allafall när man vill sova på nätterna. Jag somnade nog inte fören klockan 4.30 i morse tack vare att jag inte kunde andas ordentligt och det var så himla jobbigt. Jag ska nu gå och hämta mig en bulle och sätta mig i vardagsrummet hos mamma,pappa,Lotta och Padde och försöka att bara ta det lugnt.
Men ni får ha en bra dag och jag hoppas ni mår bättre än vad jag gör.

Kram

Lördag

Hej Bloggen ! jag somnade nog inte fören klockan 4.00 i morse och jag vaknade 8.30 typ så jag har inte fått mycket sömn men jag är ändå väldigt pigg även om jag knappt sovit något. Just nu så ska jag kolla på Jeff Dunham Spark Of Insanity, den gick på femman runt jul någon gång. Jeff Dunham är så jäkla rolig alltså, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag, hehe. Idag så ska jag fortfarande bara ta det lugnt för annars lär min hosta aldrig gå bort, och min hosta blir bara värre och värre. Hela morgonen idag så har jag och mamma legat i hennes och pappas säng och kollat på filmer som gått på olika filmkanaler, och det var en film med Kate Winslet (titanic,the holiday) fast minns inte namnet på den nu och sen "Om Ödet Fick Bestämma" med John Cusack, så ja.

Nu så ska jag gå ut och göra mig två korv med bröd och sen så ska jag kolla på Jeff Dunham , men vi ses antagligen lite senare idag ! Byebye!

Jag är verkligen en nattmänniska

hej bloggen ! ingen läser nog den just nu men jag tänkte skriva lite i allafall därför att jag kan inte sova pågrund av min jäkla hosta och nästäppa. Jag sitter nu och kollar på säsong 6 av Two And A Half Men, jag känner verkligen för att skratta lite,hehe. Var det någon som kollade på Let's Dance ? Vem tyckte ni var bäst ? Om jag får säga det själv så tyckte jag faktiskt att Blondinbella var jättebra, det tyckte till och med min mamma. Fast jag tror ändå att Morgan var bäst därför att han visste verkligen hur man skulle röra säg, han använde armarna jättefint och dansen satt perfekt tyckte jag, men han är inte min favorit än i allafall, hehe. Just nu hejar jag faktiskt på Blondinbella, eller jag kanske ska säga Isabella nu eftersom att nu är det ju Isabella hon är för på bloggen är hon Blondinbella så i Let's Dance är hon Isabella, så det får det bli, jag tycker faktiskt hon var väldigt duktig och det märks på henne att hon verkligen vill det, så Isabella hejar jag på just nu och hon kommer vara den jag ringer och röstar på varje fredag i allafall.

Nu så ska jag kolla klart på detta avsnittet av Two And A Half Men och sen så ska jag försöka att sova. men jag hoppas ni sover gott allihopa.

Natti natti!

Matte Söker Husse

Hej nu är jag tillbax, hehe. Idag så har jag och Bella varit ute och busat i trädgården även om jag ramlat flera gånger tack vare att det är så jäkla halt och sen så har jag och pappa varit på hemköp och köpt godis och sådant för nu ikväll till filmen som börjat typ nu precis och det ät Matte Söker Husse som går just nu på kanal3 så nu så ska jag ta min filt,mitt godis och min julmust och sätta mig i soffan inne i vardagsrummet hos resten av familjen och kolla på den och sen så får jag ju inte glömma nässprayen heller som också får följa med, hehe. Jag är så himla täppt i näsan och jag får typ panik när jag ska lägga mig för att sova för jag kan inte andas genom munnen, jag vill andas genom näsan så därför får jag typ panik bara för att jag inte kan det men nu har jag en ny nässpray så nu så kan jag sova gott i natt :)

Ni får ha en bra kväll för nu så ska jag kolla på filmen.
Men vi ses i morgon !


Torsdag

Godmorgon alla läsare ! Jag sitter nu helt påkläd vilket är ett mirakel för min del för jag brukar bara strosa runt i pyamas eller morgonrock hela dagarna typ, fast inte idag minsann. Idag så ska jag ta det så lugnt jag kan för jag har inte bara åkt på den värsta förskylningen jag har även fått min förbaskade hosta som jag får varenda vinter och det ständiga ont i halsen, så idag blir det att dricka mycket vatten och att äta hostmedicin, usch ! Sen så har jag sån jäkla huvudvärk nu också att jag bara känner för att spy och det är verkligen inte roligt. Så idag så ska jag bara ta det lugnt.

Jag kan inte fatta det alltså, i två dagar nu så har det snöat som in i bomben här alltså, vi har fått jätte mycket snö och det snöar fortfarande lika mycket så idag så har Bella varit ute och lekt i snön och haft kul medans jag får sitta här inne och inte ens gå utanför dörren, jippi! typ inte.

Har någon av er åkt på förskylning än?

Nu så ska jag gå och äta lite frukost och dricka ett stort glas vatten med massa isbitar i och dricka en kopp tropical té och sen så ska jag lägga mig i soffan och kolla på en film och bara ha det tråkigt resten av dagen, nu skulle jag verkligen behövt min gitarr som jag önskade mig i julklapp men mamma och pappa har lovat att jag ska få den när lönen kommit in så jag vet i allafall att jag kommer få den.

Nu så ska jag gå och äta men vi ses senare !

Rabalder i Ramlösa

Jag sitter just nu och kollar på Rabalder i Ramlösa som går på svt1 just nu och det är en teater föreställning som spelades in i somras med Eva Rydberg och hon är så himla rolig, så kolla in det.
Jag håller även på att lägga in Britneys Spears nya album Circus på IPODen min, min favoritlåt från detta album måste vara "If You Seek Amy" den är bara såååå bra. jag har precis ätit också och kvällmat idag blev en oxköttsbit med pommes och sallad till det, mumsigt värre. Nu så ska jag gå tillbax och kolla på Rabalder i Ramlösa men vi ses i morgon!


Tisdag

Hej alla glada barn, hehe. Idag så vaknade jag rätt så tidigt faktiskt och jag var pigg också men jag har inte kommit in fören nu bara för att jag har gjort lite annat så ja, men nu är jag här i allfall.  Som ni alla antagligen förstått så var jag och Sabbe i stan igår och detr blev i allafall lite saker köpta som tex. två t-shirtar från JC (presentkortet är äntligen använt, hehe), smink, tofsar,hårspray och det var väl typ allt, hehe. Sabbe köpte i allafall filmen Bad Boys 2 och sen så bytte vi även julklappar och jag fick en Parfym och ett manikyrset av Sabbe, så tack för det gumman! Efter att varit i stan i några timmar så bestämde vi oss för att ta bussen hem till Sabbe och ungefär tio minuter innan bussen skulle komma så kom Sabbe på att hon var tvungen att köpa bröd och mjölk så då sprang vi det fortaste vi kunde i våra höga klackar till hemköp och det var tur det för vi hann med bussen precis, och sen när vi var hemma hos Sabbe så tog vi lite kort och sen så visade hon mig när hon spelade på sin gitarr, väldigt duktig är hon!! Och nu så vill jag också ha min gitarr men jag får vänta tills lönen kommer in och då så ska jag minsann köpa en och spela dag ut och dag in, hehe.

Nu så sitter jag i allafall bara här och väntar på att min IPOD ska bli färdigladdad så att jag kan lyssna på musik men tills dess så får jag väl bara sitta här och ha tråkigt och dricka på min julmust och bara vänta.

Har ni något kul planerat idag kanske? Det har inte jag i allafall, vilket är tråkigt, men det finns inte så mycket att göra här och jag känner bara för att flytta härifrån just nu men jag får försöka att stå ut.

Nu så ska jag fortsätta att dricka på min julmust och sen så ska jag sätta på en film och försöka att ha lite roligt i allafall.

Ha en bra dag allihopa !

På väg in till stan

Hej Bloggen! Jag är nu på väg in till stan för att möta Sabbe så att vi kan börja våran shoppingrunda. Det är verkligen friskt ute idag, även om det är skit kallt så är det ändå kul att vara ute lite. Det är väldigt halt ute så att ta skor med klack idag är verkligen ingen bra idé och det var precis det jag gjorde. Smart helena! Hehe. Ni får i allafall ha en bra eftermiddag så ses vi senare idag. Hejdå!

Trååkigt!

Jag snackar nu med Sabbe på msn och vi har bestämt dag nu om när vi ska till stan och det är i morgon och vi ska mötas utanför H&M klockan 13.00 och sen efter en dag av shopping så ska vi hem till Sabbe och göra något.
I morgon så blir det då att jag mobilbloggar under dagen eftersom att jag inte kommer att ha tillgång till datorn fören hemma hos Sabbe så det blir mobilbloggning om inte den krånglar eller något i morgon.
Just nu sitter jag och kollar på The Holiday och den är verkligen skitbra och det är bara en sådan film som man blir kär i direkt och den är verkligen helt underbar.
Jag sitter nu i sängen och dricker julmust och äter chips med vänstra handen och skriver med högra bara för att tangentbordet inte ska bli alldeles kletigt, vilket inte är bra om det blir. 

Jag ska nu gå och göra en sallad och sen så ska jag gå och duscha för man vill ju vara fräsch när man går på stan, eller hur?

Men vi ses i morgon !

Teater

Jag sitter nu och kollar på en teaterföreställning med Eva Rydberg som jag har spelat in och den är ju så himla rolig och hon är ju skitrolig också, hehe. Sen så sitter jag även här och funderar på vad jag ska ha att äta och sen så sitter jag även här och dricker julmust och nu ikväll så ska jag väl bara ta det lugnt och bara kolla på tv och kanske kolla på någon bra film och nu så ska jag gå ut och göra lite mat för min mage skriker efter mat just nu och jag får bara ont i magen annars och det vill jag helst slippa, vem vill inte det liksom?!
sen så ska jag väl bara lägga mig och läsa senare ikväll också så att jag kan börja på den tredje Gossip Girl boken.

Nu så ska jag gå och göra mat men vi ses senare! 

Söndag

Hej Bloggen ! Idag så har jag inte ont i kroppen alls, träningvärken har försvunnit helt och jag är så himla glad över det, idag så har jag och mamma suttit och spelat spel inne i vårt vardagsrum och ett av spelen är Europa-Spelet, och jag vann, vilket jag brukar göra på det spelet, men mamma brukar alltid vinna på Monopol så nu är det rättvist,hehe.
Idag så måste jag få tag på Sabbe så att vi kan bestämma vilken dag vi ska in till stan och shoppa, men jag har inte fått tag på henne, men men.
Idag så hade jag tänkt mig att gå ut och springa lite men det är så jäkla halt på marken här, tack vare att det snöat i natt så det är nog bäst att jag inte gör det, för man vill ju inte bryta benen eller nåt och absolut inte bara en månad innan jag ska till USA, man vill ju inte gå runt med gips i USA precis, så jag får helt enkelt motionera på något annat sätt, hehe.

Jag sitter just nu och kollar runt på lite hemsidor för att hitta en bra dvd-spelare därför att min jäkla dvd-spelare har pajat, den läser ju inte skivorna och när den väl gör det så hänger den sig när jag satt på filmen, och jag älskar att somna till någon film men nu går det inte tack vare att dvd-spelaren har pajat, men jag ska fråga mamma om jag får ta den som står inne i vardagsrummet sålänge tills jag får en ny för vi kollar ändå aldrig på dvd där inne ändå så ja.

Nu så ska jag gå och leka lite med Bella för hon har typ blivit galen tack vare att dem jäkla rotwailarna som bet min lilla Bella i somras när jag var i frankrike går förbi här just nu och jag blir så förbannad på dem som äger dem att dem är så himla dumma att gå förbi här när dem har hört hur galen hon blir. Och jag blir så förbannad för när Bella blev beten i somras så polisanmälde vi det och dem som äger hundarna lovade att betala varje öre för hennes besök hos veterinären och det har dem fortfarande inte gjort. jag hatar polisen här i halmstad, dem lägger alltid ner fallen även om det hänt flera gånger och det gör mig så jäkla ledsen. Dem har lagt ner fallet om när min brorsa blev misshandlad även om dem visste vilka det va som hade misshandlat honom, och dem fick inget straff eller något och det gör mig så himla ledsen och jag blir så förbannad på polisen och det tycker jag att jag har rätt till att vara också när dem bara har lagt ner det och inte ens straffat dem som gjort det även om dem visste vilka det var som hade gjort det så fick dem ändå inget straff. Min brorsa har blivit misshandlad så jäkla många gånger nu att jag knappt kan hålla räkningen längre och varenda gång så har dem lagt ner fallet , jag känner mig inte säker längre , jag är så himla orolig för dem är fortfarande ute där och vem vet om dem gör det en gång till, jag klarar inte gå igenom detta en gång till med min bror och det gör ingen av oss i familjen heller.

Polisen här i halmstad verkar inte bry sig och det gör mig verkligen förkrossad, tänk om det var någon av deras familjemedlemmar detta hade hänt, då skulle dem minsann inte lagt ner fallet.

Nu så ska jag gå och leka med Bella och bara ta det lugnt innan jag skriver massa fula ord här och det ska inte behövas.

Vi ses senare


Sista Inlägget

Detta är mitt sista inlägg för idag och jag vill bara säga lite kort att jag hoppas att ni får en fortsatt bra helg och att ni håller er borta från vinterkräksjukan som går nu och sen så ses vi i morgon igen, men ha en bra kväll .

Kram

Pizza och ett glas Champagne

Till kvällsmat idag så blir det en Magarita pizza med pommes och vitlökssås på och till det så dricker jag ett glas Champagne eller det kan man nog inte kalla det eftersom att den är alkoholfri men den smaker precis som champagne alltså, och jag tänker inte som många stora bloggorskar gör ,börja med alkhol innan dem ens fyllt 18år. jag gillar verkligen bloggorskor som tex. Kenza men jag tycker inte hon är en precis förebild när det kommer till alkohol och röka och sådant och hon har inte ens fyllt 18år än, därför att det är så många som läser hennes blogg och det kanske till och med är väldigt unga tjejer som liksom vill vara som henne och då kanske dem också börjar röka och sådant bara för att hon gör det, så det gillar jag inte riktigt faktiskt att hon visar bilder på henne när hon dricker och röker men hon får ju göra som hon vill och jag älskar hennes blogg ändå även om det bara är något jag lagt märke till.

Nu så ska jag gå och äta därför jag är så himla hungrig, men ni får ha det så bra och jag är inte säker på om jag kommer in en gång till idag så jag säger hejdå nu, men det finns en chans att jag kommer in en gång till men annars är det hejdå nu.


Musiken är verkligen min bästa vän

Jag sitter nu och lyssnar på musik i min IPOD och jag sjunger självklart med eftersom att jag älskar musik och det är mitt liv kan jag väl säga, för det är verkligen sant. Jag älskar och sjunga och det är verkligen en dröm att får jobba med musik, men jag har även en annan dröm och det är skåderspeleri och jag hoppas att få den chansen att jobba med et i framtiden men just nu så vill jag bara vara en normal tonåring, jag har hela livet på mig att göra dessa grejer så nu vill jag bara vara en helt normal tonåring.

Jag ska alldeles strax gå ut på en promenad med IPODen i högsta hugg och bara vara för mig själv ett tag, det kan vara väldigt skönt ibland att bara vara för sig själv och inte riktigt tänka på något. Men först så är det mat som gäller och det ska jag gå ut och göra i köket just nu.

jag kommer in lite senare idag igen .

Lördag

Hej nu är helgen äntligen här igen! jag har precis ätit en rejäl frukost och den bestod av Flingor och fil,mackor,oboy,några plättar och sen en bulle, så nu känner jag mig mätt och glad. Träningvärken i rygg,armar och ben har fortfarande inte gått bort men det har blivit lite bättre i allafall för det gör inte lika ont längre vilket jag är väldigt glad över. Idag så ska jag plocka väck alla julkulorna och allt glitter från min julgran, därför att den ska ut nu för jag är så himla trött på att behöva dammsuga hela tiden bara för alla barren, hehe, och plus så är det lättare att komma in i garderoben om den är borta, för andra halvan av garderoben ska rensas idag så att jag får det gjort och sen så ska jag ta väck alla kläder som ligger slängda lite överallt i mitt rum. Idag så ska jag även gå ut och springa lite därför jag känner att jag måste ut och motionera lite och sen så måste jag dricka mycket vatten därför jag är väldigt smal men jag har druckit så lite vatten detta året att direkt när jag äter något så sväller min mage upp och det beror på att jag dricker för lite vatten så idag så ska det drickas vatten och motioneras, så är det bara. Jag vill liksom kunna visa mig i bikini i USA utan att min mage är alldeles uppsvullen, så nu ska det motioneras och jag kan ju alltid ta mamma med mig som har sagt hur länge som helst nu att hon måste motionera så det kan jag ju göra, hehe.

Jag känner mig faktiskt rätt så pigg idag även om jag fortfarande är väldigt förskyld och knappt kan andas så känner jag mig ändå rätt så glad idag, vilket är positivt. Helgen ska jag ägna mig åt att städa mitt rum från golv till tak därför att det är skitigt värre här inne just nu så nu är det verkligen storstädning på gång men det blir ju rent och fint här i allafall när jag är klar, vilket jag vill att det ska vara.

Nu så ska jag gå och ta på mig för jag sitter fortfarande i morgonrock och sen är det städdags.
Men vi ses senare idag.

American Idol

Jag sitter just nu och kollar på American Idol och funderar på vad jag ska ha att äta, Jag funderar på en oxköttbit med pommes till det, mums! Jag måste verkligen börja äta normalt igen, jag har verkligen tappat matlusten och den måste komma tillbax därför jag har gått ner mycket i vikt och jag har aldrig vägt som jag ska vilket är lite oroande just nu, men jag får försöka äta lite då och då så kanske matlusten kommer tillbax, vilket jag hoppas nu därför jag vill knappast bli undernärd, jag har varit det förut och jag vägrar att gå tillbax till det.

Nu så ska jag gå och göra lite mat men vi ses väl snart igen.

Vi ses i morgon!

Beställt

Dem här kläderna har jag beställt hem:



två st likadana t-shirtar fast en rosa och en vit (och dem är lite stora så dem hänger liksom ner över axeln) och sen två stycken linnen som man kan har under tröjorna. Allting tillsammans blev 327kr, billigt ellerhur? så passa på nu om ni kanske också vill ha en sån t-shirt som jag beställt innan den höjer priset igen för dessa kläderplagg passar perfekt till sommaren.

Fan vad ont det gör

nu blir jag snart galen alltså, jag har fått en sån jäkla träningvärk och det värker i hela kroppen och det gör så himla ont och jag vet inte vad jag ska göra, jag orkar inte med smärta och det har jag aldrig gjort, jag klarar det bara inte.

Jag har i allafall rensat ut ena halvan av garderoben just nu och resten tar jag senare för jag känner att jag måste vila ryggen lite just nu. Jag har även beställt hem lite kläder från Ellos.se som passar bra till våren och sommaren eller kanske bara att gå här inne med och jag är verkligen nöjd och sen så nästa vecka så ska jag och Sabina in till stan och shoppa lite också därför jag har hittat en skit snygg cardigan som jag bara måste köpa så jag måste in och sen så vill jag in på regnbågen och fika lite för det var så himla längesedan. Regnbågen har världens godaste holländska chokladkaka alltså, den är så himla god att man bara vill ha mer och mer men den är så jäkla dyr bara, men skit i det för den är så himla god =) .

Jag sitter nu i sängen här och dricker lite Kaffe Latte , vilket jag älskar och sen så sitter jag och planerar lite inför USA resan nästa månad, därför jag måste köpa lite grejer innan dess, jag ser verkligen fram emot USA , jag har längtat så mycket efter att få komma tillbax dit och nu äntligen händer det, fast jag vet inte riktigt hur jag ska göra med datorn eftersom att jag inte har trådlöst internet men jag får väl hitta på något, Det måste ju i allafall finnas internet cafèn där så om jag inte hittar på något så får jag väl i sådanafall gå in på ett internet café och blogga.

Det ska bli så himla härligt att kunna sola och bada. Vi ska åka till Miami om det är någon som undrar men vi ska även flyga från Miami till St:Thomas sedan som ligger i Karibien och dem har världens finaste stränder och vatten alltså , sist jag var där så var det minst 30 grader i vattnet , vi var bara där några timmar tack vare att vi var på Kryssning med Navigator Of The Seas och man stannar bara på dem olika ställerna i några timmar och vi var nog på St:thomas i sådär 6 timmar och då var vi bara på stranden typ och jag gick inte upp ut vattnet någon gång på alla dem timmarna tack vare att det var så varmt och det var alldeles kristallklart vatten. Den ända gången jag gick upp var när jag skulle äta men sen så sprang jag i vattnet igen. St:thomas har verkligen dem vackraste stränderna och vattnet jag någonsin sätt och jag har ändå varit ute och rest en hel del men inget kan slå St.Thomas.

Jag ska sätta på en film nu och vila kroppen lite men jag kommer väl in lite senare.

Puss


Fredag

Hej bloggen ! nu så är det den 2:e Januari 2009 och idag så ska jag städa ur garderoben och slänga lite kläder därför att min garderob är proppfull och det får knappt plats något mer i den nu så nu är det dags för städning, sen så ska jag tvätta också tack vare att kläderna har jag typ bara slängt in i garderoben så dem är nog inte så fräscha just nu så tvättas måste det också göras. Jag var inne lite på ellos.se och några andr sidor igår kväll innan jag gick och la mig och jag är en sådan person som älskar att ha på mig tröjor som är lite förstora så att dem typ hänger ner lite för axeln och jag hittade en sådan skitsnygg tröja på ellos så jag ska skicka efter två stycken såna och dem är perfekta att ha till våren och sommaren och jag känner verkligen att jag vill köpa lite nya kläder som man kan piffa upp på något vis med typ ett bälte eller nåt.

Jag är väldigt trött kan jag ju säga därför att jag somnade nog inte fören klockan var 4.00 och jag känner verkligen för att lägga mig en stund och bara vila lite men då kommer jag inte upp sen igen och detta året så ska jag försöka bli piggare och mer hälsosam och jag ska verkligen försöka att inte äta så mycket godis och chips och sånt som jag faktiskt brukar göra, men nu är det slut med det , så är det bara.

Har ni bestämt er för något nyårslöfte än?

Nu så ska jag börja att städa i garderoben och plocka bort kläder , och vem vet, garderoben kanske blir helt tom sedan.
Vi ses senare idag för nu är det städ-time!

Victoria´s Secret

Då har man kollat på Victoria´s Secret fashion show 2008 och nu sitter jag och kollar eller snarare väntar på att något kul ska börja på tv men det går ju inget roligt alltså så därför så sitter jag med Ipoden i högsta hugg och lyssnar på musik och snart kanske något bra kommer på tv:n. Jag känner mig verkligen lite illamående därför jag har ätit alldeles för mycket chips känner jag nu. Nu så ska jag minsann försöka hitta något på tv och sen så ska jag göra en sallad och sitta här i sängen och äta. Jag måste verkligen äta bättre, jag äter nästan hela tiden en massa skräpmat bara så därför blir det bara en sallad nu. Nu börjar Day After Tomorrow med Jake Gyllenhall på tv3 så den ska jag nog kolla på.

Ni får ha en väldigt bra kväll så ses vi imorgon !
Byebye

1 Januari 2009

Kan ni tänka er att det inte är 2008 längre, nu är det 2009 och detta året tänker jag verkligen göra till mitt år, jag ska försöka göra så många saker som möjligt och först ut är pappas 50-års fest nu i Januari och sen så är det min USA resa i mitten av februari och sen så är det massa födelsedags fester som ska ordnas för nästan hela min släkt fyller jämt i år med antingen en 0 eller en 5 på slutet och några av dem är, pappa 50år,mamma 50år, min faster 55år, min kusin Martin 30år, min farmor 80år, min mormor 70år (även fast hon inte ser ut som att fylla det), familjens bästa kompis Patric(padde) 45år, så ja som sagt det är många födelsedagar som ska firas i år och det ska bli skitkul.

Jag ska verkligen göra detta året till ett lyckat år och jag ska göra mig själv lycklig detta året, jag ska försöka att förverkla mina drömmar för det är minsann på tiden nu, i stället för att sitta här hemma och vara ledsen och olycklig så ska jag göra roliga saker och göra mig själv lycklig detta året, för nu är jag trött på att bara sitta här och inte göra något.

USA resan kommer perfekt och det kommer att bli helt underbart att få komma bort härifrån och åka till värmen ett tag och bara sola och bada så mycket det går tills kroppen är alldeles knottrig och bara skippa alla problem och ha skit roligt helt enkelt, och nu så ska jag se till att bli väldigt brun även om jag måste ligga hela dagarna på stranden och inte röra mig så ska jag minsann göra det för nu så ska denna sandvita hyn bort och bli brun och fin i stället För nu är jag trött på min bleka hy även om den är fin tack vare att jag aldrig får finnar även hur mycket smink jag har i ansiktet så blir den ännu finare när den är brun. Så detta året så ska jag verkligen sätta upp mål för mig själv och jag ska göra allt för att klara dem även om det kommer att kosta, hihi !

men som sagt så är det pappas 50års dag som kommer först så den ska jag,mamma och grannarna planera och det kommer att bli storslaget det är en sak som är säker.
Och nu så ska jag gå och planera lite och sen så småningom så får ni veta vad jag har planerat.

Ha det bra sålänge ♥

RSS 2.0