21 april 2010

Hejhej! Har precis kommit upp ur duschen och sitter nu framför tv:n och kollar på ''Full Frys''.
Funderar på att gå ut och sätta mig i solen en stund, jo visst ja, va det på flera ställen än bara Halmstad som det snöade igår? Snöar i april månad.

Ska gå ut i köket och hämta lite att äta, funderar på att röra ihop en sallad med fetaost, älskar fetaost!!
Jaja, dags för lite mat!
Kram


20 April 2010

Godmorgon!
Sitter i sängen mot väggen och kollar på rena rama rolf, Robert Gustavsson är ju klockren.
Ska gå ut i köket och hämta mina två majskolvar som mamma va snäll att göra.
Pappa kom precis hem från City Gross efter att ha handlat och han hade med sig den nya Marabou-Chokladen ''Passion'' med passionsfrukt och chili, ganska god faktiskt måste jag säga.

Jaja måste ut i köket och hämta mina majskolvar innan Michael tar och äter dem i stället.
Ni får ha en bra dag!
Kram

19 APRIL 2010

Hej bloggen! Hela dagen har spenderats ute i solen med familjen och det har varit så himla härligt men det börjar bli lite kallt nu så har gått in och satt mig i sängen mot väggen och kollar nu på Säsong 1 av CSI:NY. 
Sitter även här framför datorn och installerar lite uppdateringar som jag skulle gjort för flera månader sedan men late jag har inte orkat.

Ska upp och hoppa nu och byta till disc 2 av CSI:NY.
Har ni gjort idag då?
Kram


17 April 2010

Sitter som fastklistrad framfär säsong 3 av CSI:NY som jag köpte igår, va ju inne i stan igår med mamma och det blev tredje säsongen av CSI:NY och ett par skor som fick följa med hem, måste även köpa mig ett par nya solglasögon, mina Chanel-inspirerade solglasögon har gått sönder, jag älskar dem och nu är dem sönder och går inte att laga heller, buhuuuu...

Sitter somsagt och kollar på CSI:NY och dricker på min LOKA-Apelsin,Havtorn, mums!!
Ska gå tillbax till tv:n nu, kan inte fokusera på den när jag har datorn framför mig,haha!

Kram


16 April 2010

Godmorgon bloggen! Är ni vakna? Det är jag och har varit i sisådär 1½ timme, har vaknat väldigt tidigt den senaste veckan, har vaknat vid 8-9 tiden av mig själv, beror kanske på att jag även somnat tidigare och att jag varit ute så mycket i solen nu så jag har blivit piggare helt enkelt.

Idag bär det av mot eurostop med mamma och blir kanske även en snabbfika på espresso house, men har nu bytt ut chai latten till IsChai i stället, det är alldeles för varmt att dricka chai nu.

Så dagens outfit idag blir mina svarta jeansleggins, ett vitt lite oversize linne och min älskade skinnjacka.
Nej vet ni vad, nu så ska jag gå ut i solen och sätta mig en stund.

Ni får ha en jättebra dag!

15 April 2010

Hej bloggen! Sorry för att jag inte varit inne och skrivit idag men har varit väldigt upptagen hela dagen så har inte haft tid och nu så sitter jag och kollar på ''Criminal Minds'' och kränger i mig av godiset jag köpte tidigare idag.
Ska gå ut och hämta en flaska iskallt vatten, har druckit väldigt mycket vatten den senaste veckan och jag har märkt att min hud är varken fet eller torr nu som den annars brukar vara, tänk så mycket lite vatten kan göra för huden och resten av kroppen såklart och plus att jag har varit ute väldigt mycket nu också, lite färg i ansiktet har man allt fått.

Jaja, ska gå tillbax till CM nu, vill ju inte missa nåt.
Ses i morgon!!

14 April 2010

Hej bloggen! Jag lever, men har behövt en paus från datorn och speciellt nu när det varit så himla fint väder så det är bäst man passar på att vara ute för det kan slå om bara så där och så blir det regn igen. Det är sol och otroligt varmt ute, sitter med radion på och lyssnar på all härlig musik, musik blir bättre när det är fint väder ute också för då blir man inte så deppig.

Sitter här med en stor kopp té och bara njuter av solen som bränner i ansiktet, så här ska det vara! Ska snart gå och leta fram ett par byxor, kan ju inte sitta med pyamas byxor hela dagen så ska alldeles strax leta efter ett par jeans eller nåt och sen så ska jag nog leta fram plånboken och gå ner till vårt nyöppnade konditori och café och köpa lite fika. 

Sitter nu i allafall och kollar alla bloggar som jag inte läst på över två veckor nu, känns bra att vara tillbax.
Jaja, dags att ta på sig något annat än pyamasbyxor. Ha en fin dag i solen!

Ps. Grattis på födelsedagen Moster Linda!


RSS 2.0