Vårt internet funkar fortfarande i

0-4a0c1f9eda31bd0153a7d84b58a859f2.png

Kolla varifrån!

Vårt internet funkar fortfarande inte men men. Jag och familjen är nu påväg till Verona för att äta och sen är det att åka till teatern vi ska se julkonsert med Sanna,Sonja,Shirley och Måns,ska bli kul. Ska kila nu men vi ses!Kram


Är på väg in till stan nu,ska möta

0-4aa39bb3d328656e2e61ae7d9ebaec7a.png

Kolla varifrån!

Är på väg in till stan nu,ska möta Sabbe vid b&b vid 5-tiden för att se Mariette uppträda vid 7-tiden,ska även hinna byta julklappar. Detta kommer bli en bra kväll. Kameran är självklart med så det blir lite bilder till bloggen sen när vårt internet funkar igen. Kram på er och ni får ha en bra kväll!


temperaturen är -5

Som rupriken lyder så är det svinkallt ute, fyfan alltså och det har blåst skit mycket också och nu snöar det igen.
Jag har redan gjort min långrunda med Bella idag så nu är det mammas tur så jag säger bara, blås inte bort! haha!
Jag kollar på CSI:Las Vegas just nu men ska snart stänga av datorn, känner att jag behöver en paus så att jag inte får ont i huvudet bara för att jag suttit här för länge.

Ska hämta en flaska julmust, julmust i glasflaska smakar godare än julmust i plastflaska, undra vad det beror på, är det någon som vet?

Nu så ska jag kolla klart på CSI:Las Vegas och sen är det att gå till mamma och kolla på tv:n i stället. Ha en fortsatt bra kväll så ses vi imorgon igen!

Puss&Kram

091217

Hej hur mår ni idag? Själv så mår jag bra förutom att jag har ont i min hals, det känns som om en nål sitter fast i halsen på mig. Jag vaknade upp till ett riktigt Winter Wonderland idag. Det är typ -5 grader här och mycket mer snö än det va igår, en dag närmare julafton så nu hoppas jag att den ligger kvar. Vi får hålla tummarna!!

Idag blir det att städa och byta lampor i min ljusstake för Bella välte ner den igår så två lampor gick sönder, precis som förra året bara att förra året gick hela ljusstaken sönder. Idag så blir det även att fortsätta ha mitt CSI:Las Vegas Maraton.

Jaja dags för lite käk, ha en bra dag!! KRAM

--

Dags att lägga sig i sängen och försöka sova. Det snöar fortfarande ute och just nu känner jag nästan för att springa ut och lägga mig i snön en stund, ja jag vet att jag är konstig men det är alltid positivt att inte vara som alla andra :) Godnatt på er!♥


Kebab for dinner!

Som rupriken så blir det Kebab till kvällsmat idag, mumsigt värre och den vääldigt goda milda såsen på är dubbelt så mumsigare!
Jag har precis varit ute i snön (som fortfarande håller på att falla ner från himlen,haha) med Bella och gått en kortare runda idag, hon älskar snö men hon vill oftast in fortare ändå. Jag sitter och kollar på Cold Case nu igen, tänkte att det va bäst med lite variation, jag har ju kollat på CSI:Las Vegas i flera dagar nu så lite variation får jag minsann ha så idag har det varit Cold Case maraton men i morgon är det dags för CSI:Las Vegas igen.

Ska gå tillbax till mitt Cold Case tittande nu, see ya later! Kram

Sleeping With A Broken Heart



091216

Godmorgon! Jag har precis hällt i mig ett glas mjölkoboy och ätit upp min frukost. Vet ni vad...? Det har snöat som bara den här inatt, det är fullt med snö överallt, allting är vitt här ♥ Så kanske blir det en vit jul i allafall :)
Idag så ska resten av jusakerna upp, tomtar och allt, skulle igentligen gjort det för flera dagar sedan men har inte orkat städa så det har inte blivit att jag har satt upp tomtar och sånt heller då, men nu ska det upp!!

Hur mår ni idag?! Själv så har man lite ont i magen men det beror nog bara på att jag har varit hungrig och att jag precis ätit bara så det går väl bort snart och då blir det att kila ner till duschen och tvätta mitt äckligt smutsiga hår, ibland hatar jag att vara gyllenblond för det syns fan betydligt mer hur fett det är än det gör på mörkt eller på ljusblondt hår.

Ska kolla klart på NCIS och sen så blir det duschen... Kram

Jag som hade tänk att lägga mig tidigt...

...Men självklart så blev det inte så. Jag sitter som fastfrusen framför CSI:Las Vegas, och sen så håller jag på att säga att detta är sista avsnittet sen är det dags att krypa ner i sängen men ändå så sätter jag på nästa avsnitt sen,haha!!

Det snöar som bara den ute nu igen och även om det har varit skitblött på marken så har snön ändå lagt sig, trodde faktiskt att den typ skulle smälta direkt när den nuddat marken men icke.
Okej, nu så ska jag kolla klart på detta avsnitten och sen så SKA
jag sova varken jag vill eller inte.

Godnatt på er!!


Sängen

Nu så ska jag hoppa ner i min pyamas och sen så ska jag gå och lägga mig, är så jävla trött att det inte ens går att beskriva, så dags för sängen men först måste jag gå och borsta mina tänder, tänderna ska man ha hela livet så borsta dem får man inte glömma även hur trött man är,haha!

Godnatt allihopa! ♥

Snön ligger fortfarande kvar

Har precis kommit hem från en långrunda med Bella och snön den ligger fortfarande kvar, det är väldigt mycket slask också...tyvärr men det är smällar man får ta när det inte är flera minus ute.

Jag kollar på CSI:Las Vegas nu igen och jag är inne på fjärde säsongen nu, ska försöka komma på något att äta men det är lättare sagt än gjort. Fan, nu ropar mamma så måste gå till henne.

Detta är mitt sista inlägg för ikväll men vi ses imorgon. Puss

Högst Upp På Min Önskelista


                                         Sony Ericsson Satio

                                                    Eller


                                    Sony Ericsson U10i Aino

                       Dem går på ungefär 5300kr respektive 4000kr

                                                      Vill ha!!!

                                        Vad önskar ni er i julklapp??

             (Dessa priser på mobilerna finns på elgiganten för er som är intresserade)

091215

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det va väl roligt hurra!

Såhär ser det ut utanför hos oss just nu:


Till Oskarström så har snön kommit i allafall och det snöar som bara den fortfarande och dem har sagt på radion att det nog kommer fortsätta såhär i flera dagar nu framöver så det blir kanske snö till jul och nyår i allafall, Hurra Hurra!! ♥

Kvällskäk

Nu är jag hemma igen och som sagt det blev en långpromenad och nu så ska jag käka lite kvällskäk, ska nog göra mina sista två majskolvar med salt och Bregott smör, väldigt gott men vet inte om jag orkar klabba ner mig nu med massa smör,haha!

Jag börjar bli skittrött just nu och det är väl för att jag har fått väldigt mycket luft idag vilket jag inte brukar få annars med tanke på att jag för det mesta sitter inne på mitt rum den här årstiden men först nu så blir det lite käk och sen så ska jag krypa ner i sängen och läsa en stund.

Godnatt!

Snart dags för Kvällspromenad

Om 10 minuter så ska jag och pappa ta med Bella på en kvällspromenad, är man en hund och dricker mycket vatten (vilket hon gör) så får man släpa sig ut varken man vill eller inte för att låta henne göra sitt och få springa av sig för annars så väcker hon en mitt i natten för att hon är på lekhumör,haha! 

Det blir att kolla klart på detta avsnittet av CSI:Las Vegas sen så är det dags att släpa sig ut ur mitt rum och ta på sig mössa,halsduk och massa annat tjockt så att man inte fryser ihjäl, det börjar bli väldigt kallt nu och tänk att det bara är 10 DAGAR KVAR TILLS JULAFTON!!  

Det första på min önskelista är helt klart en ny mobil, och jag har hittat den perfekta för mig och den går på 5600kr nånting, så nu hoppas jag att snälla tomten ge mig den,haha! (men jag kan tänka mig att det inte blir i julklapp jag får den, det är nog med realistiskt att jag får den tills vi åker till Miami)

Dags att ta på sig ett par varmare byxor och sen är det promenaddax...
Kram

mätt och glad igen

Har precis ätit och gud va gott det va med mat så nu sitter jag bara och kränger i mig massa godis och massa julmust slurpar jag i mig också, gott. Nu ska jag vända bort blicken till CSI:Las Vegas igen.

Pusspuss


lång promenad och julsaker

Har precis kommit hem från en lång promenad med Bella och Pappa och det va nödvändigt kan jag säga. Fan vad härligt det va att få lite luft och speciellt nu när det är kallt ute så va det extra skönt, nu kan jag tänka igen för nu har jag fått ny energi och jag känner mig betydligt piggare, härligt!

Ska gå ut i köket och hämta lite dricka och sen ska jag kolla klart på detta avsnittet av CSI:Las Vegas och sen blir det nog att plocka väck lite här i mitt rum på alla hyllor och så blir det att damma och efter det så ska jag upp på vinden och hämta ner julsakerna, alla prydnadssaker som tomtar och sånt, ska bli härligt att få upp allt så nu väntar jag bara på granen,haha!!

Sedan jag va liten så har jag alltid haft en egen julgran i mitt rum, en stor och riktig julgran också, det är så många som har plastgranar nu tycker jag, vet inte riktigt varför men själv så väljer vi alltid riktigt julgranar så man verkligen få den där julgranslukten som är underbar, jag älskar lukten av barr ♥

Dags att hämta lite dricka, börjar bli jätte törstig!
Ses! Kram

091214

Måndag och ny vecka, och inte bara ny vecka...Vårt hotell i Miami har idag varit ÖPPET i en vecka, det öppnades förra måndagen så nu är vi officiellt öppna!! Och inte nog med det, men Katarina ringde igår (Katarina är gift med pappas amerikanska bästa vän Tom) och berättade att alla rum är nästan fyllda, kan ni fatta det, nästan alla rum är uppbokade och hotellet har bara varit öppet i en vecka. Katarina tar hand om hotellet nu när vi inte är där över och kan hålla koll på allt men nu i Januari eller Februari så blir det att vi flyger över och kollar på det, hotellet är ju inte omgjort än men det får vi ta itu med senare när vi är där och när pappa får börja arbeta igen.

Just nu så går vårt hotell genom Dorchester Hotel (vilket är hotellet vi alltid bott på när vi är där nere) så när man ska boka så får man ringa till Dorchester och boka, tänkte bara säga det,haha!!


Jag har inte ätit mer än en bulle än sålänge så jag ska gå ut och hämta mig lite cornflakes och sen blir det att börja pynta lite i mitt rum, jag menar tredje advent har ju passerat så lite tomtar och sånt vill jag allt ha upp nu,haha!! Och visst ja... Det har snöat här och det ligger kvar på marken, yeah!! Äntligen! Det är ju inte mycket snö men det är ett tunt lager i allafall på marken, jag nöjer mig med det just nu...
Kram 

Thank God for Skype

För första gången på månader så har jag pratat med Sandra utan att behöva skriva, och jag har hört hennes röst, fan vad jag saknar dig tjejen <33

Nu vill jag ha hem dig på svensk mark igen, men den 22:e December så är du här igen!! Saknar dig så otroligt mycket!!


My Bloody Valentine


Har precis kollat klart på ''My Bloody Valentine'' En av mina 2 favorit killar är med i den... Jensen Ackles!!♥

Inget stan idag...:(

Det va ju meningen att jag skulle möta upp Elin i stan idag men hon hade typ hjärnskakning eller nåt så det blir tyvärr inget stan idag så mamma och jag ska hyra en film genom tv:n i stället och kolla på den medans vi fikar, bullar och vanilj té, mums!!

Ska bara kolla min mejl först och sen blir det att kolla film med mamsen. Ha en bra dag!! Och för er som ska se Erik,Calle och Tove idag på Eurostop, hälsa från mig!! =)


Lucia

Godmorgon alla glada barn! Idag är det inte bara Lucia och 13 December det är även söndag och TREDJE ADVENT!!
När första advent har gått så flyger tiden bara iväg, är det någon som håller med?

Idag så ska jag i allafall in till stan för att möta upp Elin vid h&m vid 14.10 men innan dess så ska jag duscha, äta och göra allt i min makt för att försöka få ner svullnaden runt en finne jag har fått vid näsan, min hy går verkligen inte ihop med vinter och kallt för jag blir så jäkla torr på vintern i ansiktet att det lätt uppstår finnar så denna tiden på året måste jag ta hand om min hy extra mycket vilket är rätt jobbigt ibland.

Nej nu är det först dags för mat och sen ska jag kila ner till duschen... Ses senare! Kram


Sleep Tight

Dags för mig att krypa till sängs, ska lägga mig och läsa en stund också, mitt huvud känns som om det kommer explodera så det blir inte att kolla på tv utan det blir att lägga sig med en bok i stället. Imorgon är det stan med Elin och det ska bli skitkul men tills dess är det dags att sova, vi ses imorgon!

Godnatt och Sovgott

CSI:Las Vegas


Jag har blivit beroende

...av mammas gudomligt goda texmexrätt med oxköttsbitar i sås som smakar som tacos med potatisklyftor och sallad till det och även krossade nachos som du häller över köttet och såsen när det är färdigt och ligger på tallriken.
Så idag till mat blir det precis detta, mums!! ♥

091212

Godmorgon! och imorgon är det Lucia kan ni fatta hur snabbt tiden bara rusar iväg efter att första advent har passerat. Jag vaknade iaf upp med världens huvudvärk idag och jag tror det beror på hur glad jag blev igår när Erik vann IDOL 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Detta är första gången som jag faktiskt riktigt längtar tills en idols album kommer ut, för fy fan va bra han är asså.

Men men jag har inte ätit frukost än så det blir att göra det och planerna för imorgon är att träffa Elin men jag ska försöka och se om vi kanske inte kan gå och se när Erik,Calle och Tove kommer hit i morgon, synd att inte resten av idolerna också kom hit för mamma hon gillar ju Eddie, haha!!

Dags för frukost... Kram


Erik är vinnaren av Idol 2009


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Han vann ♥
Erik förtjänar att stå på den scenen som vinnare!! Grattis!

Jag får rysningar


Fan vad bra han är asså! ♥ Det kommer bli något stort utav Erik Grönwall!

Tråkigt,Tråkigt och ännu mera Tråkigt

Detta är den tråkigaste dagen någonsin alltså, det känns som om jag har varit vaken i 3 dygn bara för att tiden har gått så jäkla långsamt idag och dagen är inte ens slut än. Varför finns det aldrig något att göra här i oskarström? Dem borde skaffa ett köpcentrum som man kan spendera den tråkiga tiden på här, men detta är tråkiga oskarström och inget nytt händer här, så varför skulle det göra det nu.

Hela dagen idag har jag kollat på Two and a Half Men men inte ens det gör att tiden går fortare , det har bara gått långsammare. Såna här dagar hatar jag!!
Mamma kom precis innanför dörren så ska fråga om hon vill kolla på någon film eller spela något spel eller nåt.
Kram

091211

Godmorgon! Jag sitter bara här och har väldigt tråkigt, min hjärna funkar inte riktigt idag så kan inte tänka heller.
Mamma håller på med mat ute i köket, potatismos med prinskorvar, mumsigt!! Är väldigt hungrig så det ska bli gott med lite mat.

Jag ska sätta på CSI nu och kolla nåt avsnitt och sen blir det nog att städa undan lite här i mitt rum för det ser ut som en svinstia... Ha en bra dag iallafall så ses vi senare!
Kram

Home Sweet Home

Nu är man hemma, har varit hemma typ 2 timmar. Internet funkade inte i morse så därför har jag inte kunnat blogga fören nu och pengarna på mobilen är nästa slut men ett mobilinlägg blev det i allafall idag.

Jag har i allafall varit inne i stan med Anette och köpt lite julklappar, julklapparna till Sabbe och Sandra är nu klara och sen köpte jag även en julklapp till mig själv när jag va inne på skivlagret för att leta upp en skiva som jag vill ha i julklapp så då passade jag på att kolla bland Queenskivorna och hittade en Greatest skiva med dem allra bästa låtarna så då köpte jag den så nu lyssnar jag på Queen.

Jag ska snart gå ut och hämta lite cornflakes, är lite hungrig och sen är det ''titta tv'' dags.
Nej nu så ska jag hämta cornflakes och kolla tv. såå see ya!
Kram

Sitter nu på mcdonalds och väntar

358ccaf67cd33ef7f71bdc3f17e51323.png

Kolla varifrån!

Sitter nu på mcdonalds och väntar på att mamma ska sluta jobba så vi sitter bara här och snackar nu. Jag har fått köpt julklappar till Sabina och Sandra i allafall och jag passade då även på att köpa en julklapp till mig själv,haha! Ska bli lite social nu,men vi ses senare.Kram


Dags att krypa till kojs

Godnatt allihopa!! Dags för mig att krypa ner i sängen, vi ses imorgon!

Vanilla Latte


Imorgon så sitter jag här igen med en vanilla latte i min hand, mums!!

Vanilj Té och Bulle



Tråkdag

Tråkdag är precis vad det är. Jag har ingenting att göra och ingen är hemma heller, Mamma jobbar,pappa är någon annanstans, Michael och Peter är i Stockholm så det är endast jag hemma och jag har inget roligt alls att göra. Halmstad är tråkigt på vintern, jag vill tillbax till Miami så mycket nu att jag till och med varit inne på massa hemsidor för att se hur mycket det kostar att flyga över nu. Jag är desperat!! Jag vill ha sol och värme och jag saknar alla människor där, Rosa, George och alla andra som finns där nere.

Jag ska fortsätta kolla på Two And A Half Men nu och försöka glömma värme och sol även hur svårt det än är att inte sakna Miami så är jag snart därnere igen och jag ska ha The Time of My Life och det blir bara ännu bättre om Sabbe också får följa med, så kuuuul!!

Dags för mig att kila...Kram

091209

Godmorgon på er!

Jag är superduper trött men när mamma sa att hon gjorde bullar och det fanns bulldeg kvar så klev jag med snabba steg upp ur sängen och gick ut i köket och åt upp den, bulldeg är namns namns.
Idag ska jag bara ta det lugnt, känner att min mage är väl inte prima skinka idag heller så det blir väl att kolla på någon film eller varför inte sätta sig framför öppnaspisen med en bra bok, hmm... det får jag allt fundera på.

Nu så ska jag sätta på det senaste avsnittet av 90210 i allafall och sen blir det väl någon film... Jag behöver lite nya filmer känner jag, har ju sett alla filmer jag har miljoner gånger typ och ändå så har jag rätt många dvd filmer. Men men dags för mig att smita iväg en stund men vi ses lite senare idag, antagligen framemot eftermiddagen... Ha det bra allihopa!
Kram

hmm...

Dags för mig att borsta tänderna och krypa ner i sängen och kolla på film och läsa en liten stund också kanske, men vi ses imorgon!! Godnatt♥

two and a half men

Heej, jag sitter just nu och har ett sorts Two And A Half Men Maraton, ska snart gå ut i köket och hämta ett glas julmust och värma en bulle. Det är kolsvart ute just nu, man ser inte ens när människorna går förbi så mörkt det är ute, det ända som syns är ljuset från allas fönster från deras julstjärnor och ljusstakar, mysigt!

Min mage spökar nu igen, det gör inte ont i den men jag känner mig konstig helt enkelt så ska gå ut och hämta en tablett och se om det lugnar ner min mage lite grann.

Jag är helt tom i huvudet just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så det är väl bäst att jag går tillbax till Two And A Half Men, ha det bra! Kram


------------------------------------------------------------------------------------------------------


Saknar dig såååååååå mycket ♥


Music

What Would Life Be Without Music?

1.   2.   3.   4.   5.   6. 

091208

Godmorgon! Jag sitter nu och kollar på CSI:Miami (det senaste avsnittet såklart) men ska snart gå upp och ta på mig något lite mer bekvämare som inte är min pyamas,haha!!

Jag har börjat planera lite inför helgen nu och det blir antagligen att träffa Elin och sen nu på Torsdag blir det att träffa Anette inne i stan för att börja köpa lite av julklapparna till familj,släkt och vänner. Ska bli skitkul :)
Jag vet väl inte riktigt vad jag ska skriva mer så jag ska nog vända tillbaka blicken till CSI:Miami... Kram och så ses vi senare.

Hemma och super trött

Nu är man hemma från teatern och det va skitroligt,haha!! orkar inte riktigt berätta just nu för jag är så himla trött. Vad har hänt? Jag brukar aldrig vara trött vid denna tiden men en eller två gånger om året händer det allt. Jag ska gå och byta om till min pyamas nu och sen ska jag sätta in en film i dvd:n och tända lite ljus och gotta mig med lite godis och annat gottis till det.

Imorgon så vet jag inte alls vad jag ska göra men jag känner faktiskt för att åka in till stan en vända och gå runt och kanske börja köpa dem första julklapparna men om jag inte orkar det imorgon så blir det antingen på Torsdag eller Fredag.

Okej, nu är jag supertrött så ska gå och hoppa i min pyamas och gå ut i köket och göra lite dipp till mina chips och hämta ett glas julmust och sen är det dags för säng och film, men vi ses väl imorgon igen då... ha det bra!
Kram

091207

Godmorgon eller Godmiddag passar nog bättre med tanke på vad klockan är,haha! Jag mår lite bättre idag men jag får helt enkelt bli bättre idag för ikväll så har jag och mamma biljetter till en teaterföreställning så jag måste bli bättre. Jag sitter fotfarande i min pyamas men det är ingen ide att byta om nu för jag ska ändå ner och duscha snart när det har blivit varmt i pannan. Sitter i allafall och kollar på Ugly Betty, det är ingen serie jag följer men Adam Rodriguez (spelade/spelar Eric Delko i CSI:Miami) är med i dem senaste avsnitten så då måste jag ju bara se det,haha!


Adam Rodriguez (som i detta hela foto står jämte Jonathan Togo♥, men va tvungen att klippa bort han, tyvärr!)

Dags att gå tillbax till Ugly Betty, och ska även gå ut snabbt till köket och blanda ihop lite frukost. Ha en bra dag!! Kram


Hahaha!!

Detta klippet är när Emily Procter (spelar Calleigh i CSI:Miami) gästar Chelsea Lately och 2 minuter in i intervjun typ så berättar Emily om ett skämt som Adam hade gjort och fyfan alltså, haha!! As roligt och jag tror jag har varit nära att kissa på mig typ 20 gånger nu tack vare att det är så jäkla roligt,haha!

Här kommer klippet...


Already Gone


Paul Anka vill skilja sig från Anna

Läste precis på expressen's hemsida att Paul Anka och Anna Anka ska skiljas efter att ha bråkat och dem båda larmat polisen.



LOS ANGELES/STOCKHOLM: Efter ett uppslitande gräl ringde både Anna Anka och Paul Anka larmsamtal till polisen.
Flera patruller stormade till deras hem.
Nu har Paul Anka begärt skilsmässa, uppger han för Expressen.
- Det finns ingen väg tillbaka, säger han.

Flera polispatruller ryckte ut till Anna och Paul Ankas hem i Los Angeles i torsdags morse - efter att båda hade larmat om bråk.
Det första samtalet kom klockan 07.47 lokal tid, bekräftar Stephen Wade, kommissarie vid polisen i Ventura County.
- Det pågick någon form av dispyt, säger han till Expressen.
För TMZ uppger Paul Anka, 68, att paret har haft problem under flera månaders tid och att han därför har bott på hotell. Bråket i torsdags ska ha uppstått när han kom till deras gemensamma bostad för att skjutsa barnen till skolan. I stället började han och hustrun gräla om en hushållerska som Anna Anka hade gett sparken dagen innan.

(text lånad från Expressen.se)

Vill ni se hela artikeln så tryck HÄR

Är det någon mer är jag som inte är speciellt förvånad?


091206

Hej alla glada barn! Nu är även jag uppe ur sängen. Mormor och Morfar är här på besök och dem lämnade även av mormors goda köttbullar med sås, mormor gör dem bästa köttbullarna och det kan jag bevisa,haha!! Jag minns när jag gick i lågstadiet och varje dag när det va mat som inte jag kunde äta så hade jag alltid med mig skit mycket köttbullar och vet ni vad som hände varje gång jag hade med mig dem... Sandra vet du vad jag pratar om?? haha! Jo det va så att alla andra runt bordet, speciellt du och jag Sandra åt upp dem,haha!! Alla tyckte att köttbullarna va så goda så vi vid vårt bord delade alltid på dem,haha!!

Nu så ska jag gå ut och hämta min mat, potatis med köttbullar och sås, mums!! Ni får ha det så bra!
Kram


Trötter

Dags för sängen men vi ses imorgon! Godnatt


Hon Jazzade en Sommar


Ett klipp från teaterföreställningen ''Hon Jazzade En Sommar'' som gick 2002 på fredriksdalsteatern med bla. Eva Rydberg (vem annars? haha), Fredrik Dolk, Reuben Sallmander (spelade Bruno i En ängels tålamod), Birgitta Johansson (Evas dotter) och Isodor Torkar. Dessa föreställningar är ett måste att se och ha inspelade för fan vad roliga dem är,haha!!

Jag sitter just nu i sängen och kollar på ''Hon Jazzade en Sommar'', har det inspelad och det är jag glad över...haha!!

-har du en son Ester?
-Ja, eller nej
-Jo
-Ja, eller nej
-Jo
-Eller jo, jag fick han nyss, du vet ju hur fort barn växer nu för tiden...

Hahahaha!! Denna är skit rolig och den måste man bara se...
Kram

Jag vill ha chips

Jag är så fruktansvärt sugen på chips just nu...
en stor påse chips med dipp, ohhh...vad gott!


Mums!! ♥


Bad Romance


Aladdin


Är det bara jag som älskar Disney Klassikerna?

Jag ligger i sängen och försöker koncentrera mig på filmen men det är svårt när man mår som jag gör. Jag kollar i allafall på Aladdin, har precis satt in den efter att precis ha kollat på Aristocats (en av mina favoriter efter Oliver och Gänget ♥) och efter Aladdin är det Snövit, har väldigt många Disney Klassiker så tänkte ha ett maraton av alla filmerna... Ska försöka gå ut och hämta lite dricka men mina ben bär mig knappt längre nu men jag måste röra på mig och sen ska jag nog gå ut och ställa mig ute en stund med bara t-shirt för jag är så varm just nu och det ända sättet att kyla av mig på just nu är att gå ut en stund... UTAN JACKA!

Ni får ha en bra dag, bättre än mig, jag som skulle varit med Sabbe idag, fan fan fan!! Men mår man inte bra så gör man inte och det går tyvärr inte att göra något åt. Men när jag har bestämt något med någon och om jag blir sjuk eller nåt sen så har jag svårt för att säga det bara för att jag inte vill att någon ska bli ledsen.

Men dags att vända blicket till Aladdin igen. Ha det bra allihopa!


091205

Lördag och jag ska hem tilll Sabbe idag men det är bara ett problem och det är att jag mår inte alls bra idag, jag har fruktansvärt ont i magen och jag svettas som en gris och jag tror att jag är på väg att få feber eller nåt igen men jag ska ge det någon timme och se om det går bort annars får jag nog ringa Sabbe och fråga om vi kan hitta på något nästa vecka eller nåt i stället för jag orkar inte göra något om jag fortsätter att må så här och det kanske inte är bäst att smitta ner Sabina om jag nu är påväg att bli sjuk igen.

Mamma kom precis in med en flaska isvatten så nu ska det drickas och jag ska även krypa ner i sängen och ta av mig denna fruktansvärt tjocka tröja och ta på mig ett linne i stället för jag blir ju bara varmare av att ha en tjocktröja på mig, så nu ska det drickas och vilas här hemma i sjukstugan och jag hoppas att jag blir bättre...
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt av VÄNNER. Ha det bra!
Kram

Erik vs Tove

Vem ska få den sista finalplatsen?

Hejja Erik och nu är jag sååå himla nervös, jag vill verkligen att Erik ska gå vidare för ärligt talat så är han betydligt bättre än vad Tove är och han passar bättre i finalen...

Kom igen Erik!!


UPDATE: Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!! Erik och Calle är i final!! Nu tar du hem detta Erik!!!

Idol 2009

Idag är det dags att rösta fram dem två finalisterna och jag hoppas faktiskt på Erik och Calle, jag gillar Toves röst starkt men jag tycker inte hon är bra på scen och jag tyckte faktiskt att hon skulle åkt ut förra veckan för jag tycker Mariette är bättre än Tove både sångmässigt och på scen, men jag brukar aldrig få som jag vill så det får jag väl inte nu heller men då hoppas jag verkligen Erik vinner Idol 2009 nästa Fredag...
Vem hejjar ni på??


Tre kvar och en till ska bort. Vem tror ni att det blir som får lämna idag?

Mysteriet på Greveholm

Jag sitter här insvepen i en filt med glögg i handen och kollar på Mysteriet på Greveholm vilket jag tycker är den bästa julkalendern.
Varför kan dem inte göra några bra julkalendrar längre, dem som gått nu har bara varit skit så om svt ska fortsätta såhär kan dem lika väl sluta göra julkalendrarna och visa någon gammal i stället som faktiskt är bra som typ då Mysteriet på Greveholm, När karusellerna sover, Trolltider o.s.v.




Ska sätta mig till rätta här i sängen och fortsätta kolla, vill inte missa något även om jag sett den flera tusen gånger. (: Kram

föresten... Vilken är eran favorit Julkalender?


091204

Fredag igen!!!! Och Sabbe om du ser detta så går det bra att sova över imorgon :)

Jag sitter nu och kollar på Spanska Flugan, en gammal teater föreställning med Lasse Berghagen (?) och han är skit rolig,haha!! Sitter bara här och väntar på att pannan ska bli varm så att jag kan gå ner och duscha i varmvatten istället för i kallt. Mitt hår är skit äckligt just nu, har inte tvättat det på jätte länge känns det som, men jag försöker att inte tvätta det mer än 2 gånger i veckan. Nu så ska jag sätta på senaste avsnittet av CSI:NY och sen ropar duschen...

Vi ses senare i eftermiddag!! Kram

Musse Piggs: En Julsaga

Den sitter jag i sängen och kollar på just nu, tycker den är så himla mysig den filmen. Ska gå ut och hämta lite glögg och pepparkakor i köket och försöka få upp julstämningen igen. Det är så himla mysigt när man kollar ut ur fönstret nu när alla har satt upp sina ljusstakar (eller heter det julstakar, tycker nästa julstakar passar bättre) och julstjärnor och när det är kolsvart ute och det ända som man ser är ljusen från ljusstakarna och julstjärnorna, har jag nämt att jag älskar denna tiden på året ♥

Det är faktiskt nästan så att jag funderar på att ta på Bella kopplet och faktiskt gå en runda själv med henne, vilket aldrig annars händer vid denna tiden på året tack vare att det är så kallt ute, men det ser så himla mysigt ut ute nu när det ända som lyser upp marken är ljuset från allas fönster.

Dags för mig att hämta lite glögg innan den kallnar, men vi ses kanske en gång lite senare idag. och kan ni tänka er att snart är det söndag igen, vilket menas att ANDRA ADVENT är här, tiden flyger förbi...
Kram

091203

3 December och frosten höll bara i sig till igår för nu är det borta igen och den tog den lilla julstämningen med sig, fan!!

Idag så ska jag bara ta det lugnt för jag har skit ont i mitt huvud och i min haka för jag har typ fått ett exem mitt på hakan och det gör svinont. Mamma kom precis in med en kopp té till mig, har blivit jätte förskyld så det blir att dricka mycket té och sånt nu i några dagar. Jag funderar på att lägga mig i sängen och kolla på någon julfilm som typ ensam hemma som gick på tv för någon dag sedan eller något med kalle anke kanske. hmm...

Jag ska nog gå ut i köket och hämta en lussebulle och sen blir det att titta på någon film... Vad ska ni hitta på idag då? KramKram


lussebullar, glögg och Kalle anka i dvd:n = ♥ och julstämning på topp

Som rubriken lyder... här är julstämningen på topp. Jag sitter i min säng med ett fat fyllt med lussebullar och pepparkakor och en kopp med glögg och Kalle Anka är på tv-skärmen och ute så är det jätte frostigt och ser ut som snö så det kunde inte blivit bättre. Jag sitter här med min röda tjocktröja och mina gröna pyamasbyxor bara för att det är ''julfärgerna'', haha!

Är det någon annan som också fått riktig julkänsla än?? 

Dags att vända bort blicken till Kalle och hans vänner igen så ses vi lite senare... God Jul!! (va bara tvungen att säga det,haha!)

Kram


091202

Godmorgon! Jag fick nästan en större chock när jag kollade ut ur mitt fönster i morse, det va minusgrader och jätte mycket frost och det håller fortfarande i sig så nu håller jag tummarna att det håller sig fram tills jul.
Jag har inte ätit än så jag funderar på att slänga in en pizzabit från igår in i ugnen, kebab och pommes, mums!! Om jag inte har helt fel så ligger det nog en till pizzasallad i kylen också, mums!! (:

Pizza till frukost är bästa frukosten, haha! Nu spelar min mage snart mig ett spratt bara för att den är så hungrig så dags för mat... Kram


Nu blir det Pizza

Pappa och Peter har precis åkt ner till pizzerian för att hämta alla miljoner pizzor, jag och Peter kommer dela på en familjepizza med kebab och pommes på,tomater och massa annat gott, pappa skulle prova någon Mozzarella pizza med massa konstiga saker på och mamma tog klassikern Hawaii,haha! Michael är ej hemma så han får äta pizza någon annan dag. Fyfan vad det va längesedan jag beställde pizza, jag har alltid köpt färdigt för att kunna ha som frukost och sånt men nu så har vi beställt för en gångs skull!! ´

Dags för mig att gå för vilken minut som helst så är det dags för mat, Pizzerian ligger nämligen bara några få minuter ifrån oss, skitbra!!
Ses senare! Kram

Dags att bli blöt

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen... en lång varmdusch!! ♥


091201

Första December, ja idag är det ny månad och den sista på år 2009, ska bli kul när 2010 är här, nya tag och lite planeringar faktiskt, vi åker över till Miami någon gång antingen vid jul nu eller efter året och då är det dags att börja jobba lite med hotellet, det ska målas, läggas nya golv och sen blir det väl en sväng förbi IKEA för att köpa massa grejer till hotellet, fyfan vad dyrt,haha! Vi skulle igentligen börjat med detta för länge sedan men först så blev det uppskjutet en gång och sen när vi väl skulle åka igen så blev pappa sjuk och fick ligga på sjukhus och inte flyga på över 1 Månad eller köra bil på TRE HELA MÅNADER, och han måste kunna köra bil när vi är där nere även om Michael nu får köra där nere också så har ju ändå pappa lättare att hitta med tanke på att han varit där över 30 gånger. Men det är bara att tänka positivt...

I allafall, jag ska snart gå ut i köket och hämta lite mat, även om jag för en gångs skull inte känner mig hungrig alls, den där nattmackan i natt gjorde alltså super för min mage, men något måste jag ha ändå. Rihannas nya album spelas genom youtube här på min datorn nu och jag älskar varje sekund av det, älskar detta albumet.

Dags att kila...
Kram

På Min Önskelista


Rated R

Rihannas nya album står högst upp på min önskelista detta året, detta är helt klart hennes bästa album och Russian roulette är den bästa låten så snälla tomten, kom med denna skivan till mig i år, hihi!!



RSS 2.0