Grattis på Födelsedagen...

...till mig själv, ja det är min födelsedag idag!! Nu är man alltså ett år äldre alltså 17år, wow konstigt, haha! Varför jag inte varit inne på flera dagar tänker jag inte berätta men det har hänt något väldigt tråkigt i vår familj och jag har bara känt att jag behövt gråta ut och inte orkat sitta här, men nu är jag tillbax, jag mår bättre, men jag är väldigt ledsen och den känslan kommer nog aldrig gå bort men jag fösöker att vara stark och det är min födelsedag idag så nu är det dags att fira.

Jag sitter bara i morgonrock, har inte orkar ta på mig tack vare att jag ändå snart ska ner till duschen och tvätta mitt filthy hair så tänkte att det var ingen idé att ta på sig än, haha!

Jag sitter nu här framför datorn, och lyssnar på Beyonce's nya album ''I am Sasha Fierce'' , jag är inget stort fan av henne men jag bara älskar detta albumet med låtar som 'If i were a boy'' och min absoluta favorit låt ''Halo''. somsagt jag ska strax springa ner och duscha och sen är det att göra sig i ordning som gäller för alla gäster kommer klockan 18.00.

Men i allafall jag får in glömma att jag har fått tre presenter av mamma och pappa också och i det ena paketet låg min älskade SEX AND THE CITY skolåda, äntligen så har jag den, jippi! I det andra paketet låg en jättefin ljussak som man sätter ett stort blockljus i och sen fick jag min efterlängtade rosa kamera =D

Fick bara tre presenter från dem men jag är glad ändå för jag har fått så mycket pengar denna månaden att handla för, först så åkte jag till Gekås och smällde nån tusenlapp där och sen var jag i stan för två dagar sedan med Sabbe och köpte lite grejer där och sen så har jag även fått en ny tv också, så jag har fått väldigt mycket denna månaden, men jag fick ändå det jag helst ville ha så jag är så jäkla glad ändå, men en sak jag inte förstår, What a hell is up with the weather!! På något sätt så regnar det alltid på min födelsedag och dagen innan och det gör det även idag, what a f*uck,haha!
Nu så ska jag gå och duscha men vi ses senare och nu när jag har en egen kamera så blir det minsann många bilder kan jag garantera och även i framtiden så nu jäklar ska denna bloggen bli lite roligare, haha!

Vi ses senare... Pusspuss



ps, jag tar väldigt gärna emot gratulationer!! haha!


Torsdag

Halloj bloggen! Jag har varit hemma i en vecka eller nåt och varför jag inte kunnat komma in på bloggen fören nu är för att detta helvetes internet har inte funkat över huvudtaget, signalen har varit borta på både datorerna och tv-boxarna men nu äntligen funkar det igen och nu är jag tillbax.

Jag orkar inte riktigit berätta om lastbilsresan till England än , det blir väl någon gång nästa vecka för jag är helt utmattad så jag orkar inte, jag har sovit skit dåligt den senaste veckan och jag har mått piss, men jag mår lite bättre och jag försöker ha positiva tankar i mitt huvud nu att tex, jag fyller år på fredag om en vecka (31 juli)  och att jag har en Miami resa att se framemot nu också, det är nämligen dags att köpa alla grejer till vårt hotell nere i Miami (ligger vid South Beach, tar typ 5 minuter att gå till stranden och 10 minuter till Ocean Drive, perfekt!), hotellet förväntas öppna tidigt nästa år och jag ser så jäkla mycket fram till att få börja jobba!! Men men, jag sitter nu och dricker på mitt té och jag ska snart sätta i en film och bara ta det lugnt.

I måndags (tror jag det var) så var jag,brorsan och hans flickvän på gekås och fyfan så mycket folk, man fick verkligen se upp så att man inte trampade någon på tårna ,haha! Det blev i allafall liten köpt där:

En Gräddvit/Lila tröja
En svart/vit kofta
9 st blockljus i olika färger (ÄLSKAR ATT TÄNDA LJUS PÅ KVÄLLARNA!)
Kom-ihåg lappar
3 filmer
en svart/vit/grön Björn Borg sminkväska
Puderborste

det var väl det jag köpte på gekås men sen så har jag shoppat lite mer nu i veckan bland annat:

Fortsättningen på boken Deluxe, alltså ''Deluxe 2 - Rivaler'' (har snart läst ut, skitbra!)
En rosa BH och en Cerise
hårklämmor
Puder
Parfym: Kylie Minogue - Darling (luktar skitgott) och Versace Bright Crystal (Cristal?)
Jonas Brothers nya skiva ''Lines,Vines and Trying Times''
Ett par vita tygskor
två lakan (ett rött och ett mörktblått)

det var väl min shopping men jag känner på mig att jag har glömt nått, men men.

Nu så är det filmdags men vi ses!

Pusspuss



England

Det har blivit lite ändrade planer, jag och pappa åker mot England imorgon iställer för på tisdag så vi får en extra dag där, jippie!! Packningen är klar även om det inte är så mycket eftersom vi kommer hem redan till helgen typ så vi är inte ens borta en vecka men det räcker för mig. Nu håller jag bara tummarna att det blir fint väder och inte en massa regn när vi är där, så sol sol sol snälla stanna kvar!! haha!

Pappa och jag ska köra lastbil till England, skitkul!! Senast jag åkte lastbil var för typ 6-7 år sedan så det ska bli skitkul att få åka lastbil igen men eftersom att jag inte har något trådlöst bredband så kommer bloggen få lida nu tills jag kommer hem igen tyvärr men så blir det ibland men vi ses ju när jag kommer hem igen. Detta är det sista inlägget jag kommer skriva tills jag kommer hem för vi åker nämligen klockan 8.00 i morgon och jag hinner inte in hit till bloggen för att skriva men vi ses till helgen!

Hejdå!!


Söndag

Godmorgon!

Jag är både pigg och trött idag, hur det nu går till men ja iallafall, igår så somnade jag nog redan vid 20.30 för jag var så jäkla trött och plus att jag mådde skit dåligt igårkväll så det blev att jag gick och la mig direkt efter att jag ätit och då sov jag 1 timme och sen vaknade jag och då tog jag på mig mina pyamasshorts och ett linne och gick och la mig igen och sen så vaknade jag när klockan va runt 00.30 och sen så vaknade jag en timme senare alltså vid 1.30 och sen så vaknade jag för fjärde gången vid fyra-tiden, femte gången vid 6-tiden och sjätte gången vid 7-tiden och sen så vaknade jag för sista gången vid 10-tiden och då gick jag upp, jag har vaknat 6 gånger i natt och det har varit skit jobbigt tack vare att jag varit så trött men eftersom att jag inte är van vid att lägga mig så tidigt så blir det oftast att jag vaknar flera gånger under natten men att ha vaknat 6 gånger är ju fan helt otroligt, jag brukar vakna 2-3 gånger max annars men det har varit så jäkla varmt i mitt rum i natt också så det kan ha varit därför jag vaknat så många gånger.

Men men nu är jag uppe i allafall och vädret är skit härligt idag, det är varmt men det blåser ute så det är ändå jäkligt svalt vilket är väldigt härligt efter att ha haft skitvarma dagar nu bara. Idag så ska jag nog bara ta det lugnt, kanske sätta mig ute och börja läsa på en ny bok, jag har ju läst ut Deluxe nu och eftersom att jag inte varit inne i stan så har jag inte kunnat köpa andra boken i Deluxe-serien så det får bli någon annan bok sålänge.

Jag ska gå ut och göra mig en macka sen så ska jag sätta mig på altanen men vi ses senare.


Lördag

Godmorgon!

ABBA går på högvarv här just nu, 'if i had a little money', money money money! haha! Solen skiner som bara den idag också, härligt att ha en riktig sommar nu äntligen, varenda år nu de senaste 2 åren så har sommarvärmen varit från april tills sommaren börjar sen så har det varit regn och rusk resten av sommaren, usch! Idag så ska jag slappa i solen och kanske ta en sväng till stranden lite senare också men just nu blir det att äta något och sen är det ut i solen som gäller för min del. Vad ska ni hitta på idag då?

Dags för lite mat i min mage nu, men vi ses liten senare idag!





ABBA

Jag är en riktig nattuggla, älskar att vara uppe på natten och sova på dagen men jag ska alldeles strax gå och lägga mig och sova för nu börjar jag faktiskt bli trött, Jag sitter nu framför datorn (vad annars) med hörlurarna inkopplad och Abba på högsta volym i öronen, Dancing Queen är igång nu, 'Dancing Queen young and sweet only seventeen' snart så är jag seventeen,haha! Innan Mamma Mia -Filmen kom ut så va jag inte så förtjust i ABBA men nu älskar jag dem,haha! låten Voulez-Vous är nog min absoluta favorit , älskar den!!




Nu så säger jag godnatt, jag ska bara dricka upp mitt natt té och sen är det nana kudden som gäller för min del men vi ses när det börjar ljusna ute,haha!



Nytt The Sims 3 spel ute i November

Jag gick precis in på Snootysims.com för att kolla om någon nytt hänt i the sims 3 världen och det har det, i November i år så kommer ett nytt The Sims 3 spel ut och namnet på spelet har nu blivit avslöjat, någon gång i November så kommer 'The Sims 3 - Destination Adventure' ut och jag hittade inte info om spelet på svenska eller nåt men jag sökte på google och då kom det en sida upp där någon har skrivit ungefär vad som kan förväntas och jag infogar texten:

A title that leaves little doubt about the contents of the first additional disk, but still expect some details of key stakeholders to learn more. Meanwhile, divaguons on and extrapolate what will happen in this Destination Adventure. Of course, the extension will make the beautiful exotic travel history of sims away tired of their new city. But it is also an opportunity to engage in other activities, with real chunks of gameplay in it? A sort of The Sims 2: Naufragés that would bring a breath of freshness and interest to the series? To check this fall at the output of this additional content eagerly awaited by many fans of the series.

Som sagt man kommer kunna resa ifrån staden man bor i så nästa spel är som The Sims 2 - Jorden runt, jippi!!

Ni Sims fans därute, kommer ni köpa det tror ni?


Fredag

Halloj på er!

Idag så vaknade jag skit tidigt så jag är väldigt trött men jag ska försöka att faktiskt vara uppe och inte gå och lägga mig för att vila eller något sådant dumt just nu,haha! Klockan 9.30 i morse så åkte jag,pappa,mamma och michael och handlade (peter är och jobbar på öland just nu) så Bella fick stanna hemma själv men hon går bara och lägger sig och tuggar på sitt tuggben då så det är bra, speciellt att hon har börjat vänja sig vid att vara ensam nu vilket också är ett stort plus. I allafall vi åkte till maxi och skulle köpa mat och då passade jag på att köpa Bok tre i twilight-serien,(har precis börjat läsa dem så jag är lite efter,haha) 'Ljudet av ditt hjärta' heter den för er som missat det, även om ingen säkert har det men men.

Sen så köpte jag även En burk med Clerasilpads i som är skitbra när man har finnar eller när man helt enkelt bara vill göra rent huden på djupet, det är nog den ända produkt som faktiskt funkar som jag testat, i reklamerna om såna här produkter är det bara en jäkla massa ljug och det gör mig så himla irriterad att dem ljuger bara för att folk ska köpa deras produkter, samma som med mascara reklamerna, ibland brukar jag säga till mamma när det kommer någon reklam med någon mascara på tv att man borde fan stämma skiten ur dem för att dem ljuger så mycket, jag menar, dem använder ju inte ens mascaran i reklamen dem har ju fan låtsas ögonfransar på sig, och det är ju fan fusk, jag hörde för typ några månader sedan att någon i USA eller nåt faktiskt hade stämt ett sånt sminkföretag och dem hade fått lägga ner reklamen tack vare det, så snart kanske dem fattar att det är nog bättre om dem gör reklamerna på riktigt utan massa fusk som att ha låtsas ögonfransar på sig, men det lär väl aldrig hända.
 Är det någon mer som blir så jäkla irriterad på det?

Nu så ska jag försöka hitta på något för jag är så himla uttråkad men vi ses !!


Halens.se

Jag har precis klickat hem denna fina sommar klänning från halens.se och den kommer i mitten av Juli =)


199kr på rea



Hämtat ett paket på posten..

...och i paketet låg två par skor till mig i hallon färg.



(i verkligheten är färgen mycket mörkare, plus att dem är betydligt mycket snyggare också i verkligheten)

och sen så låg det även massa tröjjor och sånt men det var inte till mig så för min del blev det två par skor, men jag är glad ändå,haha!



Kevin Jonas är Förlovad!!

"Jonas Brothers"-stjärnan har friat till flickvännen Danielle


Kevin Jonas
, 21, överraskade flickvännen Danielle Deleasa, 22, ordenligt i onsdags morse genom att gå ner på knä och fria.  

Med en diamantring designad av Jacob & Co. bad den äldsta brorsan Jonas om sin flickväns hand och fick snabbt ett svar han säkerligen var nöjd med.

- Hon sa ja, ja, ja, typ 500 gånger snabbt på raken, säger han till tidningen People.  

- Det känns som en dröm, säger Danielle själv.  

Paret träffades i maj 2007 när de båda var på semester med sina respektive familjer på Bahamas. När det begav sig hade Danielle inte en aning om vilka Jonas Brothers var.  

Kevin friade under gårdagen i New Jersey efter att ha kommit hem från en konsert i Vancouver.  

- Det var tufft att uppträda igår kväll, eftersom jag visste att jag skulle ställa den största frågan till den mest fantastiska tjejen i världen, berättar han.  

Trots att en hel del tjejhjärtan därute lär vara krossade, är i alla fall familjen överlyckliga över den glada nyheten.

- Våra hjärtan är fyllda med lycka idag och vi är glada att dela med er att vår son Kevin har frågan Danielle om hennes hand. Hennes svar var ja, och det är en välsignelse att hon kommer att bli en del av vår familj. Familjen är väldigt viktig för oss, och vi hoppas att vi har uppfostrat Kevin till att vara en fantastisk man och make, hälsar Kevins föräldrar Denise och Kevin Jonas Sr. i ett uttalande.  

- Grattis storebror... Dani, välkommen till familjen, vi kan knappt bärga oss tills att du följer med oss på turné, skriver brorsorna Joe och Nick på Twitter.  

Paret har ännu inte bestämt när de ska gifta sig.

(Text och bild tagen från starlounge)

Tosdag

Halloj bloggen!

Vädret idag är också skitvarmt även om solen inte är framme så är det sådan luft ute som man inte kan andas typ.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra men jag känner faktiskt för att ta en tripp in till stan och kolla runt lite och se om jag kan hitta lite nytt som jag kan ha med mig till London på Tisdag, jag behöver nya skor så det är ett måste innan London. Mamma ringde precis och sa att hon och pappa är på väg hem, dem har varit på stranden och dem åkte skit tidigt i morse så då kunde ju inte jag följa med för jag låg och sov så gott i min säng. Jag har precis ätit två rostade mackor och druckit en latte och nu sitter jag och dricker en kopp té.

Jag sitter nu inne i mitt rum där det faktiskt är rätt svalt just nu för jag klarar inte att vara ute nu när det är sån himla äcklig luft ute och jag hör nu att Truls jamar en massa där ute och det gör han endast om han är kelig eller om han har hittat en... MUS!!! Usch! Jag får nog gå ut och kolla vad det är han jamar för men vi ses senare.

Kramar


Jag Ska till...

...LONDON PÅ TISDAG!!!! Pappa ska dit på lite jobb så det blir väl 4-5 dagar i London, äntligen!! Och det roliga är att Michael och Peter har aldrig velat åka dit och dem har sagt att dem aldrig vill åka dit men nu helt plötsligt när pappa ringde till dem och berättade det så hade dem visst ändrat sig,haha! Nu helt plötsligt så vill dem också åka, dem sa till pappa typ i luren, ''Vad fan, jag vill också följa med'', haha! säger jag bara.

Så nästa vecka är det London och sen nästa vecka igen så följer mamma med, så vi är typ bara hemma några dagar innan vi åker igen och det roliga är att vi åker med lastbilen till London, skitkul! Senast jag åkte lastbil var till Frankrike för typ 6år sedan, så nu är det dags igen och nu är det dags för LONDON!!!

Jag är så glad att jag bara vill upp och börja hoppa runt här , men nu så ska jag äta!

Byebye!



Ps.JAG SKA TILL LONDON!!! HAHAHA!!


Onsdag

Halloj bloggen! Nu är lilla jag tillbax efter två dagars ledighet, haha! Det har varit så sjukt varmt här de senaste två dagarna att det har varit omöjligt att vara inne så det har blivit mycket sol och bad, väldigt härligt men nu är jag här och jag är skitglad och varför kommer ni få reda på senare i ett nytt inlägg men men. Idag så är det också skitvarmt men solen är inte framme just nu så det är väldigt härligt för det blåser lite också så nu kan man vara ute utan att svettas ihjäl, haha!

Jag ska alldeles strax gå och ta mig lite att äta för mamma har precis gjort mat så dags att passa på nu innan maten är slut. Michael och Peter är inte hemma, Michael jobbar (lastbilschafför) och han är väl någonstans i sverige just nu,haha! och Peter är på öland med Mimmi just nu och jobbar så han kommer väl hem nästa vecka någon gång, väldigt skönt att inte ha några bröder hemma just nu så nu får jag minsann njuta tills Michael kommer hem senare idag, blää!!

Men nu så ska jag hämta lite mat och sätta mig med min bok ute på altanen och läsa ut den, mindre än 100 sidor kvar, jippi! Och plus så har Bok 2 kommit ut, den kom ut för typ 2 veckor sedan så nu behöver jag bara köpa den också så att jag kan fortsätta läsa sen, Men men dags för mat men vi ses senare idag.

Kram


RSS 2.0