31 Januari 2010

I'm Alive!!!! Haha!!  
Kom hem för bara en stund sedan, följde med mamma och pappa in till stan, pappa skulle köpa lite nya grejer så medans han gjorde det så släppte han av oss vid Rusta, mamma skulle köpa en pläd till Bella så då passade även jag på att köpa ett nytt läppbalsam och en ny handkräm till mina stackars torra händer, sprang även in en snabbis på City Gross och köpte c-vitaminer brustabletter.

Ska sätta mig framför tv:n en stund, ska även berätta en grej som hände här i våran lilla by igår men berättar det senare orkar inte just nu men jag kan säga såhär, att det händer inte så mycket här men när det väl händer nåt så händer det verkligen något knäppt,haha!! som tex. 3år sedan (tror jag det va) så va det någon galning som sprang runt här omkring stupfull med ett gevär och sköt omkring sig medans polisen jagade honom, för några fler år sedan så körde en familj in i proppskåpet (eller vad det heter) som står vid grannens staket och gjorde hela oskarström utan ström typ,haha! men detta slår nog fan rekordet det som hände igår,haha!! Men somsagt berättar om det senare för nu ska jag kolla tv.

Kram


En lite piggare jag

Somnade ganska fort innan men nu är jag vaken igen och funderar på vad jag ska ha att äta även om jag inte alls är hungrig just nu men något måste min mage ha.
Jag känner mig lite piggare men jag fryser fortfarande som in i bomben men ska hämta en filt och gå och sätta mig framför brasan, mamma har tänt öppna spisen. Det är väldigt smidigt att ha en öppen spis, speciellt om strömmen går och inget funkar här så är det väldigt bra för det blir varmt av att ha den igång då.

Ska hämta lite Champis och sen ska jag krypa upp i fotöljen framför brasan, ni får ha en bra kväll allesammans så ses vi imorgon igen och då hoppas jag att jag är en liten gladare och inte så trött Helena,haha!

Ses imorgon! Kram


En negativ sak...med att vakna tidigt

En negativ sak med att vakna tidigt är att det känns som att dagen aldrig kommer ta slut vilket är jobbigt. Klockan är inte ens halv fyra och jag är skittrött och funderar faktiskt på att gå och vila någon timme eller kanske gå ner och ta en varmdusch och hoppas på att jag blir lite piggare, men ska nog faktiskt krypa ner under täcker och vila någon timme först och om inte det hjälper så blir det en varmdusch.

Jag vet inte vad det är som händer men mitt rum är svinkallt och ändå är elementet på och jag fryser något helt otroligt, men de andra säger att mitt rum är skitvarmt men ändå så sitter jag här och fryser ''my ass of''.


Ska lägga mig under täcket en stund och försöka få upp värmen och vila lite, men vi ses senare och jag hoppas att jag är lite piggare då. Vi Ses!! Kram


30 Januari 2010

Godmorgon Bloggen!
Har varit vaken i ungefär 1½timme men har såklart inte ätit än så ska gå ut i köket och laga till något ätbart alldeles strax. Sitter i allafall och kollar på sista säsongen av Sex and the City nu, fast är bara på cd2 så har några avsnitt till att njuta av innan säsongen är slut,haha!

Solen skiner ute idag och man blir glad i hela kroppen men nu vill jag ha värmen också men den får jag vänta med för den kommer inte än, tyvärr!!

Okej jag börjar bli lite hungrig nu så kanske är bäst att laga ihop något att äta för min stackars mage och sen efter maten så ska jag göra mina brownies, orkar inte göra dem från början så igår när vi va på City Gross så köpte jag färdig deg som man bara blandar med vatten och sen är degen färdig så det blir det till efterrätt. Men nu blir det att göra mat.

Hoppas ni får en bra dag!! Kram

Sex and the City


Sitter med en stor skål chips med dipp framför mig, har även min stora godispåse jämte mig och kollar på Sex and the City, det är ju fredag,haha!!

Ha en fortsatt bra kväll allesammans!!


29 Januari 2010

Godmorgon bloggen!
Jag har rätt så bråttom så det blir ett snabbt inlägg, jag ska i allafall efter här springa ner till duschen och ta en snabb dusch, bara så att jag får tvätta håret i allafall så får jag duscha senare för har inte tid just nu i gentligen för sen så ska jag följa med mamma och pappa in till stan och jag har inte ens ätit än, smart!!

Jag har verkligen inte tid för detta nu men vi ses senare när jag kommer hem igen.
Ha en bra dag! Kram

Time for bed

Jag ska gå ut i köket och hämta lite kladdkaka och sen så ska jag krypa ner i sängen och kolla på nått avsnitt till av Sex And The City och sen blir det att sova för jag är otroligt trött och det är knappt att jag kan hålla ögonen öppna så trött jag är och det är inte ofta det händer kan jag säga, men någon gång då och då så händer det minsann.

Ska hämta lite kladdkaka nu och måste nog vispa lite mer grädde till och om något borde hålla mig vaken så är det ljudet från vispen,haha!!

Vi ses imorgon igen! Godnatt och Sovgott!!

Oskarströms krog och resturang

Japp därifrån har jag precis beställt mat. Jag har precis beställt en Oxfilé Provencale från Oskarströms Krog och Resturang, jag är precis som en amerikan som beställer take-out varje dag bara för att man inte kan laga mat,haha!!  Så snart så blir det mat och till efterrätt så blir det kladdkaka med grädde och mandariner och sen ska jag kolla på Sex And The City vilket jag även gör nu, jag är på fjärde säsongen disc 2, love that show ♥

Maten är här vilken minut som helst så dags för mig att sticka och fortsätta kolla på SATC, Vi ses senare!!

Fram med mjölet...

Dags att sätta upp håret, kavla upp armarna och ta fram massa grejer för nu är det bakdags. Skulle igentligen börjat tidigare men solen sken så fint ute så jag gick ut i stället och hjälpte pappa att skotta väck lite snö och sen kom farfar så därför blir det att baka nu i stället men nu är jag beredd. Synd att man inte har en tv och dvd i köket längre, att baka och kolla på Sex And The City samtidigt vore perfekt men tyvärr så får det bli musik i stället.

Dags att börja bakandet, Kladdkaka blir det först och sen så får jag rota igenom mammas böcker och se om jag hittar recept på Brownies och Cookies. Dags att kila... See ya later alligator!!

28 Januari 2010

Tänk snart har hela Januari gått, tiden flyger verkligen förbi. Godmorgon föresten, jag steg upp för ungefär 1½ timme sedan av att Bella skällde som en galning här så då va det ingen ide att somna om så då va det bara att ta på sig och stiga upp, sitter nu och funderar på vad jag vill ha att äta, har inte ätit ännu. Hatar att äta på morgonen.

funderar på att ha en bakdag idag, jag suger på att göra mat vilket jag är den ända som gör, Michael och Peter har kunnat laga mat sen dem va 12 typ,haha! Men jag är superbra på att baka i stället. Jag är precis som mamma jag följer aldrig recepten helt ut jag brukar slänga ner massa andra grejer så det blir som en överraskning sen när det är klart,haha! Har lust att göra kladdkaka, brownies, Cookies och lite annat smått och gott som man kan ha till fika. Hmm... det är något att fundera på. Men nu först så måste jag äta något, funderar på att koka upp lite vatten och göra två majskolvar, jammii!!

Dags för mig att kila... Ha en bra dag för det ska nämligen jag ha, solen skiner och det gör en på extra bra humör idag.
Kram

Sista Säsongen av Vänner och en stor godisskål :)

Sitter som rupriken lyder i sängen och kollar på den allra sista säsongen av VÄNNER och inte nog med det men sitter även framför det sista avsnittet just nu och jag blir lika ledsen varje gång. Sitter här med en stor godisskål framför mig som gör mig lite gladare,haha!!

Säger nu godnatt men vi ses ju i morgon igen!
Godnatt och Sovgott på er!!

27 Januari 2010

Godmorgon eller God Eftermiddag!

Har varit vaken i några timmar och kollat på tv inne i vardagsrummet med mamma medans vi åt frukost. Jag ska bara säga det, fyfan vad det snöar ute, det bara snöar och snöar och jag känner verkligen inte för att vara ute det minsta idag men har man en hund så får man gå ut varken man vill eller inte, tyvärr!

Sitter nu och kollar på sista säsongen av VÄNNER, alltså säsong 10, blir alltid så ledsen när sista avsnittet kommer,haha!! Ska snart sätta på Rihannas nya album som jag köpte igår och börja städa undan lite här, måste damma och dammsuga och plocka väck lite kläder som ligger slängda över stolen här, det ser för jävligt ut. Jag hatar att städa...

Ska nog be mamma sen när hon åker och jobbar att gå in på åhlens och köpa säsong 3 av CSI:NY för den kostar endast 159kr där, billigt som fan! haha!!

Dags att börja städa väck lite här så vet inte när vi ses igen men någon gång till kvällen eller nåt.
Ni får ha en bra dag! Kram

NyBäddat

Har precis bytat sängkläder och ska snart krypa ner och kolla på en film, hoppas att jag slipper katten hos mig idag. Jag älskar Truls men att ha han vid sig mitt i natten tryckandes mot en är inte roligt kan jag säga.
Ska gå och borsta mina tänder nu och sen är det sängdags för min del.

Vi ses igen i morgon, Godnatt!! Sweet Dreams Everybody!

Dagens shopping: ett par mörka jea

0386fd3219480b86d44ce0056728f40b.png

Kolla varifrån!

Dagens shopping: ett par mörka jeans,en t-shirt,tofsar och Rihannas nya album. NU,dags för mat,kram


26 Januari 2010

Godmorgon bloggen!

Jag är inte på bra humör idag kan jag säga, för det första så har jag varit vaken sedan klockan 4.30 och det känns som om denna dagen aldrig kommer ta slut bara för det. Jag somnade inte fören klockan 2.30 inatt för jag låg och kollade på en film och sen så fick jag typ 2 timmars sömn innan jag vaknade av att Truls (vår katt, har både en hund och en katt) krafsade på mitt täcke och min kudde för att han ville in under täcket och då va det kört för då kunde jag inte somna om, att ha en katt men hur mycket päls som helst som ligger och trycker mot dig är inte skönt, snacka om rena svettmaskinen och efter typ 1 timme så stack han ut till köket och ändan sedan dess så har jag bara vridit och vänt på mig i sängen och inte kunnat somna om så jag kan säga att jag är så jääääääääääääävla trött idag.

Och det andra är att jag måste in till stan idag vilket jag inte orkar nu men måste få det gjort så jag är verkligen på pisshumör idag och jag skulle kunna strypa någon som kommer in i mitt rum utan att knacka idag.
Jag ska gå ner och ta mig en lång och varm dusch och se om det hjälper att pigga upp mig lite i allafall.

Hoppas ni får en bättre dag än jag i allafall.
Kram

.........................

Tänkte bara säga Godnatt för nu så ska jag krypa till sängs, ska gå och borsta tänderna och sätta på VÄNNER igen och sova, älskar att sova när någon film är i för jag sover nämligen bättre då, vet inte varför men jag gör bara det. Jag börjar bli skit trött så dags att krypa till kojs.

Sovgott! Imorgon ses vi igen!


Är det verkligen så svårt att fatta??

Sitter just nu och äter på min kebab som pappa va snäll och beställde efter att han kom hem med mat från MAX innan, och jag äter inte MAXhamburgare för dem är så fruktansvärt äckliga med den där jäkla dressingen på och varenda gång jag varit där så har jag alltid sagt väldigt tydligt att jag vill INTE ha någon dressing men ändå så har jag fått det, inte en ända gång har dem faktiskt lyssnat och faktiskt gett mig en utan dressing, varenda gång har det varit dressing på den och jag hatar det och framför allt för att jag blir så himla illamående av den. vet inte varför men jag mår skitdåligt efter att jag ätit deras dressing, usch!! Så nu sitter jag och äter på min goda kebab i stället som jag inte blir dålig i magen av.

Ska sätta på ett till avsnitt av VÄNNER, och föresten det blev ingen stan idag så jag tar det imorgon i stället.

Vad ska ni göra ikväll??

Kram

Veckans Låt



Calling All Angels - Train


25 Januari 2010

Godmorgon bloggen! Jag sitter i min stora myströja med en kopp té i handen och kränger i mig godiset som jag har kvar och kollar på VÄNNER. Funderar på att åka in en snabbvända till stan idag, måste köpa nya jeans och har hittat ett par skitsnygga mörkajeans på gina tricot och sen måste jag köpa lite nya tröjor också nu till våren, det är mycket nytt som ska köpas,haha!

Ska dricka upp mitt té och fråga mamma när det är hon åker in till stan så att jag kan följa med i sånafall, men dags att gå tillbax till mitt té, måste även kolla in h&m's hemsida och sånt för att kolla vilka tröjor det är som jag kollat på och hur mycket dem kostar.

Men i allafall vi ses lite senare idag.
Kram

PS. Sabbe, jag hoppas du har kul på konserten idag! :)

Decode

Är så himla uttråkad och har absolut inget att prata om så slänger in en av mina favoritlåtar istället.



Decode - Paramore (soundtrack till Twilight)

24 Januari 2010

Halloo! Sitter insvept i en filt och kollar på Bones just nu, det är superkallt här, inte bara ute men även inne, det måste vara något fel på mitt element för fanskapet blir ju inte varmt. Sitter i allafall framför Bones som jag precis sa med en stor påse med godis, lakrids, yammi!!

Ska snart gå ut och hämta ett stort glas med vatten med isbitar i. Älskar att tugga på isbitar, har man inget godis så är det perfekt,haha!!

Ska vända tillbax blicken mot Bones men vi ses lite senare idag.
Ha en bra dag!! kram

23 Januari 2010

Hej bloggen!
Steg upp ur min varma säng för mindre än 2 timmar sedan för mitt huvud va nära att explodera alltså, har fortfarande ont i huvudet men försöker att inte ta några tabletter. Sitter nu i sängen med två mackor och en stor kopp vanilj té och kollar på Haitigalan som gick inatt för att dra in pengar till Haitikatastrofen, känner hur tårarna tränger sig fram när man ser allt från Haiti, så hemskt och stackars alla människor som har förlorat någon, såg en flicka innan som har förlorat 10 stycken av sina släktingar. Ska själv donera lite pengar, har inte så mycket men det är bättre än inget och jag tycker alla andra ska göra detsamma. 

Galan är nu slut, men ska nog se den igen när den går senare ikväll för missade lite i början.
Ska äta min mat och bläddra lite mellan alla kanalerna och se om det finns något bra att glo på.
Kram

hmm...

Nu är jag tillbax och jag känner att jag börjar bli väldigt trött och mitt huvud känns rätt tungt, vet inte riktigt varför men mitt huvud spökar väl igen vilket den gör lite då och då. Sitter i sängen och lyssnar på radion men inga bra låtar tycks dyka upp, det är bara samla gamla skit som spelas om och om igen. Ska gå ut i köket och göra en kopp vanilj té innan jag tror det är dags för mig att krypa till säng, känner att jag behöver all sömn jag kan få just nu.

Men allesammans vi ses igen imorgon, ny dag och nya tag. Ha en fortsatt bra kväll!
Godnatt!


22 Januari 2010

har varit vaken sedan halv 9 idag, och jag känner stort för att bara gå och slänga mig i sängen och sova några timmar men jag ska minsann vara vaken. Jag sitter och kollar på det senaste avsnittet av CSI:Las Vegas men ska snart gå upp och klä på mig istället för att sitta här med pyamas byxor och en tjocktröja på mig.

Vad ska ni hitta på idag då?

Jag har slut på ord så det blir ett kort inlägg här, men innan jag går så vill jag bara fråga Sabbe om du vill gå på filmen med mig någon gång nästa vecka?

Ha en bra dag. Kram


Snabba Cash, någon?



Någon som har lust att gå och se ''Snabba Cash'' med mig??


Varför Sverige?

Ja det är frågan. Varför är jag uppvuxen i Sverige eller snarare i Halmstad där det inte finns något att göra, att gå runt på stan i typ tre affärer, hur kul är det liksom? Varför kunde man inte fått vara uppvuxen i London eller New York eller någon annan storstad så långt borta från Sverige som möjligt. Jag trivs inte i detta vädret eller överhuvudtaget här, jag har aldrig trott att jag varit en människa som vill ha mycket människor omkring mig eller velat bo i en storstad men det har jag kommit på att jag kanske är en sådan människa i allafall, det va kul att bo i en liten stad när man va liten men nu när man liksom blir äldre så är det inte kul längre.

Vill bort härifrån...nu!!!!

Nej nu ska jag sluta klaga innan jag hittar på massa andra saker att klaga på, haha!!

Sitter och snackar med Sabbe just nu över msn och har tråkigt som vanligt men funderar på att slänga in en film i dvd-spelaren och poppa lite popcorn och tända lite ljus och ha det lite mysigt. Hoppas ni får en bra kväll allesammans.
Kram

21 Januari 2010

Ny dag, vaknade för 2 timmar sedan typ och har precis ätit och druckit ett stort glas oboy. Sitter och kollar på Criminal Minds nu och sen är det CSI:NY och sen ska jag städa, måste dammsuga innan hela mitt rum får sitt eget liv så det blir att städa och kanske rensa ut lite ur garderoben så att vårkläder får plats i den sen.

Ska gå ut och hämta ett glas cola och min vitamintablett (järntablett) och ta den och sen blir det att kolla klart här, som ni kanske märkt så har jag inte riktigt något att säga så kanske är bäst att jag håller tyst,haha!

Hoppas ni får en bra dag, kram

Watcha Say


Jason Derulo - Watcha Say♥


20 Januari 2010

Pizzan är uppäten och magen har äntligen slutat krampa, har varit vaken nästan hela natten bara för att jag har haft kramper i magen, steg upp från sängen för typ bara 40minuter sedan och nu är magen full och jag ska sätta på det senaste avsnittet av CSI:Miami nu på datorn.

Jag längtar verkligen till sommaren, är så himla trött på vintern nu. Jag vill ha sommar,sol och bad, vill verkligen åka iväg någonstans. Ska kila nu...
Kram


Romy and Michele's High School Reunion

 
Sitter nu och kollar på denna film, väldigt bra film och väldigt rolig.

(för er som är intresserade så finns den upplagd på youtube, sök Romy and Michele's High School Reunion part 1)


19 Januari 2010

Halloo, sitter och kollar på vänner och äter grönsakssoppa fast jag äter bara buljongen som jag doppar knäckebröd i, mums!! Hela dagen här idag så har det snöat, inte värsta snöovädret utan bara snöat lite grann men hela dagen har det hållt på.

Min mat håller på att bli kall så kanske bäst att äta den innan den blir det och ska även springa ut till köket och hämta fler knäckebröd.
Kram

V Factory

Veckans Video

Love Struck - V Factory


Spårlöst

Är det någon mer än jag som älskar att kolla på Spårlöst. Spårlöst är ett väldigt bra program till skillnad från massa annat skit dem sänder ibland. Tycker det är så roligt när man få se när dem ska försöka leta upp en eller flera personer och att man får se massa olika ställen som dem besöker, och sen lyckan när dem träffas igen, sicken känsla, wow.

Jag sitter nu bara och väntar på att Spårlöst faktiskt ska börja vilket det gör 21.00 så snart så är det dags att sätta på tv:n, ska fråga mamma om hon kan göra lite popcorn också, ska gå och hämta ett stort glas cola med is nu i allafall och sen ska jag sätta mig till rätta med en filt runt omkring mig (är skitkallt härinne) framför tv:n.

Har ni några favoritprogram??

Kram


18 Januari 2010

Godmorgon bloggen! Vaken och så jäkla trött men har precis druckit en stor kopp té så känner mig lite piggare. Hmm... vad ska man hitta på idag då? Jag har absolut ingen aning men funderar på att följa med mamma in till stan sen och gå lite och kolla i affärer medans hon jobbar, behöver lite nya t-shirtar och långarmade tröjor för jag har typ inga så måste verkligen köpa.

Jag ska alldeles strax sätta på CSI:Las Vegas igen, är på sista avsnittet på fjärde säsongen så femte säsongen är det dags för snart. Ska sticka nu, måste få lite mer mat i magen men vill ha någon riktig mat, känner för ägg,bacon och kanske något annat gott. Dags för mig att kila, ha det!

Kram

CSI:LAS VEGAS

Dags att börja kolla på CSI:Las Vegas igen där jag slutade innan vårt internet pajjade, Ha en bra kväll!

17 Januari 2010

Söndag söndag söndag, är det bara jag som tycker helgerna är sååååååååååå korta?
Sitter just nu och knaprar på ett äppel men ska snart börja titta på dem NCIS avsnitten jag missat och sen blir det nog att städa för min del för det ligger kläder exakt överallt nu och det ser inte så fräscht ut.
Pappa kom precis in med två Geisha chokladkakor till mig, tack pappa!!

Vad ska ni hitta på idag då? Själv så känner jag för att gå på bio, vill ut lite och träffa kompisar istället för att bara sitta här och glo,haha! NCIS väntar så ses senare idag!

Kram

Fan vad kallt det är

Jag ska krypa ner i min säng nu med ett stort jävla täcke över mig plus en tjock filt ovanpå det för fy fan vad jag fryser och i mitt rum är det skitkallt, vad fan har hänt med elementet???

Dags att ta en snabbvända in på toa först men sen är det direkt till sängen, sovgott på er!
Godnatt!

16 Januari 2010

Wow, det känns konstigt att sitta vid datorn igen efter att varit borta från den i typ 1 månad. Jag sitter just nu i köket och kollar på alla avsnitt av dem serierna som jag missat och har jag glömt att säga att jag älskar kriminalserier. Jag har precis proppat i mig två bananer och jag ska bara kolla klart på det senaste CSI:Miami avsnittet och sen blir det duschen.

Tänk att halva Januarimånad redan gått, tiden flyger verkligen förbi och vad har man att se fram emot detta året då, för det första så fyller jag ju 18år i sommar och enligt Becca (brorsans kompis sen långt tillbaka som vi även kallar för syrran i familjen) så kommer hon kidnappa mig då,haha!! Sen så blir det att åka till Miami igen så detta året kommer bli skitbra.

Nej nu väntar duschen på mig så det kanske är bäst att springa ner innan någon annan tar den, men vi ses senare!! Puss&Kram


Jag behöver Sol och Värme

och varför? Jag vill tillbax till värmen och för att jag klarar inte av vintern, på vintern så spelar min hy mig alltid ett spratt, jag klarar inte av att vara ute på vintern bara för min hy blir så torr vilket betyder att jag får finnar jätte lätt även hur mycket jag tvättar mig eller smörjer in mig, jag är helt klart född i fel land. Men snart så säger jag Hej till solen igen och kanske väldigt snart för pappa planerar en resa andra lördagen i februari och då ska vi inte bara till Miami utan även ut på kryssning igen precis som 2006 bara att detta är inte samma rutt, förra gången åkte vi till bla. St:Thomas,Bahamas och två till ställen, men denna gången blir det Aruba,Mexico och Babados rutten, jippie! Jag håller tummarna på att det blir nu i februari för jag behöver värme och sol, mår inte bra här i Sverige på vintern så behöver solen och värmen för att må bra. Jag håller tummarna!!


Vackra Megans Bay som helt klart har den vackraste stranden och det vackraste vattnet, 30 grader i vattnet och nästan kristall klart va det när jag va där 2006. St.Thomas ♥


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hej bloggen! Nu är jag tillbax efter typ 1 månad utan internet, pappa åkte in till stan i morse och köpte trådlöst internet under tiden, det funkar men det går ju lite långsamt men jag kan i allafall skriva här nu.

Jag sitter i sängen och kollar på CSI:Las Vegas nu men ska snart börja kolla på alla tv-serier som jag missat nu bara för att jag inte haft internet och det är en jäkla massa, jobbigt!!

Jag orkar inte berätta om nyår och sånt nu för jag är så himla trött, det har varit ett jäkligt springande här idag så får berätta om det någon annan dag.

Jag ska börja kolla på Bones, för där har jag bara missat ett avsnitt så ska börja med det och vi kommer nog inte ses fören i morgon igen, men äntligen så kan jag blogga igen, har saknat det ♥

Ha en helt fantastisk kväll med er!! Kram

RSS 2.0