Äntligen tillbaka !! =D

Äntligen är hemmafruarna på Wisteria Lane tillbaka i rutan, klockan 21.00 nu ikväll så börjar äntligen Desperate Housewifes igen =D


Dags att tänka ...

Jag sitter här nu och funderar på vad jag ska ha och äta, för mig som är så kräsen när det kommer till mat är det väldigt svårt att komma på något.
Idag så har jag rensat bland mitt smink occh slängt massa som jag inte vill ha, men ska fortsätta i morgon och rensa för jag har mycket smink så ska fortsätta i morgon för jag orkar inte göra det nu.
Jag sitter och kollar på sex and the city just nu, för jag har lånat boxen från en kompis så ikväll så ska jag ha Sex and the City maraton, :D
Jag har nu pausat lite från Sex and the City kollandet för att lyssna lite på musik och just nu lyssnar jag på Katy Perry's låt "I Kissed A Girl" , den är typ en perfekt danslåt och det förvånar mig inte om den spelas på massa klubbar typ, haha!
Jag har så jäkla ont i ryggen , det gör så himla ont så att jag bara vill skrika, men ska försöka att inte göra det.

Nu så har jag kommit på vad jag ska ha för mat så nu ska jag gå ut till mamma och berätta och sen är det Sex And The City som gäller igen.

Föresten för er som är stora SATC-fans så vill jag bara säga att SATC-filmen (2-disc utgåvan) kommer ut den 22 Oktober (1-disc utgåvan kommer också ut den 22 okt.) Själv så ska jag köpa 2-disc utgåvan. :D

1-Disc utgåvan2-disc utgåvan


Music And Lyrics

Music And Lyrics

Music and Lyrics blir filmen som jag ska titta på och det är verkligen en film man kan se hur många gånger som helst, den är helt underbar.
Det är en av de få filmer jag faktiskt tycker är bra med Hugh Grant i huvudrollen för här spelar han normal vilket han inte gör i hans andra filmer typ.
Så den här måste ni bara se för den är verkligen jättebra.
Jag har sett den typ 25 gånger och jag gillar den lika mycket fortfarande.

På cdon.se kostar den (just nu) 119kr
På Ginza.se kostar den 99kr
På Cdwow.se kostar den 179kr (gratis frakt)

Tisdag

Godmorgon på er! Idag så vaknade jag runt 8.45 fast jag gick inte upp fören klockan 9.00.
Nu på morgonen har jag gjort en kladdkaka för den som jag gjorde igår försvann fort och sen så har mamma gjort klart mitt överkast till sängen så det kommer på snart.
Idag så ska jag städa rummet och rensa garderoben för den är verkligen full just nu och jag behöver plats till alla höst/vinter kläder nu så nu är det dags för den tråkiga rensningen igen.
Planer för denna veckan har jag väl inte så många än förutom att på Fredag så ska jag och Sabina på bio och vi ska se "Patrik 1,5", jag brukar aldrig se svenska filmer men denna verkar så rolig och sen efter det så ska jag och Sabbe hem till henne för jag ska sova där och sen så ska jag kanske till doktorn nu i veckan och ta lite blodprover för att typ ta reda på vilken vitamin jag behöver mer av för jag har vitaminbrist av någon vitamin så det ska jag ta reda på och jag hatar sprutor , jag får typ panik även om jag inte tycker det gör ont så hatar jag bara sprutor och sen klarar jag inte av att se blod typ, jag blir typ svimfärdig.
Nu så ska jag gå och kolla på film.

Ciao !


Krångel med Internet... IGEN!!

Det har varit krångel med internet igen så jag har inte kunnat komma in på bloggen fören nu men nu är jag här igen.
Idag så har jag bakat med mamma och det blev Kladdkaka och chokladbollar, mumsigt! Sen så har jag väl bara tagit det lugnt, jag är fortfarande ledsen och jag har knappt sovit något inatt vilket gjorde det ännu värre.
Jag sitter nu och pratar med Sabina på msn för hon är den ända jag vill prata med just nu.
Jag har så många tankar just nu så att huvudet känns som om det kommer att explodera vilken sekund som helst nu.
Jag orkar inte mer, jag är så trött att känna mig ledsen och när jag väl känner mig glad så händer alltid något tråkigt som tar dö på det. Varför händer alltid tråkiga grejer till dem jag älskar mest i hela världen, varför?
Jag minns inte ens när jag var lycklig senast för det var så många år sedan. Vad skulle jag gjort utan min familj och mina vänner? jag kan inte tänka mig ett liv utan dem.

Jag ska iaf gå nu och kolla på idol som kanske får mig på bättre humör.

Godnatt ! <3

Orkar inte mer

Jag tänkte säga Hejdå för mig idag för jag orkar inte sitta här längre därför att jag är så ledsen att Sabina har varit med om detta och det gör ont att veta att ens bästa kompis inte kan sluta tänka på det.
Jag ska försöka få i mig något att äta för jag har inte klarat av att äta idag , så jag ska försöka att få i mig något men jag hoppas att nu får en bra kväll allihopa !

Hejdå <3

Herregud !!

Hej hej !
Jag sitter nu i sängen med tidningen och jag läste precis om olyckan som hänt på Stora Torg här i Halmstad.
Det var en tjej i en bil som backade på en cyklist och föraren fick panik och när hon skulle trycka på bromsen så tryckte hon på gasen i stället så cyklisten blev överkörd igen och släpades med under bilen och dog.
Jag blir så förbannad, man kollar väl förfan i backspegeln innan man backar så att man INTE backar på någon.
Och Sabina var där , hon såg inte när det hände men hon kom typ en minut efter det hände och hon såg blodet och allt, Stackars Sabina alltså och stackars cyklistens familj och allt.
Jag kan inte ens tänka mig hur ont cyklisten måste känt innan hon dog. det är ju bara för hemskt.
Och jag kan inte ens tänka mig hur sabina måste känna sig, jag tycker så synd om henne.
Jag orkar inte prata om detta mer nu så jag tänker sluta. Men om ni vill läsa om olyckan så tryck på denna länk .

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3409261.ab



Idag iaf så har jag varit med mamma och pappa och handlat mat och sånt vilket vi brukar göra varje fredag men har inte haft tid . sen så har jag väl bara legat framför tv:n och latat mig helt enkelt , det är skönt att lata sig ibland.
Sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen men det blir väl något.
Jag ska sticka nu och hämta lite dricka och sen så ska jag försöka hitta på något .

Kram

Sömnig och godissugen

Svensson Svensson är slut nu så nu sitter jag bara här och jag är typ skit trött och sen så är jag jätte sugen på godis men mitt godis har ju brorsorna snott och ätit upp, att dem aldrig kan köpa eget godis någon gång i stället för att äta upp mitt.
Jag sitter nu och bläddrar mellan kanalerna men det finns ju inget bra alltså och det är inte fören i morgon Supernatural är, boriing!

Jag sitter nu och kollar lite kläder på StyleByStars.com, dem har ju skit snygga kläder alltså.

Men nu så ska jag sticka för jag ska lägga mig och kolla på någon bra film.

Godnatt ! <3

All The Boys Love Mandy Lane


Jag har precis kollat klart på ''All The Boys Love Mandy Lane'', jag har velat se den sen jag för ett halv år sen läste om den och det ända jag kan säga är att jag är så himla besviken. Det var den dåligaste film jag någonsin sett i hela mitt liv, så jag bara säger det, slösa inte pengar på och köpa den när den kommer ut, för den är inte värd det.
Den är så himla konstig och slutet ska vi ju inte ens tala om, den var verkligen kass.

Har någon annan sett den?


Nu så ska jag gå upp från sängen och göra mig en Kaffe Latte , så jag blir lite piggare för jag känner att jag börjar bli trött nu.

Kram


Vintershopping

Jag har precis varit inne på ellos och laredoute's hemsidor och kollat deras sortiment nu för vintern och jag hittade detta:


Cardigan, 399kr från ellos.seJacka , 499kr från ellos.seTröja 199kr  från ellos.seStövel , 299kr från ellos.se299kr från ellos.seStövel , 379kr från ellos.se

Alla sakerna är från ellos.se för på laredoute hittade jag inget som passade min smak.


Rise and Shine!!

Detta är helt otroligt, Jag somnade innan klockan 12.30 inatt och sen så vaknade jag redan klockan 8.45 och var jätte pigg, fast bestämde mig ändå för att ligga kvar i sängen ett tag och nu så sitter jag i min underbara nya säng igen.
Jag har aldrig sovit så gott förut om man inte räknar med när jag var i USA i oktober 2006, men ändå.
Jag sitter nu och lyssnar på musik medans jag också kollar på Vänner men ser knappt tv:n för solen är precis utanför mit fönster och det lyser in genom fönstret och ljuset är på tv:n så ser inget , men jag orkar inte fixa det nu så jag får helt enkelt vänta på att solen flyttar sig.

Min brorsa kom precis in i mitt rum och frågade om jag kunde kolla igenom den andra laptopen för att se om det är något som ska sparas och köras över på denna datorn, problemet är bara hur man ska köra över det till denna datorn för den bärbara hårddisken till andra datorn är helt knäpp och funkar inte som det ska och jag nåste lägga över allt på den i sådanafall, men jag får fråga Padde nästa gång han kommer hit om han vet något annat sett jag kan göra på.

Idag så ska jag hjälpa mamma att måla min garderob svart så att den blir målad någon gång för i flera månader nu så har mamam och jag tänkt att vi ska göra det men det har helt enkelt inte blivit av, så jag hoppas det blir av idag , fast mamma ska först måla gungstolen så att  vi kan sätta in den i vardagsrummet någon gång.
Tänk att hela September snart har gått och snart är vintern här igen. Jag saknar faktiskt vintern även om jag inte gillar att det är kallt men det fixar sig, hehe.

Bella har inte vant sig riktigt vid den nya sängen, för hon har problem med att hoppa upp i fönstret nu och kolla ut på pappa när han arbetar men hon vänjer väl sig någongång.

Nu så ska jag fortsätta att kolla på Vänner för nu har solen gått bort från mitt fönster så nu ser jag tv:n igen . Men vi ses senare !

Kram ♥


IKEA

Idag så har jag varit på IKEA och köpt min nya säng och sen lite andra prylar med, så jag har inte varit inne på bloggen tidigare idag.
Jag sitter nu och väntar på min mat som jag hoppas är klar snart, det blir potatismos med korv med bröd, mums !!
Jag sitter nu och inviger min säng , hehe medans jag kollar på VÄNNER.
Jag ska iaf sticka nu , men jag kommer kanske in senare ikväll !
Kram

FRIENDS

Hejhejhej!
Jag och pappa har precis kommit hem från hemköp för vi har köpt godis,mums!
idag så har jag städat mitt rum och tagit foto på min bäddsoffa som ska säljas för i morgon så ska jag och familjen till IKEA och Väla och jag ska köpa en ny säng , äntligen så ska jag få sova i en riktig säng även fast min bäddsoffa är hur mysig som helst, men men.
Jag sitter nu iaf och kollar på andra säsongen av V.Ä.N.N.E.R och sen så äter jag godis och dricker Champis =)
Jag funderar på att göra en latte men jag orkar inte resa på mig just nu.
Men jag ska gå tillbax till mitt nu men vi ses väl snart igen.

Kram


Musik Musik

Godkväll allesammans!
Jag håller nu på och göra mig i ordning inför kvällen så att jag är klar när Idol börjar och sen efter Idol så är det Heroes.
Jag lyssnar även på musik och just nu så lyssnar jag på Runaway Train med Busted (James Bourne som är med i Busted har startat bandet Son of Dork också och han är också den som skrivit mcfly låtar tillsammans med Tom Fletcher från Mcfly).
Idag så har jag och mamma kollat i olika klädkataloger för vi har fått massa 30% kuponger (eller vad det heter) på kläder från ellos.se och laredoute.se så nu ska jag shoppa lite vinterkläder. Sen så har jag kollat på filmer och sånt och sen så har jag varit med mamma väldigt mycket också för hon har varit på begravning idag bara för att hennes morbror har dött fast dem vet inte riktigt hur han dog än så det återstår att se, så mamma har varit ledsen så jag har varit med henne idag.

Jag ska iaf gå nu så hejdå allesammans !!

Internet funkar igen

Hej allihopa ! Jag har inte skrivit på bloggen så mycket denna månad därför att vårt internet har krånglat så himla mycket men nu ör det igång igen.
Just nu sitter jag och kollar på våra bästa år men min chipspåse i handen , mums!
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag brukar alltid hitta på något.
Vad ska ni hitta på idag då?

Jag ska sticka nu men vi ses senare.

Hejdå

Sjuk och ont i fötterna

Nu är jag här igen efter att internet typ inte funkat i en vecka nu.
Jag började jobba igår så jag har så sjukt ont i mina fötter och plus så har jag blivit sjuk, precis när jag börjat jobba så blir jag sjuk.
Idag så har jag bara legat i sängen eftersom att jag är sjuk och nu så ska jag snart gå och lägga mig igen för jag har varit uppe och gått lite och så ska jag kolla på resten av heroes även om jag redan sett dem 4 första avsnitten av andra säsongen men men skit samma.

Ni får ha en så bra fortsättning på kvällen.
Kram och Godnatt !


Förskyld :(

Hej allihopa, jag är så himla förskyld, har varit nära på att tappa rösten flera gånger, skitjobbigt!
Sen så håller jag på att få hosta också =(
Idag så ska jag helt enkelt bara ta det lugnt och försöka att få bort denna hemska förskylning.
Jag sitter nu och kollar på säsong 9 av VÄNNER , har alla tio säsonger så ja =)
Nu så ska jag gå och göra lite varm mjölk och bara ta hand om mig just nu så att förskylningen går bort så fort som möjligt.
Vi ses antagligen senare.

Kram

Tisdag

Jag sitter här och funderar på vad jag ska köpa till min bror i 23års present, han fyller år på torsdag så jag får tänka fort, vilket jag inte är så bra på.
Jag sitter nu och lyssnar på Already Gone med Girlicious , har typ blivit helt beroende av den låten.
Jag ska snart gå och duscha så att jag känner mig 100 % fräsch igen, hehe.
jag har en sådan jäkla huvudvärk så detta är sista inlägget idag för jag måste vila huvudet lite.
Hoppas ni får en bra kväll.

Kram

Jag klarade det ...

Yes, jag höll vad jag lovade nu , hehe.
Jag sitter nu här och är så jäkla hungrig så jag ska snart gå ut till köket och göra lite frukost.
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det kommer alltid upp något som sagt så det är bara att vänta och se.
Jag vaknade för ungefär en halvtimma sedan så jag har inte hunnit göra så mycket eftersom att jag gärna ligger kvar i sängen en stund efter att jag vaknat.
Men nu är jag verkligen jätte hungrig så nu så ska jag gå och göra mig lite frukost, men vi ses senare.

Kram


American Idol

Hejhej !
Idag så vaknade jag runt 11.00 och så åt jag frukost och sen satte jag mig här ich började spela sims 2 .
Just nu sitter jag och kollar på American Idol för det har precis börjat och jag måste ju bara få se min David Archuleta, haha!
Jag tänkte bara säga Godnatt för idag och så ska jag försöka att faktiskt komma in här i morgonbitti, hehe

Ha det så bra

Kram

RSS 2.0