Bilder från igår



Dags för lite käk...

...Närmare bestämt Kebab. (åt för typ 1½timme sedan en rejäl middag men känner ändå att jag kan få i lite mer).
Men vi ses när jag ätit och då kommer även bilderna från Liseberg.

31 Maj 2010

Godmorgon!!

Har varit vaken några timmar men bestämde mig för att ligga kvar i sängen tills nu och gosa med hundarna. Hade i allafall skitkul på Liseberg igår förutom runt middag då jag fick otroligt ont i magen och mådde illa men det hjälpte med en Ipren och att lägga sig en stund rak lång på en av deras långa vita bänkar. Men resten av dagen va det jätteroligt. Vi började med Balder (som vi brukar göra), och sen hann vi också med Spinrock,Kållorado,Gasten,Flumride,Hanghai och Lisebergsbanan, tror jag glömt någon men jaja. Har i allafall aldrig blivit så blöt av kållorado som igår,haha!! Och jag har aldrig blivit så vettskrämd av gasten heller, dem blåste en i håret och slängde upp en av dörrarna mitt framför näsan på en, just då så kände jag verkligen att jag bara ville slå till människan,haha! Men jag backade ur för jag tänkte inte göra samma sak som brorsans kompis gjorde.

Nu sitter jag i allafall och kollar inte lite bloggar och sånt som jag inte hann igår och jag ska snart gå ut i köket och äta, men har inte så stor aptit än.

Ska se om det finns någon kul film man kan kolla på här genom datorn, min tv vill inte starta så det får bli att kolla genom datorn tills tv:n bestämt sig för att starta igen.

Ni får ha en bra dag så ses vi senare.
KRAM

ps. bilder från igår kommer senare.

30 Maj 2010

Godmorgon!!

Har varit vaken i en timme snart och är faktiskt väldigt pigg, la mig tidigt i går så jag vet inte ens vem som vann ESC,haha! Om några timmar, 10.50 om det ska vara precis så bär det av mot Liseberg och vädret ser än så länge lovande ut, peppar peppar! Ska resa mig upp och börja sminka mig lite, blir bara pyttelite mascara, mitt öga är fortfarande inte helt friskt från inflammationen så det blir bara lite mascara i fall ögat skulle börja rinna.

Ska sticka nu men ni kan följa mig med mobilbloggning resten av dagen.
Ha det bra!

Sista Inlägget För Idag

Som ni ser på rubriken så blir detta det sista inlägget för idag och imorgon får ni följa mig genom mobilbloggning hela dagen för den ska spenderas på Liseberg med Sabbedabbedina, ska bli skitkul, ska sitta framför datorn en liten stund till men sen så blir det film, tror föresten att ''Forrest Gump'' går just nu på någon kanal, jaja!

Vi ses imorgon!

Funny Face

Sitter i sängen och kollar på en av mina favorit filmer, ''Funny Face'' med Fred Astaire och Audrey Hepburn så tänkte slänga in ett videoklipp från filmen när Astaire sjunger och han samtidigt dansar med Hepburn.



Frankly Dear, your modesty reveals to me
Self-appraisal often makes me sad
And if I add your funny face appeals to me
Please don't think I've suddenly gone mad

You've got all the qualities of Peter Pan
I'd look far before I'd find a sweeter pan

I love your funny face
Your sunny, funny face
Though you're a cutie
With more than beauty
You've got a lot of
Personal-i-ty for me

You fill the air with smiles
For miles and miles and miles
Though you're no Mona Lisa
For world's I'd not replace
Your sunny-- funny face

I love your funny face
Your sunny-- funny face
You're not exotic
But so hypnotic
You're much-- too much
If you can cook
The way you look

I'd swim the ocean wide
Just to have you by my side
Though you're no Queen of Sheeba
For world's I'd not replace
Your sunny-- funny face.




clothes



(Audrey Hepburn tishan ska bli min!!!)

Mama's Song & Change


Mama's Song
 
Change

Två av mina favorit låtar på Carrie Underwood's tredje (senaste) album ''Play On''
Min absoluta favorit är ''Change'' som hon sjöng på en välgörenhetsgala, den har ett så himla bra budskap.

29 Maj 2010

Hej bloggen!
Har precis kommit hem från stan med mamma, har handlat så passade på att köpa ett läppstift då, 105kr gick det på, väldigt snyggt. Ligger nu i sängen och gosar med Kenzo.
Vädret har verkligen inte varit roligt idag, bara regnat men jag håller tummarna på att det är fint i gbg i morgon när det bär av till Liseberg.

Jo visst ja, Sabbe du hur ska vi göra imorgon? och vem är du hos? Ska pappa lämna av mig hos dig imorgon och när i sånafall ska jag komma?

Ska gå tillbax till min lilla söta valp nu, håll tummarna för att det är fint väder imorgon!!
Kram

------

Har precis ätit två majskolvar med salt och smör, yammi!! Ska gå ut i köket och hämta min c-vitamin och min vitamintablett och ett glas Cola och kolla klart på CSI:Miami, har regnat här så det är blött och äckligt ute så känner inte riktigt för att vara ute nu.

Vad hittar ni på då?

28 Maj 2010

Godmorgon!!

Har varit uppe med tuppen idag, vaknade upp av att en liten knasboll slickade mig i hela ansiktet och det måste ha tagit på krafterna för nu ligger han på rygg och sover på min säng, en liten sötnos är han.

Solen är framme och mitt öga ha blivit bättre, det rinner inte så himla mycket nu, eller igentligen så rinner det inte alls nu, så håller tummarna på att inflammationen är helt borta tills på söndag då jag följer med Sabbe till Liseberg, längtar!!

Så, vad ska ni hitta på idag då?
Själv så funderar jag på att åka in till stan och strosa runt en stund, är sugen på att ta en fika men mitt öga blir tyvärr väldigt rinnigt (?) när jag är ute och går så det får väl vänta, fan!

Ska lägga mig ner här jämte Kenzo nu och gosa lite med honom!
Ni får ha en bra och solig dag!


Välkommen till familjen Kenzo!



Detta är Kenzo, en hane på 10veckor!!
Hämtade honom tidigt i morse, en riktig kelgris är han.
Och Bella ser det redan som sin lilla valp vilket är roligt för dem är halvsyskon, har samma pappa (som också heter Kenzo) men olika mammor. Så detta är Bellas halvbror.

En snabbdusch sen sängen

Som rupriken säger så blir det en snabbdusch nu innan jag lägger mig, älskar att vara nyduschad när det är dags för sängen. Jaja, ses imorgon, antingen innan vi åker till helsingborg eller när vi har kommit hem, jag håller tummarna på att det blir ett hundköp i morgon, vi ska kolla på han först (japp det är en hane och han är 10 veckor) och så får vi se om Bella kommer bra överrens med honom och om hon gör det blir det ett köp så bilder och sånt kommer i morgon på lillen.

Godnatt!!!

Helsingborg i morgon och Göteborg på Söndag

Ska till helsingborg i morgon med pappa och kolla hund, en till papillon ska vi ha, så jippie, och Bella följer ju såklart med, hon måste ju gilla valpen också. Helsingborg i morgon alltså och på söndag bär det av mot Göteborg tsm med Sabina för en hel och rolig dag på Liseberg, hoppas bara att min ögoninflammation har gått bort tills dess, hade nämligen ögoninflammation när vi va där tsm för två år sedan också och det va skit jobbigt för ju mer jag åkte ju mer rann ögat och blev allt rödare och varigare så håller tummarna på att det är borta tills på söndag.

Har hämtat medicinen, och jag hatar denna medicinen, blir illamående. Vet inte riktigt varför men den funkar i allafall skitbra.

Ska gå upp och resa på mig lite nu, har skit ont i arslet av att sitta upp mot väggen och sitta snett.
Ska ni hitta på något roligt resten av veckan?


......

Mitt öga fortsätter att rinna och rinna och fylls med mera var efter varje blinkning och ont gör det som bara den...
Ajajajaj!!!


26 Maj 2010

Godmorgon bloggen!

Har varit vaken sedan 8-tiden imorse pågrund av mitt jävla öga som hade klistrat ihop sig, för två år sedan så fick jag ögoninflammation och det va skit jobbigt det bara rann och rann ur mitt högra öga att det tillslut blev exem vid ögat tack vare all vätska som runnit och jag tror att jag har fått det igen, för mitt öga bara rinner och rinner, och det roliga är att jag hade det för två år sedan vid denna tiden också men det jobbigaste är när man sover och man haft ögonen stängda så länge för då har massa var och sånt hunnit samlas så hela ögat är fullt med var vilket gör att det blir som klister så det är svårt att öppna mitt högra öga på morgonen med tanke på allt som samlats där under natten. Ska be mamma följa med mig upp till vårdcentralen så någon kan kolla på mitt öga och skriva ut ett recept på ögondroppar, precis som jag hade förra gången, och jag som hatar att stoppa saker i ögonen, iallafall något som är flytande, Usch!!

Och det dumma är att jag inte kan vara ute nu bara för då börjar ögat rinna mer och jag vill verkligen inte få exem som jag hade förra gången för det gjorde så fruktansvärt ont.

Ska gå ut i köket och göra lite té och sen sätta mig framför CSI:Miami igen.
Ni får ha en bra dag!

Dags för duschen...

NCIS:Los Angeles börjar om lite mer än en timme så ska sticka ner till duschen nu och försöka vara klar innan klockan 20.00, har en tendens att stå väldigt länge i duschen men ska försöka snabba på mig denna gången, vill inte missa NCIS:Los Angeles.

Kram

25 Maj 2010

Tisdag 25 maj! tänk om en vecka är det Juni, tider bara flyger förbi och om lite mer än två månader så fyller jag 18år, jippi!!

Sitter i sängen och kollar på CSI:Miami säsong 2 och dricker citron té. Sitter och funderar på om jag ska följa med mamma in till stan sen och gå runt och kolla lite medans hon jobbar, är så fruktansvärt uttråkad så vill göra något.

Har ni något roligt bestämt idag?
Kram

23 Maj 2010

Hej bloggen!

Sitter i sängen upp mot väggen och kollar på första säsongen av CSI:Miami, där älskade Rory Cochrane är med som Tim Speedle, hans karaktär blev ihjälskjuten i tredje säsongen och det va då som Jonathan Togo (Ryan Wolfe) tog hans plats.

Ska snart gå ut och sätta mig en stund på altanen och börja läsa en ny bok, blir nog ''Varsel'' eller ''The Shining'' som den heter på engelska med Stephen King eller så blir det fjärde Gossip Girl boken, måste in till stan och köpa lite nya böcker, har läst alla mina böcker flera gånger om nu.

Vad har ni hittat på idag då?

Kram

Time for bed

Har kollat på CSI:Las Vegas season 10 finale genom datorn och fyfan vad jag längtar tills säsong 11 börjar, det borde vara förbjudet att låta sista avsnittet på en säsong att sluta så som det gjorde.
Men jaja, dags för sängen, är trött och sliten så behöver lite sömn.

Sov gott!!

22 maj 2010

Hej bloggen! Längesedan man skrev men har varit skönt att få en paus från datorn och sen har jag helt enkelt inte känt för att sitta vid datorn över huvudtaget.
Ska snart gå ut till solen och värmen, är över 30 grader varmt ute här så får passa på för vem vet, solen och värmen kan försvinna när som helst, peppar peppar! 

Sitter och funderar på en bra present som man kan ge till brorsan i födelsedags present, han fyllde visserligen år i torsdags men firar honom inte fören nästa vecka, någon som vet vad man kan ge en nybliven 28-åring i present?

Ska sticka ut till solen nu... Byebye!

RSS 2.0