....

Har precis kommit hem från systemet med mamma och köpt en flaska vin med smak av hallon, luktar jävligt gott i iallafall. Sitter nu och kollar på tv men ska snart börja göra mig i ordning, för min del så är det bäst att börja i tid för annars blir jag aldrig färdig och plus att jag måste gå ner till duschen och tvätta Kenzo sen så att han också blir fin, Bella är ju redan fin och hon är en riktig dam, hon kollar vart hon går så hon inte blir skiten,haha! Smart hund.

Bilder på alla presenter kommer sen men jag kan berätta att jag fått tre buketter med blommor (10 röda och 10 vita rosor och några liljor i en annan bukett), ett silver armband,en silver ring och biljetter till roxette, sen så va ju resan till Sthlm en födelsedags present också och där fick jag massa fickpengar. Bilder på det jag köpte i sthlm kommer också upp sen för det är ju igentligen också födelsedagspresenter.

Jaja, dags att börja göra sig i ordning, måste även hämta något att äta, är skit hungrig.
See ya later...alligator!!

Hipp Hipp Hurra!!!


Grattis till mig som fyller 18år idag!


*Gäsp*

Ska börja göra mig i ordning för sängen, borsta tänderna och ta på sovkläderna (linne+shorts) för jag är jävligt trött, somnade inte fören vid 5 imorse bara för att jag fastnade framför tv:n, så fick inte mycket sömn så är skit trött, så det blir alltså sängen framför någon bra sovfilm (brukar sova med tv:n på). Plus att imorgon är det min födelsedag så vill väl sova nu lite bara för det också,haha!

Jaja, godnatt på er så ses vi imorgon!


Tomorrow is the big day!!

Som rupriken, imorgon fyller man 18år! Yeeay!! Har i allafall varit inne i stan idag i ösregnet och sprungit några ärenden och inte nog med det men det har varit skitkallt och det har blåst så himla mycket här att man nästan flugit iväg bara av att gå utanför dörren, och jag väntar med spänning för att se hur vädret är imorgon. Jag har så länge jag kan minnas haft regn på min födelsedag någon gång under dagen och jag har en känsla av att det inte kommer förändras detta året, speciellt nu när man sett hur vädret har varit idag.

Sitter i allafall nu och äter och kollar på tv i ett välstädat rum, det va längesedan mitt rum va såhär rent, och jag hatar att faktiskt erkänna det men jag är inget vidare på att städa.

Ska sticka ut till köket och lägga beslag på den sista cidern som står oöppnad i kyldörren innan någon annan tar den (läs. Michael!!). Vi ses!!

29 Juli 2010

Wohoo... Endast två dagar kvar tills min födelsedag, 18år!! Finally! På Lördag alltså så fyller jag år och jag känner friheten komma krypandes,haha!! Somnade klockan 5 imorse och vaknade upp för några timmar sedan, satt hela natten och pluggade körkorts teori, snart är det dags, tio körlektioner inkl. halkan och allt, jag och Peter fick pengarna av farfar till våra respektive körlektioner, jag på vanligt körkort och Peter på lasbil, så snart är det dags och jag hoppas på att ha mitt körtkort snart, som sagt, när man är 18 så blir livet lite bättre och roligare.

Sitter och kollar på CSI:Las Vegas. Hade tänkt vara ute idag men det är inte så himla roligt väder ute så får sitta här i stället och göra nada i princip.
Bilderna från Sthlm kommer upp inom några dagar, är för trött för att sitta och lägga upp dem här nu.

Ska sticka ut i köket och dregla över oxfilén som ligger och väntar på att bli uppäten i frysen, yammi! Så vi ses senare! Ha det!

Kvällsmacka med te

Har precis ätit upp två mackor med stekt ägg på och nu sitter jag och dricker på mitt vanilj te, ska dricka upp här och sen ska jag in i duschen och tvätta mina fötter för dem ser inte vackra ut och speciellt inte nu när jag gått barfota ute. Imorgonbitti så tar vi båten ut till Vaxholm och sen senare på dagen så bär det in mot stan igen för lite shopping och sen vid 19.00 så bär det av till Movitz för god mat. Börjar faktiskt känna mig trött så ska nog krypa ner i sängen och läsa lite men först...tvätta fötterna!

Vi ses imorgon. Godnatt!

Stockholm

Hej allihopa!

Sitter nu i lägenheten efter att ha varit några timmar på stan och vi har precis kommit hem från Ica, behövde köpa lite dricka och sånt för det har varit så fruktansvärt varmt här idag så mycket vätska måste man få i sig.
Första dagen i sthlm alltså och vi stannar tills på Onsdag och imorgon så ska vi ut och äta på Movitz, jag bara säga det, världens bästa oxfilé provencale hittar du på Movitz, så imorgon blir det att äta det och jag längtar är så fruktansvärt sugen på det nu.

Vi va framme i sthlm vid halv 1 tiden i allafall och då åkte vi direkt till lägenheten och satte av alla våra saker och sen tog vi bilen till Gamla Stan där vi gick och åt och gick i några affärer innan vi åkte hemåt igen.
Sitter nu och dricker på min Trocadero och jag ska strax sätta mig tillrätta här med datorn i knät och kolla på en Audrey Hepburn film, tog med mig fem filmer och innan vi åker hem så kommer det nog bli många fler som följer med hem, ska helt klart köpa ''Alice i Underlandet'', inte den tecknade utan den nya med Johnny Depp, älskar den!

Ska sätta i en film nu men här bjuder jag först på en bild på mig själv i ett soligt Sthlm.


Rösta på mina skor!!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

Väldigt enkla skor men gillar helt enkelt inte skor med massa krims krams på.
Valde att göra fyra stycken olika, va ju kul,haha!! Kul att låta fantasin ta över lite ibland.


RSS 2.0