26 mars 2010

Godmorgon bloggen! Har inte bloggat på två dar men det har varit så fruktansvärt fint väder här att det ända jag har gjort på datorn är att kolla mejl och min facebook för resten av tiden har jag varit ute i det fina men också varma vädret, 18+ grader har det varit och är det även nu så ska sätta upp håret i en lös knut och sen gå ut...utan jacka!! Fan vad härligt det är att kunna vara ute utan jacka, våren är verkligen här nu! Har även varit ute och övningskört dessa två dagar, det är ju skitkul att köra bil, har bara kört tre gånger men kan redan allt typ, jag lär mig väldigt snabbt, kan parkera (asbra om jag säger så själv), backa in på smala utrymmen och allt annat, duktiga jag.

Ska se om mamma gör något, vill ut och köra!!
Ha en bra dag!

hmm...

Sitter fortfarande framför CSI:Miami men har nu kollat klart på tredje säsongen så är nu på andra avsnittet av säsong 4 och varför jag bara kollar på säsongerna från 3 och uppåt är för att i säsong 3 så kommer min älskling in i serien, Jonathan Togo som Ryan Wolfe, älskar den killen alltså.

Sitter och funderar på om jag ska gå ut och göra en stor hönökaka med ost och små paprika bitar på, väldigt gott men vet inte om jag orkar, lat eller vadå? haha!!

Min mage kurrar så det får bli en macka...
Kram

23 mars 2010

Hallooooo! Hur mår ni?
Sitter som bänkad framför tv:n och kollar på CSI:Miami, what else?! Har inte ätit än, har inte varit sugen på mat över huvudtaget, har ett sug i magen efter något men vet inte vad. Ska börja plocka upp tvätten snart ut tvättkorgen som står överfull på mitt nu jätte rena golv som jag städade igår.

Ska sticka ut till köket och leta runt i kyl och frys efter något gott som mättar min mage.
Ha en bra dag!


Mat och övningskörning

Ska kolla klart på detta avsnittet av CSI:Miami och äta samtidigt och sen blir det att gå ut och sätta sig i bilen med mamma och övningsköra lite. Ska bli askul, älskar att köra bil,haha!!

Men först dags för mat...

New Moon

Nu är den min!!


22 Mars 2010

Ny vecka! Sitter och här framför datorn och lyssnar på musik, så allt är som vanligt då.  Ska gå ut och hämta något att äta och fortsätta kolla på CSI:Miami , har varit nere i Michaels rum och hämtat säsong 3 och 4 så ska ha CSI:Miami Maraton.

Mitt huvud fungerar inte riktigt just nu så vet inte vad jag ska skriva mer så det blir alltså ett väldigt kort inlägg.
Ska ni göra idag då?
Kram

21 mars 2010

Godmorgon!
Sitter här framför datorn och lyssnar på musik men ska snart sätta på sista skivan av CSI:Miami och kolla på det sista avsnittet,buhuu!! Hatar när sista avsnittet kommer och man inte har fler avsnitt efter sen.
Jag skulle verkligen behöva en Chai Latte nu eller en Vanilla Latte men som tur är så kan jag göra vanilla latte själv för mamma köpte en sån flaska från espresso house till mig för några dagar sedan på City Gross, så ska nog gå ut och göra mig en stor Vanilla Latte.

Ska ni hitta på idag då?
Dags för tv:n! Kram

20 mars 2010

Hej bloggen!

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag sätter mig framför tv:n och fortsätter kolla på CSI:Miami boxen.
Tänk att det snart är April, tiden bara flyger iväg, ibland önskar jag att tiden bara kunde stanna upp.

Vad ska ni hitta på idag då?
Jag ska sitta bänkad framför tv:n och kolla klart på boxen och sen blir det väl att hitta på något annat, vad vet jag inte än men något kommer jag väl allt på. Okej jag har inte ätit än så kanske bäst att gå ut i köket och hämta lite att äta innan min mage får spel.

Hade ni en trevlig fredag igår?
Kram


CSI:Miami Säsong 6


Michael kom hem med boxen tidigare idag och självklart så la jag beslag på den med en gång, gick och gömde den på ett ställe där han inte kunde hitta den bara för att jag ska vara den som ser säsongen först,haha!
Så det har jag spenderat min dag framför förutom en liten paus när ''Så Ska Det Låta'' hade premiär, älskar det programmet så det fick bli en liten paus för att se det men nu är jag tillbax framför CSI:Miami igen och jag kan påpeka att jag längtar tillbax som in i helvete (förlåt för alla svärord som jag har i bloggen men att växa upp med två så mycket äldre bröder, 7 och 10år äldre än en själv så blir man oftast likadan,haha).

Dags för mig att gå tillbax till mina Miami vänner, ha en fortsatt bra kväll!
Kram


19 Mars 2010

Hej bloggen!
Blev inget bloggande igår för jag,mamma och peter åkte in tidigt till stan igår och va där några timmar och när jag kom hem så va jag så himla trött att jag bara kollade min mejl och min facebook och sen gick jag och la mig och kollade på film men nu är jag tillbaka och det blev lite inköpt igår och det blev två par nya puma gympadojjor,ett par vita och ett par svarta, har behövt nya gympadojjor typ hur länge som helst och nu har jag äntligen köpt nya, visar dem lite senare.

Sitter nu och lyssnar på musik men ska snart gå ut och göra lite mat, känner mig jätte hungrig även om jag redan ätit men det är alltid bra att äta mycket.

Vad ska ni hitta på idag då?
Nu så ska jag sätta på tv:n och bläddra lite mellan kanalerna för att se om det finns något att glo på.
Kram

17 Mars 2010

Ja då va man här igen! Sitter och lyssnar på radion just nu men är nästan mer uttråkad nu än vad jag var innan för dem spelar ju bara låtar man nu hört flera tusen gången och som är typ nåt år gammal, varför kan dem aldrig spela nya låtar för.

Ska snart lägga mig på sängen och dra filten över mig och kolla på första säsongen av CSI:Las Vegas, känner mig lite krasslig idag så ska bara vila idag. Men måste sticka ut till mamma nu som ropar som en galning från köket. Ni får ha en bra dag!

Kram


CSI

Sitter framför tv:n med datorn i knät och kollar på CSI som går nu på kanal5, tisdagskvällarna på kanal5 är det bästa för vid 21.00 börjar DH (desperate housewives) och sen är det bara bra serier som kommer tills halv ett-tiden, Couger Town,Christine,CSI och Criminal Minds, älskar tisdagarna!

Ska krypa ner i sängen nu och kolla klart på CSI och sen blir det att sova, har somnat och vaknat tidigt nu i två veckor nånting så ska inte förstöra det nu genom att vara vaken igen tills det börjat bli just ute, så dags för sängen.

Godnatt!!


16 Mars 2010

Hej bloggen!
Vårt förbaskade trådlösa internet har inte funkat men nu är det äntligen igång igen och det känns härligt att äntligen få skriva av sig litegrann. Sabbe va här i lördags och kollade melodifestivalen och jag har nog aldrig blivit så tokig varje gång som dem visade eller bara nämde Salem Al Fakir,haha! Och sen... Hur i helvete kunde Anna vinna?!?!?!?!?! Hur?! Är det bara jag som tycker att den låten är så otroligt tråkig, Salem skulle vunnit!! Fan fan fan fan!

Solen är framme och det har gjort en på lite bättre humör, nu känns inte allt så mörkt och trist längre för nu är våren verkligen på väg på riktigt. Sitter nu och kollar på Vänner men sitter och dras till chipspåsen som ligger och bara väntar på att få öppnas på mitt bord men jag har lovat mig själv att jag ska sluta äta så himla mycket onyttigt, men onyttigt är ju godast.
Ska hämta ett glas med kolsyrat vatten för att försöka få väck suget av chips och godis.

Ni får ha en bra dag!
Kram

The Need For Speed


Speed:

Håll i dig ordentligt och gör dig redo för spänning på högtryck, hårresande effekter och oväntad romantik, i en film som du kommer att vilja se om och om igen. KEANU REEVES spelar Jack Traven, en bombexpert med uppdraget att desarmera en bomb som en hämndgirig utpressare (DENNIS HOPPER) har placerat på en buss.


Till att börja med måste Jack, tillsammans med passageraren SANDRA BULLOCK, lyckas hålla bussen körande genom Los Angelsles gator i mer än 80 km/h - annars exploderar bomben. En hög-oktanig jakt med nervpirrand spänning, non-stop action och överraskande vändningar.


SPEED är en vansinnesfärd som garanterat inte låter någon få en lugn sekund.

(text tagen från cdon.com)



Har aldrig sett Speed förut så tänkte att jag kunde gå ner till Michaels rum och sno den från honom så ligger här på sängen med godisskålen jämte mig och ett glas påskmust i handen och kollar på den. Gillar Sandra Bullock och Keanu Reeves så att jag inte har sett filmen innan är rätt ironiskt med tanke på att båda är med i den,haha!
Ska fortsätta kolla på filmen nu, vill ju inte missa något...


Min Nya JeansJacka


Min nya jeansjacka :)

Passar skitbra i armar och vid bröstpartiet och i längden men ser ut som om den är tio nummer förstor vid magen men thank god att man har en mamma som kan sy in kläder skitbra utan att det syns. Jag har en lång över kropp och jag är smal men istället så har jag lite upptill istället vilket oftast resulterar i att jag måste köpa en storlek större bara för att mina boobs ska få plats men det resulterar också i att det ser ut som en oversize tröja bara för att den blir så stor vid magen, väldigt irriterande!!

10 Mars 2010

Godmorgon!
Har varit vaken sedan 9-tiden som jag varit dem senaste dagarna nu men har legat kvar i sängen och kollat på ''Grease 2''. Sitter nu och lyssnar på Salems singel med Keep on Walking och One of the Others (tror den heter så), han är fantastisk, och han måste vinna på lördag annars så bojkottar jag fan ESC detta året, varenda år så har såna bidrag som inte har någon chans alls i ESC gått dit så snälla kan vi inte skicka nån som faktiskt har en chans där, alltså Salem för hans låt är inte vanlig tråkig schlager som man hört 1000gr redan. Lördagen spenderas i allafall med Sabbe och vi ska sitta (läs. hoppa) och hejja på SALEM AL FAKIR!! 

Vem hejjar ni på i melodifestivalen?

Mätt och rätt glad

Har precis ätit så sitter och kollar runt på lite olika bloggar, paketet blir att hämta i morgon i stället, kände när jag kom hem från promenaden med Bella att jag inte orkade hämta det nu, jag är väldigt lat idag.
Sitter nu och lyssnar på ''Mamma Mia - The Movie'' soundtracket och sjunger med då och då.

Ska sätta på tv:n och kolla om det finns något bra som går nu. Gör ni då?
Kram


Dags för promenad med Bella

Ska gå ut nu på en promenad med Bella så hon får rasta av sig lite.
Ses när jag kommer tillbaka!


Mitt Paket har kommit!!


Mitt paket från Nelly har kommit!!  
(ska försöka hinna hämta ut det idag)




9 mars 2010

Har varit vaken sedan 8 i morse men vaknade upp med världens huvudvärk så jag har hållt mig så långt borta från datorn som möjligt men det har blivit lite bättre så tänkte skriva ett snabbt inlägg.

Sitter nu och lyssnar på musik, har blivit beroende av Jason Derulo's album, skitbra album!!
Ska gå ut och äta lite mer snart, har ätit en stor tallrik cornflakes med mjölk men är fortfarande skit hungrig så ska gå ut och röra ihop något ätbart och sen blir det att ta en huvudvärkstablett, orkar inte ha ont längre, varken i magen eller i huvudet så nu blir det tablett.

Dags för mat... Ses lite senare!

Nattinatt!

Godnatt och Sovgott allesammans!

Svenska Hollywoodfruar

Sitter och kollar på Svenska hollywoodfruar, den nya säsongen har ju börjat och jag har redan valt favorit.
Och det är ju självklart Lena Jolton men bara för att hon är från Halmstad,haha! Vi halmstadbor kommer nu förknippas med detta tvprogram.


Ska krypa ner under täcket nu och värma mig lite för jag fryser som en gris och ändå så är det skitvarmt härinne och så ska jag kolla klart på våra svenska hollywoodfruar.

Vi ses igen imorgon! Godnatt!

Ps. Fan programmet slutade precis,haha! får försöka hitta nåt annat att glo på då.

Dags att hoppa in i duschen

Somsagt ska nu ta mig ner till duschen och skrubba min hårbotten och resten av kroppen, ska bli härligt att ta en lång varm dusch, så ska sticka ner till duschen och göra det nu, see ya later darlings!!

Hocus Pocus

Hollywoods superstjärna Bette Midler tillsammans med Sarah Jessica Parker och Kathy Najimy är tre vansinniga och vilda häxor som dyker upp ifrån sjuttonhundratalets Salem för en vild natt i magin och humorns tecken.

Efter det att dom frammanats utav tre ovetande ungdomar ger sig den 300-åriga trion i kast med att lägga en förbannelse över hela staden och att försöka få tillbaka sin ungdom - men först måste dom ta hand om tre kvicktänkta ungdomar som bestämt sig för att sätta käppar i hjulen för dom tre häxorna.


Ligger här i sängen och kollar på denna film nu, en äkta Disney film kan jag tala om, skitbra film med SJP och Sean Murray (McGee i NCIS)

Kan verkligen rekomendera denna film för er disney älskare där ute!


8 Mars 2010

Måndag Måndag Måndag! Ny vecka och nya tag! Sitter här framför datorn och kollar på film och äter på mina två mackor med nutella på men godisskålen lockar väldigt mycket när den står här jämte, funderar starkt på att sätta in den i garderoben bara för att jag inte ska se den. Måste sluta äta så mycket godis, ska försöka att lägga av lite med godis... i allafall här hemma, jag menar om någon bjuder kan man ju inte säga ''Nej'' ellerhur? Men här hemma ska jag försöka lägga av lite.

Ska gå tillbaka till mina mackor nu och filmen. Ses senare idag!

19 November smäller det!!

Förra inlägget skulle igentligen varit det sista men jag blev på så himla bra humör nu när jag precis pratat med Sabbe och varför.... Jo för mellan den 19 och 21 November så drar jag och Sabbe upp till vår huvudstad över helgen, helt själva och det ska bli helt jävla f*cking underbart!! och att man fyllt 18 tills dess är ju också ett plus! Så den 19 November så smäller det, då ger vi oss av mot (bättre) shopping och Killer Queen Live 2010, yeay!!

Jag är happy happy happy och just nu känner jag inte ens av det onda i magen bara för att jag är så glad men det gör jag väl minuten innan jag ska gå till sängs vilket är.... NU!

Inatt kommer jag sova som en liten bebis, alltså jävligt bra!! haha!
Godnatt på er och så ses vi imorgonbitti igen!! Bye!


Picture This!

Min mage spökar fortfarande men mår i allafall lite bättre så sitter här framför datorn och kollar på filmen ''Picture This!'' med Ashley Tisdale och Robbie Amell i huvudrollerna. Precis som en askungesaga...Igen, men till skillnad från dem andra så är denna faktiskt bra.
Har precis borstat mina tänder så ska krypa ner i sängen,lägga en kudde på magen och sätta datorn där på och kolla klart på filmen och be om att slippa ha ont i magen imorgonbitti.


Ha en fortsatt bra kväll!
Godnatt!


Narnia

Känner mig lite bättre nu, har kollat klart på Narnia Prince Caspian nu inkl. allt extra material, är det bara jag som tycker att nästan extra materialet på alla filmer är bättre än själva filmen? Tycker det är mycket roligare med extra material och det är därför jag alltid kollar på det först när jag köpt en ny film, tycker det är mycket roligare när dem berättar hur filmen blev till, vilka ställen dem filmade på som typ på Nya Zeeland där väldigt mycket av Narnia är filmat och när dem berättar hur dem gjorde allt, som tex. slottet där Miraz (Caspians farbror) bor, hur dem byggde upp det slottet helt själva, det tyckte jag va fantastiskt att dem hade byggt upp ett helt slott bara för nån månads filmande bara för att dem inte skulle behöva göra det i datorn och för att det skulle kännas verkligare för allihopa, det blev ett riktigt WOW-moment där.

Ska lägga mig en liten stund på spikmattan igen, känner att jag behöver lugna ner magen lite och då passar den perfekt.
Ha det bra!

7 Mars 2010

Godmorgon!

Har varit vaken sedan nio-tiden men har legat kvar i sängen tills en timme sedan för att jag har haft skitont i magen, jag hatar denna ''tiden i månaden'', jag kan säga såhär att jag tror inte på gud eller nåt men om gud en gång fanns och när han (vilket han bara måste ha varit) skapade världen och människan så gav han nog kvinnan alla sorts problem han kunde tänka på bara för att se oss lida, och detta är en av anledningarna till varför jag inte tror på det.

Nu så ska jag lägga mig på spikmattan en stund och kolla klart på ''Narnia: Prince Caspian'' som jag började titta på igår som jag inte orkade se klart. Vad ska ni göra idag då?

Kram

Aaaaaaaaaaaj!

Har suttit i några timmar och har haft skitont i magen så bestämde mig för att ta en lång varm dusch för vi har nämligen massagedusch och den är perfekt när man har ont någonstans speciellt när man har ont i mage och rygg för det hjälper, så har inte lika ont nu men har precis tagit en tablett också och ska nu lägga mig på spikmattan också för att garantera att den inte kommer tillbaka och speciellt inte nu när jag ska på bio med Elin, ska möta henne klockan 17.25 utanför bion för att hämta biljetterna och sen blir det att köpa dricka och godis.

Ska lägga mig på spikmattan nu och kolla klart på ''Romy and Michele's high school reunien'', älskar den filmen! Och mamma håller på att göra lite mat till mig, tack mammsen!
Dags för spikmattan!
Ses senare!


6 Mars 2010

Godmorgon!! Hur mår ni idag? Själv så har jag för första gången på väldigt länge vaknat upp väldigt pigg och solen lyser som om den inte gjort något annat på himlen. Jason Derulo's album rullar för fullt i skivspelaren, älskar hans album och inte bara Watcha Say,haha!

Har precis skickat iväg ett litet sms till mamma som nu är hos mormor och morfar och frågat om hon kan åka inom maxi som ligger ett stenkast från dem och köpa en Ben and Jerry's till mig. Såg på blogg.se's startsida idag om den nya Ben and Jerry's glassen så måste ju självklart ha den nu när jag såg vad som va i glassen, mumma! I ♥ Ben and Jerry's.

Idag så blir det bio med Elin, Alice in Wonderland! Ser verkligen framemot att träffa henne igen, lika kul varje gång :)

Ska gå och hämta lite mat, har inte ätit än, fastnade framför solen istället men nu känner jag att jag behöver lite mat i magen. Ni får ha en underbar dag i solskenet!
Kram

*Gäsp*

Jag har börjat komma in i rätt rytm nu (somna tidigare och vakna på morgonen istället för på eftermiddagen) efter hela 4år, sen jag va i Miami första gången 2006 så har det varit såhär, jag har varit vaken i princip hela natten och vaknat på eftermiddagen, jag har helt enkelt gått på Miami tid fram tills nu så när vi åkte till Miami förra året så kändes det inte som någon stor förändring med tid och sånt men tanke på att jag varit inställd på Miami tid sen 2006 men nu börjar jag sakta men säkert komma tillbax, det tog sin lilla tid men vad kan man förvänta sig av någon som trivs bättre i Miami än här. Jag ska nu gå och borsta mina tänder och sen ska jag krypa ner i min varma säng och sova, är enormt trött och då är klockan inte ens 22.00 än men det är alltid bra att sova tidigt och få många timmars sömn för det behöver kroppen, så nu säger jag godnatt och ni får sova gott och så ses vi igen imorgon!

Godnatt på er!

Shoppat

Är nu hemkommen och det blev tre saker som fick följa med hem.

Ett bälte från Vila, Jason Derulo's album (älskar Watcha Say♥) och Keep On Walking Singeln med ♥♥♥♥SALEM AL FAKIR♥♥♥♥


5 Mars 2010

Äntligen Fredag!! Älskar fredagarna pågrund av många saker,haha! Sitter nu och gör vad jag alltid brukar göra, lyssnar på musik. Jag håller även på att försöka re ut skatboet som jag kallar mitt hår just nu och försöker göra mig i ordning samtidigt, ska följa med mamma in till stan, och solen lyser idag också :) Det gillas!

Sitter i princip och häller ner mitt té just nu bara för att jag ska bli färdig, och nu ropade mamma på mig igen så det kanske är bäst att jag faktiskt fokuserar på att göra mig klar, vi ses lite senare!!
Kram

Här smids planer för fulla muggar!


Som rupriken lyder. Jag sitter just nu över msn och snackar med Sabbe, vi har nämligen funderat ett tag över att åka upp till Sthlm tillsammans och stanna några dagar i våran huvudstad, få en doft av storstaden helt enkelt men det har inte blivit något mer av det sen förutom nu när hon skickade till mig och sa att ''Killer Queen Live 2010'' kommer till Sthlm den 19 November så nu helt plötsligt så började huvudet planera, jag älskar ju Queen och det skulle varit så himla kul att få se den så imorgon så kommer jag gå till mamma och pappa (som nu faktiskt sover) och berätta om våra planer och hoppas på ett BIG JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Vi kommer i sånafall bo i lägenheten vid Margareta som hyrs ut till folk och det kostar endast drygt 100 kroner natten vilket är jäkligt billigt med tanke på att lägenheten är väldigt fin.

Jag smider planer här för fullt just nu och jag håller tummarna inför imorgon!!
Nej nu är det dags för mig att säga Godnatt, ska sätta på en film och gå och lägga mig och jag har en känsla av att jag kommer sova väldigt bra inatt :) Godnatt på er!


Alice In Wonderland


Bio bestämd på Lördag 18.20 med Elin och det blir ''Alice In Wonderland'' med älskade Johnny Depp.
Johnny Depp är helt klart en av de bästa skåderspelarna, han är verkligen som en kameleont, han kan spela vilka roller som helst och han spelar dem skitbra också så det ska bli väldigt spännande att se hur han är som den galne hattmakaren, själv så tror jag att han än en gång är fantastisk precis som han är i alla hans andra filmer.

Har någon av er sett den än? Bra? Dålig? Sådär? Vad tyckte ni?

Dags för duschen!

Sitter och dricker ett glas cola och lyssnar på musik som vanligt men ska kila ner till duschen och fräscha upp mig innan lopporna kommer,haha!! Skojjar bara!! Ska även byta sängkläder, härligt att få nya sängkläder, älskar doften av nytvättade sängkläder, speciellt när man ska sova och när man drar täcket över sig, vårt tvättmedel luktar skitgott så snacka om att man sover gott.

Jaja,dags att kila ner till duschen innan någon annan tar den och står där inne i typ 5 timmar. Ses lite senare.
Kram

Internet Shopping

Jag skickade ju efter lite tråkgrejer från Nelly's hemsida igår, tröjjor och sånt tråkigt som man måste ha men det blev även ett par skor så tänkte visa nu vad det va jag skickade efter:

Peace Top SEK 99, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM Peace Top SEK 99, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM Swuge Tie SEK 129, Vero Moda - NELLY.COM Poole SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Detta är min beställning och skorna är dert enda som jag verkligen ser framemot men tyvärr så behöver jag fler tröjjor, blää! Håller tummarna för att skorna ska passa, jag är 35-36:a och vid en normal 36:a så ska foten vara 22 cm men min är mindre än 22 cm lång :S Jag håller tummarna!!

4 Mars 2010

Solen skiner som bara den på den blå himlen och idag vaknade jag upp med ett stort leende på läpparna av att solen värmde mitt ansikte, härligt att våren äntligen är påväg. Vaknade upp för två timmar sedan nånting och jag har ätit och allt också, brukar inte kunna äta på morgonen annars men nu gick det, det är väl för att solen äntligen är framme som gör att allt är möjligt,hehe.
Sitter och lyssnar på lite musik och funderar faktiskt på att hämta ipoden och gå ut och gå en liten promenad i det härliga vädret, man får passa på nu när solen är framme.

Ska ni hitta på något ute i solen idag då?
Ska gå och borsta mina tänder, har ej gjort det än och sen blir det nog en promenad.
Ni får ha en bra dag på er!
Kram från en väldigt glad Helena!


3 Mars 2010

Jag leeeever!!! Har bara haft en dag ifrån bloggen, det behövdes! Har städat,bakat och lagt in all nytvättad tvätt in i garderoben igen så jag bestämde att tack vare att jag varit så duktig idag så blev det lite internetshopping från nelly, tre tröjor och ett par skor, behövde lite nya tröjor så det blev igentligen ett rätt tråkigt köp idag förutom skorna som jag verkligen ser fram emot att få, ett par skit snygga svarta festskor, ville igentligen köpt ett par andra som jag spanat in väääääldigt länge och vad händer då jag äntligen har pengar att köpa dem, joooo, dem är borta!!! Dem säljs inte längre, fan fan fan fan!!! Funderar starkt på att skicka efter dem från gojane.com där dem finns också men frakten är ju fan hundra gånger större än själva köpet typ, frakten och tullen hit kostar ju typ 500spänn så det blir inte nu, om jag inte beställer dem och skriver in vårt hotells adress istället, går det tro? Hmm... något att tänka på.

jaja, ska sticka in till mamma nu och kolla på premiären av ''Fuskbyggarna'', ha en fortsatt bra kväll på er!!
Kram

Nighty Night!!

Sitter och kollar på ''The Mentalist'' som äntligen börjat igen på tv3, jippi!! Det kallar jag GOOD TV. Ska inte gå och lägga mig än...såklart men detta blir mitt sista inlägg för orkar inte skriva mer idag och plus att klockan är ändå 22.40 nu typ så detta blir mitt sista inlägg somsagt men vi ses imorgon igen.

Godnatt från lilla mig!


Battle Studies


John Mayer's senaste album ''Battle Studies''

(mamma ska in till stan nu så hon lovade att hon skulle in på skivlagret och se hur mycket den kostade och om hon hade tillräckligt med pengar över sen när hon köpt det hon ska köpa först så skulle hon köpa skivan till mig, tack mammi!!)

2 Mars 2010

Sitter här och sjunger med i ''Who Says'' med John Mayer, älskar den låten och hans röst är ju bara WOW och plus att han helt klart är en av de bästa gitarristerna som jag nånsin hört, han kanske är världens jerk in real life men hans musik är i allafall skitbra.



Idag är solen framme och det är faktiskt riktigt skönt väder ute, det är inte kallt, de tär faktiskt lite varmt med tanke på vad temperaturen varit inne, såå skönt att vi går mot varmare tider.
Ska bli härligt att kunna gå och kolla in vårkläder och sånt och faktiskt kunna köpa och veta att man kan använda det nu.  Ska ut i köket och göra dem sista två majskolvarna nu. Ses senare!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Coke and Candy


(bilden blev lite väl stor när jag la upp den, men lat som jag är så orkade jag inte ändra)

Sitter här med min godispåse och med min cola som jag hällt upp i min platsflaske sak från Liseberg :) Yammii!


Veckans Låt


Who Says - John Mayer

1 Mars 2010

Ny Månad och idag för ett år sedan så kom jag hem från Miami, för ett år sedan hade jag 40 grader i solen och nu har jag skitkallt med hur mycket snö som helst som ligger på marken, buuu!!
Sitter i min lila flanellpyamas fortfarande och lyssnar på musik och ska även börja lägga in lite mer musik på datorn, måste verkligen uppdatera min Ipod så dags att plocka fram alla skivor igen.

Har även lagt in bilderna från min och Sandras fika nu på datorn så dem kommer upp lite senare idag... Jaha, vad ska ni hitta på idag då? Något roligt planerat? Det har inte jag i allafall, skulle vilja åka till IKEA, behöver lite nya hyllor och sånt smått och gott, men det får bli någon annan dag.

Jaja, ska gå ut och hämta ett glas Cider, bra start på dagen, ellerhur? :)
Kram

RSS 2.0