28 februari 2010

Godmorgon! Har varit vaken sen 11-tiden nångång och känner mig ändå rätt pigg för att vara trött,haha!
Idag blir en riktig slappedag med tanke på att jag inte mådde speciellt bra igårkväll så det är därför det inte kom fler inlägg, blev jätte konstig i magen och hela min mun fylldes med magsyra flera gånger så det kändes som om jag skulle kräka så det va bara att ta sig ifrån datorn och lägga sig ner tills det slutade.

Sitter nu och lyssnar på M.J musik och sitter och småäter lite, har en skål med vindruvor och äpplebitar jämte mig så jag kan småäta lite. Ska gå ut i köket och göra liten bacon tror jag, är väldigt hungrig med tanke på att jag inte klarade av att äta som vanligt igår så ska ut och göra lite mat nu.

Vad har ni för planer för idag?
Kram

Dagen började dåligt men gick tillslut över till jättebra

Hemkommen och har varit det ett bra tag nu, det va jättekl att träffa Sandra igen och hon frår en alltid att skratta med hennes berättelser, konstiga saker som hänt i skolan eller ja det kan i princip vara vad som helst,haha!!
Vi gick och fikade på Robert's i allafall och det blev inget kaffe för mig idag, kände verkligen inget kaffesug idag så det blev en cola och en stor muffins i stället, väldigt gott! Och efter vi ätit upp fikan så satt vi bara och snackade eller snarare hon berättade och jag lyssnade,haha! sen så satt vi även ett bra tag med varsin hörlure i örat och lyssnade på musik, allt från bra till ganska roliga låtar :)

Kameran följde ju såklart med men har inte lagt över bilderna än men dem kommer....efter att jag ätit för nu så är pappa nere och hämtar min Kebabtallrik på Alexandras, kände verkligen inte för att stå och göra mat nu när jag kom hem för måste ner i duschen en snabbvända och bara tvätta av mig, är väldigt varm med tanke på att vi satt inne på robert's så länge, men nu först så blir det maaaaaaat!!

Ses efter maten...

27 februari 2010

Godmorgon bloggen!

Jag är vaken,nyduschad och påklädd, jag kan berätta att det va inte med ett leende på läpparna som jag drog mig själv upp ur sängen för drygt 1½timme sedan. Jag har nog aldrig velat stanna i sängen så mycket som jag ville nu, jag kände verkligen att bara dra täcket över huvudet och ligga kvar så hela dagens och inte lämna sängen fören framemot kvällen. Tyvärr så va jag tvungen för idag så ska jag möta upp Sandra för en fika så jag garanterar att hon kan få mig på bättre humör i allafall.


Bild på mig och Sandra sommaren 2009

Ska sätta på lite mascara nu men skippar nog pudret idag, känner verkligen inte för att spendera mer tid på toa sen ikväll för att tvätta väck det.
Ses senare. Pusspuss


Sista Inlägget

Idag va det stan med Sabbe och imorgon så blir det fika med Sandra på robert's. Detta blir sista inlägget!
Godnatt!!

Lite Shopping

Dagens Shopping:

Ett linne från Gina Tricot som jag spanat in väldigt länge och idag köpte jag äntligen det och en festväska från Bianco


Bilder


Då va man hemma igen

Har varit hemma ett litet tag nu, va meningen att vi bara skulle gå på stan jag och Sabina men det blev en spontanbio också,haha! Shutter Island såg vi och den va väldigt bra men lite weird, men annars en helt okej film.
Va väldigt roligt att träffas igen och det får bli lite oftare tycker jag. Men måste berätta en sak som hände under filmen,haha! När filmen nästan va slut så släcktes allt ner, det blev mörkt i hela salongen och sen tändes lamporna men filmen gick inte igång för då visade det sig att filmen hade ramlat av eller nåt från den där maskinen som den snurrar på,haha! Och så säger en att detta är anledningen till varför det är bättre att tanka hem,haha!! Men tillslut så gick filmen igång igen.

Nu så sitter jag och äter i allafall, va väldigt hungrig när jag kom hem så mamma va gullig och gjorde lite mat till mig och det är nog bäst jag äter innan den blir kall nu,haha! Kommer strax upp ett inlägg till med några få bilder och shoppingen för idag.

Ha det bäst sålänge!
Kram

Dagens Outfit


Tröja från Mango
Jeans från Gina Tricot
Klocka från Macy's (USA)
Öronhängen från Glitter
Hår: Uppsatt!!

Ej på bild:
Skor från Puma
Jacka från JC
Halsduk från H&M


26 februari 2010

Hej bloggen! Jag ä vaken,påklädd och sminkad i tid för en gångs skull och håret är uppsatt så nu är jag redo för stan, handväskan är också snart klar, ska bara slänga i mobilen och kameran där i och sen är jag verkligen redo men det är hela 1½ timme kvar tills jag ska möta Sabina inne i stan. Sitter och lyssnar på musik nu i allafall och har precis ätit två mackor och ska snart gå och borsta mina gaddar, visst ja dem är kvar,haha!! ska hämta ett glas påskmust först, bra start på dagen alltså!!

Dagens outfit kommer strax upp!!
Vad ska ni göra idag då?
Kram

Godnatt

Snart så börjar Law And Order:SVU (special victims unit) på kanal tv4+ så nu är detta mitt sista inlägg för idag. Imorgon klockan halv 3 ska jag möta upp Sabina inne i stan, ska bli kul!
Godnatt allesammans!


Dags för efterrätten

Har precis ätit så nu är det dags för efterrätt och det blir Bananasplit, super duper gott är det!

 
Banan,Glass,grädde och varm chokladsås (hemmagjord)
Äldsta brorsan kom precis hem så han får i morgon medans jag och andra brorsan (peter) smaskar i oss,mums!


Den svarta drömmen

Sitter och kollar bort mot min garderob och har precis lagt märke till att jag behöver nog en större garderob eller kanske inte större men djupare för kläderna får inte plats, eller snarare dem får plats men det går inte stänga garderoben sen för massa kläder sticker ut, jag bara säger det att när michael flyttar hemifrån (när det nu blir,haha!) och när Peter flyttar över till det stora rummet så ska jag fan göra Peters rum till en walk-in closet, min alldeles egna walk-in closet med en stor spegel över ena väggen, wow!! Jag kommer vilja bosätta mig där inne då,haha!

♥Den svarta Drömmen♥


25 februari 2010

Snart är Mars här, känns som om det bara va igår som det blev nytt år,haha!!
Sitter nu i mitt rum och FÖRSÖKER lyssna på musik men det är lättare sagt än gjort när det låter som bara den från köket, mamma håller på att göra pizzabullar. Pizzabullar är väldigt gott men om det stör mig när jag lyssnar på musik så är de tinte värt det längre,haha!! INGEN SKA STÖRA HELENA NÄR HON LYSSNAR PÅ MUSIK!!!!

Ska gå ut och se hur långt mamma har kommit med bullarna!!
Kram

Dags för mig att krypa till kojs

Och nu på riktigt,haha! Jag ska INTE ligga och kolla på tv eller film hela natten, Jag ska INTE fastna med IPODEN i öronen...IGEN!! Jag SKA lägga mig och FÖRSÖKA sova! Jaja, vi ses imorgon gott folk eller snarare vi ses när klockan blivit runt halv 1 tiden för det är väl då jag vaknar av att ha varit vaken hela natten, nej visst ja, Jag ska INTE vara vaken hela natten, väldigt förvirrande,haha! Men Godnatt i allafall!!

Sovgott!

Här är Sveriges nya OS-hjältar!!


(bild lånad från aftonbladet)

Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Anders Södergren och Marcus Hellner
har tagit svenskt OS-guld i stafetten. Jag tror aldrig jag har varit så nervös någonsin som jag va när Marcus Hellner åkte de sista tre varven och när den norske Petter Northug kom farandes fram från att ha varit över 36 sekunder efter till att bara vara 15 sekunder, men inte ens Northug kunde slå svenskarna som nu har tagit det första Stafettguldet på över 22år, det va hela 22år sedan sist så nu va det minsann på tiden och vi gjorde det!!

Idag har varit en väldigt bra dag att vara svensk, och jag har aldrig känt mig så stolt som jag gör just idag av att vara det också.

Grattis till ännu ett OS-Guld!!

(läs hela artikeln HÄR)


Längtar tillbax till VÄRLDENS BÄSTA STAD!!


♥ Någon gång i framtiden så kommer denna staden bli mitt hem


Mätt och Glad

Som rupriken lyder... Har precis ätit potatisklyftor och i stället för ketchup att doppa dem i så har jag haft vitlökssmör och sen en stor oxkötts bit med smält vitlökssmör på,muuuuuumma!! Nu är jag mätt och glad. Ska snart sätta på någon film och öppna min chipspåse som legat oöppnad i mitt rum i över 2 om inte ens 3 dagar, så duktig jag är.

Vad ska ni hitta på nu ikväll då? 
Ska gå ut i köket och röra ihop lite dipp till mina chips och sen blir det att välja film och hämta lite cola får jag ju inte glömma göra,haha!

Och sen på fredag blir det stan med Sabbe och sen så blir det även att kanske träffa Sandra någon dag nu, sååå kuul!!!

Jaja Chipspåsen väntar... Ses igen imorgon!
Godnatt allihopa!!

..........

Dags för mat, ses strax!!


24 februari 2010

Halloooo bloggen!!
Jag sitter här fortfarande i morgonrock, och jag måste in till stan och springa lite ärenden och sen blir det att övningsköra, är lite nervös med tanke på att vägarna är så hala nu men om jag klarar detta så klarar jag allt,haha!! Känns så i allafall men om inte, så om ni ser en grön volvo i något dike så är det nog jag,haha!!

Ska gå och leta upp lite kläder i garderoben som man kan ha på sig, det blir nog mina ljusblåa jeans och någon skjorta eller nåt, är det inte lite ironiskt att även hur mycket kläder man har så finns det aldrig något man kan ha på sig,haaha!! Det är det för min del i allafall.

Nej nu så måste jag springa ner till tvättstugan och se om mina jeans ligger därnere för här uppe ligger dem visst inte. Ses lite senare! Kram


Se upp för....DÅREN!!

Nu ska det köras, har tjatat på pappa hur länge som helst men det har alltid varit något och sen så blev han ju sjuk och skulle inte få köra på över tre månader och mamma jobbar på eftermiddagarna men nu är jag tillslut igång i allafall. Så Halmstad trafiken... Akta er för här kommer Helena!!!!


23 februari 2010

Ni har ingen aning om hur trött jag är, somnade inte så sent igår men vaknade runt 8.00 i morse så är ändå skit trött, men ska strax gå ner till duschen och ta en lång och välbehövd varm dusch för senare idag så ska jag och pappa till körskolan, känner verkligen inte för det idag men jaja jag får rycka upp mig med en stor kopp té eller nåt.

Sitter just nu som vanligt och lyssnar på musik men ska hämta något att äta och sen är det duschen för min del.
Vad ska ni hitta på idag då?

Kram


Krångel men är glad ändå

Hej bloggen!

Vårt internet har inte funkat alls idag förutom lite i morse men sen så slutade det att fungera men det berodde på vädret, det bara snöar och snöar så det har inte fått någon bra kontakt men nu är det igång igen.

Just nu så sitter jag och lyssnar på Absolute 80's, snodde den från Michael tidigare idag så den har rullat i skivspelaren hela dagen idag. Sitter även skit mätt här framför datorn, jag och pappa har ätit pizza så är super mätt just nu, Alexandras familjepizzor är ju fan hur stora som helst,haha! Och plus att jag åt precis innan en stor mozzarella och fetaost sallad, så jag är superduper mätt men någonstans långt inne i mig så suger det ändå lite efter Chips och Godis, både godis och chipspåsen ligger här jämte mig och säger ''snälla Helena, öppna oss, tänk så gott det är'', haha!!

Sitter nu och kollar på klockan, vill att den ska bli 21.00 men det är hela 1h 10min tills dess så jag får väl byta skiva och sjunga lite sålänge,haha!!

Vi ses! Kram


Somsagt jag är väääääääldigt mätt!!!

Pretty Woman

Sitter och latar framför Pretty Woman, har godispåsen i ena handen och påskmusten i andra men känner nog att jag behöver lite mat i magen nu, sitter och funderar på vad jag vill ha bara, har ingen aning kan jag säga. hmm... vad vill jag ha?


21 februari 2010

Det fortsätter snöa och det slutar aldrig, seriöst om det fortsätter såhär så lär snön fan ligga kvar tills midsommar, tänk en sommar med snö, bläääää!

Sitter i allafall just nu och funderar på vad jag vill ha att äta medans jag lyssnar på Michael Jackson, har lite ont i magen, inte konstigt igentligen, jag,mamma och pappa satt framför OS igårkväll när svenskarna tog guld och brons och hejjade på dem. Fyfan vad spännande det va, jag fick fan ont i magen så nervös jag va,haha!! Men vi tog hem det!!! Yeah! Detta är anledningen till att jag aldrig kollar på sånt här annars för jag blir alltså störd när jag kollar på det,haha! Jag gapar och skriker och tror att dem hör mig genom tv:n men detta kunde jag bara inte missa, det va fantastiskt starkt gjort av dem och det kallar jag för TeamWork det dem gjorde för Johan Olsson.

Nej vet ni vad, nu så ska jag hämta lite mat och idag slipper jag ta min medicin för det va sista dagen igår, yeay!  och sen så ska jag ta på mig och gå ut och hjälpa pappa och mamma att skotta väck lite snö, känner att vara lite snäll idag och faktiskt hjälpa till istället för att sitta här inne och vara lat som vanligt,haha!

Ni får ha en helt underbar dag i snön så ses vi lite senare idag.
Kram

Grattis Marcus Hellner och Johan Olsson till guld och brons!!

Marcus Hellner,Anders Södergren och Johan Olsson

( bild lånad från aftonbladet )


Påskmusten är ett måste

Ska snart krypa ner i sängen och sätta igång en film men måste såklart ut i köket en snabbvända och hämta ett stort glas påskmust, påskmust är ett måste!!


Grattis Darin!!


Vidare till globen och om det va någon som förtjänade den platsen så va det du!


Matmatmat & Melodifestivalen

Sitter här och är fruktansvärt hungrig, mamma håller på med maten och den borde snart vara klar, jag hoppas det i allafall för jag är skit hungrig och behöver mat nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
Idag blir det Texmex...IGEN! haha! men det är så jäkla gott och till det blir det ett jätte stort glas med..........PÅSKMUST!! Påskmusten har kommit och pappa va snäll nog och köpte en flaska, så tacktack!! Och om lite mindre än 1 timme så börjar Melodifestivalen och idag är Alcazar och Darin med så dem hejjar jag på, och jag får väl ringa och rösta på Darin för Sandras skull för annars så blir man väl tomatsoppa nästa gång man träffar henne och det vill jag inte!!

Mamma kom precis in och sa att maten är färdig så måste kila (läs. SPRINGA) ut i köket nu och hämta den nu.
Men innan jag sticker... Vem hejjar ni på i Melodifestivalen??

Kram

20 februari 2010

Hello everybody!!
Hur mår ni idag?

Själv så har jag skitont i min sida just nu, det kommer och går och idag är sista dagen jag ska äta min medicin, härligt att få bli av med den, haha!
Det bara snöar och snöar här, vi har så mycket snö här nu att det faktiskt är riktigt jobbigt att vara ute för det är jätte jobbigt att gå när det är så mycket snö. Jag sitter nu här och lyssnar på lite musik och drömmer en aning också. Ska gå ut och hämta lite dricka och lägga mig på min spikmatta en stund och se om det hjälper att få väck det onda.

Min hjärna har helt stängt av allt tänkande nu för att skriva, det är bara en massa drömmar i mitt huvud just nu.
Ska hämta spikmattan nu och bara slappna av, känner mig så himla stel.
Ni får ha en bra dag! Kram


Det snöar

Det snöar så himla mycket här just nu att jag faktiskt ska gå ut en stund och ta lite nya bilder, få passa på nu när snön faller och gör att bilderna faktiskt nog blir ganska bra, funderar på att leta upp pappas systemkamera i morgon.


Vi ses imorgon igen!
Kram


Braaaaa

Jag är nu hemma vilket ni vet och jag sa ju att jag verkligen behöver köpa nya underkläder och jag ska säga det är lättare sagt än gjort för alla snygga är slut i min storlek och dem som finns i min storlek är oftast skitfula,haha! Men en ny bh hittade jag i allafall.



Sitter även inne på halens hemsida nu och letar upp lite nya också som jag ska skicka efter, är snart fattig,haha!

Hooooome

Nu är jag hemma och det blev mat från donken och en fika från espresson house, men nu är jag hemma igen och sitter nu och lyssnar på ''Mamma Mia - the movie'' Soundtracket, älskar filmen och musiken... såklart!!
Har inget mer att säga så lägger upp lite bilder som jag tog idag i stället.


Såhär ser vår trädgård ut nu med all snö!!! Vackert, men vill ändå att det ska bort!

19 februari 2010

Hej bloggen!! Tänkte bara komma in och skriva ett snabbt inlägg även fast jag igentligen inte har tid, ska följa med mamma in till stan, måste köpa nya underkläder nu, jag kan inte dra ut på det så tänkte försöka göra det nu och även ta en fika, som sagt jag har inte tid just nu men vi ses när jag kommit hem eller via mobilbloggning.

Kram


18 februari 2010

Hej bloggen!
Har varit vaken sedan halv 11 men har inte kommit in på bloggen eller internet över huvudtaget innan nu för det trådlösa har krånglat men nu funkar det som det ska igen. Ska springa ner till duschen nu men tänkte först skriva ett inlägg och idag har jag ätit en rejäl frukost,haha! Stekt potatis,rödbetor,stekt ägg,två kokta ägg och bacon, så jag är mätt kan jag säga men det va skönt att äta en rejäl frukost för en gångs skull.

Nej nu måste jag springa ner till duschen innan någon annan tar den. Vi ses lite senare!

My Fair Lady


Ligger nu i sängen och kollar på den tredje Audrey Hepburn filmen i min collection, ''My Fair Lady''.
Än så länge har jag sett ''Breakfast at Tiffany's'' och ''Sabrina''


17 februari 2010

Är det verkligen redan 17 februari?! tiden bara flyger förbi men just nu så gör det ingenting för nu är jag trött på vintern,kylan och snööööön som fortfarande ligger på marken och det kommer bara mer och mer, jag vill ha vår,sol och värme nu, saknar att bara kunna gå runt i shorts och en t-shirt, vintern har varit för lång denna gången och det gör ju inte det bättre av att alla vårsaker har kommit in i alla affärer.

Har lust att gå på bio idag, känns som om jag är den enda kvar som inte har sett Avatar eller Snabba Cash än.
Så är det någon som vill gå på bio med mig??

Ska vända blicken mot tv:n en stund och vila huvudet, har lite huvudvärk.
Hoppas ni får en bra dag!!


Två Bilder från idag


Home Sweet Home

Nu är jag hemma från stan och det första jag gjorde när jag kom in va att gå och äta på donken och sen vidare till espresso house för att köpa en Chai Latte To go... och nu är jag hemma och nu blir det film för jag har gjort det omöjliga, jag har hittat något som gjorde mig glad idag.

Nu är den äntligen min!!!

Audrey Hepburn collection med 7 av hennes populäraste filmer inkl. en skiva med bara extramaterial!!

Nu blir det film för min del och jag börjar med klassiska ''Breakfast at Tiffany's''
Kram

(köpte även en ny mascara, maybeline(?) new york define a lash, den gröna)

16 februari 2010

Hej bloggen! Denna dagen är ingen bra dag och det kommer inte förändras därför att idag för ett år sedan så satt jag,pappa,michael,peter,lotta,padde,felicia och philip på flygplanet mot New York för mellanlandning innan vi skulle ta flyget vidare mot Miami, ett helt år har gott och jag längtar tillbax mer än någonsin. Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar tillbax till Miami's härliga väder och den spanska musiken som spelas runt varje hörn och allt härligt folk som man träffat på och lärt känna, men snart är jag tillbaka för att göra Miami's gator lite osäkrare, och denna gången så kanske en av kompisarna följer med, jag hoppas!!



Nu så ska jag göra mig i ordning, ska nämligen följa med mamma till stan en stund, måste komma ut i friska luften, är trött på att behöva vara inne nu, när jag har en infektion så säger alltid doktorn att jag helst inte ska vara ute bara för att jag får inte bli kall med tanke på min högra njure som inte fungerar som den ska och då kan infektionen bli värre, blää!!

jaja, nu så ska jag sakna Miami lite till medans jag gör mig i ordning.


Länge Lever Bernie 2


Har precis ätit så sitter nu och kollar på ''Weekend at Bernie's 2'', roligare film får man fan leta efter,haha!! Kan definitivt rekommendera denna, men den första filmen slår helt klart den andra. Ska gå ut i köket och göra lite Dipp till mina chips och sen blir det att kolla klart på filmen, den utspelar sig på St:Thomas, på samma strand som jag va på, ohh...vad jag längtar tillbax till det kristallklara och 30 graders vattnet nu.
Kram


15 februari 2010

Hej bloggen! Jag lever, har bara varit för trött för att komma in tidigare. Pappa hämtade min medicin idag och jag ska ta antibiotikan 3 gånger om dagen i 5 dagar, fan vad jobbigt och om man räknar med mina vitamintabletter så tar jag över 6 tabletter per dag nu. Jag mår lite bättre idag, men ingenting har förändrats, har fortfarande ont i hela vänstra sidan av mage,rygg och lår och han fortfarande blod i urinen och plus så gör antibiotikan mig trött, känns som om jag varit vaken i 1 vecka utan någon sömn. Jag sitter och väntar på att pappa ska äta klart så vi kan gå ut med Bella, känner att jag måste komma ut lite för jag är så himla uttråkad nu så att det finns inte och det blir inte bättre av att det inte finns en enda grej att göra här så det blir att följa med pappa på en promenad så kanske jag piggnar till lite. 

 Sitter i allafall just nu och lyssnar på lite lugn musik, får ont i huvudet av all annan så det blir lugn musik nu dessa dagar. Ska hämta lite dricka och se om det finns något på tv att glo på tills pappa är klar.
Ni får ha en bra dag! Kram

Romy and Michele

Sitter framför CSI:NY just nu, har inget annat att kolla på just nu, sitter och väntar på att klocka ska slå 21.00 för då kommer filmen ''Romy and Michele's high school reunien'' på kanal5 och jag har ringt till morfar och frågat om han kan spela in den för vet inte hur varken peters eller michaels inspelningsbara dvd:er funkar och ingen av dem är hemma just nu.

Jag ska gå bort från datorn nu för mitt huvud exploderar snart, har skitont i huvudet och plus att jag har feber fortfarande så detta blir mitt sista inlägg idag. Har precis ätit en tortilla med köttfärs och massa annat gott i, det va inte lätt att få ner kan jag säga men nu har jag i allafall ätit.

Ska kila nu så nu blir det godnatt från mig.
Godnatt och vi ses igen imorgon!!

80-talet


Sitter i sängen och försöker göra mig själv på lite bättre humör, och hur gör jag det? Jag går och hämtar pappa och mammas gamla 80-tals skivor och sätter på på högsta volym, det negativa med att vara född på 90-talet är att det inte va 80-talet,haha!! Man fick inte uppleva alla knasiga grejer som hockeyfrillan,alla konstiga kläder i skrikiga färger som gör att ögonen nästan börjar blöda,haha!! Och framför allt den bästa musiken... Musik som inte görs nu längre, så sitter här i min pyamas (och svettas som en gris, febern har kommit) och går i genom alla låtar och då och då så kommer det en låt som man inte kan göra annat än att sjunga till, om det är något jag kan göra även hur trött eller hur dåligt jag mår så är det att sjunga, och det gör en alltid på lite bättre humör.

Kram

 


Alla ♥-dag

...och den har jag än så länge spenderat på sjukhuset och i sängen, jag lever men det är fan knappt, jag är trött och sliten idag kan jag säga. Nu inatt vid 1-halv 2 tiden så hade jag fått mycket mer blod i urinen att jag fick väcka mamma och pappa så dem fick köra upp mig till sjukhuset och väl där så fick jag vänta typ en halvtimme i ett rum innan sjuksköterskan kom och då börjades det, blodprov,urinprov,kolla hjärta,mage,rygg,ben,armar,blodtryck och massa andra grejer så jag är utmattad idag kan jag säga med tanke på att jag inte kom i sängs fören typ klockan va halv5-5, och jag lämnade sjukhuset med två antibiotika-tabletter, ska hämta resten idag, och varför ska jag gå på medicin, jo för jag är på väg att få urininfektion, fan fan fan!!!
Min vanliga otur!

Ska gå ut i köket nu och hämta en tablett och svälja ner och sen blir det att ta något mer att äta för jag är så himla hungrig, känns som om jag inte ätit på flera månader.

Jag hoppas att ni får en bättre dag än jag som får ligga hemma i sängen utan att göra något och utan någon att prata med och bara ligga här och kränga i mig den sista chokladen som är kvar och vara allmänt olycklig, det är en sån dag idag.

Vi ses! Kram

Ps. visst ja, glömde berätta att jag har sjukt ont efter där dem stack för att ta blodprov och varför jo för blodet ville inte sluta rinna när hon hade tagit ut nålen.


13 februari 2010

Hej bloggen!
Idag har jag känt mig sådär, min mage har varit väldigt konstig idag, det gör inte ont utan känns bara väldigt obehagligt på min vänstra sida av mage,rygg och mitt vänstra ben, det känns som om jag typ har en korsett på mig som är alldeles för liten, det känns otroligt obehagligt och jag undrar om jag måste kolla upp det för i morse när jag gick på toa så va det även lite blod i urinen och jag börjar faktiskt bli lite orolig för sist jag kände såhär så visade det sig att jag hade fått en inflammation och jag tror jag håller på att få lite feber också.

Bara en fråga...
Är det någon av er som också har varit med om detta som kanske kan säga vad det kan vara? Skulle vara tacksam för svar.

Ska ge det några timmar till och se om det blir bättre. Så under tiden så sitter jag här och mumsar i mig lite choklad som pappa kom hem med till mig och mamma.


Tack pappa!!

Snabbdusch

Ska gå ner till duschen och ta en snabbdusch, hann bara tvätta håret i morse så ska duscha nu, här ska man bli ren på hela kroppen,haha! Ska även passa på att tvätta av mig allt smink då.

Detta blir mitt sista inlägg men vi ses igen imorgon. Ha det bra!
Hejdå!


Ljusa Jeans

Dagens shopping: Ett par ljusa jeans från Gina Tricot.

(jag och Elin köpte likadana,haha)


Dagens bilder


Tog inte alls många bilder så blir bara dessa


Fan fan fan,denna skjortan vill

-2dd35b16cc1670c643ddd516aaebb1e.png

Kolla varifrån!

Fan fan fan,denna skjortan vill jag ha men har tyvärr inte råd just nu men ska be för mamma sen om hon kan köpa den när hon är i stan på måndag. Kram


Är nu på vero moda och musik a la

0-5363ce32baea3eca4ea99a1ad0bcd66d.png

Kolla varifrån!

Är nu på vero moda och musik a la britney strömmar ut ur högtalarna. Har köpt ett par ljusa jeans från gina än så länge och en sak till,jag har väldigt bra hårdag idag,haha! Ska snart sticka vidare till h&m. Ses snart!


Sitter nu inne på espresso house m

39cbdee67b6f4d5c300e888ce8b9d339.png

Kolla varifrån!

Sitter nu inne på espresso house med Elin och dricker en Chai Latte,mumma! Dags för shopping!


12 februari 2010

*Hick*, Godmorgon allihopa!!

Jag vaknade upp men världens hicka idag och det vill inte sluta, mamma kom precis in med den sista pizzabiten så jag ska äta den nu och sen så blir det att gå ner och tvätta håret fort som fan för vid kvart över 2 så ska jag möta Elin i stan, känner mig inte så inspirerad idag så blir bara ett par jeans och en skjorta eller nåt att ha på sig idag, med får väl piffa till det med lite smycken i stället.

Ska sätta på VÄNNER och kolla på det medans jag äter, måste nämligen kila nu för annars lär jag aldrig bli färdig.
Ha en bra dag och ni kommer kunna följa mig med mobilbloggning under dagen.
Kram

Stan imorgon med Elin!!

Ska krypa ner i sängen nu men måste nog springa på toa först innan de händer en liten olycka här,haha!!
Idag har det varit en tråkdag här hemma men i morgon så blir det att möta upp Elin kvart över 2 inne istan, ska bli kul att träffas igen, va ett bra tag sedan så det ska bli kul att ses och ska bli kul att komma ut ur huset lite också, även om snön och kylan inte riktigt är något för mig, jag vill ha sommar eller iallafall jag vill att våren ska komma, vill så gärna shoppa vår/sommar kläder att det kliar i mina fingrar bara jag går förbi en affär, men sålänge det är snö ute så är det ingen idé att göra det än.

Dags för sängen men först en snabb visit in på toa, måste borsta tänder och sånt också...
Ses i morgon! Kameran följer ju såklart med till stan.

Godnatt!

Law and Order:SVU

Sitter i sängen och kollar på Law and Order:SVU som går just nu på tv4+ och min godispåse håller mig sällskap,mumma!


11 februari 2010

Godmorgon! Sitter nu och kollar klart på Slumdog Millionaire medans jag äter mozzarella pizza till frukost,mumma! gick upp för typ 40 minuter sedan men har varit vaken sedan 9.00 som alla andra dagar nu bara att jag har legat kvar i sängen tills klockan typ är, ja mycket helt enkelt,haha!

Ska hugga in på min pizza nu innan den blir kall, inte gott med kall pizza...
Vad ska ni hitta på idag då?

Kram

Sängdags

Ska lägga mig i sängen och kolla klart på CSI som går på kanal5 just nu och sen är det att borsta tänderna och sen är det sova eller kanske läsa nån halvtimme men sen är det sova, måste börja sova tidigare, jag måste komma ur Miami-tid vilket jag har gått på sedan 2006 och börja på svensk-tid igen, även fast jag kommer behöva gå tillbax till Miami-tid sen igen men men, nu är jag i sverige och inte i Miami, alltså svensk-tid.

Ska stänga av datorn nu och krypa ner i sängen, men först, dags att hoppa ner i pyamasen, brukar bara sova i t-shirt och trosor annars men nu är det så kallt att jag fryser på natten så nu har jag tagit fram mina pyamasar igen, så dags för pyamasen...

Godnatt allehopa!!

Kvällsmat

Har precis ätit kvällsmat, blev två våfflor, orkar inget annat och snart så börjar Law And Order:SVU på kanal9 så ska kolla på det med mamma men ska gå ut i köket först och göra lite popcorn och en stor kopp vanilj té nu när Michael va så snäll och åkte upp och köpte nytt té till mig och det händer aldrig kan jag säga, att han åker och köper mat och sånt istället för pappa,haha! Bra övning för när han någongång i framtiden antagligen flyttar hemifrån, jag håller tummarna på att han gör det snart,haha! Snäll syster jag är ellerhur? Men Michael har det stora rummet nere i källaren som är som ett vardagsrum och jag VILL HA det,haha!!

Ska gå och förbereda inför tv:n nu, popcorn och té here i come...
Ses senare!


10 februari 2010

Jag är bara full av prat har jag kommit på nu,haha! Jag sa igår att jag skulle försöka komma upp ur sängen idag men vad händer, jo jag ligger kvar ändå utan att ens försöka,haha! Jag sitter i allafall och lyssnar på musik nu, John Mayer. Sitter även och äter just nu, bacon och makaroner, lätt och bra.

Vad ska man hitta på idag då? Hmm... får komma på något men nu ska jag iallafall gå tillbax till min mat men vi ses lite senare idag.
Kram


Sova än, neeeeeeeej!

Har kollat klart på filmen som slutade för en halvtimme sedan och filmen heter Pelikanfallet, jag visste att det va något med Pelikan,haha! Den va iaf jättebra och jag älskar Denzel Washington, helt klart en av dem bästa skåderspelarna på denna jord. Men är jag trött än? Inte det minsta,haha! Jag är vaken och pigg och känner inte alls för att sova än, varför är det alltid att sängen lockar på morgonen men inte på kvällen/natten,haha!! Jag känner inte alls för att sova än så jag sitter här helt påklädd fortfarande,har inte ens bytt om till pyamas än,haha!! Sängen lockar faktiskt inte alls just nu men jag vet att den kommer vara min bästa vän när jag vaknar på morgonen om jag faktiskt lyckats somna tills dess, det återstår att se.

Ska i allafall gå och byta om till pyamas nu, och sen blir det tv:n igen. Godnatt till er som fortfarande är vakna, om det finns någon,haha!

Godnatt!


Film

Ska bädda ner mig i min säng nu och kolla på filmen som går på tv3 nu, den med Julia Robert och Denzel Washington, pelikan nånting heter den,haha! Mamma sa att den är bra så ska kolla på den nu så nu säger jag godnatt och så ses vi igen i morgon. Ska försöka komma ur sängen imorgon,haha!!

Godnatt!!


lång härlig dusch...Check

Har precis kommit upp från duschen, tog en långdusch idag och gjorde allt en tjej gör för att känna sig fräsch, schampoo,balsam och hårinpackning m.m. Har även smörjt in mig med min Victoria's Secret body lotion så luktar som en sommaräng nu,haha!! Sitter nu med min favorit tjocktröja på mig med mitt blöta hår i en fläta och funderar på om jag ska kolla på någon film.

Funderar på att beställa en pizza idag, har inte ätit pizza från Alexandras på typ hur länge som helst, har alltid beställt kebabtallrik men funderar på att beställa en pizza idag, är sugen på det efter att jag såg ett VÄNNER avsnitt igår,haha!

Ska gå ut i köket och hämta en banan nu sålänge i allafall och sätta mig till rätta i sängen och kolla på en film, men vi ses senare antagligen...

Hejdå!!

9 februari 2010

Hej allehopa!! Har varit vaken sen tidigt i morse men att gå upp från sängen har inte varit något jag velat göra så har legat i sängen tills för bara en halvtimme sedan då mamma kom in med en stor kopp té och två rosatde mackor, vet inte vad det är men jag är så himla trött på vintern nu att det ända som tilltalar mig nu är att ligga kvar i min varma säng varje dag. Jag vill ha sommar,sol och bad och att kunna gå ut med bara ett linne och en kjol eller nåt utan att frysa, är så himla trött på vintern att jag skulle kunna dö här och nu...

Ska hämta en till kopp té så kanske jag vaknar till lite mer eller så får jag gå ner och ställa mig i duschen tills jag piggnar till helt enkelt, måste ändå duscha idag så kan lika väl göra två flugor i en smäll,haha!!

Ska göra min andra kopp té nu...
Kram


8 februari 2010

Godmorgon!! Eller snarare God eftermiddag,haha!!
Sitter och dricker på min stora kopp vanilj té nu och ska snart gå ut i köket och leta upp receptet på pizzadeg, har nämligen lust att baka pizza idag, mumma!! :)
Bella hoppade precis upp på sängen och är på väldigt lek humör så det blir ett kort inlägg nu.

Men vi ses senare... Kram

Dags för sängen

Nu säger jag godnatt och sovgott för nu är det sängen för min del. Ses imorgon!!
Godnatt!

PS.Jag har fått hicka, jävla hicka!! Precis när man ska gå och lägga sig.

♥The best of the 80's♥


Sweet dreams (are made of this) - Eurythmics

You're The Voice - John Farnham

Girls Just Wanna Have Fun - Cyndi Lauper

Heaven is a place on earth - Belinda Carlisle


Keep On Walking



Salem al Fakir, vilket charmtroll du är!!

Nu tar du hem hela skiten!!


Julbilder

Tänkte lägga upp lite bilder från jul och nyår som jag helt har glömt bort att göra innan men nu kommer dem.


NYÅR:



Det va min jul och nyår!!


7 februari 2010

Godmorning everybody!!! Sitter och lyssnar på lite musik, bra start på dagen helt enkelt och speciellt nu när jag fick sova inatt, jippi!! Idag ska det göras...hmmm...vad? haha!! Har ingen aning om vad jag ska göra idag.
Ska i allafall lägga in nya rena kläder i garderoben, älskar doften av tvättmedel,haha!!

Hmm... vad vill jag göra idag? Brorsan va och bowlade igår för att fira en kompis som fyllde 25år och bara för att han gjorde det igår så blev jag också så jäkla sugen på att gå och bowla, va ett tag sedan.

Någon som har lust att bowla med mig någon gång denna veckan som kommer??
Jaja, ska gå och hämta lite mat och en till chokladkakebit, det va gott!! haha!!

Ses senare. Kram

Melodifestivalen 2010

Och dem som gick vidare direkt till globen är:



Salem Al Fakir och Ola!!! Jaaaaaaaaaa!!

(
bild lånad från aftonbladet)


Nybäddat


6 februari 2010

Hej bloggen! Lördag idag och jag har precis kommit upp från duschen, har dammsugat mitt rum så nu är det bara byta sängkläder kvar men orkar inte göra det nu för nu så ska jag gå och röra ihop något att äta, har inte ätit än. Jag har sovit jätte dåligt inatt, jag har liksom inte sovit helt utan hela natten så har jag varit mellan sömn och vaken så jag har varit medveten om allt som hänt under natten, bla, att mamma och pappa vaknade någon gång under natten och pratade om att mamma hade sett två hundar springa på vår gata mitt i natten typ så jag är trött som fan kan jag säga men jag ska gå och göra mig en stor kopp grönt té nu och lite mat så kanske jag blir lite piggare.

Ska även sätta på Slumdog Millionaire och kolla på den medans jag äter. Ska kila och göra mat nu för min mage ger ifrån sig ett väldigt ljud nu.
Ni får ha en bra dag!!
Kram


Dear John


Detta är trailern till Dear John, en film som jag bara måste se, jag fick gåshud första gången jag såg denna trailern för filmen verkar sjukt bra så jag sitter här och längtar tills den kommer på bio här i Sverige!!

Hemma från stan

Nu är jag hemma från stan och lite shopping blev det men varken underkläder eller Säsong 3 av CSI:NY,haha!! När jag gick in på åhlens så fanns inte säsong 3 av CSI:NY längre och då stack jag till hemmakväll men vad händer då, jo den är slut där också, min vanliga otur,haha!

Men lite inhandlat blev det bla. En jeansblå t-shirt,armband,öronhängen (va på rea så dem va skit billiga ) och två filmer, Slumdog Millionaire och Sex And The City-The Movie.


Sitter nu i bilen påväg in till st

0-4aa39bb3d328656e2e61ae7d9ebaec7a.png

Kolla varifrån!

Sitter nu i bilen påväg in till stan,mamma ska inom jobbet och fixa något först men jag har en bok med mig som jag kan läsa i så länge, sen när jag är i stan så ska jag leta underkläder och ska även inom åhléns och köpa CSI:NY säsong 3 som bara kostar 159kr där och sen får jag ju inte glömma min Vanilla Latte från espresso house. Jaja,ska läsa lite i min bok nu. Ses senare!


5 februari 2010

Godmorgon bloggen! Har varit vaken några timmar nu och min mage är fortfarande lite konstig, låg till säng hela dagen igår för att jag fick såna jävla kramper i magen natten till igår, det kändes som om jag hade fått en kniv i magen som någon vred på, det gjorde så jäkla ont så har inte fått mycket sömn så är jätte trött men ska försöka komma ut idag, ska in till stan lite senare idag, måste köpa lite nya underkläder och sånt. 

Ska snart äta, mamma håller på och gör lite mat till mig, bacon och snabbmakaroner, sitter fortfarande i bara morgonrock så ska snart gå och ta på mig lite kläder men just nu så får morgonrocken duga.

Jaja, ska sätta mig till rätta och kolla på ett avsnitt av CSI:Las Vegas nu. Ha en bra dag!
Kram

2 Februari 2010

Jag lever!! Har haft ett data och tv break idag för jag har haft sådan jävla huvudvärk att jag inte ens kunnat vara uppe och gå utan att det gör ont, för varje fotsteg jag tog så kändes det som om huvudet skulle explodera så jag har legat i sängen nästan hela dagen och bara vilat huvudet från allt, har fortfarande ont så ska inte vara vid datorn mer men tänkte skriva ett inlägg här först så att ni vet att jag lever i allafall.

Ska gå ut i köket och hämta något att äta för har knappt kunnat äta på hela dagen bara för att jag har haft så ont, det har gjort ont bara av att tugga så har knappt ätit något idag vilket inte är bra så ska passa på att äta nu när huvudet inte gör lika ont.

Vad har ni hittat på idag då??

Ska gå ut i köket och hämta lite mat nu men hoppas att jag eller snarare mitt huvud mår bättre tills imorgonbitti.
Godnatt på er!!


1 Februari 2010

Ny månad redan, hela Januari är nu färdig så nu är det februari och den 16:e så är det ett helt år som gått sedan vi satt på flyplatsen och väntade på att vårt flyg mot Miami skulle gå, tiden går verkligen fort.

Ska alldeles strax gå ut i köket och göra en ny kladdkaka till Michael för mamma och pappa som bakat kladdkakor till oss sedan vi va små gör nu helt plötsligt inte det längre så nu vill alla att jag ska göra det, jobbigt!!
Har precis kommit upp ur duschen så nu är jag fräsch igen och jag har precis smörjt in mig med body lotion så nu känner jag mig extra fräsch.

Ska kolla på ett avsnitt av CSI:Miami nu och sen är det mera bakning som står på schemat.
Vi ses! Kram

RSS 2.0