Julklappar

Har skickat efter lite julklappar från cdon till mamma och mig själv.

Dem som känner mig vet att jag älskar Harry Potter och jag skulle igentligen skickat efter detta för flera år sedan men jag valde och vänta tills alla filmer hade kommit ut och det verkligen va över. Så nu så ska jag börja fylla på min Harry Potter samling och det börjar jag med att välkomna dessa tre in i samlingen.


Detta är Harry Potter Textbook set och den innehåller:

Quidditch Through the Ages


och

Fantastic Beasts & Where to Find them



Men sen blev det även att jag skickade efter


The Tales Of Beedle The Bard

Skickade även efter en till kopia av ''Fantastic Beasts & Where To Find Them'' (omslaget på den är annorlunda än Harry's Textbook) som jag ska ge bort i julklapp.

och den ser ut såhär:

 

Och sen blev det även en julklapp till mamma.

 

Nu är det bara en resa till Orlando Universal Studios ''The Wizarding World of Harry Potter'' som står kvar högst upp på önskelistan.

Känslan av att få gå runt i Hogsmeade (även om det inte är det riktiga) måste vara helt fantastiskt för fans som mig själv och dricka butterbeer (eller pumkin juice) och bara drömma sig bort. Det känns nog som om man är en del av det hela när man går runt där och känslan av att sätta foten innanför Hogwarts väggar, det går nog inte beskriva. Det är så nära orginalet man kan komma.


Snart är det jul här i vårt hus!

Detta är på väg hem till mig nu: (som en förtidig julklapp)

Zumba Fitness

&


Grinchen-Julen är Stulen

Är ju inte långt till första advent och precis som varje år så måste man ju fylla på med lite julfilmer som man kan sitta och njuta framför i väntan på julafton.

(skickade även efter en julklapp till pappa)



RSS 2.0