DAG 5

Halloj pa er ! Jag sitter nu och vantar pa att pappa ska komma med hyrbilen eller snarare VANEN. Vi ska snart aka till Tampa men jag tankte komma in hit forst. Nu sa star nagon och vantar pa att datorn ska bli ledig sa jag far sticka nu men vi hors snart igen. Kramkram

Miami - DAG 4

Halloj pa er! jag sitter nu pa hotellet eget internetcafe eller vad man ska kalla det. Jag och resten av familjen har precis atit upp en stor pizza och ni vantar vi pa att lotta,padde,felicia och Philip ska komma och sen sa ska vi ga ut och ga lite. Idag sa har vi varit inne i downtown och kollat i affarer bla. Macy's dar jag kopte en jattefin klocka, jag har inte hunnit kopa sa mycket an men det har i allafall blivit en klanning i turkos, klocka och lite saker fran Victoria's Secret, ar inte deras kassar bara sa fina, hehe ! Jag har inte skrivit pa bloggen foren nu bara for att bloggen har inte funkat har foren nu, men nu ar jag har. Jag kan saga att jag ar inte bleka Helena langre, jag ar skitrod just nu och det svider och gor skit ont bara jag ror pa kroppen sa det blir att smorja in senare ikvall. I morgon sa ska vi kora till Tampa,FL (florida) och stanna dar i ungefar 3 dagar och sen ar det vidare till Orlando dar viska ga pa UNIVERSAL STUDIOS =) Jippi ! Nu sa ska vi ga ut och ga sa jag sager hejda nu , men vi ses igen snart hoppas jag. XOXO

McFly Intervju



Jaaaaaaaa !!

Jaaaaaaaa! Måns gick vidare direkt till globen =) Jippi !! men även Heat gick vidare direkt till globen, fast tyckte inte dem var speciellt bra, den ända som faktiskt var bra idag var Måns, men det är bara vad jag tycker ni tycker antagligen inte samma som jag.

Nu så ska jag lägga mig och kolla på CSI:Miami.

Godnatt bloggen!


Laddar ...

Jag sitter nu framför tv:n i vardagsrummet med datorn i knäet och laddar för melodifestivalen 2009 deltävling 2 och Måns är med i dag , Yeay!!
Detta är mitt sista inlägg idag för jag måste få min sömn idag tack vare att jag ska vakna tidigt i morgon så jag måste ladda batterina som pappa brukar säga så att jag orkar gå upp i morgonbitti, men ni får ha en helt underbar kväll och så ses vi i morgon när jag kommit fram till Miami, men jag skriver nog ett inlägg i morgon när jag vaknar också men nästa gång ni hör från mig så sitter jag i Miami i solen =) Ha det så bra så ses vi i morgonbitti !

ps. jag hoppas ni haft en helt fantastiskt bra alla ♥ dag !!

♥Puss på er♥




Lalala...

Jag sitter nu och lyssnar på musik men jag har precis kollat klart på gårdagens Ghost Whisperer avsnitt som gick i USA igårkväll som kommer om typ 2 veckor här i sverige och jag läängtar redan tills nästa avsnitt men det bästa är att jag faktiskt är i USA då så jag kan kolla på det då nästa fredag 20.00(pm, amerikansk-tid) så jag missar inte det då, jippi !!

Nu så är det dags för efterrätt så jag ska gå men vi ses !

ps. imorgon klockan 4.00 så åker vi mot köpenhamn där new york planet går klockan 9.00 och sen från new york mot miami (första klass =D)

trååkigt

Jag har så jäkla tråkigt alltså, padde,lotta,felicia och philip har kommit och vi ska strax äta och jag är så jäkla hungrig. Jag har kollat på lite klipp från sjunde säsongen av CSI:Miami och jag funderar på att kolla på ett avsnitt nu innan maten men jag undrar om jag hinner det, men men.

Jag har nästan precis kommit upp från duschen men jag är påklädd och allt så det gick väldigt fort.

Nu så ska jag kolla på CSI:Miami och sen är det mat som gäller men vi ses ju senare igen.

Kram

Lördag - alla ♥ dag

Halloj, Idag så är det alla ♥ dag och idag så ska jag packa mitt handbagage för flyget går klockan 9.00 i morgon och tack vare att det varit så mycket dem gjort fel med våra biljetter och allt och att dem har ställt in planet flera gånger så ska dem betala en hotellvecka och sen så har dem gett oss första klass biljetter i stället bara för allt fel dem gjort =D

Klockan 17.00 idag så kommer lotta,padde,felicia och födelsedagsbarnet Philip hit och vi ska fira Philip då, igentligen så var det ju meningen att vi skulle gjort det i Miami men nu blev det ju inte så, men i morgon åker vi i allafall.

Jag sitter och kollar på vänner just nu i min säng och jag ska snart göra mig i ordning, måste duscha och sminka mig och klä på mig såklart innan dem kommer hit klockan 17.00.

mamma väckte mig idag runt 10.30 och då var jag faktiskt ganska pigg så då gick jag upp direkt och hon hade varit inne i stan i morse med Michael (min äldsta bror) och köpt en ny klocka till mig , en jättefin klocka, den är vit med diamanter eller hur man ska kalla det runt om själva klockan  och sen så är siffrorna också diamantaktiga , den är jättefin i allafall.

Nu så ska jag ta min små ben och springa ner och duscha och sen är det göra sig i ordning som gäller.

Vi ses i allafall lite senare idag.


Fortfarande vaken...

Halloj, jag är minsann fortfarande vaken, jag sitter och kollar på CSI:Miami säsong 7 här på datorn och jag tappade helt bort tiden men nu så ska jag stänga av datorn och lägga mig till rätta under täcket och sen så ska jag sova, problemet är bara att jag känner mig inte alls trött än och då har jag väldigt svårt för att somna men jag ska försöka i allafall.

Godnatt bloggen så ses vi när jag vaknar igen

Varför Varför?

Varför, varför? jag förstår inte varför jag alltid gråter så mycket till detta avsnittet av CSI:Miami, jag gråter tills tårarna tar slut på mig, varför?


CSI:Miami

Jag sitter nu och kollar på CSI:Miami och har jätte trååkigt, jag funderar på att hämta lite choklad och ett glad cola men jag orkar inte just nu, jag ligger så bra här i sängen att jag inte känner för att flytta på mig, haha !

Detta är mitt sista inlägg idag för jag har sån jäkla huvudvärk just nu så jag måste komma bort från datorn lite nu...
Men vi ses imorgon igen , ny dag och nya krafter!

Godnatt


Hemma

Nu är jag hemma och bion var skitbra och rolig, haha ! fast jag måste erkänna att ettan är mycket roligare och bättre men det brukar väl alltid vara så med filmer att ettan är bättre än tvåan.
Jag sitter nu med datorn här i sängen och jag hasr så jäkla ont i magen just nu, det kanske är alla popcorn jag ätit under filmen. Jag ska nu kolla på 90210 och sen så ska jag försöka komma på något att äta också.

vi ses senare !

Bio

tänkte bara komma in och skriva en gång till innan bion, jag har kollat på Ghost Whisperer hela dagen och nu så ska jag gå och göra mig i ordning men vi ses senare.

Ghost Whisperer: Äntligen !!

Igår när Ghost Whisperer var slut så kunde jag inte få nog av det och jag vet en hemsida där man kan kolla på massa serier så jag gick in där och kollade på dem avsnitten som kommer nästa vecka på tv och jag bara säger det äntligen !!
I avsnitt 14 som går nästa vecka så kysser Melinda äntligen Sam/Jim, jag har väntat på den kyssen hur länge som helst nu och nu kom den äntligen, jippi !!  Kolla in detta klippet, den sista minuten typ så kommer kyssen :D


Fredag

Halloj bloggen ! Jag ligger fortfarande i sängen för jag har världens huvudvärk just nu och det känns som om mitt huvud kommer explodera när som helst. Jag kollar på vänner just nu men jag lyssnar även på musik och planerna idag är inte många men senare idag så ska jag,mamma,peter,lotta och felicia gå på bio och vi ska se Rosa Pantern 2, fan vad kul, den första är så jäkla rolig så då får vi hoppas på att denna är lika rolig som den första.

Jag ska snart gå upp ur sängen och fixa till håret för det ser ut som ett fågelbo just nu och sen så måste jag ta på mig, jag sitter bara i morgonrocken just nu, men den är så mysig så det är knappt så jag vill ta av den, haha !

Nu så ska jag fortsätta att lyssna på musik och kolla på vänner men jag kommer in senare igen när jag har något vettigt att skriva om kanske.


Vi Ses


På lite bättre humör

Jag sitter nu och kollar på Ghost Whisperer och jag är på lite bättre humör nu så jag bestämde mig för att skriva ett inlägg till. Innan Lotta och Felicia gick härifrån tidigare idag så kom Lotta in för att försöka att göra mig gladare så hon frågade om vi skulle gå på bio i morgon, Så Jag,Mamma,Lotta,Felicia och Peter (min ena bror av 2) ska gå och kolla på Rosa Pantern 2 i morgon klockan 18.00 , jag behöver komma på lite andra tankar just nu och Rosa Pantern filmerna är skitroliga så jag skrattar nog massor och just nu så behöver jag det.

Efter Ghost Whisperer så ska jag se Private Practice. Nu så är snart reklamen slut så det är nog bäst jag går nu, men vi ses !


faan nu är jag så jävla förbannad

Fyfan vad jag är arg nu, pappa kom precis hem och sa att flygbolaget ringde, dem lovade ju att vi skulle få åka inatt men nu hade dem självklart gjort något fel så nu får vi inte åka idag heller , jag är så jävla förbannad nu att det inte ens går att beskriva. Dem lovade att vi skulle få åka idag, nu är det ju knappt någon ide att ens åka för nu lovade dem att vi skulle få åka på söndag men jag kan sätta hur mycket som helst att dem säkert ringer då igen och säger att vi inte får åka då heller, det är knappt någon ide att åka nu för om vi åkt i onsdags som vi skulle så hade vi haft 18dagar där men nu helt plötsligt så får vi typ bara 13 hela dagar där om vi åker på söndag men jag har den vanliga oturen så resan skjuts väl upp ännu mer , just nu kan jag inte säga att jag är förvånad över något, men jag är så jävla förbannad och ledsen, jag vägrar att sätta mig på ett plan som tar 16 timmar om jag bara får vara där i typ en vecka, då stannar jag fan hellre hemma.

Jag är så jäkla besviken just nu och jag känner bara för att gråta, detta är inte rättvist !
Jag har all rätt i världen just nu över att vara ledsen och arg, varje gång jag är glad över något så slutar det alltid i katastrof, tro det eller ej men det gör det, förra gången vi var i Miami tex. så fick vi åka hem en vecka tidigare bara för att vi alla typ blev sjuka och sen nu i somras när vi var i Frankrike så fick vi åka hem efter bara två dagar för Bella hade blivit biten av en hund och nu så händer det igen, varför händer alltid saker när jag känner mig glad för en gångs skull, varenda gång jag känner mig glad (vilket igentligen inte händer ofta) så slutar det alltid så här så att jag blir ledsen och olycklig igen. Jag vill bara känna lyckan inom mig igen men det gör jag inte och det har jag inte gjort på över två år nu,

Jag vill ha tillbaka glädjen att leva men om det fortsätter så här så lär det aldrig hända. Jag är alldeles blind från alla tårar som strömmar ner för mina kinder just nu och jag känner mig väldigt ledsen just nu, och jag känner bara för att lägga mig och önska att allt detta bara varit en stor jäkla olycklig dröm som jag kommer vakna upp ur när som helst.

Jag säger godnatt för mig nu för jag orkar inte sitta här mer när jag är så jäkla ledsen för då gör jag säkert något dumt och det vill jag inte göra.

Godnatt bloggen!

JAG ÄLSKAR SKOR


Innan jag glömmer

Datorn följer inte med till Miami men det finns ett jätte gulligt litet internetcafé typ bara 50meter ifrån vårt hotell i Miami så jag går dit när jag ska blogga men det blir nog inte lika många blogginlägg som nu för det hinner jag inte med, men något blogginlägg per dag blir det nog i allafall.

Omgjorda bilder


(Orginal bilden är först)









Här är två omgjorda bilder

Before and After

Jag har suttit och kopierat lite bilder som jag sedan gjort om och jag gjorde en bild från Miami 2006 i svartvitt och den blev väldigt fin.

OrginalBilden (tagen av mig första dagen på morgonen)


Bilden jag ändrat


Vad tycker ni?

Inatt åker jag

Inatt så åker jag äntligen mot Miami !! :D :D Hoppas ni får det bra här i kalla sverige.

Nu är magen glad

Nu har jag ätit upp och det gjorde gott för magen, har inte alls ont i magen nu, det kanske bara var för att jag var hungrig,hehe opps! Jag sitter nu och kollar på vänner och jag försöker att ta det så lugnt som möjligt just nu för annars kommer det tillbaka och jag börjar att må dåligt och det är det sista jag vill just nu tack vare att vi åker inatt så ja.

Jag sitter nu inne på bdb och kollar på lite bilder och sen så sitter jag och kollar in lite olika sidor också med kläder och sånt.

Nu så ska jag lägga mig en liten stund och kolla på tv för jag mår fortfarande inte så bra så jag ska vila lite men vi ses senare.

Torsdag

Halloj bloggen ! Jag sitter nu och äter här i sängen, peter (min ena bror) var snäll nog att göra mat till mig också, så tack för det. Idag blev det makaroner med köttbullar och prinskorvar , mumsigt !
Idag så ska jag packa mitt handbagage till resan och sen så är allt helt klart , så härligt! Inatt så åker vi äntligen, pappa ska ner och skriva på biljetterna senare idag och jag väntar verkligen på att få se min biljett, för då vet jag att det är på riktigt, haha! Idag så mår jag väl sådär, jag har fortfarande ont i magen men inte lika mycket som igår vilket jag är glad över så efter maten så får jag ta en tablett så att det magonda går bort för jag orkar verkligen inte ha det idag, jag känner mig väldigt stressad även om jag är klar med all packning typ men jag har liksom en känsla av att jag glömt något och det håller på att göra mig galen.

Nu så ska jag fortsätta att äta men jag kommer in strax igen.

Gud vad trött man kan bli

Jag sitter nu och lyssnar på sången Love Story - Taylor Swift , skitbra är den!
Jag förstår inte, jag har blivit skittrött och jag känner bara för att lägga mig ner och sova just nu men om jag somnar nu så vaknar jag alltid runt tolv igen och då kan jag inte sova resten av natten sen så jag får försöka att vara vaken en stund till . Jag sitter nu inne på youtube också och kollar runt bland alla videos men hittar inget bra just nu.
Jag ska nog gå och lägga mig och kolla på en film nu för jag orkar inte sitta här mer och om jag gör det så får jag nog huvudvärk och det vill jag absolut inte ha nu efter att ha haft ont i magen nästan hela dagen så nu säger jag godnatt och så ses vi imorgon igen .

Godnatt



Taylor Swift - Love Story

Nu har jag klarat det med

Äntligen så har jag fattat hur man lägger in videos på bloggen, det var på tiden, jag har undrat det hur länge som helst nu och nu äntligen så vet jag :)

Veckans Video



Hot 'n' Cold - Katy Perry

Lite fler ändringar

Jag har ändrat lite till på bloggen nu som ni kanske märkt, när man väl lärt sig så är det faktiskt rätt enkelt att göra, tycker faktiskt att den blev rätt fin nu, i alla fall bara för att ha kunnat det i några timmar, Vad tycker ni? Tycker ni att bloggen ser bättre ut nu? Det tycker i allafall jag. Nu så ska jag redigera lite bilder hade jag tänkt så att jag kan variera kanske lite mellan bilderna i headern, men jag kommer väl in igen när jag har väldigt trååkigt.

Kram 

GoJane

Halloj, jag igen ! Jag sitter nu och kollar på lite kläder på hemsidan GoJane.Com som är en amerikansk sida och den har verkligen blivit en favorit, allt är så löjligt billigt där och mycket av allt som finns där kostar inte mer än 20 dollar, är det inte helt sjukt, hehe. Jag sitter nu och kollar på GoJane's New Items och det har kommit in mycket nya och fina saker och nu sitter jag bara och längtar tills jag kommer till Miami, hehe. Här ska det minsann shoppas mycket fast jag ska ju vara där ett tag så jag får försöka att inte göra slut på alla pengarna direkt, hehe.  


Några saker från GoJane

Jag lyckades

Jag lyckades att göra en egen header, jippie!! Jag gick in på en blogg som heter mimmisdesign.blogg.se och där stog det hur man gjorde så nu har jag iaf en header som inte är härifrån. Jag erkänner Headern kanske inte blev så vacker men det är i allafall något tills jag har kommit igår rejält. Jag blev så upptagen med att göra headern så jag har fortfarande inte läst mina tidningar men jag ska lägga mig i sängen och göra det nu .

Vi ses senare idag !

Är det någon som kan hjälpa mig ?

Jag undrar en sak, jag är så jäkla trött på den gamla vanliga bakrunden på bloggen och så, jag skulle gärna vilja ha en mer personlig men bloggens utseende är ju skitfult men jag fattar inte hur man gör en egen header så är det någon som skulle kunna hjälpa mig?

Och en sak till, hur lägger man upp videos och sådant på bloggen?

Snälla hjälp mig!!!

Några frågor?

Jag har nu skaffat en email adress till bloggen och om du har några frågor eller något till mig eller kanske några tips på hur jag ska göra bloggen bättre så skicka gärna iväg ett litet email till [email protected]

Tävling på gång

Jag tänkte bara berätta att när jag kommer hem från Miami så har jag nog en tävling på gång här i bloggen, jag ska köpa hem lite grejer från typ Victoria's Secret som Body Lotions och sådant smått och gott som jag sedan ska lotta ut här i bloggen, min första tävling gud så roligt. Jag kan berätta lite vad ni ska göra för att vara med i tävlingen.

Ni behöver bara skriva en kommentar till tävlinginlägget där ni skriver ert namn och emailadress och en motervering till varför ni ska vinna och sen så kontaktar jag vinnaren med Email och då får du som vinner skriva din adress så att jag kan skicka sakerna till dig, lätt och enkelt. Men tävlingen börjar inte fören jag kommer hem.

Ha det såå kuul sålänge.

Onsdag

Halloj, som ni kanske vet så blev planet inställt igår tack vare snöstormen som dragit in över Frankrike och Tyskland men jag är inte ledsen för det, för tidigt imorse så ringde dem och sa att på fredag kan vi åka, så på fredag klockan 6.00 (tror jag det va) så går planet mot NY där vi ska mellanlanda innan vi fortsätter mot Miami, så på fredag åker vi i stället. Bättre att åka på fredag än att åka nu och hamna i en snöstorm , liksom hur kul kan det va, hehe.

Jag är redo det är jag verkligen,
Pappa kom precis in i mitt rum med två tidningar jag bad honom köpa till mig , Frida och Solo tidningen, så jag ska kolla i genom dem nu.

Packningen och det är helt klart nu förutom att jag ska packa ner sminket och det men deet får jag göra på fredag innan vi åker eftersom att jag måste sminka mig och så men annars är jag helt klar och jag ser verkligen fram emot att komma iväg även om vi fått vänta nu men fredagen kommer fort, det hoppas jag i allafall.

Nu så ska jag ögna igeom tidningarna och sen så ska jag bara ta det lugnt för jag har lite ont i magen just nu.
Men vi hörs senare idag. Pusspuss


Ett avsnitt avklarat

Nu var ett NCIS avsnitt avklarat och nu är det dags för avsnitt nummer 2 fortsättningen av förra avsnittet, fyfan vad spännande säger jag bara, Jenny som är ''The Director of NCIS'' blev mördad (spelas av Lauren Holly), OMG säger jag bara , hehe ! Det kommer att bli konstigt utan henne i serien nu, hehe, Men så är det i serier ibland, dem dödar typ alltid av en person, som i CSI serierna, i varenda CSI serie så har minst en av huvudpersonerna dött eller mördats, I CSI så blev Warrick Brown mördad (spelad av Gary Dourdan),I CSI:Miami så blev Tim Speedle mördad (spelad av Rory Cochrane) och i CSI:NY så blev Aiden Burn också mördad (spelad av Vanessa Ferlito), det tråkiga är att dem just ha tagit att dem blivit mördade, men men.

Nu så ska jag fortsätta att kolla på NCIS.

Byebye <3

Snöstorm

Halloj, Jag har precis ätit upp min pizza och jag är trött och lite ledsen också, när jag,pappa och peter var på väg till padde och lottas hus så fick han ett samtal om flyget och det är absolut snökaus just nu i Frankrike och tyskland så det är absolut helt omöjligt att kunna komma iväg inatt så vi ska vara hemma inatt och sen så ringer dem imorgonbitti runt klockan 8.00 och berättar om snöstormen lugnat ner sig så att vi kan åka men det återstår fortfarande att se,det bästa är i allafall att jag vet att jag kommer komma tillbax till Miami bara inte så tidigt som jag hoppades på. Det återstår att se när vi kommer iväg men packningen och allt är färdigt så jag är redo när som helst.

Jag sitter nu och kollar på NCIS, det är dubbelavsnitt så ja det är vad jag gör just nu.
Nu så ska jag kolla på detta och krypa ner i min säng, men vi ses!!

Kramkram


Hemma

hejhej, nu är jag hemma ! Det blev ingen klippning idag för jag bestämde för mig att klippa mig i Miami istället men jag följde ändå med pappa och padde in till stan för pappa skulle in till bokhandeln så jag passade på att kolla lite böcker och jag hittade en som jag verkligen fastnade för, Deluxe heter boken och handlar om en Elisabeth Holland, mer kommer jag inte skriva och det är faktiskt väldigt svårt att skriva om den också för det är så mycket som verkar hända i den, bara man läser på baksidan av den så förstår man hur mycket som igentligen händer.

Jag sitter nu i sängen och äter chips , Pringleschips blev det och sen så har jag även köpt godis men det ska jag ha med mig till Miami. Jag sitter nu och funderar på vad jag ska ha att äta men jag är inte så hungrig så jag funderar bara på att beställa en pizza med pommes på och sen så kan jag ha det som blir över till frukost i sådanafall innan vi åker, så får jag ju i allafall i mig något innan vi lämnar huset.

Nu så ska jag fortsätta att kränga i min chips och jag ska även sätta på en film , men vi ses senare ikväll.

Pusspuss

Nästan färdig

Nu har jag nästan packat ner allt det är fortfarande lite kläder kvar i tvätten som håller på att tvättas just nu men annars så är jag klar, jag ska ta på mig nu och sminka mig och äta lite och sen så ska jag och pappa till mickan och klippa oss, jag ska klippa upp mitt hår lite mer så att det blir lite mer volym i det och sen så ska jag ju klippa det kortare också, jag är så himla trött på mitt långa tråkiga hår så nu ska det äntligen klippas.
Men jag kommer in här igen senare när jag kommit hem från klippningen.
Ha det så bra sålänge ! kram

Dags att packa

Idag så är det packa som gäller och som jag alltid gör så blir det sista dagen innan vi ska åka alltså sista minuten igentligen, hehe . Så nu så ska jag äta min frukost och efter det så blir det att packa ner allt i resväskan och inte bara det jag måste tvätta idag med vissa klädersplagg som jag ska ha med mig måste tvättas så det tar ju också tid, blää ! Kan inte fatta att dagen äntligen är här :D Nu ska jag packa. önska mig lycka till på resan, det kan jag behöva !!

Ses senare idag !

1 DAG KVAR

NU ÄR DET BARA 1 DAG KVAR TILLS VI ÅKER MOT MIAMI, I NATT GÄLLER DET (det återstår bara att se om vi åker på samma tid tack vare alla snöstormar nu, och det är många flygplan som stoppats)


Tisdag

Halloj alla glada morgonbarn, hehe ! Jag sitter nu och kollar på vänner och snackar också med lite kompisar på msn. Jag har nästan precis vaknat och gått upp och snart så ska jag gå ut och göra lite frukost och sen så ska jag väl bara ta det lugnt nu innan resan. Inatt så åker vi mot köpenhamn för att ta flyget mot USA, vi får hoppas att det inte blir problem eller nåt för det skulle ju typ bli snöstorm idag och det är inte det bästa vädret att flyga i så det återstår att se om vi åker på samma tid som va bestämt.

Jag är skittrött, jag somnade nog runt 2.30 eller nåt i natt så ni kan nog förstå att jag är väldigt trött.

Nu så ska jag gå och hämta lite frukost. Men jag kommer in senare idag och skriver mer.

Kram

Matdag

Nu så ska jag alldeles strax äta och det blir det som jag hoppades på... KINAGRYTA!! Mums! Sen efter maten så är det dags att ta på sig utekläderna och gå ut med bella och sen ner till Lotta och Padde och snacka som vanligt, detta blir sista natten på nästan tre veckor framöver nu som jag sover i min egen säng därför att vi åker nämligen härifrån runt klockan 2.00 på natten till onsdag alltså imorgon natt och då så har jag definitivt inte hunnit somna så detta blir sista natten på nästan tre veckor framöver nu. 

Nu så är maten klar så jag ska gå och äta nu. 

Kram 

Måste tänka ...

Naglarna är nu på, och nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha att äta. jag har absolut ingen blekaste aning, jag håller på och lägger in lite filmer jag har här på datorn in på min IPOD just nu så att jag har något att göra på flyget, därför att sitta och inte göra någonting är ju inte speciellt kul och sen så visar dem inga bra filmer på flyget så därför tar jag med mina egna filmer, hehe. 6 st filmer ska jag lägga in och det blir , Eagle Eye, High School Musical 3, Forgetting Sarah Marshall, A Cinderella Story, 30 days of night och Saw 3 som jag ska lägga in. Jag måste komma på vad jag ska ha och äta, jag är så jäkla sugen på kinagryta men vi har ingen kvar, men pappa skulle nog upp till affären nu och köpa grytbitar och sen så ska han och mamma hjälpas åt med att göra den för pappa vet inte hur mamma brukar göra den och mamma gör den absolut perfekt. Efter maten så är det promenad med Bella som gäller och så går vi ju självklart ner till Padde,Lotta och barnen också och stannar där ett tag, som vi brukar göra. Jag är verkligen hungrig, min mage skriker efter mat just nu. Jag ska gå och hämta en macka sålänge och äta den i lugn och ro och sen så ska jag kolla på tv också så jag ska gå nu men vi ses kanske senare.

Kram


Suprise

Jag tror jag döööör !! När pappa kom och hämtade mig och Sabbe så började jag och Sabbe prata om USA och då så slänger pappa ur sig att han hade precis fått ett samtal från hans gamla chef (som är amerikan) som bor i Miami med hans familj (svensk fru Katarina, och tre döttrar) och hans säger att han vill att vi ska komma över till Miami i november och hälsa på och sen så skulle vi bo hos dem och vi skulle va i Miami i en vecka och sen skulle vi flyga över till deras hus i Mexico och vara där i två veckor så tre veckor sammanslagt men det var inte det bästa, han hade också sagt till pappa att jag skulle ta med mig en vän, så gissa vem som ska följa med i november, joo, Sabbe ska följa med oss i november till USA :D:D Jippi ! Vi båda blev helt stumma typ när pappa sa till Sabbe att hon får följa med om hon vill, och självklart så ville hon ju det så hon ska prata med sina föräldrar och sen så ska vi prata med hennes föräldrar också. Vi blev helt stumma när pappa berättade det, sabbe blev alldeles mållös och hon visste varken ut eller in just då, hon har alltid viljat åka till USA typ precis som jag och jag har typ tjatat på pappa flera gånger att jag skulle vilja ta med mig Sabbe och nu äntligen så ska hon med...

JIPPIE !!! Jag är hur jäkla glad som helst och det är nog Sabbe också just nu, haha! Jag kan nästan se framför mig hur hon hoppar och studsar av lycka , haha !! =P

Nu har jag och Sabbe definitivt något att prata om kan jag ju säga, haha ! Jag är så jäkla glad att kunna säga : FY FAN VAD KUL VI SKA HA, SABBE !!!!!  Whooooo!!!!!!


Nu så ska jag sätta på mig lösnaglarna och sen så ska jag kolla på tv, men vi ses senare.


Shopping

Halloj, nu är jag hemma igen, Jag kom till stan ungefär vid 13.20 och då så gick jag direkt till Lindex och sen gick jag runt i lite andra affärer också tills Sabbe dök upp vid 13.45 som vi bestämt. Och då så gick vi direkt för att fika och det blev en kladdkaka med vaniljsås (har aldrig haft vaniljsås till men det va väldigt gott) och en pepsi till det, Sabbe åt samma sak men hon drack bara ett glas vatten till det och sedan efter vi fikat så gick vi runt lite på stan tillsammans.
Jag köpte väl inte så mycket men det blev lite i allafall.

Vad jag köpte:

2 nagellack från depend (silver och rosa)
Compact Powder
PuderPuff
Lösnaglar från depend, kort modell
tofsar
hårspray,Elnett
Bok, It Girl

det var vad jag köpte idag.



Snart färdig

Jag är snart färdig. Jag har ätit och sminkat mig så nu så ska jag bara borsta tänderna och sen är det stan som gäller. Jag kollar fortfarande på vänner men ska gå och göra det sista, måste även borsta till håret lite igen. Ska sticka nu men vi ses senare när jag är i stan, kram

2 DAGAR KVAR

NU ÄR DET BARA 2 DAGAR KVAR TILLS JAG SITTER PÅ ETT FLYG MOT MIAMI :D:D NEDRÄKNINGEN FORTSÄTTER ...


Måndag

Godmorgon bloggen ! Jag vaknade för ungefär en timme sedan och då var det bara att hoppa in i duschen. Idag så ska jag in till stan för att köpa lite grejer till resan som schampoo och sådant och sen klockan 13.45 så ska jag möta upp Sabbe utanför H&M för fika och sen så är det hem och packa som gäller för jag åker ju faktiskt om två dagar (natten till onsdag) och sen så ska vi väl ner till Padde och Lotta senare idag också som vanligt och snacka lite som vanligt. Kan inte fatta att vi faktiskt åker mot sol och värme redan på onsdag och på lördag (alla ♥-dag) så fyller Philip 15år så snacka om att få en bra födelsedag, hehe. Jag sitter nu och dricker ett glas äppeljuice och kollar på vänner men ska snart börja sminka mig och äta frukost. 

Jag ska nog gå nu men jag mobilbloggar inne i stan sedan. 
Hejdå 


The Break-Up

Jag sitter nu i sängen och kollar på det sista som är kvar av filmen The Break-Up med Jennifer Aniston som går just nu på 3:an och sen så kommer det väl något annat bra på tv hoppas jag, jag ska alldeles strax hämta en make-up remover servett och torka väck allt smink och sen så ska jag helt enkelt lägga mig och försöka att somna, jag är väldigt trött är jag och om jag ska klara av att åka in till stan i morgon och möta upp Sabina vid H&M  klockan 13.45 för fika så måste jag lägga mig snart för jag ska hinna duscha i morgonbitti och fixa till håret efter duschen och sen så ska jag hinna sminka mig och äta frukost och borsta tänderna såklart så tidigt upp i morgon blir det och plus att jag vill hinna vara uppe lite innan jag ska åka iväg också, jag vill inte behöva stressa så mycket och absolut inte nu innan resan.

Nu så ska jag gå och hämta ett glas med juice och sen är det borsta tänderna och sen sängen som gäller för min del, men ni får sova så gott och så ses vi imorgon.


Puss och Kram


Hemma

Nu är jag hemma, jag hinner visst att skriva ett inlägg till. Jag har precis kollat klart på Trollkarlens Hemligheter och nu så sitter jag här och bläddrar mellan kanalerna för att försöka att hitta något bra att kolla på.

När vi var på väg ner till Padde och Lotta med Bella så sa pappa att Michael (min äldsta bror, 26år) som inte skulle följt med på resan, ska faktiskt följa med i allafall, pappa hade pratat med hans chef och han hade sagt att det gick bra för honom att få ledigt då, så nu så ska den stora bebisen få följa med i allafall, han har varit arg sedan vi var nere i hans rum på hans dator och fixade alla papprerna bara för att han inte skulle få följa med, man liksom bara HALLO bebis sluta tjura, jag fattar inte varför han tjurat så mycket för han ska ju fan till Miami i april men han blev säker tjurig bara för att då skulle ju Peter (min 23åriga bror) har varit en gång mer än han har i USA och det kan han ju inte tillåta att hans lillebror har varit där en gång mer än han, han beter sig verkligen som en bebis, och det är så jävla jobbigt man liksom bara ''Hallo,du är snart 27år gammal, så sluta tjura!''. Jag har bara varit där en gång medans Michael och Peter redan varit i Miami 2 gånger och jag tjurar inte, jag tjurade till och med inte 2005 då jag inte fick följa med då det var första gången för Michael och Peter, och inte ens jag tjurade då, och jag har velat åka till USA ändan sedan jag var liten och det har alltid varit en dröm och jag erkänner jag blev väldigt ledsen då 2005 men jag blev inte tjurig och vägrade prata med mamma eller pappa det gjorde Michael nu och han ska fylla 27år, han stängde in sig på sitt rum och pratade inte med någon, jag blir verkligen förbannad på honom, det blir jag, det är ju bara så löjligt att bli så jävla tjurig när han ändå ska åka i början av april och antagligen inte kommer hem igen fören till jul eller nåt tack vare att han och Peter antagligen ska jobba där. 

Fast Michael får inte ledigt fören på Lördag (alla ♥ - dag) så han och Peter tar planet på lördag i stället men jag,pappa,padde,lotta,felicia och philip åker som planerat, nu på onsdag.Yeay !!

 Och en sak till på onsdag så fyller min favorit skåderspelerska JENNIFER ANISTON 40 hela år !! Så grattis Jen!!


Mat Mat Mat

Detta är nog det sista inlägget jag skriver idag för jag ska äta nu (det blir oxkött med pommes) och efter att vi alla ätit så ska jag och pappa ta med oss Bella och gå ner till Padde och Lotta och vi brukar vara där väldigt länge så detta blir nog mitt sista inlägg så jag säger hejdå och godnatt och sånt nu, men vi ses i morgon, jag ska försöka vakna tidigt imorgon också.

Puss på er allihopa !!


Guitar Hero World Tour Complete Band Pack

Jag stuntade i att göra Cornflakes choklad i stället så satte jag mig framför tv:n i vardagsrummet och spelade lite GHWT. Padde är här och snackar med Pappa, han hjälpte även till med Michaels datorn som cp:ade sig igårkväll men nu funkar den. Jag sitter nu och lyssnar lite på musik från Taylor Swift och Jennifer Love Hewitt och det brittiska bandet V.

Jag sitter nu och funderar på om jag ska gå ut och hämta lite Champis från kylskåpet men jag vet inte om jag orkar, hehe. Jag är en väldigt lat person ibland, hehe.

Nu så ska jag gå och hämta ett glas champis iaf och sen så ska jag nog lägga mig ett tag och läsa lite, det kan faktiskt vara lite mysigt ibland att lägga sig någon timme och läsa en bra bok för sen så ska jag,pappa och antagligen peter också gå ner till Lotta och Padde med Bella som vanligt och snacka lite.


Pussen <3


Cornflakes Choklad

Nu så ska jag och mamma göra cornflakes choklad men vi ses senare idag när jag gjort klart chokladen.
Kramar från mig <3

Lite Bilder på Mig

Alla Bilder är tagna idag:



 










Jag erkänner att jag blir aldrig bra på kort, tycker inte jag i allfall.



3 DAGAR KVAR

NU ÄR DET BARA 3 DAGAR (om man inte räknar med idag) KVAR TILLS JAG LIGGER PÅ EN VARM STRAND OCH KAN VARA UTE UTAN ATT FRYSA IHJÄL :D

Söndag

Halloj och godmiddag! Jag sitter nu framför tv:n och kollar på VÄNNER och äter på en stor macka just nu, idag så ska jag dammsuga och damma mitt rum för det är så himla smutsigt inne i mitt rum just nu och det ser verkligen inte trevligt ut . Sen så ska jag rensa lite i garderoben också och välja ut lite grejer som jag ska ha med mig till USA, jag måste även in till stan någon dag nu innan vi åker för att köpa lite saker jag behöver med mig. Och antingen i morgon eller på tisdag så ska jag och pappa till Mickan och klippa oss för mitt hår är så jäkla långt nu och det är så jobbigt och det ser så tråkigt ut när det är utsläppt när det är så här långt så det måste klippas, jag ska klippa en bra bit på håret och sen så ska jag klippa upp det lite för att få lite volym i håret också.

Mer än att rensa i garderoben och damma och dammsuga idag så blir det väl också att vi går ner till Lotta och Padde senare med Bella som vanligt. Igår så var vi också hos lotta och padde och dem höll på att packa igår för resan, vilket jag också måste göra snart, men jag gör det i morgon i stället.

Vi måste även in till stan för att köpa en digitalkamera sa pappa, så det blir lite saker som ska göras innan vi åker i allafall.

Nu så ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag ta på mig ett par jeans och någon varm tröja för det är verkligen kallt häär idag, det snöade skit mycket här inatt så det är väldigt kallt ute och inte bara det, det är rätt kallt här inne också.

Kommer in senare idag så vi ses då.
Kram

Spark Of Insanity

Jag tänkte bara komma in och säga Godnatt för nu så ska jag kolla på Jeff Dunham, han är en skitrolig buktalare.
Men ni får ha det så himla bra tills vi ses igen.

Godnatt på er ! ♥


Rosa Pantern och Disturbia



Rosa Pantern:
När en känd fotbollstränare mördas och den oersättliga Rosa Pantern-diamanten försvinner utlöser det kalabalik i Frankrike.

Som tur är blir inspektör Jacques Clouseau (Steve Martin) inkopplad på fallet. Han har inte en aning om vad han sysslar med, men för Clouseau är det oväsentligt. Tillsammans med sin kollega, Gilbert Ponton (Jean Reno), kastar han sig från det ena missödet till det andra och lämnar förödelse efter sig på Paris boulevarder och New Yorks gator.

Kommer han att lyckas förföra popdivan, Xania (Beyoncé)? Kommer han att driva poliskommissarie Dreyfus (Kevin Kline) till vansinne? Kommer han att ta fast mördaren och hitta diamanten? När det gäller inspektör Clouseau är allt möjligt.



Disturbia: Inte ens på den här lugna, idylliska gatan kan man känna sig riktigt säker... grannen kan nämligen vara en grym mördare!

Kale Brecht (Shia LaBeouf, "Transformers") har dömts till tre månaders husarrest och tillbringar dagarna med att spionera på grannarna. Allt är bara på skoj tills situationen får en skrämmande vändning. Kale inser nämligen att hans granne är en seriemördare - men han kan inte bevisa någonting, inte övertyga någon och inte lämna huset utan att starta övervakningslarmet. Med hjälp av sina vänner gör Kale allt han kan för att avslöja sanningen - men en kallblodig mördare är kanske lite för mycket att hantera? Kale och hans vänner har ingenstans att gömma sig och ingenstans att ta vägen när deras liv står på spel i denna olidligt spännande thriller.

Detta är två filmer jag verkligen tycker ni ska se.


Melodifestivalen

 Vilka/Vem hejjar ni på?
Efter att nu ha hört alla bidrag från del1 så hejjar jag på Alcazar och dem har ju faktiskt gått vidare till globen också så , jippi! Inga av dem andra bidragen var ju bra, alltså förlåt men det är ju faktiskt sant, för varje år som går så blir bidragen bara mer Kassa, dem blir ju absolut inte bättre kan jag ju säga, jag tycker knappt det är roligt att se på melodifestivalen längre för bidragen är ju verkligen inte bra läängre, vilket är synd, men så är det.
Jag har precis satt på en film och det blev Disturbia med Shia Labeouf, älskar den filmen, den är verkligen skitbra!
Fan, också! jag får pausa filmen för Rosa Pantern börjar ju nu på tv4 och den är så jävla rolig, så om ni inte har något att göra så kolla på den för jag lovar ni kommer skratta tills ni får ont i magen, det gör alltid jag och mamma i allafall, haha!!

Jag ska gå och göra lite popcorn nu och hämta ett glas Champis och sen är det filmdags.
 Godnatt på er alla söta läsare !!


Promenad

Tänkte kom in och skriva ett inlägg till innan det är dags för promenad, jag sitter nu och lyssnar på musik men ska gå typ nu. tänkte bara säga att jag försöker verkligen uppdatera bloggen så mycket som möjligt men det är svårt när man inte riktigt gör något, mitt liv är väl igentligen inte så spännande så det är verkligen svårt och det är nog väldigt tråkigt att läsa denna bloggen också, men jag försöker verkligen och det hoppas jag ni märker, det ända som är faktiskt kul att läsa om är när jag i sådanafall åker på semester tack vare att min familj och jag aldrig åker till bara spanien eller grekland eller till något annat land som liksom igentligen inte ligger så långt borta , när vi åker på semester så åker vi liksom till typ USA eller karibien som liksom ligger typ på andra sidan jordklotet.
 Då väntar jag hellre med att åka på semster tills vi fått så mycket pengar så vi faktiskt har råd med att åka till USA i typ tre veckor, för det är ju roligare om man åker liksom till ett ställe där ingen av dina kompisar typ varit för det blir ju roligare att berätta för dem senare utan att någon typ säger '' oh, det gjorde jag också när vi var där'' , tycker inte ni det också?

Men nu så ska jag ju till USA så ni kan räkna med att det nog kommer bli mycket skrivande här på bloggen och det kommer nog bli roligare för er att läsa också, vilket jag verkligen hoppas på.
Så titta in någon gång efter onsdag så kommer det nog några inlägg då om resan och sådant tack vare att då är jag i solen. Men nu så ska jag gå men vi får ha det så bra, så ses vi snart igen !


4 DAGAR KVAR

NU ÄR DET BARA 4 DAGAR KVAR TILLS JAG SÄGER ''MIAMI, HERE WE COME'' , NEDRÄKNINGEN FORTSÄTTER ...

Lördag och Melodifestivalspremiär

Halloj, förlåt för att jag inte varit inne tidigare idag, men jag och brorsan har kollat på massa filmer nere i hans rum som är i källaren, båda mina bröders rum är nere i källaren och min äldsta brorsas rum är skiiiiiiitstort och jag riktigt läängtar tills han flyttar ut nu för då får jag hans rum :D:D Nu är jag iallafall här och håller på att göra mig i ordning och vad jag menar med det är det bara att jag ska ta på mig lite kläder för snart så ska jag,pappa och peter ta med Bella och gå ner till Lotta och Padde, Jag och Peter har legat i hans säng och kollat på film såklart och pratat massa om resan som snart kommer, på Onsdag runt klockan 2.00 så åker vi mot köpenhamn där flyget går ifrån och vi kommer mellanlanda i New York på flygplatsen Newark Liberty International Airport där vi har 3 timmar innan vi tar flyget till Miami, och där så blir det att äta, tack vare att jag äter aldrig på flyg bara för dem har bara massa mat med kyckling i typ och jag mår inte bra av att äta kycklig eller snarare min mage mår inte bra så det får bli mcdonalds på flygplatsen sen. Flygresan från Köpenhamn till New York tar ungefär 9 timmar plus 3 timmar på flygplatsen innan vi åker till Miami och mellan New York och Miami så tar det ungefär 3 - 4 timmar så det tar ungefär 15 timmar innan vi är framme i Miami, usch ! Men det är verkligen värt det när man väl kommer dit .

Idag så är det premiär för Melodifestivalen 2009 och i första deltävlingen så tävlar dessa artister:

Nina Söderquist - Tick Tock
Jonathan Fagerlund - Welcome To My Life
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Scotts - Jag Tror På Oss
Emilia - You're My World
Alcazar - Stay The Night
Caroline af Ugglas - Snälla Snälla
Marie Serneholt - Disconnect Me

Det var alla artister och bidrag som kommer idag. Men tyvärr så missar jag nästan alla deltävlingar tack vare att jag är i USA då, men jag kan iaf se det idag.

Nu så ska jag gå och äta för idag blir det Kinagryta med ris, mumsigt ! Och sen så bär det av mot Lotta och Paddes hus.

Men vi ses !

Promenad

Nu så säger jag hejdå för idag, för nu så har jag ätit och nu så ska jag bara ta på mig ett par byxor och sen så ska jag gå på toa och sen är det promenad med Bella så gäller och sen så ska jag,pappa och Bella gå ner till Lotta och Padde som bor nere i byn och prata lite och kela lite med kattungarna som nu bara är två för den tredje flyttade idag :'(  Och snart så flyttar dem andra med vilket är lite sorgligt men så är det. Nu så ska jag ta på mig men vi ses i morgon igen.

Pusspuss

Pringles och Starbucks

Jag sitter nu och kränger i mig massa pringles, mumsigt... jag sitter även och kollar lite på Starbucks hemsida tack vare att jag vill ha med mig minst 2 muggar från starbucks med mig hem och muggarna och sånt finns på deras hemsida så jag kollar lite. Snart så ska jag och pappa göra pizza, hemmagjord riktigt mumsigt. Jag har precis våfflat mitt hår och mitt hår är skit tjockt nu bara för det. men men nu så ska jag fortsätta leta vidare efter muggar från starbucks ...

vi ses !

Trötta Jag

Jag var så jäkla trött innan och det är jag fortfarande men inte lika mycket nu så jag gick faktiskt och la mig en liten stund innan och det var väldigt skönt säger jag bara, men men. Jag sitter nu och äter filmjölk och cornflakes, vilket är väldigt gott och senare idag så ska jag och Pappa göra hemmagjord Pizza med allt möjligt gott på men innan dess så blir det väl tv:n jag sitter framför, funderar att kolla om från säsong 1 på VÄNNER , det var ett bra tag sedan jag kollade på VÄNNER nu, så det kanske är dags igen.

Mamma ska snart åka och jobba och det ska bli skönt för då slipper man hennes tjat hela tiden, hehe. Ibland är mamma väldigt tjatig av sig att man bara har lust att sätta en munkavel på henne.

Nu så ska jag fortsätta äta och sätta i första säsongen av V Ä N N E R ...

Vi ses !


Fan också

Pappa ringde precis och berättade att han var på elgiganten nu men självklart så var CSI:NY säsong 2 slut och kommer inte in fören på måndag eller tisdag, och jag som vill ha den nuuuuuuuuuuuuu !! Varenda gång jag verkligen vill ha någon film eller nåt så är den alltid slut då jag vill ha den som mest, och det gör mig så förbannad, men men.
Jag får helt enkelt hitta på något annat idag i stället för att kolla på CSI:NY, jag kanske ska kolla på CSI:Miami i stället, jag får se hur jag gör.

Kommer in igen lite senare när jag är på bättre humör.

5 Dagar Kvar

NU ÄR DET BARA 5 DAGAR KVAR TILLS VI ÅKER TILL USA (om man inte räknar med idag)


Fredag

Halloj, kan ni fatta det jag är redan uppe,inte ens jag kan fatta det och jag vaknade faktiskt ganska pigg idag vilket är ett plus, nu på morgonen har jag inte hunnit göra så mycket föutom att jag varit och duschat och så, jag har inte ätit frukost eller nåt jag har bara duschat. Jag sitter nu och väntar på att pappa ska komma hem, han är hos farfar just nu och hjälper honom med några papper men i allafall , pappa lovade att han skulle köra inom Elgiganten på hemvägen och köpa min älskade CSI:NY säsong 2 för 299kr, så jag sitter bara här och väntar och väntar...

Igår så gick jag,pappa och peter ner till Lotta och Padde med Bella som vanligt och pratade lite om resan, och sådant, vi alla funderar nämligen på att åka på kryssning när vi ändå är i USA också och båten går runt om i Karibien som den gick förra gången jag åkte den. Felicia och jag får vår egen svit i sådanafall vilket är härligt, för då slipper man alla jobbiga föräldrar, hehe.

Sen funderade vi även på om vi skulle hyra en bil i Miami och köra till Orlando och hyra ett hus där som vi också gjorde förra gången vi var i USA och när vi är i Orlando så ska vi i sådanafall gå på Universal Studios, vi fick välja mellan Universal eller Disney world men jag vill hellre till Universal igen. Husen som man kan hyra där är hur stora och fina som helst och insidan ska vi ju bara inte tala om, det är skit stort och man får egen pool och jacussi (eller hur det stavas) och sen så får man bubbelbad inne också och sen så är sovrummen skitstora, förra gången vi hyrde ett hus där så fick jag det minsta rummet, men nu så ska jag fan ha det största sovrummet som hör till den stora toan, som verkligen är skitstor.

Nu så ska jag gå och ta mig något att äta för min mage skriker verkligen efter mat just nu, men vi ses senare !

Dags för mat

Nu är det dags för mat och idag blir det oxkött med potatisklyftor och sallad, mumsigt , efter maten så ska jag och pappa ta bella med oss och gå ner till byn där lotta och padde och barnen bor och vara där och diskutera lite om resan. Ha det bra alla!

6 Dagar Kvar

Nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till USA (om man inte räknar med idag) så nu har nedräkningen börjat


Drömmer och äter godis

Jag och pappa har nästan precis kommit hem från ICA, och när vi ändå var där så passade jag på att köpa lite godis Så jag sitter här och kränger i mig godis och päron juice just nu och det är så mumsigt gott. Jag sitter bara här och tänker på att snart så ligger jag på en strand och solen steker mot min kropp, och jag kan bada och sola och bli brun och fin.

18 hela dagar i Miami med sol och bad och massvis med shopping, här ska minsann shoppas både skor och kläder men framför allt så ska det shoppas massvis med underbara skor. Gud vad jag läängtar nu alltså, jag håller på att bli galen känns det som. Jag fattar inte varför jag alltid blir så galen när jag ska åka på semster i allafall på semster till ett land jag verkligen verkligen vill till. Jag blir helt galen alltså och sen så får jag alltid så ont i magen tack vare att jag blir så glad och nervös på samma gång. Jag älskar och flyga, men att sitta på ett plan i 15 timmar gör mig faktiskt väldigt nervös. Förra gånger vi flög till USA så var jag så nervös att jag varken åt eller drack på flyget och ungefär en halvtimme innan vi skulle mellanlanda i New York (efter 9 timmar i luften typ) så blev jag skitdålig, jag spydde, eller det kan man nog inte ens kalla det för det kom bara vatten ut ur mig typ, men i allafall och jag hade så jäkla ont i magen att jag knappt kunde stå på benen och då var Maria snäll nog att ge mig en Åksjuketablett (jag blir inte åksjuk men jag mådde så dåligt och inget annat hjälpte så därför gav hon mig en åksjuketablett i stället) och den hjälpte dem resterande timmarna tills vi var framme i Miami och då på flyplatsen så slutade tabletten värka så att jag fick sätta mig på golvet inne på flygplatsen med en plastpåse på golvet och självklart så blev våra bagage försenade så vi fick säkert vara på flygplatsen i typ 2 timmar extra och tänk då jag som mådde så jäkla dåligt, det var verkligen hemskt och plus att det var så jäkla varmt då också, så detta året nu så ska jag minsann äta rejält med mat innan vi åker tack vare att jag äter inte Flygplansmaten för jag kan inte äta kyckling eller något sådant och med dem flygen brukar det alltid vara något med kyckling så en rejäl frukost och lunch får jag äta innan vi åker hemifrån den 11:e. för jag vägrar att må lika dåligt som då.

Jag sitter nu och kollar igenom alla foton från 2006 när vi var i USA och i Karibien och jag läängtar verkligen så jäkla mycket tillbax, jag tror verkligen ingen har förstått hur mycket jag verkligen väntat på det här, och nu händer det äntligen.

Jo en sak till, visste ni att barn under 15år inte får vara ute själva i Miami efter klockan 21.00 på kvällen, så jag är det ända barnen på resan som får det fram tills den 14:e (alla hjärtans-dag) därför att då fyller Philip 15år så då får han också vara ute så länge som möjligt, vilket jag är rädd för att han kommer utnyttja nu när vi är iväg, Philip kan vara en väldigt stor bråkstake men jag hoppas att denna resan lär honom lite hut, så att han fattar att han kan inte göra vad fan han vill. men men, nu så ska jag drömma vidare, men vi ses !


Torsdag

Halloj, jag,pappa och Bella fastnade hos Lotta och dem igår så därför kom jag inte in igen igår på bloggen, men nu är jag här. Jag sitter nu och snackar med Sabbe på msn och har skittrååkigt, Idag så har jag och pappa varit inne på internet och skrivit alla våra papper eller vad man ska säga som man behöver skriva på när man ska ut och resa, man ska skriva in sitt passnummer sitt namn och svara på massa frågor som typ , om man tar droger och sådant, vilket såklart blir nej som svar, hehe. Och vi är ju 7 personer som ska åka så det tog ett jäkligt bra tag innan vi var färdiga, men nu är det klart och nu är jag redo. Jag sitter nu och äter en stor hönekaksmacka med cheddarost och gurka på, min favorit, mumsigt !

Nu så ska jag äta min macka och sen så ska jag bara kolla lite i garderoben efter kläder och sånt jag ska ta med mig, men vi ses senare.

Onsdag

Nästa Onsdag så är det dags... runt klockan 2.00 så åker vi mot Köpenhamn där flyget till New York går runt klockan 6.00 på morgonen och sen så är det från New York ner till Miami ! Äntligen säger jag bara, nu är det snart dags. Men men det är ändå en hel vecka kvar så tills dess får jag väl bara sitta här och ha tråkigt, fast jag måste in till stan nu i veckan för att köpa lite grejer till resan. Idag så har jag suttit framför tv:n och kollat på NCIS och jag är inne på sista skivan nu, sen får jag helt enkelt göra något annat.

Idag så har jag som sagt kollat på NCIS. Sen så har jag,peter och pappa pratat lite om resan och om vi ska hyra en bil och köra till Orlando och hyra ett hus som vi gjorde förra gången vi var där och sen så pratade vi även om , om vi skulle gå till Universal Studios, vilket jag jäkligt gära skulle viljat , för förra gången jag var där så hade vi skit kul och det var så jäkla roligt där och Nick Lachey (exman till Jessica Simpson) var där och sjöng så det var jäkligt roligt.

Nu så ska jag iaf fortsätta att kolla på NCIS, men kommer in senare antagligen.

Nu är dem här

Nu är mina kläder här. Två t-shirtar och två linnen från ellos.se. Skit snygga t-shirtar och linnen. Om ni trycker in på kategori Shopping så finns det bilder på t-shirtarna och linnerna.


Nu så ska jag prova kläderna så att dem passar ordentligt.


Kram


Tisdag

Halloj, jag sitter nu och kollar på NCIS och Padde är här just nu och pratar lite om USA resan med Pappa och dem skämtade om att när vi är nere i Miami så skulle dem gå och tatuera in mitt ansikte på deras armar, hahaha säger jag bara, Idag så har jag kollat på NCIS hela dagen typ sen så har jag även suttit och ätit på min Ben And Jerry's Cookie Dough som jag fick av mamma för två dagar sedan men om jag äter för mycket om gången så blir jag skit illamående så därför har jag sparat den tills nu.

Mitt paket från Ellos har äntligen kommit så jag och pappa ska ner till Ica när mamma har kommit hem med bilen och hämta det, jag var orolig att det skulle komma när vi är iväg så att jag inte skulle kunna ta med det jag beställt men jag antar att jag hade tur nu, vilket jag aldrig brukar ha annars, men men.

Nu så ska jag gå ut i köket och hämta ett glas juice och en banan och kolla klart på NCIS.

Vi ses !

Tid för sängen

Detta är mitt sista inlägg för idag för nu så ska jag gå och ta mig ett glas äppeljuice och sen så ska jag krypa ner i min pyamas och lägga mig i sängen och sen så ska jag kolla på NCIS som börjar efter sex and the city som slutar 23.30 och sen så är det borsta tänderna och toa som gäller och sen är det sova, därför att jag orkar inte vara uppe sålänge som jag brukar vara längre det tär verkligen på kroppen och det är så jobbigt att vara så jäkla trött och vakna sent varje dag också. Efter att jag kommit hem från Miami så ska jag minsann försöka att bättre på mina sov-vanor , jag måste somna tidigare på kvällarna men men , nu så ska jag gå och göra mig i ordning för sängen.

Sovgott !


CSI:NY

Klockan är 21.10 just nu vilket menas med att det är CSI:NY - time!!!! CSI:NY (den senaste säsongen) säsong 5 går just nu på kanal5 och Eddie Cahill är nog anledning till att jag faktiskt började kolla på CSI:NY, jag har följt CSI:Miami ändan sedan det började 2002, men en dag när jag hade skit tråkigt så gick CSI:NY på tv så jag började kolla på det och jag gillade det, så CSI:NY och CSI:Miami är två serier jag absolut inte får missa när det går på tv, fast jag tror fortfarande att anledningen till att jag började kolla på CSI:NY är för att Eddie Cahill som spelar Don Flack i CSI:NY var med i min favorit serie VÄNNER (of course) där han spelade Tag Jones , Rachels Assistent. 

Jag sitter även och kollar på ''Privileged'' här på datorn när det är paus på tv:n . Privileged är en serie som inte kommit ut här i Sverige än men den handlar om Megan som får ett jobb så privatlärare för två bortskämda tonåringar, den är lite som Askungen och styvsystrarna, Megan är Askungen (den snälla) och tonåringarna är styvsystrarna (elaka), men bra är serien i allafall, det är allt som räknas. 

Nu så ska jag gå och ta mig ett glas Cola och kolla på CSI:NY.


Kommer in senare ...
 


Supernatural

Jag sitter nu och kollar på Supernatural men jag blir störd hela tiden av att pappa släpper ut Bella i trädgården hela tiden och gissa vem som måste släppa in henne hela tiden när hon vill in. Jag sitter nu och kollar på fjärde säsongen och den är helt klart den bästa säsongen, Jag har även precis ätit och idag blev det grönsakssoppa fast jag vill bara ha buljongen och doppa knäckebröd i , resten vill jag inte ha.

Nu så ska jag fortsätta att kolla på Supernatural så att detta avsnittet tar slut snart. See ya !

Måndag

Hej Bloggen !
Jag sitter nu i sängen och kollar på fjärde säsongen av NCIS och dricker ett stort glas äppeljuice och snart ska jag byta och kolla på fjärde säsongen av Supernatural (älskar den serien)  i stället men först så ska jag kolla klart på denna skivan av NCIS först. Idag så ska jag försöka städa upp lite i mitt rum för det ser förfärligt ut, som vanligt med andra ord, hehe.

Min söta lila voffsing kom precis in genom dörren efter att ha gått en lång runda med pappa och gud vad hon är glad idag, hon hoppar, och springer omkring som en galning här och hon ser så himla rolig ut, haha!!

Nu så ska jag fortsätta att kolla på NCIS men vi ses senare !

Söndag

Halloj, förlåt för att jag inte varit inne på ett tag men jag har mått skit dåligt nu i veckan och jag har känt mig febrig och allt så datorn har helt enkelt fått vänta, men nu känner jag mig lite bättre, inte perfekt men bättre så jag tänkte att jag skulle gå in här och skriva lite. Idag så har jag suttit och kollat på alla Jeff Dunham's roliga program och jag har nog skrattat för ett år framöver nu, han är ju så himla rolig, en av dem bästa komikerna jag någonsin sätt alltså. Jag har helt enkelt bara tagit det lugnt för det sista jag vill är att få feber nu eftersom att jag åker till USA om 10dagar (räknar inte med idag, tack vare att dan är slut om bara några timmar) så jag vill ju knappast ha feber nu innan, så jag har bara tagit det lugnt så att febern inte kommer tillbaka.

Fan, vad kul det ska bli alltså, jag längtar så jäkla mycket till USA nu och jag vill bara dit nu med detsamma, men innan dess så måste jag in till stan i mitten av den nya veckan som börjar i morgon och köpa lite grejer till resan så att jag redan har det gjort så att jag slipper stressa sen, för när jag stressar så mycket så blir jag bara illamående och jag blir febrig och det vill jag ju faktiskt slippa nu.

Nu så ska jag fortsätta att kolla på Jeff Dunham men vi ses !

RSS 2.0