Min Packning


Har inte lagt ner exakt allt än men detta är princip allt, dessa kläder ska jag leva med i fem dagar, hoppas det räcker så som jag byter kläder,haha!

Plus, det var ett tag sedan jag la upp en bild på mig själv så tänkte slänga in en liten bild på mig också.

Konstigt nog så fastnar jag bättre på bild när det är i svartvitt :S

Nu så ska jag kolla på Idol, ha det bääst!


Onsdag

Godmorning! Lilla jag har varit vaken sedan halv 9 - tiden fast har legat kvar i sängen tills nu,haha! Idag så är det packning som gäller och sen så ska jag nog gå till affären och köpa lite gottis att ha med mig på tågresan till Stockholm i morgonbitti. Vad ska ni hitta på idag då?

Idag blir det bara att gå runt i min mysoutfit, jag ska ju ändå inte vara ute eller nåt och jag älskar att ha det på mig, haha! Jag sitter nu och bara kollar på klockan i princip för till lunch idag blir det en kebabtallrik men Alexandras har nog inte öppnat än så jag sitter och håller koll på klockan just nu.

Nej nu så ska jag leta fram min mysoutfit och kolla på nått avsnitt av Sex and the City och sen är det fan packning som står högst på schemat idag. Vi ses senare i eftermiddag eller till kvällen. Puss

Ps. igår så hade jag nästan 600 unika besökare. (:

Snart dax för idol

Tänkte slänga in ett sista inlägg för idag innan Idol börjar. Mamma har precis varit här inne i mitt rum och lämnat av en skål med popcorn (smörpopcorn är det bästa) och fyllt på mitt glas med kall cola som legat i frysen, det är det bästa. Imorgon blir det att packa eftersom att jag inte gjorde det idag och sen så blir det väl bara att ta det så lugnt som möjligt tills nu på torsdag, vill helst gärna må bättre när jag väl är där upp. Vi ses imorgon allesammans!

Ha en trevlig kväll!

Ps. Har besöksrekord, Idag så har min blogg haft över 500 unika besökare, yeay!


TexMex

Jag är i köket just nu och hjälper mamma med maten, Idag så blir det oxköttsbitar (och sås som smakar tacos,mums! därför heter denna maträtt något med texmex), klyftpotatis, majs och lite andra grönsaker och sen så krossar man lite nachos och lägger över oxköttsbitarna som ligger i såsen, väldigt mumsigt! Smakar som tacos, haha!

maten är nu på spisen och i ugnen så under tiden så ska jag gå in i mitt rum och kolla på ännu ett avsnitt av SEX AND THE CITYYYYYY!!  Ha det bääst!


Kollar bara om mobilbloggningen fu

0-16703ee0b4cacedf1ab73fd49caefb94.png

Kolla varifrån!

Kollar bara om mobilbloggningen funkar


Broken - Lifehouse



Jag är på blogg.se startsida



Hurray!


Tisdag

Halloo! Hur är det? Idag så mår jag lite bättre i allafall men när jag gick in här för typ 10 minuter sedan och såg min statistik så blev jag ännu gladare. Igår så hade jag över 300 personer som kollade in min blogg, hurray! Sitter fortfarande i sängen och kollar på Sex and the city, vad annars? Och dricker mango té.

Idag så skiner solen så funderar på att gå ut en stund sedan och kanske ta lite kort här till bloggen, vill ändra min header så ska försöka ta lite nya fina bilder. Idag så ska jag börja packa för nu på torsdag så åker jag,mamma,mormor och hennes väninna upp till stockholm och ska stanna där tills måndag nästa vecka så fem hela dagar i stockholm, skönt att komma till en större stad,haha! Halmstad är så himla litet och det finns inte så mycket att göra här.

Finns det några ställen i Stockholm som man bara måste kolla in? 

Nu så ska jag stiga upp från min varma sköna säng och ta på mig lite kläder som inte är pyamas och fixa till mig lite så att jag inte ser ut som ett monster,haha!

Vi ses senare!


Nu är det dags för mina 4 New York Vänner igen


Det var ett bra tag sedan så nu är det dags för Sex And The City Maraton igen. Säsong 2 sitter nu och snurrar för fullt i dvd-spelaren och jag ska gå ut i köket och gräva lite i frysen och kylen och se om det finns något gott som gömmer sig där som är perfekt som SEX AND THE CITY snack, kanske nachos med guacamole (stavas det så?), det låter väl mumsigt?

Nu säger jag godnatt och så ses vi igen i morgon. Pusspuss

Komediserien "Vänner" blir film

Samtliga stjärnor har tackat ja till att medverka


”Vänner”-stjärnorna ska återförenas. Samtliga sex stjärnor har gått med på att spela in en filmversion av den älskade komediserien.


Inom kort kommer vi alltså få se Jennifer Aniston, 40, Matt LeBlanc, 42, Matthew Perry, 40, Courteney Cox, 45, Lisa Kudrow, 46, och David Schwimmer, 42, agera tillsammans igen.


James Michael Tyler
, som spelade birollen Gunther i ”Vänner”, berättar om den kommande filmen med stor entusiasm.


— Jag älskade verkligen min tid i showen och ser fram emot att träffa det gamla gänget igen. Jag hoppas bara att vi kan göra komediserien rättvisa i en film, säger han till News of the world.


Filmen, som ska skrivas och produceras av komediseriens skapare David Crane and Marta Kauffman, ska enligt uppgift ha premiär under sommaren 2011.

(bild och text taget från starlounge)


Måndag

Hej bloggen! Det var ett tag sedan men jag kände att jag behövde en paus från bloggen och bara få tid att vila upp mig lite, jag mår fortfarande inte hundra men hoppas på att innan vi åker mot Stockholm på Torsdag så ska jag må lite bättre i allafall. Idag så har jag legat i sängen och bara sovit och sovit för jag kunde inte sova inatt för att jag mådde så dåligt och jag somnade nog inte fören klockan halv 5 i morse så jag har varit dödstrött och inte känt för att ens gå upp ur sängen förens nu, men nu är jag uppe och sitter i mina gosebyxor som jag kallar dem och en tjock tröja och kollar på tv. Brorsan har varit hos doktorn idag, nu var det hans tur att lämna blod,haha! Han har också mått jätte dåligt så det är väl något som härjar här (inte svininfluensan om ni tror det,haha! den har vi inte).

Mamma kommer strax hem och då ska hon och jag spela lite spel, känner för att hitta på något som inte har med datorn eller med tv:n att göra så det blir att spela något spel när hon kommer hem från jobbet snart.
Nu så ska jag gå och göra mig en stor kopp te och kolla klart på ett avsnitt av Cold Case och sen så ska jag väl leta fram lite olika spel här. Men vi ses!

Ps. föresten, innan jag glömmer så måste jag gratulera Stina-Lee som blev mamma den 22 September till en frisk liten flicka, grattis!

My Side of the Story



Hodges - My Side Of The Story (Hörs i slutet av Criminal Minds Säsong 4 avsnitt 17)

Nattugglan säger Godnatt

Som rubriken lyder: Godnatt på er!

Lördag

Hej bloggen! Jag tog ännu en lång sovmorgon idag och det behövdes verkligen, min förkylning börjar äntligen gå bort vilket känns jätte härligt. Jag har precis kommit upp från duschen efter att ha tagit en väldigt låång varm dusch, härligt att stå i över en timme i duschen ibland. Jag kollar just nu på andra säsongen av 2 and a half men och jag sitter även och slänger i mig godis just nu,haha! Pappa var snäll och körde ner till affären och köpte lite gottis till mig.

Jag ska fortsätta kolla på tv nu, har liksom slut på ord typ,haha! Ses senare!

Jason Mraz och Colbie Caillat = Magic!!


Lucky - Jason Mraz ft. Colbie Caillat

Idol

Mormor och hennes väninna är här och kollar på tv just nu med mamma inne i vardagsrummet. Själv så sitter jag instängd i mitt rum och kollar på Idol. Det dåliga idag är att det går en jäkla massa bra program idag som jag vill se och problemet med det är att dem gå på samma tid,haha! Jag sitter här och skiftar mellan fyran och femman (där en Crossover mellan CSI:NY och CSI:Miami går just nu) men ska snart gå ut och hämta lite gottis i köket.

Alltså är det bara jag som inte gillar Johan Palm över huvudtaget? jag tycker inte han kan sjunga och ni kommer nog hata mig nu bara för det men jag är bara ärlig. Jag tycker inte han har en bra sångröst, jag tycker det låter som om han är krasslig i halsen varje gång han öppnar munnen för att sjunga, men men...

Nu så ska jag hämta lite dricka... See ya!


Snart kommer Mormor

Jag sitter och väntar på att jag ska komma på vad jag ska ha på mig. Mormor och hennes väninna kommer strax och då blir det lite planering inför Stockholm och sen så ska mamma bjuda på lite mat och sånt, gott!

Bella började precis skälla som en galning så dem kom nog nu så nu är det dags för mig att gå men vi ses senare. Byebye!

Fredag

Hej bloggen!

Min förkylning blir bara värre och värre, när jag andas så gör det skit ont i kroppen på mig och idag så kommer mormor hit för lite planering inför när vi drar upp till Stockholm den 1:e Oktober för att se musikalen Hairspray och sen såklart för shopping, stannar uppe i huvudstaden tills den 5 eller 6 Oktober.

Jag sitter och kollars på lite gamla filmer som jag har liggandes här hemma som jag typ älskade när jag var i 10-års åldern, haha! Ibland är det härligt att bara få känna sig som en 10-åring igen. Nu så ska jag gå ner till duschen och duscha innan mormor och hennes väninna kommer hit lite senare idag, see yaa!!

Kram

Dags för sängen med CSI:Las Vegas-boxen

Nu så ska jag krypa till sängs med min CSI:Las Vegas box, kanske inte det bästa att somna till med tanke på vad CSI handlar om,haha! Fast jag kommer väl inte kunna sova ändå med tanke på min jäkla näsa som inte vill att jag ska kunna andas normalt antagligen så det blir väl ingen sömn tack vare den, men men. Vi ses imorgon!

Torsdag

Halloj på er!

Jag sitter med en av mina gamla teater tröjor på mig (dem är perfekta att ha och mysa och sova i,haha) och kollar på NCIS, men fjärde säsongen är snart slut och fler säsonger har jag inte än så det blir att byta antingen till CSI:NY eller CSI:Miami, va ett tag sedan jag såg CSI:Miami så det blir nog det så att jag kan fortsätta dregla över Jonathan Togo som spelar Ryan Wolfe i CSI:Miami, haha! Jonathan Togo och CSI:Las Vegas's Eric Szmanda (spelar Greg Sanders) är enormt lika måste jag erkänna, I allafall när man ser dem i serierna så är dem enormt lika fast jag gillar Jonathan Togo mer än vad jag gillar Eric Szmanda, men men.


Erik Szmanda (Greg Sanders i CSI:Las Vegas) 


Jonathan Togo (Ryan Wolfe i CSI:Miami♥)

Nu så ska jag gå ut till köket och koka upp lite vatten i vattenkokaren och göra mig en kopp thé och sen så ska jag fortsätta kolla på NCIS. See ya!

Godnatt

Nu så ska jag krypa ner i sängen och kolla på ett till avsnitt av NCIS och sen så ska jag försöka att sova, det återstår att se om det går eftersom att min näsa spökar nu igen, den slutade rinna och sånt innan men nu är det tillbax ): varför kommer alltid nästäppan när man ska sova? det skulle jag vilja veta. Men men... Vi ses imorgon!

sovgott!

Förkyld

Fan vad jag är förkyld, det spelar ingen roll, jag kan snyta mig 100 gånger men jag är fortfarande likadan i näsan, gud så jobbigt! Jag är i allafall hemma från tandläkaren nu och jag hade INGA HÅL, jippi! Så jag bestämde mig för att fira med att kränga godis,haha! Jag sitter fortfarande och kollar på NCIS och jag sitter även och funderar på vad jag ska ha att äta, det är lättare sagt än gjort att faktiskt bestämma sig för något,haha!

Nu så ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på NCIS... See yaa!

Onsdag

Hej bloggen! förlåt för dålig uppdatering men vårt internet har inte funkat här hemma så därför har jag inte kunnat komma in. Jag mår skit dåligt och jag ligger fortfarande i sängen, min mage är skit öm och sen är jag skit förskyld, kan knappt andas och sen börjar jag bli skit hes och tyvärr så måste jag snart gå upp och ta på mig lite riktiga kläder än myskläder för vid 4-tiden nu i eftermiddag så ska jag till tandläkaren. Jag skulle verkligen behöva åka någonstans varmt så att min förskylning går bort,haha! Därför att när jag blir förskyld så blir det bara värre och värre och det håller i sig skit länge och jag får panik då för jag kan inte sova om nätterna då.

Jag sitter nu och kollar på säsong 4 av NCIS och somsagt så ska jag snart gå upp ur sängen och göra mig en kopp thé och sen så ska jag borsta till håret och ta på mig för smink blir det inte idag, det blir en no makeup-day! haha!

Hur mår ni idag då? Hoppas ni mår bättre än vad jag gör i allafall...

Ska kliva ur sängen och ta på mig lite kläder, det blir nog myskläder iallafall, när man är en sjukling så är myskläder det bästa som finns (:

Men vi ses senare!


Söndag

Hejsaan Bloggen! Jag sitter i sängen i min pyamas och kollar på NCIS, och för er som inte redan fattat det så älskar jag den serien,haha! Idag så har jag ingen aning om vad jag ska göra men det blir antagligen att städa rummet för det är dammigt och kläderna har börjat bildas på hög igen, att jag aldrig lär mig,haha!

Jag ska hämta en Ipren för magontet börjat komma sakta tillbax och jag orkar verkligen inte med det idag så det blir en tablett som gäller nu och sen blir det att vila upp sig så att jag orkar jobba i morgon, vill inte vara hemma mer, konstigt nog.

Jag ska gå nu men kommer in lite senare idag...
Bye!


Dags för lite kvällskäk

Är det någon mer än jag som tycker att maten är godare om man äter den på kvällen? haha! Själv så tycker jag att maten är godare, kanske beror på att jag är den enda som är vaken då och jag slipper massa tjat från mamma, det är en sak som är bättre med pappa, han tjatar aldrig,haha!

Jag sitter i sängen just nu i min älsklingspyamas och kollar fortfarande på NCIS, vad kan jag säga mer än att när man börjat kolla så går det inte sluta,haha!
Nu så ska jag läsa lite bloggar och sen är det lite nattkäk och sängen som gäller... See yaa!!


Lördag

Helgen är här och detta är tiden i veckan jag brukar vara som gladast (vem brukar inte det,haha!) men min mage gör fortfarande ont, inte lika mycket med det gör ont så idag känner jag mig inte glad alls. Jag sitter i min säng med min älsklingsfilt och kollar på första säsongen av NCIS. Jag ska alldeles strax gå och hämta något gott att äta, är så himla sugen på Choklad, får väl rota igenom skåpen i köket och se om jag hittar en choklad kaka för det brukar jag nämligen ha turen att göra.

Jag ska nog fortsätta kolla på NCIS nu, ses senare!


Idol och NCIS

Halloj, nu så ska jag krypa ner i sängen och kolla på Idol här ifrån datorn, missade kvällens idol så det blir att kolla genom internet, men efter Idol så ska jag sätta på NCIS (Naval Criminal Investigative Service), skitbra serie! Men men nu så säger jag godnatt och sovgott så ses vi i morgon igen.

Natti natti!

Fredag

Hej bloggen! Jag är skit trött men inte så konstigt i gentligen, vid 2-tiden i natt så fick jag enormt ont i magen och i mina njurar (min högra njure har minskat 60% i funktion, från när jag fick blodförgiftning när jag var 7-8 år gammal) så jag kom krypandes till mamma gråtande och sa att jag hade skitont i njurarna och i magen och med tanke på vad som hände förra gången då njurbäckeninflammationen gick över till blodförgiftning i stället och jag var nära på att dö så blev mamma så rädd att hon ringde och beställde tid hos doktorn nu i morse. Jag somnade nog inte fören klockan var 4 i morse och mamma va snäll och stannade tills jag somnat. Jag kan inte beskriva hur ont det gjorde, det kände som om jag skulle dö av smärta.

Så nu i morse följde mamma med mig till doktorn och vi tog lite blodprover och sånt men det var inget fel på mig sa dem,men att ha så jävla ont utan anledning tror jag knappast på och med tanke på när jag fick blodförgiftning så sa doktorn att det bara va influensa, så sen dess så litar jag varken på Läkare eller på Polisen och jag tycker jag har all rätt att hata dem. För när jag fick blodförgiftning så ringde mamma till sjukhuset och berättade att jag kunde inte sluta kräka och att jag va nära på att bli uttorkad men sköterskan i luren bara sa ''vi har inget rum just nu så hon får vänta'' och hon sa det flera gånger så mamma blev så jävla förbannad att hon och pappa bara tog mig till bilen och bara körde iväg med mig upp till sjukhuset så att dem skulle behöva kolla på mig och när vi kom upp så var jag halvt död, jag kunde inte röra mig och jag låg nästan helt livlös i pappas famn och då fattade läkaren att jag verkligen va skit dålig, om det inte skulle varit för mamma och pappa så skulle jag varit död och det skulle varit hans fel eller igentligen så skulle det varit den jävla sköterskans fel, jag vet att det är fel att säga så men efter det så har jag ingen respekt för varken läkare eller poliser och varför jag inte har respekt eller litar på polisen här i sverige i allafall har jag redan berättat om.

Nu så ska jag lägga mig en stund och kolla på tv, men vi ses lite senare när jag känner att det arga i mig har försvunnit. Ha det bra!


Nu har jag en bild på hur vårat hotell ser ut


Visa större karta

Så här ser hotellet ut nu, väldigt fullt men när det är klart och ombyggt så kommer det bli skit snyggt!!

Varför Varför?!

Hej allehopa! Jag ligger nerstoppad i sängen med en febertermometer i munnen just nu, jag har skit ont i magen och jag fryser så himla mycket att jag till och med hackar tänder, och ändå så är det jätte varmt här, jag ligger inte bara med mitt täcke över mig jag har även lånat mammas täcke och jag fryser ändå, jag förstår inte, nu när jag väl börjat jobba så mår jag skit dåligt, jag förstår inte.

Nu så ska jag ta väck datorn från mig och vila lite så att min mage får vila sig för jag har redan spytt två gånger idag, usch!

Ni får ha det så bra!

Torsdag

Bara två dagar kvar att jobba innan helgen, jippi!! Opps, Godmorgon föresten! Haha!

Jg sitter nu i morgonrocken och väntar på att mamma ska komma in med min mat men ska alldeles strax ta på mig mina arbetskläder och börja sminka mig lite grann. Idag så jobbar jag från klockan 13.00 till 18.00 så bara fem timmar idag, härligt härligt. Jag har värsta mensvärken idag alltså, det gör så jävla ont! Hjälp mig!
Jobba med denna värk kommer nog inte vara lätt men jag får i allafall försöka och om jag inte klarar av det så får jag helt enkelt säga till, men försöka ska jag i allafall göra.

Vad ska ni hitta på idag då?
Nu kom mamma precis in med min mat, men vi ses efter jobbet idag. See ya later!




Hemma från Jobbet

Nu är lilla jag hemma! Jag har precis ätit upp mina två majskolvar (med smör) och sitter nu och kollar på Full Frys,haha! Jag har precis tagit en tablett för jag har världens mensvärk alltså, fyfan vad ont det gör! Men jag är glad att jag inte kräker av det längre, förra året så började jag få sådan värk och inte nog med det, det gjorde så himla ont i magen på mig att jag kräkte av kramperna som jag hade, det va hemskt! Jag har typ värsta fobin för att kräka, jag kan svimma så himla rädd jag är för att göra det så förra året va verkligen ett helvete pågrund av dessa kramper¨, ni kan inte ens tänka er hur ont det gjorde, jag trodde att jag skulle dö varje gång.

Men men... Nu så ska jag lägga mig och vila en stund så min mage kan vila, men vi ses senare!

Pussen <33


Onsdag

Godmorgon bloggen! Jag ska alldeles strax börja sminka mig för idag så börjar jag klockan 13.00 på jobbet, väldigt härligt att få sovmorgon och faktiskt vakna jävligt pigg och kunna äta utan att bli illamående. Jag är inte van vid att äta tidigt på morgonen så varenda gång det händer så blir jag illamående tack vare att min mage är inte riktigt vaken just då, så det var väldigt härligt att kunna äta utan att bli illamående.

Idag så vet jag inte riktigt när jag slutar med det blir någon gång ikväll tror jag, tror det blir vid åtta ikväll eller nåt så innan dess blir det inga fler inlägg om jag inte har lite extra tid över.

Nu så ska jag börja sminka mig och sen är det bara att ta på jobbekläderna och gå till jobbet, funderar faktiskt på att gå idag för det är så himla härligt väder ute och jag kan behöva motionen,haha!

Visst ja, glömde berätta att igår så fick jag äntligen snacka med Sandra, hennes internet har inte funkat i madrid men nu är det igång och gud vad jag saknar henne mer nu när jag pratat med henne, ska försöka ta ledigt någon vecka nästa månad för att flyga ner till henne och hälsa på och jag hoppas att det inte ska bli några problem med att få ledigt men man kan ju aldrig vara säker därför att jag,mamma,mormor och hennes väninna åker till Stockholm i fem dagar den 1 oktober så jag får helt enkelt hålla tummarna att jag får ledigt en gång till.

Nu så ska jag göra mig i ordning men vi ses efter jobbet, ha det bra!


Marshmellows och mariekex

Om drygt 20 minuter så börjar Idol 2009 så jag och mamma håller nu på och grillar lite marshmellows som vi ska lägga mellan två mariekex sen, väldigt mumsigt! Speciellt om dem blir lite brunbrända också.

Så nu säger jag godnatt för min del, men vi ses imorgon!


Tisdag

Godmorgon bloggen!

Jag fattar inte vad som hänt med mig, hela min kropp är illröd och det kliar skit mycket, efter jobbet igår så var jag alldeles röd om mina handleder och nu under natten har det kommit över hela kroppen, jag måste vara allergisk eller nåt. Jag sitter nu och bara njuter av att hösten är på väg, är det någon annan här som också älskar hösten? 

Jag ska bara ta det lugnt idag, känner att jag måste vila kroppen så att det röda kanske går bort snart så det blir att slappa och bara vara allmänt tråkigt. Jo, föresten idag så börjar Idol 2009!!(: Jag älskar alla idol audition för det är så kul att se när vissa gör bort sig, jag vet att jag är hemsk,haha! Men ni måste erkänna att det är rätt kul att se när någon gör bort sig i tv. Och innan Idol börjar ikväll så ska jag ladda upp med marshmellows (stavning?) och mariekex (lite smått brända marshmellows ska det vara, mums!) .

Nu så ska jag hämta lite dricka och sen så ska jag gå och läsa lite i min bok. Vi hörs senare idag!



Ps. Saknar dig såååååååååååå mycket Sandra!!

Catherines Dröm

Precis som rupriken lyder så sitter jag nu i sängen och kollar på min efterlängtade film ''Catherines Dröm'', pappa hämtade ut mitt paket från Ellos idag där min älskade film va i plus en lampa,en beige cardigan och ett påslakanset. Jobbade som sagt från 09.00 till 16.00 idag, och det har nog varit den längsta dagen i mitt liv. Hela dagen idag så har jag mått pyton, jag har haft kramper i magen och mått skit illa, jag har jobbat i kyl och frys diskarna hela dagen idag och normalt så fryser jag när jag är där men idag så svettades jag som en gris, det kändes som om jag skulle brinna upp, jag är riktigt förvånad att jag klarade av hela dagen eftersom att jag mådde så dåligt, jag mår väl fortfarande inte prima men det är inte lika illa som det var i morse och i eftermiddags. Jag sitter här och gäspar som en galning, jag är super trött så jag ska nu krypa ner under täcket och kolla på min älskade film.

Ni får ha det så bra och Sovgott på er!


Måndag

Nu har vi börjat på ny vecka och det menas med ännu mera jobb, det är fan jobbigt att gå upp 7.00 varje morgon,haha! Jag har inte gått upp klockan 7.00 på över 3 år typ, jag går ju inte i skolan så jag har alltid sovit tills klockan typ är 11 - 12 någonting, härligt! Mamma är nu ute i köket och gör lite frukost till mig, så snäll som hon är och efter frukosten så blir det att klä på sig och sen klockan 9.00 ör det jobb.

Men ni får ha en bra dag så ses vi vid 16.00 tiden då jag slutar, Pusspuss


Dags för sängen

Nu säger jag godnatt för nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla på söndagsfilmen som går på tv3 just nu. Maid in Manhattan (Kärleken Checkar In) heter den, Jennifer Lopez är med i den för er som inte vet. Men men, jag måste krypa ner i sängen nu, ska upp tidigt i morgon, jobb jobb jobb står på schemat från 09.00 till 16.00 så ses i morgon innan jag går till jobbet.

Ha det bra!
Godnatt och sovgott!

Cowboy Casanova



Carrie Underwood's nya och första singel Cowboy Casanova från hennes tredje album (som finns ute i butikerna 3/11-09) ''Play On''

För er som inte vet så är jag ett stort fan av henne!!  (:

En kopp thé är det bästa som finns

Jag sitter nu och kollar på tv i sängen och dricker på en stor kopp thé men jag ska nu göra något som jag inte gjort på länge, jag ska sätta mig och spela The Sims 3 en liten stund. ska nog bara spela någon timme för känner att jag vill sätta mig med en bok i fotöljen i vardagsrummet med en kopp thé och sitta och njuta framför öppna spisen som brinner så fint.

När jag flyttar hemifrån (när det väl blir,haha!) så måste jag ha en egen öppen spis, det är det mysigaste som finns, speciellt på vintern när det är kallt ute och snön ligger som ett täcke över staden (herregud jag låter som en som läser ur en barnbok,haha!) då är det mysigt att krypa upp med filten i högsta hugg i fotöljen och sitta någon meter från brasan och läsa någon bra bok och vara helt ensam, det är det bästa som finns! det är härligt att få vara ensam ibland när ingen tjatar på en hela tiden eller stör en, det är härligt!

Nu så ska jag spela The Sims 3 i någon timme och sen är det dags för lite läsning, kanske tända några ljus också, mysigt mysigt!

Pusspuss


Nu är du påväg!!

Godmorgon bloggen! Jag sitter här och är skit ledsen och jag känner inte för att göra något idag bara att sitta här och stirra ut i ingenting. Nu sitter nämligen Sandra på ett flygplan till Madrid och inte nog med det hon ska inte bara vara där 1-2 veckor hon ska vara där i 4 HELA MÅNADER!!!! Hur ska jag klara mig utan henne så länge! Jag känner bara för att lägga mig i sängen och inte vakna upp fören i allafall nästa vecka. Igår så skickade både jag,mamma och pappa ett varsitt sms till henne och sa att hon skulle vara rädd om sig och att vi älskar henne och kommer sakna henne sååååååååååååååååå mycket medans hon är borta... Min Sandra Bus!! min älskade vän kommer jag inte få se på 4 månader!! Jag bara säger det jag ska fan e med försöka att åka och hälsa på henne nu,det är en sak som är säker. Hoppas att allt kommer att gå bra och plus så ligger det en present till Sandra här hemma som jag får skicka iväg till henne sen när man fått adressen där hon bor. Den skriker Saaaaandra!!

Nu så ska jag gå och hämta lite mat för min mage är så himla hungrig just nu men vi ses lite senare idag där jag tjatar mer om hur mycket jag saknar min fina vän...

Ha det bra!!


Snart dags för efterrätten!

Gästerna är här och vi har precis ätit och sanrt är det dags för efterrätt, tårtan glömde pappa beställa igår så tårtan hämtas i morgon i stället så i stället för den tårtan vi skulle haft så fick det bli en daimtårta istället, men det låter gott det också. Jag sitter fortfarande och kollar på Tracy's Hämnd, den är inte slut än,haha! den är typ 5 timmar lång om inte mer men den är så jäkla bra även om den är så lång. 

Pappa ropade precis och sa att det är dags för efterrätt, nu så ska jag äta min tårta... 
Kramar (:

 


Lördag

Godmorgon! Jag sitter och väntar på att min pizza ska bli färdig som nu ligger inne i ugnen på värmning just nu. Jag sitter även och kollar på Tracy's Hämnd, nu blev det äntligen av,haha! Idag så är det födelsedagsfirande för Peter som står överst på listan, han fyllde ju 24år igår. Vi får hoppas han mår bättre innan gästerna kommer vid 17.00, för just nu så ligger han i sängen och mår väldigt dåligt, detta är en anledning till varför man aldrig ska dricka tills man blir full,haha!

Nu kom precis mamma in med min pizza och ett stort glas med o'boy så nu så ska jag sätta mig till rätta och äta och sen ska jag börja göra mig i ordning för ikväll, men vi ses ju senare!

Kram





godnatt

Nu så ska jag krypa till kojs så godnatt och sovgott allihopa!

fredag

Hej bloggen! Jag sitter här och äter OLW's stjärnor, skit goda! och i mellan varje tugga så får jag hostattacker. Hela morgonen idag så har jag och mamma legat i min säng och sovit, mamma mådde så dåligt när hon kom hem från jobbet så jag sa att hon kunde hämta sitt täcke och sin kudde och lägga sig i min säng. Både jag och mamma har mått skit nu, jobbigt!

Men i allafall jag får helt enkelt sätta på ett smile idag därför att Peter fyller 24år idag! Grattis brorsan!!
I allafall jag sitter nu och kollar på säsong 3 av VÄNNER och äter på mina stjärnor men jag ska snart gå och hämta ett glas med dricka (har inte bestämt mig för vad än) och sen så ska jag sätta i ett nytt blockljus i min skål liknande sak som står här på mitt bord och sen måste jag sätta i nya ljus i alla mina andra ljushållare och sen så ska jag dra ner pasiennerna och tända alla ljusen (så att det blir lite värme i mitt rum, det är skit kallt här inne!) och sen så ska jag sätta på Tracy's hämd, blev aldrig att jag kollade på den igår så det får bli idag i stället.

Men men nu så ska jag hämta lite dricka och sen så ska jag tända alla ljus och kolla film, see ya later!!



Pizzabakning

Halloo!! Jag blev så himla sugen på pizza men inte vilken pizza som helst utan hemmagjord pizza med skinka,mozzarellaost,cheddarost och massa annat mumsigt på. Så medans degen jäser (stavas det så?) så har jag precis tagit ut alla saker som ska vara på pizzan från frysen så det hinner tina och nu så sitter jag här och kollar på VÄNNER extramatrialet från andra säsongen och efter det så ska jag byta till ''TRACY'S HÄMD'', love that movie. Perfekt för såna som älskar lite äldre action drama romantiska filmer, det är väldigt mycket sådant i den men på ett gammalt sätt, hon är ju en juveltjuv, one of the best!! Skitbra film. rekommenderar verkligen!!

Nu så ska jag gå tillbax till VÄNNER men vi ses senare när mina och Michaels pizzor är färdiga vilket blir om typ 2 timmar tack vare att degen ska jäsa i 1 timme och sen så ska man dela upp degen och kavla ut dem och sen så ska man lägga på massa gott gott på dem och sen är det ju ugnen där dem ska ligga i typ hur länge som helst inne. men men, vi ses senare!!



Ps. lägger kanske upp receptet på degen senare, ha det bra!


Torsdag

Fyfan vad jag har ont i kroppen, jag kan knappt röra mig så ont det gör. Jag har spenderat dem senaste två dagarna hemma därför jag har mått så himla dåligt, jag har haft ont i hela kroppen plus att jag har blivit så jäkla förskyld och hostig, men i morgon blir det jobb igen, jag kände bara att jag var tvungen att vila min kropp nu i någon dag innan jag börjar igen.

Idag så ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla på några VÄNNER och Sex And The City avsnitt eller så kanske jag ska kolla på Tracy's hämd, gud vad jag älskar den filmen. Jag har ju skickat efter en annan film som Sidney Sheldons gjort och den heter ''Catherines dröm'' och den verkar minst lika bra som Tracy's Hämd. Jag får helt enkelt bara vänta på att pappa kommer hem för han tog posten med sig så jag får helt enkelt vänta och se om min film har kommit med posten.

Jag sitter nu och kollar på VÄNNER och dricker en stor kopp thé. Jo visst ja, igår eftermiddag så fick vi strömavbrott och det konstiga va att det blåste inte eller något här men det bara gick men det andra konstiga va att vissa grejer funkade inte som kyl och frys och sånt men lampor och sånt funkade, weird!

Men men nu så ska jag fortsätta kolla på VÄNNER... See ya!!



Ps. Min brorsa Peter (inte michael,haha) fyller 24år i morgon så ni får gärna slänga in ett Grattis!


Vad jag är trött

Hejhejhej på er! Jag är så jäkla utmattad, direkt efter att jag kom hem så gick jag och la mig och sov i 2 timmar men jag är fortfarande skit trött. Jag ska strax krypa ner i sängen och kolla på någon film och sen så ska jag fan sova, Sen imorse tills en timme innan jag slutade 16.00 (från jobbet) så har jag jobbat med frysdisken, slängt,sorterat och annat bajs och det har varit så jäkla kallt och dem vantarna man har på sig hjälper men när man fryser över resten av kroppen så känns det som att man fryser om händerna också, fan vad kallt det varit.
Hmm... pappa smsade mig precis och berättade att Roland (pappas kompis) och hans fru fått hem en 11 veckor (tror jag det va) liten kissemiss, en liten kisse. Jag vill också ha en liten kisse,haha! Truls är så stor och tung nu att man knappt orkar bära honom och gosa med honom i sisåder några timmar, haha! Jag minns när Truls va bara en liten kattunge, har var så liten och söt och hans lilla söta ansikte, det är svårt att tro att han varit så liten. Truls är en blandning mellan norsk skogskatt och någon annan och han har den tjockaste pälsen alltså,haha! Truls är nu 15 hela år, men jag hoppasn att vi får njuta av honom i några fler år i allafall. Jag har haft katt innan också och hon hette Tuss och hon dog 1996 eller 1997 och hon blev hela 19år men hon var väldigt sjuk, annars skulle hon nog blivit över 20år, Saknar min Tuss även om hon varit död så länge.

Nu så ska jag sticka i allafall men vi ses imorgon!

Pusspusspusspuss

Tisdag

Godmorgon! Jag sitter och äter just nu och Bella ligger här i min fotölj jämte mig och snusar, gud vad jag är avundsjuk, jag vill också sova. Jag ska alldeles strax börja göra i ordning mig, börjar ju klockan 9 så det får bli väldigt snart men vill inte slänga i mig frukosten för då får jag bara ont i magen.

Vad ska ni hitta på idag då? Skola eller Jobb som alla andra antagligen.

Nu så ska jag börja göra i ordning mig, på med kläderna och sminket och sen är det bara jobb jobb jobb tills klockan 16.00 i eftermiddag, jobbigt! Men i allafall vi ses när jag kommer hem för mobilbloggningen funkar inte just nu så ses antagligen på min rast vid 12 - tiden.

Godmorgon på er! Solen lyser idag!! (:


RSS 2.0