Can't Buy Me Love

Som rupriken lyder... Jag sitter nu och kollar på den filmen, ''Cant Buy Me Love'' från 1987 med Patrick Dempsey i huvudrollen som nörden Ronald som betalar skolans populäraste tjej för att hon ska gå ut med honom i en månad så att han ska bli populär. Skitbra och rolig film som alla borde se någon gång i sitt liv.


Handling: 
Tråkmånsen Ronny Miller är hemligt förälskad i Cindy Mancini - pluggets snyggaste och populäraste tjej. En dag när Cindy hamnat i en omöjlig situation, dyker Ronny upp och räddar henne. Som betalning måste Cindy låtsas att hon är Ronnys flickvän - han hoppas nämligen att Cindys popularitet ska smitta av sig på honom. Men planen spricker när Ronny blir så grymt cool att båda hans gamla kompisar och Cindy hamnar ute i kylan. Ronny inser att det är lätt att köpa sig popularitet - medan det är precis tvärtom med kärleken.


För några år sedan så kom en remake av denna filmen ut ''Love Dont Cost A Thing'' heter den och rollen som den populära tjejen spelas denna gång av Christina Milian. Men orginalfilmen är 1000 gånger bättre...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0