Söndag

Halloj bloggen!

Jag sitter nu och smålyssnar på radion och i princip hela dagen idag också så har det spelats mycket Michael Jackson, jag förstår inte alltså, hur kunde han dö, jag är så himla förvirrad. Detta låter säkert jätte konstigt men jag har aldrig tänkt på att han faktiskt också kan dö, har alltid tänkt på honom som om han är en verklig version av Peter Pan, har någon annan också tänkt så?

Nu så ska jag prata om något annat jag blir bara så ledsen på att ens tänka på detta just nu. Igår som sagt så hade vi kalas för mamma och vi hade skitkul, mycket god mat och mycket bra musik också, väldigt mycket skrattande va det också, vi var ungefär 13 pers eller nåt och de sista gästerna lämnade nog inte fören klockan va 23.30 eller till och med 00.00 men det blev många skratt igår. Och inte nog med det, jag fick en rejäl frukost idag,haha! vi fick så mycket över från igår även om alla åt som galningar här så fick vi ändå skit mycket mat kvar som revben, kycklingspätt, frukt, sallad, pastasallad, vitlökssås, barbequesås(skit gott till kött) och massa vitlöksbröd, jag känner att jag glömt nåt men det förvånar mig inte tack vare att det blev så jäkla mycket mat igårkväll, haha! Jag gick nog inte upp fören klockan halv 2 idag fast jag somnade inte heller fören klockan typ var halv4 - halv5 imorse,haha! nattugglan är vaken,haha!!

Idag så har det varit skitvarmt ute och det är det fortfarande, tror det eller ej men som mest har vi faktiskt haft över 50grader i solen här, när jag såg det på termometern (eller vad det heter) så blev jag riktigt chockad, jag menar 50 hela grader, snacka om varmt.

Jag är nu hemma själv för pappa, mamma och resten av familjen plus en tjejkompis till Peter åkte för ett tag sedan ut till klipporna för att fiska och bada och självklart grilla lite och sånt men jag kände att jag ville vara lite själv så jag stannade hemma, ibland är det skitskönt att inte ha någon som tjatar på en och man kan göra vad fan man vill (nästan i allafall,haha) och man kan hela enkelt bara koppla av utan att någon stör en hela tiden, vilket min äldsta brorsa Michael har blivit ett proffs på (han är 27år och man kan tro att vissa killar ska växa ifrån detta då, men icke heller!). Nu så ska jag gå och göra mig en tortilla med cheddarost och barbequesås och självklart köttfärs och majs och sånt i också, haha! 
Men vi ses! 

Ps. Michael Jackson's låt Billie Jean går nu på Mix Megapol, Love this song!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0